Hold deg oppdatert
Arkiv
Raul Meireles erstatter for Masch? Yes please!

Den relativt seriøse avisen The Guardian melder i dag at ca halvparten av overgangssummen for Javier Mascherano skal brukes på å hente den portugisiske midtbanespilleren Raul Meireles til Liverpool. Ifølge avisen skal både klubbene og spilleren være enige, og det er visstnok bare en medisinsk test som står mellom Meireles og den vakre røde trøya.

Her kan jeg ikke si annet enn JA TAKK! Dersom dette skulle vise seg å stemme, tror jeg det kan være en av sesongens beste signeringer fra Roy Hodgson, og et røverkjøp på omkring £10 millioner. Meireles, som imponerte meg veldig for et sterkt portugisisk lag i VM i Sør-Afrika, har mange av de egenskapene som mangler på Liverpools midtbane nå. Han er rolig med ball, har en god pasningsfot og kan styre tempoet på midtbanen på en måte som verken Poulsen eller Lucas har evnen til.

Undertegnede krysser alle fingre for at dette ryktet stemmer. Hva mener du, kjære leser?

YNWA

17 Responses to Raul Meireles erstatter for Masch? Yes please!

 • Jeg krysser alt som krysses kan for at dette ryktet stemmer. Poulsen er så langt ifra en erstatter for Masch, at det er skremmende. Men hvis Meireles kommer inn, så snakker vi kvalitet og atter kvalitet.

  En god kvalitetspiss, og en brukbar venstreback i tillegg, så vil troppen se sterkere ut enn på lenge. Hadde håpet på Salcido, men av en eller annen grunn gikk han til Fulham. Konchesky skal vel være på vei, men vet ikke helt om jeg syns det er godt nok…?

 • Morten sier:

  HJÆLP?? Hvem i huleste er Raul? Jeg visste godt hvem Torres, Masch osv osv videre var, men Raul er jeg håpløst uvitende om. Noen her som kan fortelle hvem han kan sammenlignes med? Mascherano, Alonso, Lucas (uff) Gerrard?
  …..og hva skal vi med Poulsen? Det jeg har sett hitill, har fått meg til å ligge i krampegråt i skogkanten.
  Konchesky er ikke verdens beste, men han er bedre enn Agger på venstre synes jeg. Men Aurelio vs Konchesky vet jeg ikke hva som er best. Men positivt er det at Roy kjøper. Cole tror jeg kan være en super signering. Får håpe at Raul er det også. Kanskje kan Babel få en ny vår, og kanskje N`gog er blitt voksen? Mye kanskje,men sånn har det jo vært de siste 20 årene 🙂

 • Av de du lister opp vil jeg vel si han ligner mest på Alonso. Holder ikke samme klasse som spanjolen (ikke mange i verden som gjør det forøvrig), men har jo den dype playmakerrollen på landslaget til Portugal, og det betyr jo ganske mye. Forhåpentligvis er han Liverpoolspiller innen Portugal gjester Ullevaal, så du får følge med på ham da 🙂

 • Nicko sier:

  Reina
  Johnson-Agger-Skrtel-Konchesky Benk:
  Jones
  Carragher
  Gerrard-Meireles Poulsen
  Cole Kuyt Jovanovic
  Babel N`gog
  Torres

  etter min mening ser ikke det der ille ut i mine øyne.
  Skulle gjerne hatt en spiss til.
  Vi har flere spillere som kan score. Få satt i gang Gerrard igjen. Det er nøkkelen til topp 4. Vi trenger Gerrard i god form år og en skadefri Torres. Babel har evnen til sette mål han å! Skjønner virkelig ikke hvorfoor han har fått så mye kritikk. Kuyt er en arbeidsmaskin av de skjeldene. Jeg håper virkelig at Agger kommer i den formen han var i. Både Skrtel og Agger er utrolig farlig i lufta. Altså vi burde Fokusere på dødballer. Skulle hatt en spiss til helt klart. Diege forlan eller Giampaolo Pazzini.

 • Adsa sier:

  Hvis dette skjer, da vil jeg begynne å få troa på laget igjen. Midtbanen vil se mye bedre ut med Meireles på laget. Krysser fingra. Konchesky er ikke så dårlig som mange tror han her. Han blomstra virkelig under Hodgson i fulham, og vil nok gjøre det samme i Liverpool, + at han er engelsk, og det vil også være et + innen den nye regelen med så mange engelsk menn på banen/benk.

 • Morten sier:

  Jeg ser ingen grunn til å hause opp laget vi har. Tenk på United eller Chelsea. De har helt enkelt så mange gode på hver plass. Vi har ikke det. Carra er en scouser, men lets face it: Ikke god nok. Poulsen: Nei. Kuyt: Nei. Jovanovic: Nei. Babel, N`gog : Nei. Reina, Torres, Gerrard: ja. Mange, mange ganger ifjor ble skjøt vi ballen tilbake til keeper fra midtbanen, og allerede mot city i år, hadde vi ballen oppe ved cornerflagget, men lot oss presse til å sende ballen til midtbanen og derifra til stopper og så til keeper.
  Altså: Et lag som ikke makter å spille seg opp flere ganger enn vi gjør, er for dårlig til å hamle opp med de gode lagene. Vi sender ballen mer tilbake enn fremover, for søren. Nå sammenligner jeg selvfølgelig med glansdagene, da var det VI som sørget for å presse andre lag opp mot tribunen. Når vi får ballen opp på midtbanen, så ser det ut som om vi går tom for ideer? Jeg er klar på at Poulsen og Lucas ikke på langt nær er gode nok for gull.Får håpe nykommeren kan sette litt kreativitet inn i dette laget, og for håpe at han setter litt fart i ræva til Gerrard. Foreløpig ligner dette på 10 plass. Seriøst. Jeg er jævlig bekymret.

