Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpool 3-1 Bolton – hva kommer nå? *Dunk, dunk, dunk* – LEKESTUE!

Da er det klart for Premier League igjen, Bolton på motsatt banehalvdel i denne senkampen på Anfield.
Bolton har kun fått 1 poeng på de siste 12 oppgjørene på Anfield. Sist gang Bolton fikk poeng på Anfield (1-1) så stod faktisk Sander Westerveld i mål for Liverpool.

Grei skuring og 3 enkle poeng? Veeeeeel…. 😉 NOE overraskende så satte King Kenny £ 35mp mannen Andy Carroll på benken fra start i dag. David N´Gog nok engang hverken på banen eller benken, regner med de fleste allerede har vinket adjø til franskmannen.

Liverpool sendte følgende 11 utpå Anfieldmatta: Reina, Kelly, Carragher, Agger, Enrique, Henderson, Lucas, Adam, Downing, Suarez, Kuyt.
Benken var som følger: Doni, Skrtel, Robinson, Shelvey, Spearing, Carroll, Maxi.

Kuyt og Suarez med avsparket.

De første ti minuttene så viser Liverpool at de virkelig mener alvor denne sesongen, ut i femhundre og kjører over Bolton fra første spark på ballen. Allerede etter fire minutter får Adam sjansen på frispark etter at Suarez blir tatt. Han setter ballen i muren desverre. Etter åtte minutter kløner Bolton til på en corner og Liverpool får en kjempe kontringsmulighet. Suarez lurer en Boltonspiller og «stjeler» ballen. Suarez blir tacklet/overspiller og faller, men Lucas snapper ballen å spiller Downing helt fri med en fin gjennombruddspasning. Det hele ender med at Downing får ballen litt for langt foran seg og Bolton klarerer til corner. Liverpool med fire corenere de første 9 minuttene og eier oppgjøret enn så lenge, synd ikke Downing fikk avslutning på den flotte kontringen.

5 minutter senere får vi virkelig se Suarezmagi herre min hatt!! En helt SINNSYK pasning med utsiden av foten fra nærmere 40 meter inn til Downing som står umarkert foran keeper. Keeper gjør dog en feberredning og forhindrer Downings første scoring for Liverpool. Ballen havner hos nok en nykommer og med litt glid så beholder Henderson ballen, en touch, en touch til også skyter han i lengste med venstrefoten, fantastisk scoring. Henderson er up and running og han jubler som om han er seriemester, det samme gjør King Kenny – helt fantastisk å se. 1-0 til Liverpool, men Suarezpasningen dere….. Herre min skaper…..

Fantastiske første 20 minutter på Anfield, rekker nesten ikke skrive her, skjer ting hele tiden. Downing og Henderson har vært brennhete på hver sin kant og kommer til innlegg etter innlegg. Bolton får nesten ikke låne ball, men Petrob hadde drømmetreff etter rundt 18 minutter, men Reina var våken. 22 minutter og Henderson viser innleggsfoten sin, med en vakker innsvinger så skal Kuyt «bare» skli ballen inn, men han misser på ballen. Litt svakt av nederlenderen der. Kuyt fikk også et nydelig overlegg  men en dårlig tpuch ødela for Kuyt der.
Suarez har huskestue med hele Bolton, spilles vakkert igjennom av Adam etter 23 min, Suarez lobber elegant over keeper, men også tre centimeter over mål desverre. «Det kunne stått 5-0» melder kommentatoren og jammen har han rett. Bolton trenger timeout og Bolton har allerede gjort sitt første bytte, sier alt. Punktér kampen nå. Festfotball.no!!!!!

30 minutter og ned på jorda, uten høyreback på benken så er det selvsagt høyreback Kelly som får strekk og må ut. martin Skrtel kommer inn, og det ser faktisk ut som om han tar høyrebacken  også og ikke Carragher.

