Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpool 2-1 Bolton – Den satt til slutt

Da er det duket for første kamp i 2011 og denne gangen står Bolton på motsatt banehalvdel. Bolton er det eneste laget Liverpool har slått på bortebane i Premier League og med tidenes mest rustete form så vet ingen hvordan utfallet blir av dagens kamp, selv om mange forventer at vi skal vinne i dag for å vise at vi har litt muskler å vise i PL.

Det blir gjort noen rokkeringer på laget fra forrige kamp mot Wolves, ut med Gerrard, Grekern og Konchesky, inn med Agger, Aurelio og Maxi. Vi starter med følgende lag: Reina, Johnson, Aurelio, Agger, Skrtel, Lucas, Meireles, Maxi, Kuyt, Ngog, Torres

Bolton har ikke slått Liverpool på Anfield i PL siden 1954

Da må jeg si meg veldig fornøyd med HUB’en på tippekupongen ja. You’ll Never Walk Alone runget som vanlig over høyttaleranlegget, Roy nynnet ganske ubegeistret med. Regnet bøtter ned i dag og Bolton tar avspark. Første scoringsmulighet kommer ved Skrtel på corner, men headingen går utenfor. Liverpool har hatt mest ball de første ti minuttene og Bolton har vært veldig aggressive i press, virker som om begge lag er gira på å gjøre det bra i dag.

Liverpool viser fine takter

Kuyt jobber bra på høyrekanten og litt heldig spretter ballen videre til Ngog som legger inn. Torres får roet ned ballen, prøver en avslutning som ikke helt lykkes, Maxi får en ny muliget, han skyter/legger inn og en Bolton-forsvarer holder på å score selvmål. Spillet fosser bra frem og tilbake nå, Meireles har slitt litt de siste minuttene og må dessverre gå av, Steven Gerrard kommer innpå. Meireles viste lovende takter som vanlig med Lucas, vi får se om Gerrard kan gjøre en forskjell i dag. Bolton har også kommet seg og hatt flere ok scoringsmuligheter, kampen er fartsrik nå.

Åpen kamp halvveis ut i førsteomgangen

Bolton har tatt over det meste av banespillet, men har fortsatt ikke hatt noen skudd på mål. Maxi får igjen en stor sjanse, Ngog og Kuyt spiller fint på høyrekanten, sistnevnte legger inn og Maxi header i tverrlegger og over. Liverpool fortsetter med bra spill på høyrekanten, men hadde det vært mer flyt og dyktighet i basisspillet til Kuyt og Torres ville vi nok hatt flere og bedre muligheter.

Med noen minutter igjen blir det 0-1

Aurelio velger å skamtakle en feilvendt spiller ved sidelinjen og det påfølgende frisparket blir slått fantastisk inn. Tv2s kommentator sine forsøk på å jinxe Liverpool funket til slutt, han har nevnt at Bolton aldri vinner på Anfield, Davies aldri har scort for Bolton mot Liverpool og jaggu var han selvsagt sist på frisparket. To minutter senere får Liverpool en stor sjanse, Kuyt legger inn, Lucas er alene foran mål fra 24 cm, men treffer ikke ordentlig og ballen går utenfor. www.liverpool.com/flytkandubareglemme. Aurelio fikk forøvrig gult for taklinga som ble frispark på scoringen. Lucas drar på seg et gult kort for en sen takling. Gi oss pause nå, nå er det hett i toppen på gutta.

Det er pause – Liverpool-Bolton 0-1

Liverpool har hatt en grei omgang, vi har vist gode takter med en del bra spill, men det har manglet det siste ekstra foran mål eller i pasning/mottak. Bolton har vært med og scorte på sin første store sjanse da Aurelio lagde et unødvendig frispark mot slutten av omgangen. Bolton straffet oss på det sterkeste og Liverpool måtte gå til pause med 0-1 i sekken og buing fra publikum. Tipper Roy sier at vi må være fornøyde, men at det ikke er noe å gjøre med uflyt og at vi får prøve videre.

For en start på andre omgang

Et vakkert spill av Liverpool, Johnson prikker Ngog, Ngog bryster til Gerrard som på en-touch slår gjennom Torres som avslutter direkte opp i nettaket, fantastisk scoring etter noen minutter av andre omgang.

Kampen går frem og tilbake…

og Liverpool har det lille overtaket vi kan snakke om. Vi produserer tidvis bra spill og spesielt pasningene til Gerrard sitter nå. Torres virker gira og Maxi og Kuyt spiller ok sammen til tider. Bolton er ikke ufarlige og utfallet av kampen er helt åpent. Liverpool har en del skuddforsøk, men det meste blir blokkert.

Totaldominans av Liverpool nå

Liverpool har fått snusen på tre poeng og jobber knallhardt og spiller bra fotball. Det meste er bra frem til avslutningen og Gerrard, Torres og Kuyt viser at de vil noe. Foruten noen forsøk fra Bolton fortsetter Liverpool presset, flere cornere og flere overganger fører ikke til noen skudd på Boltons finske keeper.

Agger ut – Grekern inn

Agger hadde lite luft i beina igjen og Roy velger å bytte inn Grekern som kanskje burde spilt fra start i dag pga sin hodestyrke. Fire minutter tillegg.