 • Adsa sier:

  Morten, litt uenig med deg. At vi får inn Meireles betyr at vi kan kjøre Gerrard lenger opp med J. Cole, og da blir vi helt klart bedre offensivt. Poulsen og Meireles blir som i gamle dager når vi hadde Alonso og Sissoko (før Mascherano kom tilbake) men bedre er de nok ikke. Meireles har en enorm god pasningsfot, og klarer å åpne motstanderens forsvar med både langpasninger og kortpasninger, så har vi Poulsen til å gjøre dritt arbeidet som defensiv midtbane og Gerrard og Cole som offensive kanter eller midtbaner. Tror nok Kuyt og Jovanovic kommer til å bli benket en del i år, kanskje ikke fullt så mye benking på Kuyt, men blir nok en del på Jovanovic.

  At Konchesky kommer inn er helt greit synes jeg, vil aldri se Agger som back igjen, og Hodgson nekter jo å bruke Insua og Aurelio så like greit å få inn noe nytt. Trenger bare 1 spiss og kanskje en ny kant nå, så vil både laget og benken se bra ut for min del. Blir det gull? Nei det blir det ikke, men en topp 4 plassering skal du ikke se bort ifra.

 • Miguel sier:

  Gud bedre for en sentrallinje..

  Reina – Carra/skrtl/Agger – Gerrard, Raul – Cole – Torres

  As good as anyone else i think..

  Tror forøvrig pacheco for flere muligheter etter sine gode innhopp..
  Så han og kuyt på kantene, konch og Johnson på backene..

  I tillegg til ett par brukbare alternativer i babel, jova, maxi, poulson, kelly Begynner å se bra ut faktisk..

 • Morten sier:

  Håkon: Sikker på at han «glemte» Lucas :)?
  Forøvrig synes jeg Lucas kan dra hjem igjen. Han har en fantastisk stå på vilje, og er et arbeidsjern, men talentet hans står ikke i stil med viljen. Det hjelper ikke å løpe, løpe, løpe å løpe, når du ikke gjør bra ting med ballen.
  Jeg har vanskelig får å være enig Miguel. Både Arsenal og Chelsea har 6-0 seire i år, og United har også virket overbevisende. Jeg hadde vært gladere om vi hadde fått Hangeland i stedet.
  Vi roter sinnsykt mye defensivt, men det virker som Roy er dyktigere på å forsvare seg på dødballer. Roy er jo en veldig god defensiv manager.

  Jeg aner ikke hva jeg ville gjort med midtbanen selv, for å få dem til å jobbe bra sammen. Hver for seg, ja, men sammen? Jeg ville iallefall gjort alt jeg kunne for å fått tak i Walcott, men uanett: Pacheco inn på banen hver kamp, helst så mange 90 minuttere som det er mulig, for vi skal spille fotball også til neste år, og det gjelder å matche unggutta som skal bygge Liverpool. Ta en sjanse og kjøre Spearing inn så ofte som mulig også, på bekostning av Lucas.

  Er det dumt? Jeg synes ikke det. Ikke med tanke på fremtiden. Litt sånn Arsene Wenger over det.

 • Miguel sier:

  Hvis dere trenger en bekreftelse, så glemte jeg han ikke:-)) han er ikke med i mine planer for å si det på den måten..

  @Morten; Vi har spilt to kamper, Arsenal og City mot Arsenal som du hedrer spilte vi 1-1 med 10 mann en hel omgang og mistet seieren i det 90 minutt ved vanligvis solide Reina.. mot city ble desverre ting mørkt, men etter å ha sett kampen i ettertid var det faktisk ikke så ille som jeg trodde, alle 3 målene som kom er jo gedigne tabber.. 1. Carra opphever offside, 2. Lucas glipper markering, pluss at det er frispark på klatringen av Agger, 3. Skrtl lager helt unødvendig straffe.. I tillegg hadde de en keeper som var meget god for dagen!!

  Nå har vi fått inn en mann som definetivt er pluss på midtbanen vår, Spearing som du nevner er jo verre enn Lucas.. Ville heller hatt inn Shelvey faktisk, han forøvrig glemte jeg igår..

  Når Torres kommer seg i form igjen blir dette bra!!

  11,5 mill for Raul er jo ett varp!Er meldt at han får bruke resten av pengene for masch også, håper det kommer inn en spiss til..

  På tide å selge unna stallfyllet og få inn noe kvalitetsbackup i tillegg.

  Regner med at Lucas spiller med poulson på midtbanen i dag faktsik, håper på en one time match fra Lucas sin side, er vel ikke all erden vi møter, så kvalitetsmessig er vel ikke distansen så stor:-))

 • Dette er et kupp.

  Når en ser hvordan midtbanen vår har vært de siste kampene, er det ingen tvil om at det mangler kreativitet. Håper virkelig Meireles kan finne Gerrard i mellomrommet, som igjen gjør at kombinasjonen Torres/Gerrard igjen fungerer .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...