40 minutter og Sebatian Coates fanges opp av kameraene og man kan nesten SE han tenker: «hvordan i all verden skal jeg kapre plass på dette fantastiske laget» 😉 Minuttet senere ser han Dirk Kuyt skyte en liten halvmeter over, fin sjanse der. Noen minutter senere så handser en Boltonspiller på 16metersstreken etter at Adam har sendt sesongens pasning til Downing, dommer blåser frispark. Reprisen viser at det er korrekt og ikke blåse straffe. Henderson slår frisparket svakt og det klareres lett.

Omgangen fader ut og lagene går til pause på stillingen 1-0. MAKAN til fotball de første 25 minuttene er det lenge siden jeg har sett fra Liverpool. Tror nesten jeg må tilbake til førsteomgangen mot Real Madrid for noen sesonger siden. Bolton må jo prise ett eller annet der oppe for at det kun står 1-0 til pause.
Henderson, Downing, Adam, Lucas og Suarez har til tider eid Bolton alene og vært banens enere, og kanksje med Lucas som BB i første.
Det er også deilig å se at det er trygt og godt bak der, Enrique trygg og god, Agger sikker og spillende og sammen med Carra og Kelly/Skrtel – sikkert og godt.
Det er dog viktig og få avgjort denne kampen tidlig i andreomgang nå så de mister alt håp tidlig, for det kunne fort stått 6,7-0 etter første omgang her.

Kan ikke vente på andreomgangen!!

Bolton tar avspark i andreomgang, Liverpool spiller Kop-End i andre…

De første fem seks minuttene i andre omgang skal gi oss litt av en fotballorgamse – Liverpool fortsetter slik de startet kampen, og vi fikk deilig betaling i det 51 minutt:
Corner fra Adam etter hans skuddforsøk, corneren plantes så sykt deilig på hue til Martin Skrtel som STANGER inn 2-0 etter 51 minutter!!!!

…..og jeg får ikke engang satt meg ned igjen før jeg ser Adam med ballen, jeg oppfatter ett skudd, jeg oppfatter ett høyrebein, jeg oppfatter at ballen går inn og 3-0!! Fantastiske to minutter på Anfield!!

*Henter en brigg* 😉

Første timen passeres og det jeg sitter igjen med av følelser hittil er den fantastiske spillergleden og de fantastiske reaksjonene til vår KONGEmanager – the sky is the limit føler jeg nå!!

70 minutter og man sitter bare og nyter, nyter manager, nyter stemningen (nyter Engas seier over Haugesund 😉 og rett og slett koser seg. Liverpool med overfullkontroll….
Bolton prøver hjelpe oss i tillegg faktisk i det en Boltonspiller spiller tilbake til keeper. Keeper velger plukke opp ballen. Spillere, manager King Kenny, støtteapparat, medisinmannen, massøren, journalister, Boltons manager, Liverpools innbyttere og «Voice of Anfield» omringer dommeren når han ikke dømmer tilbakespill… 😉

Nyter IKKE Suarez sine fakter dog, det er forferdelig å se på og jeg håper såååå av hele mitt hjerte dette bare kan forsvinne, kan det ikke bare forsvinne da, hører du Suarez….?

77 minutter og Henderson får fortjent stående applaus i det Maxi kommer inn, (en sint?!) Suarez forlater også banen, Andy Carroll kommer inn.

Det siste minuttene var «kontroll-fotball, Liverpool var fornøyde og Bolton hadde gitt opp og det hele endte mer med at undertegnede startet på spilerbørsen enn at man fokuserte 110% på kampen, sier LITT om hvor komfortablet dette var, jeg får jo føling bare jeg SER en Liverpooldrakt til tider 😉

Så sinnsykt fortjent seier at jeg ikke kan få sagt det – alle vet jo dette 😀

Spillerbørs:

Pepe Reina: 6
Ikke en damn dritt og gjøre, kunne like så godt sett kampen på SkySports…. 😀 (Joda, rydder opp i det pittelille han har og gjøre) Kunne ikke gjøre noe med baklengsmålet, selvom hele situasjonen var «klønete»..

