Hold deg oppdatert
Arkiv
Overgangsrykter i gode tider

Det er mye som skjer i Liverpool om dagen, det ser alle. Selv om resultatene i treningskampene ikke har vært over all forventning så har det skjedd mye etter at Hodgson tok over.

Signeringene vi har gjort har vært bra hittil, selv om Rafa har stått for det meste før han dro. Riera, Bønna, Insua og Aurelio var ute, plutselig var Aurelio inne i varmen igjen og Insua spilte treningskamp mot Kaiserslauteren, betyr det at også Insua blir?

Når det gjelder spillere Hodgson ønsker inn i Liverpool, så er følgende navn på lista om vi skal følge ryktebørsen: Christian Poulsen, Paul Konchesky, Brad Jones, Steven Defour, Peter Crouch, Maynor Figueroa og Luke Young.


For min del så er ikke dette noen smørbrødliste på ligagull, men Defour og Crouch kunne vært spennende å fått inn blant de rødes rekker. Brad Jones er en australsk keeper i Middlesborough og forventes å være god som backup for Reina. Figueroa, Konchesky og Young anses å være gode nok til å fronte venstrebacken, spørsmålet er om noen av de er verdt å bruke penger på om Insua også blir i Liverpool.

Når det gjelder hvem som er på vei ut av dørene på Anfield så venter de fleste på avklarering ang. Masch. For min del så ønsker jeg for alt det er verdt at Masch blir, men så lenge kona nekter å tilpasse seg Liverpool, så kan dette bli vanskelig. Rafa ønsker selvsagt Masch til Inter, men ingen konkrete bud skal være på plass. Palermo skal også ha oppgradert budet på Lucas, spørsmålet er hva som skjer der. Selger vi Masch og Lucas og kjøper Poulsen, da blir jeg skremt. Da får vi satse på Hawai-fotball og ha fire offensive midtbanespillere og satse på at Agger & Co rydder opp bak.

Ellers så er Philip Degen på vei til Stuttgart, jaja, kan vel ikke anses som noe annet enn sparte lønnsutgifter.

Er det noe jeg har glemt? Hvem ønsker du til klubben, og hvem ønsker du evt. ut?

36 Responses to Overgangsrykter i gode tider

 • Miguel sier:

  Overgangen til Insua strandet visstnok på grådigheten i forhold til personlige betingelser.. Kommentarorene (engelske) sa visstnok at han kun var utpå der for å selges:-)), sier vel litt om hva han presterte og nivået han besitter.. vesntre siden var åpen i 70 minutt til vi fikk inn Aurelio!

  Hvorfor kan ikke Gerrard ta den defensive rollen?? han har hvertfall overblikk nok til å sende denne ballen mer enn fem meter å treffe.. I tillegg ble jeg imponert over shelvey i kampen mot BM.. BB i mine øyne selv om det kun da var en treningsmatch.. 18 år bare:-))

  De oppgraderte budet fra 3 til 5 mill.. 3 mill (god tippeliga nivå) blir jo solgt for samme sum, er forsåvidt ikke verdt noe mer i mine øyne men la gå, tror og håper for guds skyld at man klarer å komponere en midtbane uten ham iår..

  og heller Defour enn spyttklysa Poulson!!

  Crouch er en bra mann, ønsker han mer enn gjerne velkommen tilbake, savner robotdansen!! selv om gjerne skulle hatt en målgarantist til alla Torres..

  Ser uansett bra ut så langt, og mye bedre enn jeg fryktet.. Cole tror jeg kan bli en hit i den røde Trøyen og når Gerrard og Aqui for to oppspillpunkt å tre igjennom :-))

  Det som uansett er viktigst en venstreback til, ikke en sesong med Insua og en skadd Aurelio, vil heller da Agger som back faktisk..

  Wilson viste også bra takter de minuttene han slapp til..

  Ser frem til sesongen, mye spennende…

 • Morten sier:

  Tror ikke Gerrard VIL spille defensivt. Han vil gjerne opp der sammen med kompisen sin, ser det ut til. Han så veldig utilpass ut ifjor når hann måtte ned og jobbe, feilpasningene sendte frykt over hele hjerteregionen min. Den siste til Drogba var jo en perle ;(
  Ellers Crouch? Nei! Er så lei av halvgode spillere. Vil Man U eller Barca eller Real eller Inter ha Crouch? Vi må hanke inn stjerner nå. NÅ!

 • geir sier:

  Er det noe jeg har glemt? Hvem ønsker du til klubben, og hvem ønsker du evt. ut?

