Hold deg oppdatert
Arkiv
Xabi Alonso har lagt inn en Transfer Request!

I følge Liverpool Echo skal Xabi Alonso i dag ha lagt inn en Transfer Request til Liverpool, med ønske om og få forlate Liverpool Football Club til fordel for Real Madrid.

Dette er det første skrittet mot en avslutning på sommerens farse, Rafel Benitez har uttalt at kun en offisiell transfer request er det eneste som kan få han til å selge Xabi Alonso, hele den tiden Rafa har vært meget lite lysten på å miste publikumsfavoritten.

Real Madrid skal nå være villige til å øke sitt bud på £ 24mp til tett opp mot £ 30mp for spilleren som Rafa i hele sommer har sagt IKKE er til salgs for under £ 35mp.

Da ser det iallefall ut som om vi får en avslutt på sommerens overgangsfarse nummer 1, desverre ser det ut til at Liverpool trekker det korteste strået i denne overgangssaken også.
Liverpool vil dog tjene en god slant på Alonso, Liverpool kjøpte Alonso fra Sociedad for £ 10.5mp og kan altså nå sannsynligvis cashe ut tett opp mot det tredobbelte, om det er noe som helst trøst i det hele tatt..

Mange medier har snappet opp dette nå.

21 Responses to Xabi Alonso har lagt inn en Transfer Request!

 • LFC Fan sier:

  Cattermore og en god defensiv, erfaren midtbane vil jeg ha inn. Vil egentlig også ha inn en spiss, synes ikke N’gog eller Voronin er gode nok cover for Torres. Kanskje David Silva?

 • Brynje sier:

  Jeg heller mot Aquilani og Silva jeg da, men litt bekymringsfullt at Aquilani har vært endel skadeplaget, trenger ikke flere sicknotes i Pool..

 • LFC Fan sier:

  Akkurat det som beskymrer meg med Aquilani. La oss si vi kjøper han for 15-16mp, plutselig er han skadet hele sesongen uten muligheter til å hente inn en like god spiller for samme pengesum. Cattermore er et talent, men tror ikke benitez tør å bygge midtbanen rundt han. Han er jo bare 20 år, derfor håper jeg på 2 midtbane kjøp denne sesong HVIS Alonso drar. Men er jo 98% sikkert at han drar.

 • Brynje sier:

  Sier som jeg har sagt siden Rafa ble ansatt (jeg så banneren) In Rafa We Trust.
  Han har jo HELT sikkert ikke bare sitti på kontoret og tenkt «faen as, håper ikke Alonso drar», han har jo jobbet med sine planer og jeg stoler på Rafa.
  Synes nesten det er jævligere om vi senker prisforlangende vårt, uansett om han har lagt inn T.R eller hva, vi er fremdeles ikke tvunget til å selge. Da vil vi vise hele fotballeuropa at vi er en forbanna kasteball på transferfronten, aldri vært vår sterke side anyho, men trodde det skulle endre seg litt da Krølle tok slipsene sine og dro da…

  Selger vi han for £ 20-23mp nå så spyr jeg..

 • LFC Fan sier:

  Helt enig. Alonso har kontrakt ut 2011 hvis jeg ikke tar feil, han er også fast spiller på landslaget, og ligger blant topp 10 av verdens beste midtbane spillere. Synes faktisk 30mp er mindre enn det han er verdt. Leste også at Real hadde lagt inn et bud på 700 millioner for Ribbery. Trodde de sa at de ikke ville by så mye penger for flere spillere denne sommeren, og han er jo også fransk. Hadde jeg vært Benitez, hadde jeg krevd 500 millioner for vår spanske spiller.

 • Brynje sier:

  Tror det Riberybudet bare er piss, men vet jo aldri med Real heller.
  Det startet med at Rafa nesten ikke ville høre på bud under £ 35mp og nå KAN det altså ende med at han går for SINNSYKT latterlige £ 21mp (worstcase) det er så sinnsykt at jeg nesten kitter PC´en i veggen bare av å tenke på det faktisk.

  En spiller som er, som du sier blant verdens beste midtbanespillere og har TRE år igjen av sin kontrakt skal ikke gå på billigsalg as..

 • Brynje sier:

  Enig der..
  Du, du som har vært her og kommentert litt noen dager nå LFC Fan, og da vært innom flere ganger, hvordan var det du havnet her inne første gangen og hvordan kommer du inn nå og hvorfor kommer du tilbake..?
  Om det blir for mye å skrive her så send meg gjerne en e-post på truls@liverpoolblogg.no

 • LFC Fan sier:

  Havnet her etter å ha sett linken på VGD. Grunnen til at jeg kommer tilbake er jo fordi dere har en god side om liverpool. Hyggelig folk å diskutere med er det også, så det er jo egentlig grunnen for at jeg er innom ofte :).