Martin Skrtel: 7
Kommer inn med innbytterpuls på ukjent plass og mestrer oppgaven med glans, kommer til og med på offensive løp og kunne med max flyt vært tomålsscorer. Ekstra poeng for scoringen.

Jamie Carragher: 6
Full kontroll på det pittelille som han hadde og gjøre sammen med Agger. Kløner bra på baklengsmålet…. Skulle kanskje hatt 5?

Daniel Agger: 6
*Se over, minus kløninga, bytt navn* 😉

José Enrique: 7
Det er mulig jeg bare er svak for mannen eller at jeg er innhabil siden vi ENDELIG har fått en godvenstreback igjen. Enrique gjør løp og pasninger som åpner for bla midtbanespillerne, en meget klok spiller som i tillegg har full kontroll defensivt. Gode innlegg!!

Dirk Kuyt: 5
Løper og løper og løper og løper og løper og løper, men desverre så trener han hverken mottak eller pasninger, dette gjør at karakteren er én lavere enn «normalt» for duracell-kaninen. Involvert i mye og masse dog, og gjør ting som skaper sjanser for andre..

Lucas Leiva: 8 og BB
Kanskje det beste jeg har sett av Lucas i førsteomgang noensinne. At det går an og eie så sykt på en midtbane i sin defensive rolle?! Han får mye «hjelp» i og med at Adam og Henderson også eier. Snuser på 9 om han hadde eid like mye i andreomgang selvom han også var meget solid i andre. «kontrollerer» andreomgang uten og brilljere.

Jordan Henderson: 8
Konkurrerer med Lucas om min BB. Det var helt herrrrrlig å se hvor glad han var på scoringen sin. Strødde om seg med pasninger, gode løp og ikke minst deilige innlegg. Men en litt heitere Kuyt i dag så hadde han hatt to tre målgivende i tillegg.

Charlie Adam: 8
«You had me at the crossball to Downing» 😉 Spilte en fantastisk førsteomgang. Dominerte ikke andreomgang på samme måte, ironsik nok så scorte han OG la målgivende i andreomgang 😀

Stewart Downing: 7
Det ER så deilig og endelig ha en skikkelig kantspiller igjen. Bra i det hele å få avsluttet på det sinnsyke overlegget til Suarez og fortjente scoring i dag. God gjennom hele kampen og med to spisser på i dag så hadde både Downing og Henderson hatt flere målgivende i dag.

Luis Suarez: 1-8 (9)
Én for drittungeoppførselen sin, dette irriterer meg makismalt kjenner jeg. 8 og nesten BB for sitt fantastiske arbeid og for hans sinnsvake «målgivende» da han la inn til Downing hvor det hele endte med at Henderson scoret.
Mangler bare scoringen i dag OG legge av seg faktene så snuser han faktisk på 9´ern. Blir nok snytt for en straffe i dag, når sant skal sies, MEN, overspilling og fakter – FUCK IT OFF PLEASE, for det ødelegger mye av min kjærlighet til deg!!!

Carroll og Maxi spilte ikke lenge nok….

– Walk on

LEKESTUE

71 Responses to Liverpool 3-1 Bolton – hva kommer nå? *Dunk, dunk, dunk* – LEKESTUE!

 • Miguel sier:

  Suarez skulle hatt to straffer.. og soleklart BB, og herlig vilje til å ville spille!
  Mannen er jo overalt..

  btw.. beste førsteomgang jeg har sett av Lucas ever.. falt litt lavere nivå i andre, men skulle vel bare mangle..

  Helt praktfull kamp av de røde…

  Ynwa!

  • Brynje sier:

   Han ødelegger sin egen BB for meg med sin oppførsel, at ikke KK og Carra har tatt han inn på et rom og forklart han at slikt holder man IKKE på med i England er for meg uforståelig.