  Begynner med de som jeg vil ha ut:
  1. Diego Cavalieri – Liker han ikke, uten at jeg har noen som helst grunn til ikke å like han… Han er vel verdt en slump med Sterlings, og Pepe er aldri skadet, så vi kan like gjerne har en locallad på benken

  11. Albert Riera – En pemenstruell venstrekant som tror at jordens median alltid går gjennom han. selgselg selg selg selg gi bort gi bort spark spark

  26. Jay Spearing – En lokal gutt, som aldri kommer til å nå nivået i Liverpool. Ingenting i mot han, men for hans del bør han enten leies ut, eller selges til en klubb i wankership hvor han muligens kan utvikle seg til en grei spiller

  27. Philipp Degen – for å spare lønn

  30. Charles Itandje – har vi han enda?????

  Til klubben:
  Som i fjor, ønsker jeg meg Ola Toivonen. En meget god target mann, med teknikk. Er ganske lik Bendner som jeg vet ikke er spessielt populær, men det er mest for sin holdning og ikke hans kvaliteter. Løp og kjøp. Ung og relativt billig…

  Jimmy Bullard – Jeg tror han ville passet veldig bra inn i spillergruppen, og han er britisk spiller som er god nok som squadplayer. Skadefri og i form er han god nok til å kjempe om en midtbanerolle i Pool.

  Alexis Sanchez – Var også en spiller jeg ville hatt inn i fjor. Nå har nok prisen godt noe opp grunnet et godt VM – men fortsatt er den vel ikke helt sinnsyk. Ville passet veldig godt som en offansiv høyreving i kamper mot antatt svakere motstand (hvor vi har slitt siste sesongene).

  Han nye «Babel» på venstrevingen til Nederland i VM. Har ikke hørt om han før, men han hadde kvaliteter som ville gjort han veldig spennende i Liverpool.

  Mirco Vucinic (må avslutte med en urealistisk også) – Har vel vært i skyggen av Totti siden han kom fra Lecce, men er en fantastisk spiss. Sterk, teknisk, meget god på nøtten og har en fantastisk skudd. Vil koste mye, men vil være den PERFEKTE spissen ved siden av Torres. Sikle Sikle Sikle!

 • Det er null og niks logikk i å selge Insua. Gutten er 21 år gammel, og har, uansett hvor uferdig han er nå, potensiale til å utvikle seg mye. Han er IKKE klar for å være førstevalg i Liverpool, men jeg kan virkelig ikke se noe annet enn fordeler med å ha en type som ham i backup.

  Som de fleste unge forsvarsspillere er han fremdeles usikker på det defensive, men er det noe vi vet om forsvarsspill er det at det kommer med alder og erfaring. Svært få forsvarsspillere klarer å etablere seg på toppnivå i ung alder. I tillegg bidrar han overraskende mye offensivt. Han er ikke spektakulær, men han hadde mange assist og var mye involvert i det offensive forrige sesong. For meg er det nok kvalitet til å holde på ham og se om han utvikler seg videre.

  Som jeg har sagt tidligere, selvfølgelig kan Gerrard ta den defensive rollen. Med det mener jeg at han har evnene. Personlig stoler jeg ikke på ham til å gjøre den defensive rollen lenger. Kan vel telle på én hånd de gangene Gerrard gjorde en defensiv jobb etter å ha mistet ball forrige sesong. Resten av tiden brukte han på å imitere C.Ronaldo (grøss!) med å furte til alle som var i nærheten.

  Defour ønsker jeg velkommen til Liverpool, Poulsen ønsker jeg dit peppern gror. Ser dessverre ut til at Poulsen er langt mer aktuell enn Defour…

 • Miguel sier:

  Som back er det vel ett poeng å ha kontroll på det defensive først og fremst:-)) poenget mitt er vel å ha hjertet i halsen hver gang en med litt fart og teknikk kommer på vår venstre side fordi du vet at i 70 % av tilfellene kommer innlegget.. Ser ikke noe grunn til å ha han i en 25 mannstropp når Agger, Carra, og Aurelio er bedre..

  Kast på en to tre mill til å by på wayne brigde for salget…

  Min mening..

 • Nå må du se på hva jeg skriver da. Jeg sier at han IKKE burde være førstevalg, men derimot få være med videre som backup og få utvikle seg videre. Det vil si at jeg naturligvis ikke vil at han skal spille når vi møter vinger i toppklasse, men heller få litt mer forsiktig matching, slik som er vanlig med spillere på hans nivå.

  Dersom han ikke utvikler seg noe særlig, for all del selg ham, men i en alder av 21 år syns jeg det er for tidlig å avskrive ham.

 • Miguel sier:

  Det jeg prøver å si at jeg ikke skjønner hva vi skal med ett 4-5 valg som kun kan spille venstre back i en 25 mannstropp..

 • Henning sier:

  Nå er jo Phillip Degen utleid til Stuttgart den neste sesongen da, så ikke se bort ifra at det samme skjer med Insua. Både Agger og Aurelio er gode valg som venstre beck, men Carra? (Grøss!) Det finnes vel ikke noen som er mere høyrebeint enn Carra! Synes Martin Kelly var god idag, og han kan brukes både på venstre og høyre!

  Ellers var det deilig å se Joe Cole HERJE i helrød drakt mot FK Rabotnicki! 🙂

 • Miguel sier:

  Var flere som var veldig gode i dag.. i det hele tatt skulle vi hatt 5 eller 6 og ikke 2 men ok, kan ikke få alt heller!!

 • Stig Magnus sier:

  Miguel; hvordan du klarer å få det Håkon skriver selv når han pressiserer et par ganger til å bety at han skal være noe 4-5. valg, er ganske fantastisk. Aurelio som førstevalg på venstreback og Insua som backup synes jeg er helt greit, Agger kan også brukes der, men Kelly er før han synes jeg, var god i dag, han er fin backup på begge backene. Carra er IKKE backup på venstrebacken, da må vi ha prøvd ALLE andre muligheter for min del, han er alt for høyrebenet ja for å spille der ja.

