Hold deg oppdatert
Arkiv
Huntelaar klar for utlån til ny klubb – Liverpool anyone?

Klaas-Jan Huntelaar er lei av lite spilletid i AC Milan, og ønsker å bli utleid til en ny klubb. Vi i Liverpoolblogg prøver å være beskjedne innen ryktespredning, men når man hører at Huntelaar ønsker nye utfordringer så fortjener dette spalteplass i disse hissige ryktetider. Jeg for min del er fortsatt litt sur på Rafa for at det ikke var engang var snakk om overgang til Liverpool i sommer, da spissen ble erklært uønsket i Real Madrid.


Jeg har sett én Milan-kamp i år, jeg så kampen fra andre omgang. De møtte Catana og slet med å score mål. Etter 85 min kom Huntelaar inn. Fire min på overtid var det 2-0, etter to mål av Huntelaar. Se det andre målet her:

Klassespiss?

I Milan har Huntelaar slitt med spilletid, og de to målene mot Catana var to av tre mål for klubben vi har blitt kjent med i et par CL-finaler på 2000-tallet. Nå ryktes det at nederlenderen kan bli en del av en bytthandel med den godeste Ryan Babel. Hva som ligger bak de ryktene vet jeg ikke, men flere italienske medier melder dette i dag – og de hadde mer enn rett da de hevdet at Dossena var klar for Napoli for noen uker siden. Agenten til Huntelaar (Arnold Oosterveer) sier selv at Premier League er aktuelt, så lenge Milan er klare for det. West Ham og Birmingham skal visst være de som er fremst i jakten på Huntelaar.

Selv hadde jeg noen våte drømmer om Huntelaar og Torres på topp i sommer, men det ble med mine drømmer. Nå er Huntelaar klar for utlån og Liverpool i spissnød bør være på allerten om han sterkt vurderer dette.

Hva tror du? Vil Huntelaar gi Liverpool en ny dimensjon om vi skulle være så heldige å plukke han opp, eller bør vi satse på Ngog eller andre?

33 Responses to Huntelaar klar for utlån til ny klubb – Liverpool anyone?

 • Ole Remman sier:

  Dette MÅ skje! Huntelaar er som nevnt klasse. Hvis vi kan få til en byttehandel med Babel er det jo bare fantastisk!

 • Fittari sier:

  Latterlig at dere skal bestikke lille Birmingham City med Bable for at dere skal ha større sjans på Huntelaar. Dummeste ideen jeg har lest på lenge!

 • Brynje sier:

  Bestikke? Søtt….. I og med at det er Birmingham som har lagt inn bud på Babel, og ikke én gang, men to…..

  Fiffig nick, på nippet til at jeg ikke tok meg tiden til og godkjenne deg, men jeg lot tvilen komme deg tilgode sir. (Teit nick og Man U-supp, du får joine de 100 andre Man U supporterne her inne:-)

  God helg.

 • Jonas sier:

  Hadde vært utrolig digg å sjå Huntelaar i Liverpool-drakt… kunne godt tenke meg å sjå Huntelaar sammen med Torres på topp, evt sammen med N’Gog når Torres er skada! personlig syns jeg N’Gog har hatt en strålende sesong for Liverpool, gleder meg til å se mer fra han i framtiden.

 • Rooney sier:

  Hallo Liverpool fans!

  Tja, jeg må si at jeg ville nok rivd meg litt i håret å se Huntelaar for Liverpool. En av tre spillere jeg har sansen for fra Nederland.

  Men på den mere saklig siden, ja – dere trenger virkelig en klassespiller som Huntelaar. Han vil dessvere for min del gjøre dere mere komplett på topp, måtte dere bare ikke finne en Alonso type til nå dog skal sies at Aquilani begynner å vise seg fram litt i det siste.

  Måtte dere finne en bra løsning uansett. 🙂

  In red we love! Hilsen en Manchester United supporter som elsker fotball og gode spillere. 🙂

 • Brynje sier:

  @Jonas. Ja, Huntelaar ville vært meget spennende og selvom det er letter å bøtte inn mål i Nederland enn i andre land så synes jeg Huntelaar er klasse uansett. Ikke itlfeldig at han er i Milan (selvom han ikke er ønsket nå)
  Goggen har imponert i kamper i år ja, samtidig så viser han i andre kmaper igjen at han er veldig uferdig, men det kan se ut som om Rafa har gjort et scoop her, spennende å se på utviklingen videre.