Og vi scorer vårt første mål i siste kvarter i PL i år

O’ Hellige Deilighet – Gerrard får ballen på høyresiden, han legger et fint legg hvor Maxi er på bakre, den treffer en Bolton-forsvarer og inn til Cole som setter ballen i mål fra 12,5 cm – helt nydelig. Ser egentlig ikke ut som at Cole treffer ballen, men han jubler direkte så da må han ha en fin liten touch på ballen. Klasnic får en god mulighet helt på slutten av overtiden, men Reina har kontroll på skuddet og dommer blåser av til en 2-1 seier for Liverpool.

Spillerbørs

Pepe Reina: Er som alltid trygg og har ikke de store utfordringene bakover. Ingen sjanse på scoringen og selv med noen småglipper av ballen så hadde han god kontroll bak på det meste som Bolton kom med.

Aurelio: Har en fantastisk ballfølelse på mottak, men ser at han har litt å gå på i kampformen. Lager et forferdelig frispark som fører til 0-1, men gir mye innsats fremover. Ok søknad for å beholde plassen.

Agger: Ikke noen stor kamp av dansken i dag. Langt fra kampformen, trenger å bygge selvtillitt og form.

Skrtel: Ok kamp av Skrtel, har en del viktige involveringer, men lager også i dag noen unødvendige frispark. Er konstant farlig i bevegelser på offensive dødballer, men har litt igjen på avslutninger.

Johnson: Spiller generelt en god kamp, spesielt fremover var han tidvis god. Gjorde derimot en del store blemmer som kunne blitt straffet og var feilposisjonert på scoringen imot.

Lucas: Gjør seg mye spillbar, men var litt fjern i dag i forhold til hva vi har sett tidligere i år. Er derimot veldig god i press og har flere ballvinninger så gjør i den grad jobbem sin. Forventer mer av brassen til neste kamp. Skulle hatt en scoring.

Meireles: Fikk kun tjue minutter i dag, så frisk ut mens han var på banen, men fikk en trøkk i foten og ble byttet ut med Gerrard.

Gerrard: Jeg var usikker på om Gerrard var klar for innhopp så tidlig, men vi får håpe at Meireles kun fikk et blåmerke, for hvor viktig var ikke Gerrard i dag? Stod frem med gode bevegelser og ditto gode pasninger. Gjorde seg konstant spillbar og var den store forskjellen mellom lagene. BB i mine øyne i dag.

Maxi: Har en god kamp i dag, men er som alltid veldig anonym til tider. Er en av våre viktigste angrepsvåpen med sin gode kontakt med ballen og hadde også et par gode muligheter for å score. Har hatt en positiv utvikling denne sesongen, så holder nok på førstelagsplassen til neste match.

Dirk Kuyt: Kuyt har ikke vært den samme etter skulderskaden og mangler veldig mye i pasning og spesielt mottak. Skal dog få skryt for flere gode involveringer og mye god jobbing, absolutt den beste kampen etter skade. Er alt for opp og ned i prestasjonene og spørsmålet er om Kuyt fortjener videre plass på førstelaget.

David Ngog: Ingen god kamp av Ngog idag, mangler mye i mottak, pasning og hode i dag. Har glimtvis noen gode involveringer og løp, men holdt ikke helt nivået i kveld.

Fernando Torres: En forferdelig førsteomgang, men vokste mer i andre. Hodgson har gjort Torres dårligere kan man føle, er ikke helt seg selv i ballfølelsen, men fikk en flott scoring hvor avslutningen var i gammel Torres-klasse.

10 Responses to Liverpool 2-1 Bolton – Den satt til slutt

 • Miguel sier:

  Finally:-)) Tviler sterkt på om han klarer å sette Raul på kant igjen..

  og til Brynje.. Gerrard spilte!!

  Raul – Gerrard sentralt heretter.. takk, takk..

 • Bea sier:

  Hot damn – det var sykt deilig!

  Jeg tviler ikke et sekund på at Roy klarer å putte Raul ut på kanten igjen, Miguel. Men jeg håper han aldri får sjansen. Gerrard viste gode gamle takter i dag, endelig! Hvis Kjeksen spiller mer enn han sutrer nå, så er vi i siget. 🙂

  Tre av tre poeng så langt i år. Jajajadah! 😀

 • Per sier:

  I dag var det faktisk tendenser til innsats, vilje og attraktiv angrepfotball!! Får man bare håpe at dette ikke kjøper Hodgon mer tid….

  • Tony sier:

   Jajajajaja, Miguel – din subjektive spillerbørs kan du holde for deg selv, vi vet alle hva du mener.

   Det er noen av oss som tviholder på ønsket om å være objektive vet du 😉

   • Miguel sier:

    Mine meniger er alltid objektive Tony, og burde være referansepunkt for alle andres syn :-))hadde man sluppet mye krig i verden for å si det sånn.
    Kunne man bare sagt, jeg er enig med Miguel..

    Miguel for manager av pool nå!!

   • Tony sier:

    Hahaha, hadde vært magisk å få være flue på veggen i hodet ditt, bare sånn for å forstå 100 % hvordan du ser på deg selv 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...