Hold deg oppdatert
Arkiv
Xabi Alonso klar for Real Madrid

Xabi Alonso kommer ikke til Norge og Oslo i kveld sammen med resten av Liverpooltroppen før kampen mot FC Lyn Oslo i morgen kveld.

Liverpool og Real Madrid skal være enige om en overgangssum på rundt £30M, og Alonso skal gjennom den obligatoriske helsesjekken på onsdag før han skriver under kontrakten med hovedstadsklubben.

Overgangen ble bekreftet på Liverpool offesielle hjemmesider i kveld, og også VG, Dagbladet og TV2sporten har bragt den triste nyheten til Liverpoolsupportere i kveld.

Det store spørsmålet nå blir vel hvem Liverpool henter inn som erstatter for Xabi Alonso. Som vi i Liverpoolblogg tidligere har rapportert, har det versert en rekke rykter, men de mest aktuelle spillerne virker å være Alberto Aquilani, som vi meldte her at skulle være enige med Liverpool om en 5-årskontrakt, samt at Liverpool skal ha fått godkjent et bud på ca 18 millioner euro for spilleren, som vi tidligere nevnte her.

Den siste spilleren til å være linket kraftig er 21 år gamle Steven Defour, som visstnok også skal ha vært i søkelyset til Real Madrid om ikke Alonso-overgangen gikk i boks, som vi tidligere nevnte her.

Personlig regner jeg med at en av disse to kommer til å bli bekreftet som Liverpoolspillere i løpet av uka, så får vi se hva Rafa kan bruke resten av pengene fra overgangen på.
Personlig tenker jeg litt i baner av spillere som David Silva, om man kan få godtatt et bud på rundt £20M, og Klaas-Jan Huntelaar (om Rafa ønsker å hente en spiss til, selv om jeg tviler noe på det).

Danske Christian Poulsen nevnes også som en mulighet, og skal være tilgjengelig hos Juventus. Dette ser jeg personlig på som veldig merkelig. Ser ikke helt for meg at det er Christian Poulsen som mangler for å ta hjem bøtta..

Hvilke spillere ønsker folket der ute å se Rafa hente for de pengene han har igjen etter salgene av Alonso og Arbeloa, samt kanskje fortsatt £3-4M for Dossena?
Og hvem av Defour og Aquilani er den beste erstatteren?

14 Responses to Xabi Alonso klar for Real Madrid

 • LFC Fan sier:

  Vil heller ha Aquilani enn defour. Den danske klysa blir sett som erstatter han å. Jeg håper virkelig ikke at han kommer, da vil jeg heller ha Lucas på midten.

 • Stig Magnus sier:

  Aquilani er mest aktuell i mine øyne også. Defour er nok en spennende spiller, men hentes han inn, virker det neste som Lucas enten blir solgt eller lånt tilbake til Brasil, som ryktene går om nå, Corinthians skal være interessert i han, og han skal visst ha uttalt selv også at han kunne tenke seg en slik overgang.

  Christian Poulsen kan jeg ikke skjønne hva vi skal med, med mindre vi satser på at reservelaget skal gjøre det litt skarpere i år..

 • Brynje sier:

  Kommer Poulsen så klikker jeg, rett og slett, ufyselig spiller jeg alltid har «hatet».
  Nå blir det opp til Rafa å formidle disse pengene på best mulig måte. Om Liverpool har gått med på noe som helst avdrag eller dill dall nå as, da dauer jeg….

  Ønsker Alonso lykke til videre. Takk for innsatsen Sir.

 • Janne sier:

  Triste nyheter, men ikke uforventet..
  Blir spennende å se hva/hvem som kommer, syns ikke vi skal avskrive gullplassen enda, men vi er helt avhengige av å finne en god erstatter.

  Takk for alt du gjorde for klubben, Alonso. Lykke til i Real, og med livets øvrige utfordringer 🙂

 • Brynje sier:

  Velkommen til bloggen 🙂
  Det er iallefall viktig at Rafa forvalter disse pengene nå så ikke girske amerikanere får kloa sine i dem.
  Kjøp av Silva og Auilani så er jeg «happy» nok strengt talt.

 • helgesen sier:

  jeg mener at vi ikke trenger flere folk til å erstatte alonso, hent robben på venstre, silva på høyre også bruk babbel eller hent inn martins fra nufc. + at jeg håper at vi kan få inn flere engelske spillere

 • Brynje sier:

  Ikke trenger flere, men kjøpe tre spillere? hehe
  Som skrevet endel ganger nå, Aquilani og Silva så er jeg fornøyd.
  Jeg synes også Sneijder kunne vært spennende….

 • Tony sier:

  Vi må forstå at dette er drømmeovergangen til Alonso, så vi får heller takke Xabi for det han har gjort frem til i dag.
  Det jeg finner litt rart er at det aldri har vært snakk om noen byttehandel. Mtp. de nederlenderne Real ønsker å kvitte seg med, så hadde det vært spennende å få inn f.eks. Huntelaar eller Sneijder i bytte med Alonso. Personlig hadde jeg enkelt valg Snejder fremfor Silva.

 • Stjerna sier:

  Merklig at liverpool selger seg ut av gullkampen i år. De tok to steg frem i fjor men ved å selge nøkkelspillere kan man ikke forvente/vente annet enn at de kan satse på en plass mellom 6-3….igjen…

 • Er vel ingen tvil om at klubben i det lengste prøvde å holde på Alonso, men nå har det dessverre blitt slik i fotballen at når spillere virkelig, virkelig vil gå, så er det lite man kan gjøre…

 • Janne sier:

  Jeg velger å tro at Rafa har kontroll og planene klare, det foregår nok mye i kulissene som vi ikke har anelse om 🙂

 • Stig Magnus sier:

  Jeg synes det er veldig sterkt å si at Liverpool selger nøkkelspillerE i flertall. Vi har solgt en nøkkelspiller, helt klart, men det er som andre har nevnt, en spiller som virkelig, virkelig har gitt signaler og klar beskjed om at han ønsker denne overgangen, og da er det endelig slikt at man ikke kan holde fast på han mot hans vilje, såpass med makt har faktisk spillerne. Vi må se videre, og med Aquilani klar, skal det bli spennende å se hva Rafa bruker resten av pengene på 🙂
  Hva tror og ønsker folk at Rafa bruker pengene på?

 • Brynje sier:

  Liten eller ingen vits å beholde en spiller som VIL vekk strengt talt samt at det da er greit å cashe bra ut for spilleren. Liverpool har aldri solgt en spiller for mye penger heller sånn sett, de har enten gått gratis eller så har Pool blitt R*vkjørt av motparten… (Les Owen/Real/Nunez overgangen f.eks, selvom Owen hadde kort tid igjen av kontrakten sin men)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...