 • Miguel sier:

  Han sier han skal være back up, jeg vil selge hele fyren..
  Jeg mener han er ett 4-5 valg ikke håkon..på en plass han er såkalt spesialist.. og i en tropp på 25 så er ikke han med i mine øyne..

  Aurelio, Agger, Kelly,( Carra, Insua) blir hipp som happ for min del..

  Selv med alle disse spillerne her føler jeg pr i dag er den plassen vi er dårligst befestet.. Uansett heller Kelly i en tropp fordi han kan besfeste begge backene enn Insua som viste i hele fjor at han ikke holder mål..

 • Krister sier:

  Insua holder spør du meg (om man skal se på fjoråret). Men det hele blir jo ett spm om hva man forventer av en venstreback. Han klarer seg fint bakover på banen, men har mye å gå på framover. Dersom man skal ha en back på den siden ala Glen J må man også være beredt til å grave dypt i lommene. Det mener jeg det i dag ikke er verdt. Da er jeg er mer bekymret for hvor hodet til Insua nå er når overgangen strandet. Det er i mine øyne et større argument for å kvitte seg med han.
  Vi får se. Om det kommer inn noen penger i løpet av kort tid kan det hende vi kan «flotte» oss med en dyrere og bedre venstreback.

 • Miguel sier:

  Du Krister er faktisk den første som sier han klarer seg greit bakover på banen men mangler ting offensivt, jeg mener definetivt at det er motsatt.. at han er grei nok offensivt, innlegg, scoringer, assist ..

  Problemet er jo at han er helt naken bakover i mine øyne, mangler litt fart, ikke akkurat en racer på hodet, mangler taklingskapasitet, men det som scorter mest er jo plasseringsevnen til fyren.. virrer jo rundt som ei høne, er 10 meter feil hver gang, undrer sterkt om noen har tall på hvor mange scoringer i fjor som kom grunnet innlegg fra venstre!! eller på venstre siden i vårt forsvar..

  Så det i treningskampen mot BM også hvor kommentatorene sa til slutt at han kun var på banen for å bli solgt..

  Overgangen strandet grunnet at han ikke var fornøyd med de personlige betingelsene, så vet ikke helt hva saken er, vil han ikke spille fotball da eller,for kan ikke skjønne at Roy vil bruke han noe annet sted enn på reservelaget..

  Vi har ikke råd til flere spillere som må bruke tre sesonger for å komme seg på ett anstendig nivå for å spille førstelagsfotball Håkon og Stig M.. Grei back up med alle skadene til Aurelio!! Er lov å se sannheten i øynene selv om man er ihuga supporter!!

 • geir sier:

  Enig med Miguel her. Insua er en grei spiller, men ikke noe mer enn det. Vi har unge scousere som holder samme nivå, og en glassmann som er vesentlig bedre. I tillegg kan vi benytte Agger på den plassen.

  Selg, så får vi inn litt penger, og kvitter oss med en lønning (lønningen hans må jo være enorm, skal man tro det man leser i media). Han er ung, og har spilt for Liverpool og Argentina U-21 hvilket betyr at prisen vi får kan være høyere enn den faktiske verdien. Løp og selg!

 • Krister sier:

  Jeg har alltid hatt sansen for Insua, så mulig jeg er litt farget her.
  Men mener at han har vist at han har nivået inne tidligere. Da må det kunne gjenskapes.
  Geir: Vi skal selge han om vi får gjort det. Der er vi enig. Men jeg mener han nå burde selges fordi han mentalt sett neppe er like tilstede som han har vært. Når en spiller har vært så nær en overgang vil jeg anta at det oppfattes som en skuffelse å måtte bli. Nå kjenner jeg ikke innholdet i den nåværende kontrakten han har med LFC men vil anta at lønnen per nå neppe er høy. Han var ung og ukjent når han kom. Dermed er nok den neste kontrakten han signerer den første «ordentlige» kontrakten hans. Han har nok hatt urealistiske forventninger til hva den skulle innbringe..

 • geir sier:

  Mener jeg leste at han måtte ned i lønn, og det var det han ikke aksepterte. Ut i fra det antok jeg at han har for høy lønn i Liverpool, iom at det er uvanlig at en så ung spiller går ned i lønn ved klubbskifte. Uansett, vi er nok enige. Vi kan godt beholde han hvis ikke noen vil kjøpe han, og han vil være en grei backup. Men, vi bør selge hvis vi får sjangsen.

  Er ikke alltid at spillere blir «dårligere» (mentalt) av at en overgang går i vasken.. Reff Alonso (selv om omstendighetene var noe anderledes, så kan nok situasjonene sammenlignes).

  Uansett vil ikke salget/ikke salget av Insua være noe som deffinerer suksess/ikke suksess i dette overgangsmarkedet og konsekvensene dette får for sesongen..

