Hold deg oppdatert
Arkiv
Insua og El Zhar vekk fra Liverpool?

Liverpool Echo skriver i dag at Nabil El Zhar ønsker seg vekk fra Liverpool. 23-åringen har uttalt til marrokanske medier at han ikke får nok spilletid og at vil bytte klubb for å få førstelagsspill.

El Zharhar ikke trua på at vår nye manager Roy Hodgson ikke vil gi El Zhar noe særlig mer tillitt enn hva Rafa ga, El Zhar har fått 32 kamper i Liverpool-trøya så langt.

I’m 23 and I cannot afford to only play a few bits of games«, sier El Zhar.

Det har over en stund vært rykter om at Emiliano Insua skal være på vei til Fiorentina. Handelen vil i såfall bli på ca 5 millioner pund. Hodgson på sin side er usikker på om han ønsker å la Fiorentina få 21-åringen, Hodgson uttaler at han liker Insua både som spiller og privat.

Jeg vet det er flere som ikke syntes vi er godt nok dekket på venstrebacken, men det å slippe et så stort talent som Insua vil nok ikke være en god deal for Liverpool. El Zahr er også et stort talent, men han har ikke klart å ta steget helt opp og hans frustrasjon er til forståelse.

Det hevdes også at Liverpool ønsker seg Branns gamle spiller Paul Scharner. Er så sant så lurer jeg på hva som skjer med klubben fremover. ManU byr på Wesley Schneider, Man City byr på David Silva og Liverpool byr på Paul Scharner, nice – da snakker vi oppgradering av en ellers god midtbane.

Tenk dere scenarioet at Torres og Masch går ut, inn med Jovanovic, Gilberto Silva og Scharner. Da snakker vi om et middelmådig lag i Premier League. Greit nok å få ryddet opp i noe lønnsutgifter, men vi skal for #¤# kjempe om gull i Premier League.

6 Responses to Insua og El Zhar vekk fra Liverpool?

 • Tony sier:

  At dere ønsker å la Insua gå forstår jeg ikke med en millimeter. Greit at han ikke var overbevisende siste del av sesongen i fjor, men han er 21 år og har hatt en imponerende start i Liverpool i forhold til hvor gammel han er. Han er meget god fremover og utvikler seg stadig på defensivt spill. Jeg personlig anser Insua som et stort talent og ønsker på ingen måte at han går til en annen klubb – det er han for spennende til at jeg ønsker det.

  Nå virker det som at Aurelios tider er over i Liverpool, hvem ønsker vi da skal være på venstrebacken vår? Degen? Skal vi bruke penger av salg til en ny venstreback som kanskje ikke innehar kvalitetene til Insua?

  Kritikken av Insua er meningsløs, en dårlig kurve på en spiller/trener/lag og hoder skal rulle og settes på avrettingsbenken med en gang. Tålmodighet er en dyd!

 • Brynje sier:

  Kan være enig i at det kan være andre spillere som burde stikke før (El Zhar, Spearing, Plessis bla) men Insua er litt under denne kategorien i mine øyne.

  Han kan godt få en halv sesong (frem til vintervinduet) til på seg, men burde trene HARDT på fart, pasningsfot OG plasseringsevne og det i et rasende tempo også for sesongstarten er bare en måned unna…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...