Hold deg oppdatert
Arkiv
Søkelyset igjen på Klaas Jan Huntelaar? Hva skjer med Loíc Rémy?

At AC Milan ønsker og kvitte seg med Klaas Jan Huntelaar er en dårlig skjult hemmelighet. På tirsdag skal Huntelaar ha blitt observert i Manchester og ryktene om en overgang til enten den røde eller blå delen av Manchester skøt fart. Nå skal tabloidene også ha det til at Liverpool og Hogdson også sjekker ut Klaas Jan. Huntelaar møtte ikke opp på Milans treningsfelt onsdag, noe som førte til enda mer vann på mølla hos tabloidene.

Milan skal i tillegg evt ønske seg Ryan Babel som en del av en overgangspakke, dette i følge den italienske avisen Il Corriere dello Sport. Samme avisen skriver også at denne transferen kun blir noe av om Fernando Torres skulle forlate Liverpool.

I følge Roy Hodgson skal Milans prisforlangende visstnok være noe drøyt så Liverpools nye manager ønsker visstnok å låne spilleren med opsjon på kjøp. Milan verdsetter 26 åringen til £ 13mp.

Roy Hodgson forsøker nå også og inkludere både Damien Plessis og Nabil El Zhar inn i en overgangspakke for den MEGET ettertraktede Loic Remy. Dette selvsagt for og presse prisen ned, så så vi bare krysse alt vi har på at Nice finner disse interessante. (Herregud for et kinderegg  det hadde vært)
Remy har forøvrig tidligere uttalt følgende:  – Det blir et valg mellom to klubber med noe stort på gang. Jeg er svak for en klubb som Liverpool (andre klubb er Tottenham, men West Ham er også interessert) Budene på spilleren som har scoret 25 mål på 66 kamper for Nice, 14 av de forrige sesong skal ligge i størrelsesorden mellom 115 og 130 millioner.

I tillegg til at Inters nye manager Rafa Benitéz ligger langflat etter Javier Mascherano skal Rafa også sikle på Dirk Kuyt nå. Spilleren er verdsatt til £ 14mp.

Nå er jeg hverken manager for Liverpool, vil aldri bli det heller, ikke er jeg noe god i kabal og ikke er jeg noen rakettforsker, MEN:
Hvorfor ikke cashe inn på Torres (er jo desverre for mye skadd) og Kuyt, få klørne i både Huntelaar, Bridge OG Rémy og fremdeles ha penger igjen til og styrke stallen, og til kjøpe inn en(da) (en) høyrekant samt en stopper til og mulignes til og med en spiss til?

Hva mener DU?

Ikke så mye kjøtt på beinet her føler vi, men med tanke på hvor mye som skjer om dagen så føler vi at vi må bidra til fortsatt optimisme…. En riktig god helg ønsker vi dere alle sammen. YNWA!

PS!
Godsets Marcus Pedersen skal i følge Daily Mirror stå på ønskelista til Hodgson også

8 Responses to Søkelyset igjen på Klaas Jan Huntelaar? Hva skjer med Loíc Rémy?

 • Christioher sier:

  Torres bør ikke selges om det ikke 1) kommmer et bud på £81M eller mer (1M mer enn ronaldo) eller 2) at Torres selv ber om transfer. Da bør fortsatt 1) være et krav, men vi må sikkert ta til takke med 50-60…

  Når det er sagt, så har jeg store forhåpninger til Brukner og hans nye medisinske team, at de skal få dreis pa skademarerittene vi hadde forrige sesong, inkl. «fikse» Torres.

