Hold deg oppdatert
Arkiv
Stiliyan Petrov – Et interessant rykte

Det har i dag dukket opp rykter rundt Aston Villas bulgarske midtbanemann Stiliyan Petrov som en mulig erstatning for Javier Mascherano hvis/når han stikker fra Merseyside. Aston Villa er naturligvis motvillige til å slippe en av sine nøkkelspillere, men det spekuleres i at Petrov er positiv til interessen fra Liverpool (dersom det er noe i ryktene i det hele tatt).

Vanligvis holder jeg meg unna å spekulere i overgangsrykter, men grunnen til at jeg må ta med denne er at jeg faktisk mener dette kan være et glimrende kjøp av Roy Hodgson.

Ikke en spiller som oser over av glamour akkurat, men jeg har fått mer og mer sansen for Petrov siden han kom til Aston Villa i 2006. En knallhard midtbanemann som jeg alltid har blitt imponert over i Liverpools kamper mot Villa, og helt klart en spiller som har en høy stjerne hos Villa-fansen også. Ble kåret til lagets beste spiller av både fansen og spillerne i 2008/09-sesongen, så det er klart bulgareren har mye å fare med på fotballbanen.

Hans relativt høye alder tilsier at det kan være mulig å få til en rimelig overgang, samtidig som mannen er stinn av erfaring. Uansett så vet vi at spillere i den posisjonen ofte holder samme nivå godt opp i 30-årene. Med tanke på den økonomiske situasjonen på Anfield tror jeg dette kan være en meget god overgang, dersom det er noe hold i ryktene. I og med at dette også ville være et relativt rimelig kjøp vil det også åpne muligheter for flere høyst nødvendige forsterkninger. Som en venstreback for eksempel.. bare siden vi ikke har en, tenkte jeg.

Uansett, hva tenker du om et eventuelt kjøp av Stiliyan Petrov, kjære leser? Er jeg helt på viddene? 😉

tv2, tv2

15 Responses to Stiliyan Petrov – Et interessant rykte

 • Kjetil sier:

  Jeg forstår tankegangen din, men ved salg av Mascherano te Inter som ikkje har allverden me cash så tror eg et bytte ved evt Cambassio eller muntari som en bedre handel + penger for Sutreungen mascherano.. Då har man eks 10 mill pund tilgjenglig til en evt venstre back med en venstre fot ;). Er mangel på ein spiss også. Så Roy Hodgson har en vanskelig jobb foran seg.. Misunne han ikkje for å si det slik:).

 • Kjell sier:

  Må si meg uenig her. Mener vi ikke bør få med Muntari som en del av en Mascheranohandel. Muntari er ikke en stabilt god nok spiller for LFC. Dersom vi får penger pluss Cambiasso som en del av en Mascheranohandel er jeg imidlertid mer interessert. Vi trenger en rutinert mann med en bra pasningsfot som et anker på midten og da kan Cambiasso være et bra alternativ. Det beste er uansett å ikke få en spiller med på kjøpet, men kun cash. Antar at Inter fort får inn en del penger om Real kjøper Maicon og dermed kan vi også kun få cash. Da har Roy flere valgmuligheter og Petrov er i samme gate som Cambiasso og kjenner i tillegg til engelsk fotball og vil dermed ikke ha tilpasningsproblemer.

 • Kjetil sier:

  Ja, bare cash hadde vært drømmen, men garantien for at Roy får beholde pengene fra salget er en helt annen verden. Er derfor jeg ønsker en spiller i bytte… Ska ikkje være sikker på at Roy får beholde pengene fra salget..

 • Krister sier:

  Jeg skal være enig med Kjetil her. Det mest taktiske om man selger Masche til Inter (som jo kommer til å skje) er å be om en spiller i retur og få noen vekslepenger med på kjøpet. På denne måten er det ikke mulig at hele summen går i det store sluket. Cambiasso er en spennende type. Ufattelig at Maradonna ikke fant plass til han i troppen til Sør-Afrika. Jeg sier ja takk til han. Kunne vært et fint cover til Stevie som den kreative typen på midten. Men jeg holder fremdeles fast på at en spiss burde være førstepri.. Kanskje Eto`o og Rafa ikke går i hop (håpe håpe:))

 • Fredrik sier:

  David Villa ja, la oss kjøpe han, Messi, Xavi, Diving-Ronaldo, Milito, Aguero og Pepe i samme slengen.

 • Stig Magnus sier:

  Kan være en spennende signering ettersom vi ikke har bøtter med penger. Gjør en meget bra jobb i Villa, er faktisk kaptein, kjenner PL godt og vært der mange år, alderen ingen krise i en slik posisjon, innkjøpsprisen ikke vilt høy vil jeg tro, og sikkert ok i forhold til lønn og slikt, høres ut som det kan passe godt egentlig, om Masch faktisk går, som jo endel tyder på, selv om Roy er klar på at det er klubben som avgjør til slutt om man vil selge.

 • Morten sier:

  Jeg er uenig i Cambiasso. Petrov er et bedre Premier League valg enn Cambiasso.
  Har faktisk siklet etter denne mannen et års tid nå (dont get me wrong) da jeg mener han hadde sklidd rett inn på førstelaget. Cambiasso måtte trengt iallefall et års tid, kanskje mer, på å omstille seg. Petrov vet hva det handler om.

 • Marius sier:

  Tv2 melder idag at det er mulig Roy henter sin tidligere elev i Fulham til Anfield. Paul Konchesky kan da bli en mulig ny venstreback. Spennende, men kanskje ikke helt standaren vi leter etter?

 • Brynje sier:

  Konchesky har rundet 29 år. Han har over 300 kamper i engelsk fotball (Charlton, Tottenham, West Ham og Fulham)
  Rundet 100 kamper for Fulham, habil back, men ikke noe mer, men nå tilsier jo kontoen til Liverpool at vi ikke kan kjøpe fra absolutt øverste hylle da.

  Ikke udelt negativ til dette.

 • Gurre sier:

  Hvis vi vil ha noe veeldig billig så er Henning Hauger perfekt. han gjør en god job for Stabæk og har den erfaringen han trenger. Som midtbane anker tror jeg Gökhan Inler får han får 100-200 millioner det er mye for penga det!

 • Miguel sier:

  Han burde betale for å ikle seg den røde trøyen.. latterlig at folk vil ha tippeligaspillere til Liverpool, ser at de har nevnt både Moa, fellah og nå Hauger??

  Alt er jo middels kvalitet som grenser til trash i mine øyne.. og eier ikke nivået som skal til…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...