Hold deg oppdatert
Arkiv
Christian Poulsen eller Steven Defour erstatter Mascherano??

Javier Mascherano er etter alle solemerker ferdig i Liverpool som de fleste vet. Rafale Benitez skal være villig til og betale £ 20mp (latterlig lavt forøvrig) for argentineren. I mine øyne, UANSETT om han selv vil bort en skandalløs avgjørelse om vi evt selger han for så lite.

Det er Liverpool Echo som melder dette i dag. Mascherano skal heller ikke ha satt seg på flyet til Tyskland i dag, Liverpool spiller treningskamp mot Borussia Mönchengladbach i morgen, Echo melder dette også.

Nå starter spekulasjonene om hvem som skal erstatte Masch og navnene som dukker opp i dagens tabloider er som sagt Christian Poulsen og Steven Defour.

Ingen av disse får meg til å sitte på kanten av stolen, spesielt Christian Poulsen. Bare tanken på den klysa der i den vakre røde trøya gjør med nesten uvel. Poulsen spilte under R.H den tiden han var manager i FC København. Hva synes du??

Defour skal være tilgjengelig for rundt 100 millioner kroner evt….

Liverpool skal også visstnok vise interesse for en av Hodgsons tidligere elever i Fulham og et bud på £ 2mp for Paul Konchesky skal være på trappene. 29 åringen som har over 300 pl-kamper under beltet skal iallefall ikke ha tilpasningsproblemer evt. Det er samme avis, Liverpool Echo som melder dette i dag.

17 Responses to Christian Poulsen eller Steven Defour erstatter Mascherano??

 • Miguel sier:

  Jeg blir bare oppgitt om Poulsen kommer, må jo gå an å få tak i noe annet, Deufor er vel belgisk landslagsspiller som je faktisk ikke vet så mye om.. kjøp noe annet er min mening, og jeg mener heller ikke at man skal la masch gå for 20 millioner..

  og Kochelsky er vel ikke akkurat klasse det heller!!

 • Marius sier:

  Nei, nei nei! Ikke Poulsen.. Om han blir kjøpt som en erstatter for en klassespiller som Masch, er bare horibelt GALT!! Holdningene og atfærden til Poulsen har ikke akkurat vært plettfri tidligere og er ikke en plass på Anfield verdig! Hold den spyttene dansken unna oss!

 • Stig Magnus sier:

  Konchelsky som backup for Aurelio er ikke krise, så lenge Aurelio holder seg skadefri. K har masse PL-erfaring som nevnt, og er helt grei backup, og billig såklart.
  Masch skal man ha minst £30M for i mine øyne, kapteinen til Argentina og regnet som en av de beste på sin plass jo for helvete! Nei, £20M er alt for lite i mine øyne.

 • Miguel sier:

  Jeg føler vel Konchelsky evt blir ett tredjevalg, etter Agger igjen!!
  Det som tross alt er drawbacket med Aurelio er jo at han har kyllingbein, fantastisk venstrefot, men desverre blir han jo skadd bare man stirrer hardt nok!!

 • Brynje sier:

  Husk at dette ble skrevet (og ryktet) FØR Aurelio re-signerte nå da gutta, tipper ikke P.K er så aktuell lengre faktisk nå…
  Aurelio/Agger(Carra) bør kunne bekle denne posisjonen, samtidig anser jeg alle tre som bedre enn P.K også.

 • Per-Arild sier:

  Steven Defour er klasse. Manure og flere andre mindre klubber jakter ham. Han er ung og har potensial til å utvikle seg videre i en mye bedre liga enn den belgiske. For all del, ikke Poulsen!

 • geir sier:

  Jaggu lenge siden jeg har vært inne her. ca nøyaktig siden Hull kampen…. Men som vanlig når vi skriver august er optimistmen tilbake, og ikke minst kløen etter engelsk fotball. Guuud kor deilig det skal bli, selvom vi må klare oss med middelmådighetene i TV2 (bortsett fra alsaker selvsagt).

  Gratulerer (på overskudd) til liverpoolblogg med 1-års dagen.

  on topic; ingen av de to overnevnte er i nærheten av å kunne erstatte Maschen. MEN – den posisjonen som Mascherano hadde under Rafa, vil han ikke få med Roy som trener, simpelthen fordi Roy ikke spiller det systemet. Med det i bakhodet mener jeg at Lucas, Gerrard og Aqua (kanskje Spearing??? og til og med Cole) kan bekle de to sentrale midtbaneposisjonene.

  Forøvrig tyder vel mye på at vi blir kinesiske ila de neste få dagene. Lovnadene er (som vanlig) sletting av gjeld og ny stadion. Vi får vel se, men kineserne er flinke til å skape «Ordo ab Chaos» – noe som den administrative delen av klubben ABSOLUTT trenger.

 • Miguel sier:

  Så du kampen igår?? Shelvey imponerte stort.. 18 år.. gud bedre for en mann han kan bli.. tror han lett kan ta kampen opp med Lucas, Aqui om den siste plassen i den sentrale midtbanen..

 • geir sier:

  Så ikke kampen, men ingenting er bedre enn flere unggutter som utfordrer! Går europacupen på noen norske kanaler i år?

 • Per-Arild sier:

  Shelvey var stor, ja. Deilig å se en ung spiller som faktisk kan spille med fotballforståelse.

  Defour kan bli minst like god som Masch. Masch er en destroyer, men pasningsfoten er ikke mye å skrive hjem om. Defour har større potensiale.

 • Helt enig i at Shelvey imponerte, spesielt med pasningsfoten og overblikket.

  Jeg vil samtidig si at kampen mot Mönchengladbach var et nærmest perfekt eksempel på at vi virkelig trenger en Masch-type som anker på midtbanen. Jeg mistet tellingen på hvor mange ganger tyskerne kunne kontre Liverpool i senk fordi både Shelvey og Gerrard er altfor glade i å ta dype løp og bidra offensivt (selvfølgelig bare positivt i seg selv). Vi ble fullstendig avslørt defensivt gang på gang.

  Kampen bekreftet egentlig uroen min for å spille med Gerrard sentralt på midten uten et defensivt anker ved siden av seg (eller bak seg).

 • Miguel sier:

  Mange føstelagsspillere spilte??, og når vi mistet ballen gang på gang fremover så hadde vi fått overganger imot uansett..Treningskamp!!

  Hva var det kommentatoren sa, er nok en del av disse spillerne som spiller kun for å selges..

  Og Insua, gud bedre!!

 • Tony sier:

  Christian Poulsen sies å være så godt som klar for Pool, http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/engelsk_fodbold/article1385534.ece – dette i følge ekstra bladet som mener å ha gode kilder på dette.

  Jaja, skulle han signere så får vi vise lojalitet, men det fins for f. bedre defensive midtbanespillere enn den godeste Poulsen. Jaja, om han signerer så er det vel ikke så mange som kan skryte av å ha bli spyttet på av Totti 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...