Hold deg oppdatert
Arkiv
Wayne Bridge – oldtimer til Liverpool?

I dagens «operasjon opprydding» og «signér Britiske spillere» har turen kommet til Wayne Bridge.

Bridge, som nå etter all sannsynlighet kommer til å spille annenfiolin etter at Manchester City kom til enighet med Lazio om en overgang for backen Alexander Kolarov bør være interessert i førstelagsspill.

Wayne Bridge, som fyller 30 år om en snau uke skal nå være øverst på ønskelista til Roy Hodgson. Liverpool som per dags dato stiller uten rene venstrebacker (om man ser bort fra type Agger og Carra som kan bekle rollen) trenger selvsagt en ny venstreback, uansett om Roy evt ønsker bruke Agger på venstrebackplass så trengs det både konkurranse og backup på den plassen.

Det spekuleres i summer mellom £ 7-9mp for spilleren som kanskje har igjen 3-4 år på toppnivå. Hva mener dere folkens? Godt kjøp evt?

20 Responses to Wayne Bridge – oldtimer til Liverpool?

 • Ole Remman sier:

  Helt greit kjøp i vår situasjon – ikke topnotch, men helt klart mer enn godkjent. Jeg ønsker han velkommen !

 • Brynje sier:

  Personlig synes jeg det er litt vel dyrt for en som bikker tredve i disse dager. Kunne vi fått prisen ned til en £ 5mp hadde jeg vært mer villig merker jeg. Men igjen, han er engelsk og igjen, med de nye strenge reglene som komme skal så er det kanskje lurt, men som sagt litt dyrt for min smak.

 • Kurt sier:

  Insua var Liverpools beste spillere forrige sesong. Utrolig spennende backtype og kan ikke i min villeste fantasi fatte hvorfor vi solgte han.!!

 • Miguel sier:

  Hvordan kan man si at Insua var en av våre beste spillere i fjorårsesongen?? Jeg må være totalt blind når disse kampene spilles..

  Jeg har totalt feil med henblikk til Lucas og har totalt feil med henblikk på Insua også..

  Hva skjer i verden !!

  Wayne er garantert kvalitet og det er det vi trenger i laget/troppen..

  Nå fikk vi Mr Wilson (ref en film jeg ikke husker navnet på) Tom hanks iallefall.. for en latterlig billig penge, må være årets overgang, uansett hva som måtte skje videre på overgangsmarkedet.. så om vi evt bruker 2 mill for mye på han her så la gå!!

 • Ketil Knutsen sier:

  Liker at vi signerer spillere som skaper ennå mer HAT i kampene mot Chelsea. Blir en fantastisk sesong dette. 🙂 YNWA!!!

 • Silje sier:

  Denne sommeren har gått over all forventning, foreløpig! Jeg var vettaskremt før VM, mens jeg nå bare gliser til andre supportere når vi diskuterer transfervinduet..

  Men over til Bridge igjen; enig, kanskje litt stiv pris, men det er snakk om en engelsk klassespiller, og vi trenger en back! Insua spilte overraskende godt i fjorårssesongen, men absolutt ikke godt nok.

 • Marius sier:

  Wayne Bridge höres ut som en utrolig spennende signering i mine örer. Som sagt höres prisen litt stiv ut, og han må absolutt bevise at han er verdt den summen. Bridge kan også legge mer press på spillerne i Liverpool, og har kanskje den rutinen som trengs i Liverpools forsvar til at vi kan holde oss blant «the top 4» denne sesongen. Absolutt godkjent av Roy om vi´bestemmer oss for å hente han til Anfield!

  YNWA!!

 • Brynje sier:

  Er fremdeles på denne «for dyrt for en 30 åring» holdningen kjenner jeg. Mye annet taler for men…. Få ned prisen å få han til Anfield!!

 • Per Christian sier:

  Wayne Bridge? Virkelig? Ikkje til den prisen…
  for 4-5 kanskje. Vi trenger ein skikkelig superback viss vi skal utfordre nåken på venstrekanten.

 • kim andre sier:

  vi har så longt signert: joe cole(engelsk), jonjo shevley(engelsk), milan jovanovic(serber) kanskje unødvendig å nevne men la gå, og den skotske ungfolen danny wilson. i forhold ville benitez hentet 8. divisjonsspillere viss dokke skjønnte poenget… hohogdson er flinkare til å handle ganske bra spelara med begrenset transferbudsjett begynne å bli meir penga via. spillersalg, en benitez i forhold hadde benitez hentet spillere fra 8. divisjon altså fleire «lucas» spillere og liverpool trenge fleire briter endelig blir det fleire engelske i liverpool. Skal vi vinne ligaen trenge vi fleire brita… enig eller uenig er heilt opp til dokke

 • Miguel sier:

  Vokser vel uansett ikke drøss av venstre superbacker i verden, spørsmålet man må stille seg er hvem er bedre til en overkommelig pris!!

  Når man vet at to andre lag har Evra og Cole, uten å være særlig sjalu så er det faktisk to fantastiske spillere i den posisjonen.. Jeg mener at med Brigde så er vi faktisk ikke langt unna.. Det er kvalitet og tross alt bra pris 30 år eller ikke.. Er jo ikke så gammelt, skulle jo tro man var døden nær.. Har lett 4-5 sesonger igjen på topp nivå..

 • Miguel sier:

  På ryktebørsen så går det nå rykter om ett tilbud gitt på Remy ett viss antall millioner pluss plessis, og El zhar..

  Nye rykter om Hunterlaar, noen millioner pluss babel motsatt vei..

  Brigde er selvølgelig en høydare, og muligens også Paul Konchensky som back up for Brigde..

  Kjenner jeg har sommerfugler i magen av alt dette…

  Søppel, halveis søppel ut, kvalitet inn!!

 • Brynje sier:

  Tenkte lage artikkel om Huntelaar i morgen tidlig faktisk, leste det på goal.com i stad, men er jo overcrap side da… Milan ønsker visstnok Babel som delbetaling for Klaas Jan.

 • Miguel sier:

  Goal, daily mirror, liverpoolfc jeg kjenner jeg leter overalt etter noe sluttført og ikke bare er gossip.. men har det jo skjedd ting, og i tillegg rører ting seg..utrolig artig..

  Desuten leser jeg italienske aviser om nyheter om masch blant annet..
  Noe rykter der ute om at Rafa vil legge inn bud på kuyt i tillegg..

 • @kim andre. Det du skriver er jo ganske blottet for fakta egentlig. Shelvey og Jovanovic var det vel Benitez som hadde ledelsen på, og Wilson var det snakk om lenge før Hodgson ble ansatt.

 • Krister sier:

  Dyrt for en 30 åring? Tja.. Vet ikke. Det er lengre holdbarhetsdato på backer enn hva tilfellet er for eksempelvis spisser.
  Når det gjelder Insua. Han er spennende ja, men personlig synes jeg han manglet litt fart og reportoar framover på banen. Det siste vet vi Brigde har. Men for all del; om man får han billigere er jo det bare bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...