    • Brynje sier:

     Største B.S jeg har hørt. Slik oppførsel dømmer jeg IMOT, ferdig sak. det har ingenting på en bane og gjøre.
     ALLE er jo enig i at vi har en fanttastisk fotballspiller i laget i Suarez, vil jo være forferdelig om han skal ødelegge sine egne muligheter med slike fakter…

     Hvorfor tror du han ikke fikk straffe i dag f,eks??? Fordi han er så fairspillende og ikke driver og klager og syter?? Kuyt hadde garantert fått straffe i dag f.eks..

     ER lov og holde øynene oppe selvom man omtaler egne spillere…

     Forøvrig, ikke fortell meg hva jeg skal gjøre eller ikke her inne!

     • Miguel sier:

      Fordi dommeren ikke så situasjonene, derfor fikk han ikke straffe! intet annen grunn..

      Jeg skjønte ikke setningen? Forøvrig, ikke fortell meg hva jeg skal gjøre eller ikke her inne!

      Var det fordi jeg mente det var en subjektiv mening.. og at slike børser bør være objektive ut fra det de presterer på banen? vel!

      Lykke til!!

     • Brynje sier:

      han er uansett i ferd med og få ryktet allerede, det er ikke bra for han ER allerede fantastisk, så han trenger ikke overspille ved dødlinja, eller andre steder. HELT enig i at han skulle hatt straffe i dag, men jeg mener en, du mener to, sånn er det.

      Du hverken kan eller skal diktere meg hva jeg burde gjøre eller ikke gjøre her inne – det mente jeg, jeg gjør ikke det med deg gjør jeg vel?

      En børs KAN jo ikke bli objektiv, hele den tiden det er én person som skriver den, JEG lar meg ikke diktere av SkySports fordi han ble BB hos de. Herregud, hvor dumt er ikke det?? Da trenger man jo ikke ha blogg engang da jo?!

      Du kommer jo som regel med dine egne børser som du kaller «fasit» så bare pust med maven du….

      Men nyt heller seieren nå syteMigen 😉

     • Miguel sier:

      Jeg driver ikke bloggen, ergo har jeg en friere rolle og kan kalle ting en fasit.. dere driver en blogg og skal være talerør ut mot supportere ergo kan ikke du gjøre det samme:-)))))

      og jeg er da kjempeglad, fantastisk match, og alle spilte fantastisk..

     • Brynje sier:

      Ja, ok, så at du ikke er enig i en spillerbørs så ….?!?!?
      …herregud for et tåkeprat…. (Du er jo som regel aldri enig i en damn dritt uansett…)

      Brynje – nyter seieren og tabelltopp og lar det være med dette….

     • Håvard Karlsen sier:

      Herregud Miguel, chill out! Denne bloggen er fantastisk, så slutt å kommentere det DU synst er dårlig..

    • Leif André sier:

     Hvordan man oppfører seg er en viktig del av det man «gjør», Miguel, og en blogg er til for å mene ting (det er altså en subjektiv ting, ikke objektiv :-)). Jeg er superhappy for at Suarez er i LFC, men han har en del fakter som kan skade både ham og laget; Han (over)spiller til tider, han viser sin misnøye med surmuling og ironisk applaus til linjedommer og dommer (flere ganger) og risikerer å pådra seg unødvendige kort.

     Dersom han ikke legger av seg dette (og jeg tviler kanskje litt på om han klarer det, tatt i betraktning utestengelsen han hadde i Ajax f.eks.), vil vi før eller siden tape poeng på en idiotisk utvisning. Jeg tror heller ingen av oss ville satt pris på det om det var en spiller på motstanderlaget som holdt på med dette her (der var jeg objektiv gitt ;-)).

     Jeg tror også at grunnen til at han ikke fikk den soleklare straffen er fordi han «is making a meal out of it»… Ellers blir det bittelitt komisk når dere forteller hverandre hva den andre ikke skal fortelle dere hva dere skal gjøre. Begge har jo lov å ha meninger, eller hur? 🙂

   • Håvard Karlsen sier:

    enig der ja, men den siste «filminga» innenfor 16-meteren er straffe! Boltonspilleren som tackla tok tak i foten hanna! skal finne en film som viser det der

   • jon andersen sier:

    Ja han må passe seg for korta når han liksom viser att han klapper på en dommer avgjørelse han mener er feil,og han må slutte og falle lett.