  KUN 9 DAGER igjen!! PS: Liverpoolblogg; dere må oppdatere med årets terminliste

 • Krister sier:

  Ok. Det har ikke jeg fått med meg. Da må han ha fornyet kontrakten med LFC på et eller annet tidspunkt etter at han ankom.

  Neida. Om vi beholder Insua er piff/paff for det totale bildet i år. Jeg holder dog med de her inne som lanserer Agger som ny venstreback. Han har bra fart, grei teknikk, er meget stødig bakover og et veldig godt venstrebein (skudd/innlegg). Kunne blitt spennende å se hva han fikk ut av den posisjonen på sikt om han blir matchet der. Nå er jo Wilson kjøpt inn som stopper, så da har vi fremdeles to stoppere som holder i mange år framover..

 • Stig Magnus sier:

  @Miguel: Vi har ikke råd til flere spillere som bruker tre sesonger på å komme seg på nivå for å spille førstelagsfotball skriver du. Så vi skal slutte helt med talenter med andre ord da? Kun kjøpe etablerte spillere? Joda, det høres jo fint ut i en flott, liten drømmeverden den, men hvordan i alle dager skulle det fungert i praksis? Mener du helt seriøst at vi skal slutte å hente talenter? For det er jo faktisk det du skriver.. Og så presterer du jo faktisk å skrive AKKURAT det både Håkon og jeg mener; at han er back-up for Aurelio, hehe, nice. Og maset om at det er bortkastet å ha en som kun spiller venstreback i en 25-mannstropp er for meg også helt merkelig. 25-mannstropp: 3 keepere, 5 stoppere, 4 backer, 9 midtbanespillere og 4 spisser, er da ikke noe problem med f eks et sånt regnestykke. At noen kan spille på flere plasser er jo knallbra, men ikke noe must at alle skal gjøre det såklart.
  Og hvorfor skal vi begynne å bruke Agger på venstrebacken nå egentlig, hva i alle dager er poenget med det? Hvis Agger får orden på alle skadeproblemene sine, har han potensiale til å bli en av de aller beste stopperne i hele verden, hvorfor skal vi kløne til det med å bruke han som venstreback? Helt meningsløst i mine øyne når vi har minst Aurelio og bra talenter som utvikler seg i Insua og Kelly. Agger skadefri er en fantastisk stopper som er rolig med ball og kan drive fremover, en slik stopper er gull verdt når han også er utrolig solid bakover!
  Og jeg skjønner forresten også Insua jeg, at han ikke vil gå NED i lønn når han bytter klubb, i en alder av 21 år har han neppe noen enorm lønn fra før så (i hvilke medier står det at han tjener enormt, geir?).
  Jeg er også veldig imot å selge Insua fordi han har gradvis tatt stegene, spilt mer og mer og utviklet seg, og nå når han er 21 år vil man i løpet av 1-2 sesonger se om han kan ta det siste steget og bli en meget bra back. Å selge han for beskjedne £5-6M før man ser om han tar det steget, synes jeg er tull, det er veldig lite penger når man ser hva spillere går for nå, og det samme er han mest sannsynlig uansett verdt om 1-2 år om han ikke tar det siste steget. Klarer han det og blir en kruttback, noe jeg synes han har mange forutsetninger for å klare, kan han være verdt betydelig mer, både i en eventuell overgang og rent sportslig, så hadde vært bittert å gå glipp av den utviklingen når man allerede har brukt så mye tid på å utvikle han.

  @Krister: skrev ny 3-årskontrakt mot slutten av 2007-2008 sesongen visst, fikk sikkert noe bedre vilkår da, men var jo bare 19 år, så noen kjempekontrakt skrev han nok ikke under. Men har jo bare 1 år igjen av den kontrakten, så håper man signerer en ny med han, så han ikke går gratis evnt om 1 år.

  @geir: ny terminliste skal selvfølgelig fikses! 🙂

 • Miguel sier:

  Hallo må du ikke vri på alt, tre sesonger på å nå nivået ved å spille hver match på førstelaget,det er jo latterlig i mine øyne.. vinner ikke fotballkamper med å ha to tre halveis spillere på laget.. bare se på fjoråret. da for han spille ett annet sted, lån han ut whatever.. og jeg vil ha fyren solgt. grei back up for Aurelio to apostrof bak var ment ironisk, må vel skjønne det etter alle feilene jeg mener han har. Agger som venstreback er bedre enn Insua, jeg vil spille med det best mulige laget, og hvis Aurelio er skadet er det nest beste alternativet Agger.

  Og selv du ser vel at venstre back plassen er den vi er dårligst befestet på, og jeg vil ikke at man skal trene seg på å bli god ved å spille førstelags fotball/seriekamper. Faen mener du vi er en rekruttlag eller..

  25 mannstroppen, poenget var hvorfor ha en spiller med som er 4 -5 back up på venstrebacken.. her vrir du på det jeg sier igjen. Er vel en grunn for at Roy vil ha han solgt, Er jo som å prate med en vegg noen ganger.. hvorfor er det ikke mulig for noen av dere å innrømme at spillere ikke er bra nok for Liverpool..

  Å slutte å hente talenter?? hvor har jeg sagt det?

