Hold deg oppdatert
Arkiv
Giuseppe Giannini – «Aquilani er perfekt for Liverpool»

Transfersagaene fortsetter også i dag, 3 august. I dag har goal.com intervjuet den gamle Roma helten Guiseppe Giannini. Giannini mener Liverpool gjør et godt kjøp i Aquilani. «Aquilani vil gjøre det bra i Liverpool» sier Giannini på spørsmål fra goal.com. Han sier videre: «Jeg betviler ikke at Liverpool gjør en god handel ved kjøp av Aquilani, jeg tror hans fremtid er i Premier League.

Rapporter fra både Spania og Italia melder i dag at Liverpool er enige med Roma og at Hovedstadsklubben skal ha godtatt et bud fra Liverpool i størrelsesorden rundt 18 millioner Euro.

Det ble tidligere meldt at Aquilani skal ha blitt enig med Liverpool om sine personlige betingelser, en fem års kontrakt ventes å signeres straks Xabi Alonso forsvinner til Real Madrid. Real Madrid skal nå være villige til å betale Liverpools prisforlangende på £ 30mp. Liverpool Echo, gjengitt i VG her  og DB melder dette blant annet. Liverpool og Real Madrid skal ha blitt enige i prinsippet gjennom møter i Barcelona i går.

6 Responses to Giuseppe Giannini – «Aquilani er perfekt for Liverpool»

 • LFC Fan sier:

  Hvis det her stemmer så har vi £ 12mp igjen av Alonso salget. Med salg av Arbeloa på £ 3,75 mp og kanskje vi klarer å selge dossena for £ 4mp, pluss at vi har solgt et par unge talenter for rundt £ 1-2 mp, så har vi rundt £ 20mp igjen. Holder dette til kjøp av David Silva, eller David Villa? Kunne gjerne tenkt meg en av dem.

 • LFC Fan sier:

  Villa ligger jo vel på £ 30mp. Håper vi kan få Silva for £ 20mp pluss at vi sender over Voronin den andre veien. Det synes jeg nåda er en grei handel. Voronin er god nok for Valencia han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...