  @Rooney. Som skrevet over Huntelaar er en meget spennende spiller, ville vært fantastisk å sett han i rødt (den rette røde;-) Aquilani ja, har vist litt hva han kan i de siste kampene, får bare håpe for alt i verden at han holder seg skadefri nå og blir bedre og bedre. Velkommen på bloggen, du får joine dine medsupportere her inne, det er snart flere av dere enn det er Poolmenn her inne, her inne i den deilige Liverpoolvarmen er det plass til alle, men husk, meget avhengighetsskapende, så watch out;-)

  Velkommen til Jonas også! (YNWA!!)

 • geir sier:

  nei takk! Da vil jeg heller ha Goggen på topp. Er han ikke god nok for Milan, så er han ikke god nok for oss. Floppet i Real, flopper i Milan. Utvilsomt en målscorer, men det har vi jo allerede i goggen og el nino. Har en liste på minst 10 spillere som kommer langt forran han.

 • Stig Magnus sier:

  Han er kun 26 år, en sinnsyk målskårer, hadde ikke gjort meg noe om vi hadde fått han inn, selv om N’Gog leverer varene så til de grader i mine øyne, gjør det ikke noe om vi har 3 goalgettere i troppen 🙂
  At han har floppet i Real og Milan er vel også feil å si, 8 mål på 20 kamper i Real er helt ok, flesteparten av de kampene var vel innhopp også. 3 mål på 11 i Milan, også der flesteparten innhopp vel, så at han har floppet synes jeg er litt feil å si.
  Her er en jævli fin video forresten av goalgetter’n Huntelaar: http://www.youtube.com/watch?v=nuNrhG03H2Y&fmt=18
  *siklesikle*

 • Stig Magnus sier:

  Hva snakker du om egentlig, tommsi?
  N’Gog ble kjøpt billig og har blomstret under Rafa, latterlig å si at han er på vei til å ødelegge han.
  Alonso vurderte Rafa å selge etter to svake sesonger sommeren 2008. Det skjedde ikke, Alonso hadde sin beste sesong noensinne, Real gjorde sitt beste for å friste han unna, og Alonso ønsket å dra, lite klubben kan gjøre da. Hvor god tror du Alonso hadde blitt om han hadde blitt presset til å bli?

  Hvis du mener Rafa ødelegger spillere, hva da med Reina, Agger, Skrtel, Carra, Mascherano, Alonso, Gerrard, Torres, Yossi og Kuyt, som alle har blitt mye bedre spillere under Rafa? Bare flaks det da kanskje?

 • Torgeir sier:

  Hei dere!

  Hmm…Huntelaar til Liverpool. Dessverre er jeg ikke noe stor fan av han. Hvis han floppet i Real og Milan er han ikke god nok for Liverpool. Slik jeg ser det, mangler han to vesentlige egenskaper til PL. Det styrke og fart. Jeg er nok redd han er litt for lik Berbatov, han har jo ikke akkurat vært noen hit i manu.

 • Stig Magnus sier:

  At Huntelaar har floppet i Real og Milan er bare tull i mine øyne. Som skrevet over 8 mål på 20 kamper i Real med mye innhopp, og 3 på 11 i Milan med mye innhopp, er ikke noen flopp i mine øyne, han har heller ikke fått sjansen til å spille noe særlig i de to klubbene, så det er bare tull å kalle han en flopp.
  Huntelaar er en sinnsyk goalgetter, farten er ikke ekstrem, men han mangler ikke styrke det jeg har sett han, jeg tror han kunne fungert bra i PL, selv om man nok ikke kan forvente like mye mål som han putta i Ajax, som var helt latterlig mye :-p
  Han er en god avslutter med begge ben og med hodet, har teknikk og finesse, og var et røverkjøp når Milan plukket han opp i sommer, skjønner ikke helt hvorfor de ikke har brukt han mer..