 • Stig Magnus sier:

  @Miguel: Jeg har ikke vridd på noe, du må skrive tydeligere, du skrev jo bare at vi ikke har råd til å ha spillere som bruker tre sesonger på å komme på anstendig nivå. Hvilke spillere er det vi har som har spilt hver kamp i tre sesonger for å nå nivået? Og man er da ikke noe halvveisspiller bare fordi man ikke er i aller toppklasse, hvis du forventer spillere av topp klasse i hver eneste posisjon har du for høye forventninger synes jeg slik det står til med klubben nå..
  Agger på back er solid bakover, men Insua bidrar med mer fremover i form av å komme på overlapp og slå bra innlegg, det mener jeg er ganske lett å se. Agger vil også ønske å gå innover i banen mye, noe som etterlater enda mer rom på kanten som kan være litt skummelt. Og når det gjelder å spille med best lag, Agger i midten er mitt soleklare førstevalg som stopper når han er skadefri, så mener det er tull å da bruke han på backen når vi har løsninger der som fungerer helt greit/bra.
  At du mener Insua er 4-5. valg på backen får jo du gjerne mene, jeg mener han er klart 2. valg etter Aurelio, om Kelly fortsetter å imponere kan det bli jevnt mellom de to dog.
  Jeg synes ikke vi er så jævli dårlig dekket på venstrebacken jeg. Aurelio er krutt når skadefri, og bak han har vi Insua som jeg mener er helt grei og utvikler seg og blir bedre og bedre, Kelly gjør også en god jobb, og Agger og Johnson er mulige alternativer, der er vi greit dekket i mine øyne, selv om jeg gjerne skulle hatt en i verdensklasse der som førstevalg såklart. Vi er vel strengt talt dårligere dekket på høyrebacken; Johnson, Kelly, og så må vi bruke Masch el Carra..

  Og realiteten er nok at man må spille førstelagsfotball og seriekamper for å bli god, talenter får ikke bra nok matching på reservelaget eller hvis de blir lånt ut til Championshipklubber, og skal du bli bra for Liverpool må du få tid til å spille med Liverpoolspillerne, og de fleste kommer da til å bruke noe tid på det.

  25-mannstroppen: jeg har jo ikke vridd på noe du har sagt, jeg ga et eks på ca hvordan man kunne fordele den som jeg synes er helt grei, at du fortsatt mener Insua er 4-5. valg er jo fordi du velger å mene det, selv om realitetene vel er noe helt annet..

  Og apropos vegg, der tror jeg du kaster litt stein i glasshus, mann. Både Håkon og jeg måtte skrive det riiiimelig mange ganger at vi mente Insua var bra som BACKUP etter Aurelio før det sank inn..

  Jeg har ikke noe problem med å innrømme at spillere ikke er bra nok for Liverpool (Dossena, Voronin, Degen osv). Det betyr ikke at folk ikke kan innrømme det bare fordi de er uenige med deg vettu.

  Det med talenter gikk på at du skrev vi ikke hadde råd til å ha spillere som brukte tre sesonger på å nå nivået..

 • Miguel sier:

  hahaha du for lese to ganger, jeg mener jeg skriver veldig tydelig:-))

  Hver kamp var vel kanskje en drøy uttalelse.. men en mann som Lucas har vel vært der i tre sesonger, spilt 121 kamper og holder fortsatt ikke mål.. opplæringsanstalten lenge leve.. Insua spilte altfor mye matcher ifjor til Rafa sa nok var nok og satte Agger der på slutten.. så der har du to.. og jeg har ikke nøyaktig tallet på når de to spilte samtidig, men da har du to halveisspillere:-)) og det er vel de to spillerne jeg har mest imot egentlig, og som jeg mene ikke har tilstrekkelig til å ikle seg den røde drakten.. Nå har forøvrig Lucas av en eller annen merkelig grunn spilt greit i oppkjøringskampene iår, selv om jeg mener han ble avkledd av Shelvey i matchen mot BM, og det virker jo i tillegg som at Gerrard ikke for lov til å spille defensiv midtbane så da spøker det for Aqui også.. 20 millioner på benken.. Han hadde forøvrig et bra innhopp mot møkkalaget vi spilte mot i EL kvalifiseringen.

  Ps. hjelper ikke om fyren er 21 år å bruke det som argument, er han ikke bra nok, så er han ikke bra nok.

 • Vegard sier:

  Går Insua som egenprodusert spiller? har han vært lenge nok i klubben til det? Isåfall er det fornuftig å beholde han og heller samle sammen penger til en klassespiss…

 • Stig Magnus sier:

  @Miguel: for n’te gang; DU mener Lucas ikke holder mål, mange andre synes han gjør det bra og blir bedre og bedre. Registrerer også at du synes han merkelig nok har spilt greit i oppkjøringskampene, jeg synes han har spilt ganske så likt som han pleier jeg da.
  Dessuten har du ikke to når du nevner Insua, for han spilte pga skadeproblemene til Aurelio, som ble foretrukket når han var skadefri for det aller meste. Insua hadde også noen veldig gode perioder, men med han er det visst på samme måte som med Lucas i din bok, du har skylapper og nekter å se noe positivt virker det som..
  Og det er klart det faktum at han er 21 år er et viktig argument. Hadde han vært 26, hadde jeg ment vi bare skulle selge, men når han er 21 utvikler han seg hele tiden, blir bedre og bedre, og det er klart det er et viktig moment ved det hele. Og for å bli bedre må han såklart også spille og få erfaring. Og igjen; du mener han ikke er bra nok, jeg mener han er mer enn bra nok til å være backup og spille greit med kamper i løpet av sesongen, uten tvil, og mange med meg.