 • Stig Magnus sier:

  Hyggelig tilbakemelding, LFC Fan, bra at noen kommenterer og hjelper til å lage siden levende 🙂
  Også veldig gode poenger med Alonso. Jeg synes faktisk det er merkelig at Real klikker på £30M+. Hva tror dere Xavi og Iniesta hos Barca hadde kostet om noen skulle kjøpe han? Eller Fabregas? Alonso er i klasse med disse, har nettopp hatt sin beste sesong i karrieren, er i sin beste alder for en midtbanespiller, og har 3 år igjen av kontrakten.
  Det jeg faktisk skulle likt å se, er en fotballklubb som rett og slett tar et oppgjør med den makten spillerne nå har fått, uansett om man er under kontrakt i flere år eller hva. Det hadde vært spennende å se en klubb som sier rett ut til en spiller «du har kontrakt i 3 år, du er en nøkkelspiller og en av de vi har bygget laget rundt. 1-3 måneders frist for oss å hente inn en erstatter er ikke nok, du får ikke lov å dra nå.»
  Det er vel mulig noe slikt ble sagt til Christiano Ronaldo i fjor? Kaka har jo også sagt han visste i januar han at han skulle til Real. Hva med å si det samme til Xabi? «Du får lov å dra om 1 år om vi får et bud vi er fornøyd med, men nå forann en så viktig sesong, er du for viktig å miste».
  Vel, langt innlegg fra meg, måtte bare lette hjertet litt. Hva tror dere hadde skjedd om Benitez og Liverpool FC hadde sagt dette til Alonso, er han glad nok i klubben til å respektert det og blitt en sesong til?

 • LFC Fan sier:

  Tror Alonso følte seg uønsket allerede i fjor da Benitez ville selge han, men da var jo bare Juventus intressert, og prisen i fjor var vel på 17mp? Alt i Alt så har ikke Benitez og Alonso et forhold lenger, og han har bestemt seg for å dra. Men det er jo som du sier, Klubben bestemmer og at Benitez ikke vil la han gå får Real bare få i seg. Alonso er etter min mening vært MYE mer enn 30mp, så Real har egentlig bare å spytte inn den summen hvis de vil ha han.

 • Stig Magnus sier:

  Denne saken om at Alonso og Benitez har et så ekstremt anspent forhold, tror jeg er en sak som er skapt like mye av mediene som noe annet. Naturligvis følte nok Xabi det litt kjipt at Rafa var villig til å selge han i fjor, men samtidig bør man som fotballspiller skjønne litt at slikt er det, og det tror jeg Xabi er voksen nok til å forstå. Samtidig har han vært en av de absolutt mest tiltrodde spillerne til Rafa, det bør bety noe. Ingen har vel noensinne sett noen av dem sitert på at de har noen problemer heller?
  Sitater er noe jeg har begynt å se mye på generelt i media når det er snakk om fotball. Masch og Alonso som i følge mediene har vært «desperate» til å dra i sommer, hvilke sitater har vi? Apekattagenten til Masch (som vel vil tjene mer penger sjøl) og Alonso som sa det var en ære å bli linket til Real, en av de største klubbene i hjemlandet, klart han ikke vil lukke en slik dør totalt.
  Og i fjor var kun Juve interessert, det er noe Xabi bør ha i bakhodet også, Real er på banen nå, men hva skjer egentlig med spillere som ikke leverer knallbra fra start der? De blir skøvet rett ut i kulda. Se Huntelaar f eks, vært i klubben siden januar.. (forresten en mann jeg tror kan bli et knallkjøp for den klubben som blar opp de £15M og har lønningsbudsjett til han..)

 • LFC Fan sier:

  Enig i det du sier. Hvis Alonso blir Real spiller og ikke presterer over 4-5 kamper så blir han benket. Mascherano har jo ikke uttalt seg til media ennå, så tror ikke han vil dra i det hele tatt. Barcelona gjør det på en ordentlig måte, de spør om spilleren er til salgs, Liverpool sier nei, og det eneste de gjør da er å si til media 1 gang i måneden om at mascherano er en spiller i verdensklasse som vi vil gjerne ha. Real spyr jeg av. Hadde vært så deilig om Real og Man.City gikk på store smeller denne sesongen med at Real ender på 2 eller 3 plass i La.Liga mens City ikke klarer å komme ut til Europa. Så får vi se hva City og Real spillerne sier da.

 • Brynje sier:

  Som jeg leste en dag, Real er fotballens kreftbyll… Brutalt sagt, men det er neimen ikke langt fra sannheten. Hater det laget der sjøl.. SPYR ut eder og galle i media (i samarbeid med madridavisene selvsagt) og poacher spillere og klubber over en lav sko igjennom media.. Idioter.
  Barca har iallefall litt klasse som du sier… (Tror aldri i verden Rafa selger begge to, ei heller om Barca vil punge ut £ 45mp for han heller så føler meg rolig der, med den nye bortedrakta med 20 Masch på:-)

 • Stig Magnus sier:

  Nettopp, han er ingenting for Real i januar om han ikke slår til, men det er kanskje litt vanskelig å tenke på når en av de to største klubbene i hjemlandet er gira på det, jeg skjønner han jo litt også på den måten..
  City og Real gått på smeller ja, hadde vært fantastisk. City vinner ikke ligaen, kommer kanskje inn på 4. plass, neppe høyere. Samtidig tror jeg Barca vinner ligaen, de har et knallag, og ikke mistet noen, Eto’o mot Zlatan er ikke feil. Real har jo handla som satan, men vi har sett før at det ikke trenger å funke så fryktelig bra..
  Real er de frekkeste på overgangsmarkedet, og alltid vært det. Å høre både presidenter, trenere osv med den klassiske Real-varianten er ganske kvalmt: «xxx er en fantastisk spiller som ville passet bra inn i vårt lag, og som vi gjerne kunne tenke oss. Men jeg kan ikke prate om spillere vi ikke har i Real Madrid nå». Tror de at vi har SÅ dårlig hukommelse at vi glemmer den første setningen når vi leser den siste? Idioter..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...