  YNWA

 • Morten sier:

  Vi kan ikke selg Torres, fordi det er vanskelig å få tak i spisser av hans kaliber som også har hans fysikk. England er den tøffeste(fysisk sett) ligaen i verden, og jeg tror at f.eks. David Villa ville blir «malt» i stykker av knallharde backer og midstoppere. Torres har en ekstremt sterk fysikk, noe en engelsk spiss MÅ ha. Det Liverpool bør gjøre, tror jeg, er å sette Kuyt å topp sammen med Torres, de kjenner hverandre godt etter mange sesonger. En sterk og kreativ midtbane bak dem er alfa og omega, det er DER teknikken må settes inn. Enkle, billige og jeg tror OK løsninger. En spiller jeg tror ville passet godt inn sammen med Torres er faktisk Aliadiere. Det er spillersammensetningen en må se på, ikke enkeltspillere.
  Det engelske landslaget har mange stjerner, men se på måten det blir satt sammen på….det er helt på trynet. Wayne Rooney er god i Man U, men en må se på HVORFOR, hvem er det som gjør han god? Så må en finne lignende spillere og mønstre for landslaget også. På samme måte må Hogdson også tenke (håper jeg) når han kjøper spillere. Spillerne må gjør hverandre gode.

 • Miguel sier:

  Skjønner faktisk Torres om han vil bort utfra det som står i avisene om dagen!!

  Tenk deg selv om man selv vil jobbe for en arbeidsgiver som ikke holder det man lover..

  Så går han kan vi takke de amerikanske eierne!!

 • Morten sier:

  Jeg jobbet selv i 12 år hos arbeidsgiver som lovet bot og bedring og gull og grønne skoger hvert år. Hvert år gikk det selvfølgelig åt skogen.
  Men jeg ble værende, på grunn av kollegene, vi ble som en liten familie.
  Det som mange spillere gjør feil, er å flytte til en liga som ikke passer, tror jeg. Desverre passer kanskje Torres i flere enn den engelske…Men drar han, er det nok utlandet han drar til, jeg kan ikke se for meg at han flytter til City eller annen Premier League klubb. Inter, kanskje? Men er det plass til han der? Liker han Benitez, eller er det kald front? Real Madrid er jo uaktuel, Barcelona har Villa. Nei, han blir nok. Bundesliga blir nok et sted ned, selv om han selv har nevnt at han kunne tenke seg å prøve det en gang (det var jo før han la til at han også kunne tenke seg å bli i Liverpool ut karrieren).
  Mye kommer jo an på om det finnes reelle tilbud for ham. Gerrard måtte jo han en pause for å tenke, det var noe Real M som rotet rundt i hodet hans. Tipper vi får svar i kommende uke. Men jeg er enig, Hicks og Co kan dra lenger enn til helvete, måtte de brenne i evig ild .

 • Miguel sier:

  Torres er verdensklasse spiss og kan puttes inn i hvilken liga som helst og også i hvilket lag som ønsker ham… Siste ryktene sier at city er på banen med 60 mill. Blir for surt for meg å se han i en annen trøye enn den stolte røde i PL.

  Poenget er at når han signerte sist ble det lovet spillerforsterkninger og det har som kjent ikke kommet og vi endte der vi endte…

  Blir han solgt for 60, og div andre for 50 (masch+kuyt)så er jeg redd de pengene går rett i lommene på ett par eiere før de selger restene..

  Kaller det utbytte, reomstukturering av lån eller whatever slik som Glazer familien har gjort…

 • Krister sier:

  @Miguel; Da er det bare å håpe at klubblojalitetn vinner over lysten på penger. Jeg, for min del skjønner ikke hvorfor de på død og liv skal bytte klubb for noen slanter ekstra. De har så de klarer seg, og VEL SÅ DET, men det er vel prestisje i dette som alt annet, og dette er jo konkurransemennesker i sin ypperste form.

 • Janne sier:

  Torres feiret VM-seieren med Liverpoolskjerf rundt nakken, jeg tror nok det taler for seg 🙂 Jeg blir veldig sjokkert om han går til City..

 • Krister sier:

  Joda.. Men klart at mannen er i tenkeboksen. Om han hadde vært krystallklar på at han ønsket bli hadde han vel bare gått ut i media og sagt det. Han har jo ikke så mye å vinne på at spekulasjonene fortsetter om han har planer om å bli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...