  Forresten, hvorfor henger du deg opp i hvor mye de som sitter på benken er kjøpt inn for, er det ikke du som mener vi alltid skal spille med de 11 beste, dette gjelder ikke om noen er kjøpt inn dyrt det da eller?

  Jeg lurer også veldig på hvordan man blir avkledd av en medspiller i en kamp, høres fryktelig merkelig ut synes jeg..

 • Stig Magnus sier:

  @Vegard: Jeg er litt usikker på hvordan de reglene fungerer, men mener å huske at det var snakk om å være så å så lenge i klubben før fylte 21 år eller noe lignende, så jeg tror han kanskje teller som egenprodusert ja.

 • Miguel sier:

  Jeg mener shelvey var bedre i den posisjonen enn lucas noensinne har vært, var vel mitt poeng med avkledd, og ser heller han spiller enn Lucas.. var ikke verrre enn det..

  Jeg tror jeg forøvrig ellers forholder meg til Phil Thompson uttalelser når det gjelder Liverpool, så får du mene hva du vil..

  Jeg ser at de ikke holder mål og de uttalesene han hadde i forbindelse med en fotballskole så sa han det samme..

  men selvfølgelig, det er sykt fy, fy og mene at alt ikke er rosenrødt i Liverpool med henblikk på spillere.. Aurelio er grei han, desverre mye skadet og da blir jo det automatisk til at Insua for spille, og jeg mener han ikke er god nok…

  Lucas har aldri vært min favoritt og når da start oppstillingen innbringer de to banen samtidig sier det seg selv at man vil slite i en såpass jevn serie som PL er.

  Jeg ser forøvrig mye posetivt, problemet er vel heller at du/dere aldri ser noe negativt..

  7 plass ifjor, wake up and smell the coffee!!

  Ps. Ifølge reglene skal han ha spillt i 3 sesonger før fylte 21 for å bli betegnet som egenprodusert, slik jeg har forstått det. Ergo er en mann som feks. Fabregas egenprodusert..

 • Miguel sier:

  Kjøpt inn dyrt osv, jeg mener en spiller soom Aquilani bør spille.. sammen med Gerrard på midten.

  Reina, Johnson, Carra/skrtl, Agger, Aurelio, kuyt, Aquilani, Gerrard, Jovanovic, Cole, Torres

  Hvis masch blir, man vet jo aldri; Går cole på venstre istedet for Jova og aquilani tar plassen til cole.

 • TB sier:

  Er vel å ta vel hardt i når man kaller Insua ubrukelig. Ustabil ja. Men gutten er 21 år. Han har etter min mening vist prov på at han kan bli en bra back som tar nivået i Premier League. Det er vel ikke mange backer i Premier league som har etablert seg før de har 20 sommere bak seg. Hvis man ser på de bedre backene så er det få som har vært ansett som så mye annet enn talent før fylte 20. Ashley Cole var 20 år da han etablerte seg på backen i Arsenal i Sylvinho’s skadefravær. Wayne Bridge var 20 år da han startet rekken sin med strake premier league starter, som endte på smått utrolige 113 kamper.
  Gareth Bale som har vært ansett som et kjempetalent rakk nesten å bli 21 år før han klarte å markere seg i Premier League. Clichy var 21 år før han kunne kalle venstrebacken sin. Vår egen Glen Johnson var 22 år før han etablerte seg i Premier League gjennom sitt utlån til Portsmouth. Sagna og Evra var henholdsvis 24 og 25 år før de kom til England. Men begge rakk å bli 21 år før klarte å etablere seg på toppnivå i Frankrike.

  Det er sikkert mange jeg glemmer og hederlige unntak finnes nok. Men
  poenget mitt er at jeg synes det er tidlig å avskrive Insua. Etter mitt syn regnes han enda som talent. Han går inn under kvoten som egenprodusert spiller. Det er ikke lett å finne backer til en OK pris som tar nivået i Premier league. Se på Chelsea. De har brukt alvorlig mange millioner på høyrebacker de siste åra.

 • geir sier:

  @Miguel:
  Det laget der lukter det litt fugl av 🙂 Optimismen brer seg med bloet før søndagens kamp. Personlig bytter jeg ut Jova, og sitter inn Ngog i en 4-4-2.

  On topic; Hvem mener folk er den store vinneren i årets silly season (vet den ikke er ferdig, men det er vel ikke så mange signeringer som kommer etter serien er i gang)?
  Min vinner er Wolves. Mange gode pl spillere som vil forsterke laget. Tror de blir årets overraskelse i serien.