  Tony; kan ikke være sur på Rafa for å ikke være med i kampen om Huntelaar i sommer, for hvilke penger skulle det vært? Sur på eierne kanskje, men ikke på Rafa, tror ikke han hadde lurt Real til å gi han til oss gratis 😉

 • Miguel sier:

  Bedre med Hunterlaar en Jones fra sunderland, kan ikke fatte at man skal ha han.. Ngog har levert meget bra, desuten har man alltids Kuyt som kan steppe inn på topp når situasjonen er prekær, hvor mange Spisser kan man egentlig ha når plassene er udelt på forhånd når folk er skadefrie…

  Flere midtbanespillere, og en venstreback… Takk, takk…

 • Tony sier:

  Stig; Jeg syntes fortsatt det ihvertfall skulle være snakk om en byttehandel eller to i sommer, da Real skulle kvitte seg med alle fra Nederland og de sikla etter Xabi og Arbeloa. Bare et lite rykte ihvertfall 😉 Og er enig med deg at det blir for dumt å kalle Huntelaar en flopp, gutten har rett og slett spilt på lag hvor han ikke har fått nok spilletid, likevel har han scoret en del. Og som Manuel sier, han er en vanvittig høyning i forhold til Jones.

  Ngog bør fortsette som han gjør nå, få en del innhopp og vise seg frem. Fortsette å bygge muskler og hele tiden utvikle seg. Også få sjansen fra start når de byr seg, det hersker uansett ingen tvil om at sesongen til Ngog har vært over all forventning.

 • Stig Magnus sier:

  Tony; Miguel heter han, ikke Manuel, du ekke så god med navn du ;-p
  Kunne vært noen rykter i sommer ja, men det var nok situasjonen i pool som gjorde at det ikke var noe av det dessverre; Johnson kjøpt tidlig i overgangsvinduet, og det eneste man visst hadde råd til etter salget av Alonso var en sentral midtbanespiller, og de som var tilgjengelige i Real var det nok litt for mange offensive fibre i for at Rafa var helt interessert.
  Haddde Rafa faktisk fått noe penger å handle for i sommer (var vel under £1M brutto som ble brukt, mye mindre tar man med at Johnsonovergangen ble fikset mye av skyldte penger etter Crouchovergangen, og Aquilanidealen blir betalt over tid, var vel €5M i sommer, €3M vel nå i januar og mer til sommeren og sommer 2011 igjen), tror jeg vi kunne fått minst en av de gutta over til Anfield også. Hvis-hvis, har man sagt litt mye de siste 10 åra synes jeg 🙁

  Når det gjelder N’Gog er det bare å fortsette ja, skårer han med det snittet og fortsetter å utvikle seg, har vi absolutt ingen behov for en spiss til så lenge vi spiller med en i hvert fall 🙂

 • Miguel sier:

  Tony har sett Fawlty Towers:-)) Tørr engelsk humor som er genial…Jeg er forøvrig fra Tenerife og ikke Barcelona hehehe

 • Fittari sier:

  Selvfølgelig har jeg fiffig nick :). Jeg tror ikke Huntelaar er den ideelle makkeren til Torres. Ville heller sett en Rooney/Tevez-type ved siden av Torres om jeg hadde vært Liverpool-fan ;). Jeg tror Liverpool hadde vært heldige om Benitez hadde snappet opp Owen før Ferguson dukket opp og signerte han. Da kunne de solgt Voronin med en gang.

 • Miguel sier:

  Altså, jeg har blitt kallt mye verre ting en Manuel når sant skal sies, så tror jeg overlever den:-)) mulig jeg bør vurdere å skaffe meg ett nick her inne… men da må brynje godkjenne meg for fjerde gang, så kulern til jeg nok en gang må slette innholdet i pcn og installere ting på nytt igjen..

  og til de som måtte undre, det er ikke grunnet
  «familievennlige internettsider»

 • Brynje sier:

  Liverpool:
  Liverpool kaster seg inn i jakten på AC Milans Klaas Jan Huntelaar. Den nederlandske spissen har de siste ukene også blitt koblet til Everton, Tottenham, og Arsenal.

  Har ikke kjempetrua men hehe

 • Miguel sier:

  Etter gårsdagen er man vel villige til å kaste det meste..
  Forsvaret for godjent.. midtbanen og frem ræva…

  Jeg skjønner ikke at rafa ikke ser det alle andre ser, han klarer til og med å prestere å si av vi spilte en bra kamp??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...