 • Stig Magnus sier:

  @Miguel: Så ikke så mye av den kampen du snakker om med Shelvey, trodde han spilte høyere i banen da også. Jeg tipper du hadde syntes jeg var bedre enn Lucas noensinne hadde vært også om jeg hadde fått en kamp i den posisjonen for pool, så legger ikke så mye i akkurat det er jeg redd, kompis..
  Oh no! En tidligere Liverpoolspiller har uttalt seg, da er nok det fasiten. Pleier å være mye piss som kommer fra dem strengt talt. Hva har Phil sagt, og hvor står det? Og jeg tviler sterkt på at han sa at Lucas og Insua aldri kommer til å bli bra nok og aldri er bra, i så fall er han på viddene, uansett hvor mye ex-spiller han er.

  Og hvem sier at det er fy-fy å mene at alt ikke er rosenrødt? Slutt å prøv å konstruer noe her om at f eks Håkon og jeg mener alt er flott og perfekt, for ingen av oss har naturligvis sagt noe slikt, så bare la slike latterlige kommentarer ligge, Miguel, det får ingen av oss noe ut av, du ødelegger bare diskusjonen.
  Og mener du at vi jeg/vi aldri ser noe negativt, har du ikke fulgt med så mye på bloggen her som jeg faktisk trodde du gjorde..

  Helt greit å mene at Aquilani skal spille, men slutt å heng deg opp i hva han er kjøpt inn for hele tida, så å så mange millioner på benken, hvem faen bryr seg? Det viktigste er at laget og spillerne på banen fungerer sammen, så får du heller si at han er god nok til å spille da, ikke mase om at han er kjøpt for mye penger, det er jo ikke noe argument.
  Igjen tror jeg den 11ern du setter opp er ALT for offensiv. 2 offensive backer, en stopper som liker å gå opp i banen, to vinger som også har spilt mye spiss og er veldig offensive, og uten noe skikkelig anker på midten, Aqui og Gerrard der tror jeg blir alt for offensivt. Det lukter overganger og kontringsmål laaaang vei synes jeg.

  @TB: Veldig gode poenger når det gjelder andre backer, og noe av det jeg mener er viktig å se på her også; han er ung og utvikler seg, har fått ganske bra med erfaring til å være så ung, og vist mye bra. Stabeliteten må på plass, og noe slurv i forsvarsspillet, så har han potensialet til å bli veldig, veldig bra, og går også under egenprodusertkvota ja, som er viktig.

  @geir: Ikke lett å si enda, er endel tid igjen og pleier ofte å komme noen store overganger mot slutten av august. Hittil synes jeg Liverpool har gjort det veldig, veldig bra, og det faktisk ca uten å bruke penger, kanskje litt i pluss faktisk.
  Ellers synes jeg ikke det er noen lag som har gjort noe særlig, annet enn at Chelsea har mistet endel rutine slik jeg ser det i Deco, Carvalho og Ballack, men de begynte jo også å dra på åra. Arsenal fortsetter å ikke gidde å kjøpe seg en skikkelig keeper, som igjen står i veien for å ha en skikkelig bra sesong synes jeg.
  Wolves synes jeg ikke hadde hentet så voldsomt bra spillere egentlig, føler vi per nå har kommet bedre ut av det enn dem.

 • Miguel sier:

  Nå har jeg ennå til gode å se deg spille fotball, men tviler sterkt at du er en typisk midtbanespiller:-)) Mulig en tankspiss hahaha

  Jeg skjønner heller ikke hvorfor folk er redde for å ha ett offensivt lag på banen, vil ikke si at de ikke kan jobbe hjem, eller at det ikke ville funke.. nå vil jo jeg ha gerrard som defensivt anker på midten.. man må tørre for å vinne sa min gamle trener til meg, nå var hverken jeg eller laget som sådan noe eksepsjonelt gode men vi fikk det da til og sikker på at vi ikke hadde endt noe dårligere i serien enn nummer syv allikevel..

  Han sa rett ut at liverpool har for dårlige spillere pr i dag for å hevde seg på sentrale plasser som sentralt i midtbanen og på backplassen, gikk på tv2 etter norway cup, roste forøvrig Roy for spillerne man hadde fått inn..og stallen er i dag bedre enn fjoråret..i tillegg er vi vel eneste pl på topp 5-6 som er i pluss, er jo tross alt 8 millioner i pluss med henblikk på kjøp og salg.. Nå vet jeg ikke hva de gratis spillerne fikk i sign on fee men de fikk vel uansett ikke 80 millioner regner jeg med.. selv hvis man tar med roys 20 mill og rafas 30 mill er vi i pluss..

  Nå øker jo gjelden med en mill om dagen så pengene flyr allikevel, jeg hadde håpet at salg var på plass før serien startet…og ett par spillere til hadde vært på plass..

  Aquilani er mer enn god nok til å spille, ferdig:-))

  For å spørre på en annen måte; hvis du ser på de nærmeste lagene vi kjemper imot, rubler, utd, arsenal, city, tottenham.. og man ser spiller for spiller på de ulike plassene.. hvor scorer vi dårligst iforhold til nivå!! Jeg regner med at du finner ut av det:-))

 • Hehe, syns du overdriver litt hvor god Shelvey var mot M’Gladbach, Miguel. Han spilte en god kamp og viste lovende tendenser, men ikke så mye mer enn det syns jeg (man kan selvfølgelig ikke forvente mer i en tidlig pre-seasonkamp)

 • SonOfShankly sier:

  Hva med Huseklepp? Hadde ikke han vært et utmerket alternativ til Torrés på topp? Har nå fulgt ham i flere år og er imponert over hvordan har stadig har klart å utvikle seg. Fra han ble kastet ut av juniorlaget til Fyllingen og måtte kjempe seg tilbake via Vadmyra på nivå fem til i dag å være den gode spilleren han er. De første sesongene han spilte i Brann var han helt håpløs foran mål, men tok ekstratrening etter ekstratrening og er i dag iskald foran kassen.

  Dette vitner, i min bok, etter en spiller som virkelig kan utvikle seg og virkelig kan heve seg. Kjøper Liverpool ham er jeg sikkker på at han kan bli en like stor suksess i PL som han har vært i Tippeligaen de to siste sesongene. Og ikke er han så dyr heller.

 • Miguel sier:

  Du må være bergenser for å mene noe sånnt.. Scorer jo ikke nok mål i talentløse tippeligaen engang så skal du ha han i Liverpool som erstatter for Torres?? Vi har jo allerede Ngog, og evt Paco som allerede er mye bedre fotballspillere…

  Da ville jeg heller ha valgt Moa hvis valget hadde stått mellom de to som spilte for Norge igår, selv om han heller ikke er bra nok i mine øyne..

  @Håkon, Alle jeg har snakket med sier han var klart BB, men det er vel øynene som ser som vanlig!!

 • Stig Magnus sier:

  @Miguel: Er ikke redd for å ha et offensivt lag på banen, men det handler om balanse, og det har man ikke med to offensive backer, en offensiv stopper, to offensive vinger og ikke noe midtbaneanker. Skikkelig midtbaneanker vil ikke Stevie fungere som tror jeg, rett og slett fordi han kommer til å ønske å ta løpene fremover, og det skal han gjøre også synes jeg, derfor er det et stort tap å spille med han som anker i mine øyne.
  Det er også en STOR forskjell fra det Phil sier og det du sier; du sier at Lucas er utrolig dårlig og at han ikke holder mål og aldri har gjort det, samt at du ikke har noe trua på Insua virker det som. På høyrebacken har vi en av de beste i PL i Johnson, på venstra er det helt greit i mine øyne med skadeforfulgte Aurelio og lovende Insua. Roste han Roy så roste han vel Rafa også håper jeg, etter som han hentet inn 2 av de 4 spillerne vi hadde hentet på det tidspunktet :-p
  Når det gjelder Aquilani har jeg aldri sagt noe om hvorvidt han skal spille eller ikke, synes bare det er feil å fokusere på hvor mye de som sitter på benken ble kjøpt for, det er ikke et argument i seg selv i mine øyne, de må også bevise på banen.
  Personlig mener jeg vi er greit dekket på de fleste plasser nå, og personlig skulle en skikkelig erstatter for Masch være pri 1 om han drar, Poulsen er jeg litt usikker på om holder tempoet. Ellers ville jeg gjerne hatt en skikkelig vingtype, type helt på krittet, Shaun W-P kunne vært spennende, bør være tilgjengelig for ikke for mye, om City vil selge til oss da..
  Og uansett; om vi skårer dårlig på f eks venstrebacken i forhold til motstanderne, hva så? Vi har ikke i NÆRHETEN av så mye penger å rutte med, og er ikke i nærheten av å ha brukt så mye penger heller på den stallen vi har i dag, så det er ikke naturlig å tro at vi skal konkurrere med dem på alle plasser, så slike drømmescenarioer der vi på papiret har like bra spillere som de mongorike klubbene er det bare å glemme, det må vi Liverpoolsupportere skjønne. Men med Aurlio har vi når skadefri en veldig, veldig bra venstreback, og i Insua en meget, meget lovende en, så det er ikke så galt synes jeg.
  At Shelvey var tidenes BB var vel kanskje å ta i litt, hehe. Jeg så siste halvtimen av kampen, og han må ha vært SYKT god første timen om du skal kalle han tidenes BB strengt talt. Og PS; Håkon har ikke motsagt deg om hvorvidt han var BB, så bare å roe egget 😉

  @SonOfShankly: Tror ikke Huseklepp er bra nok enda, og han brenner VELDIG mye sjanser fortsatt synes jeg i Brann, selv om han har blitt bedre som avslutter ja, og gjør oftere det rette, som andre målet i går for Norge, veldig kaldt og pent gjort. Moa tror jeg er nærmere en større klubb i en stor liga, men tror begge trenger et steg til før de tar det helt opp, f eks å gå til en litt svakere klubb i PL, evnt La Liga/Serie A, eller Tyskland, Nederland eller noe svakere ligaer, men som fortsatt er endel bedre enn Norge. Moa har kanskje styrken til å ta steget helt opp, men er ikke helt overbevist enda.
  Men kjøper man en av disse, tipper jeg utlån først er det riktige steget, se f eks på Diouf, han var mye bedre enn disse to sitt siste år i Molde, og blir nå lånt ut fra scum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...