 • Max sier:

  Suarez bomma på 1v1 med keeper. Litt dårlig kanskje av en spiss på hans kaliber. Men sånn er det kanskje nå du for en gjennombruds og har en liten stund til å løpe så begynner man kanskje å tenke hva skal jeg gjøre nå og bla bla bla.

 • Rokas sier:

  det er ikke noen overspilling eller noe som helst Suarez gjør i dag! Suarez viser at han blør for drakta! og jeg skjønner han blir forbannet på dommeren når han feilvurderer ein del situvasjoner!

  • Hallingen sier:

   Suarez viser nok en gang at han er en spiller av ytterste klasse, men du kan ikke ha sett samme kamp som resten…
   Ved flere tilfeller (både ved linjen og inne/rundt feltet) kastet han seg, enten ren diving, eller med minimal kontakt. Helt enig med Brynje, han må loke vekk det.

 • Stein Tangen sier:

  Sitter hær med eit stort smil.Er berre sjeleglad for att ein dårlig dommer ikke ødela kvelden.
  Der e nok enkelte som burde vært sendt ned ein divisjon.
  Ein topp kamp av dei fleste.Suares e konge der fremme (på godt og vont)
  Sitter her og e så takknemmelig for att me fikk solgt Torres på de rette tidspungt,og takker for de vi har fått.Dette lover bra og dei 103 poenga eg tror vi står med til slutt —-YNWA—-

 • Robin sier:

  Mangler Kelly, ellers syns jeg Agger var bedre enn Carra og Adam dårligere enn Lucas, men det er øye som ser. Suarez er rå idag, medtakene hans er verdensklasse, vender bort i motak og skaffer seg rom, også er det full fart fremover. Også stort at de fyller på så godt i box, noe det har vært dårlig med de siste årene.

 • Stein Olaf Nordli-Henriksen sier:

  Selv om det meste var positivt i dag, bekymrer det klønete stopperspillet meg. Stopperne gjør mye bra når de har kontroll, men når de blir presset hardt og hurtig nok, sitter jeg dessverre med en følelse av at det kan bli farlig nesten hver eneste gang. Jeg håper Coates kan rette opp noe av dette, men fart er ikke hans sterke side heller…

 • Hans-Petter Nilsskog sier:

  Æ mein også han Lucas va blant di beste ikveld men all ære til kuyt som løper tilbake i nesten alle duellan keep up the good work Kuyt YNWA Dalglish

 • Miguel sier:

  Artig variant for folk som er veldig opptatt av statistikk på spillerne og viser hvor gode de er..
  Nettopp sett på statiskikken til Lucas i denne kampen:

  0 skudd på mål, null skapte sjansjer, null driblinger, traff på 51 av 64 pasninger og vant 4 av 6 taklinger.. ergo hadde han en dårligere statistikk enn forrige match mot Arsenal..

  Allikevel vil jeg si at han mye, mye bedre i dag enn mot Arsenal og Sunderland..

  Poenget er bare at stastikker lyver og man viser på langt nær hele bildet av hva som foregår i enn match..

  Tviler på om noen er uenige at Lucas var bedre i dag enn i de to foregående matchene..

  Er vel mest rettet mot statistikk mannen Stig Magnus :-))

  • Brynje sier:

   Jaja, da ser man jo bare da, «null skapte sjanser»… Kaller da gjennomspillet til Downing for å «skape en sjanse.» Så enig der, stas lyver (ofte)
   Han drilla jo en på høyrekanten og da han ble felt…

   Forøvrig så er det ikke MEG du må ta «Lucas-sykdommen» din med… 😉

   EDIT:
   Så ikke siste setningen før nå… hehe

   • Miguel sier:

    Jeg har alltid sagt at den statistikken sier lite om hvor god en spiller er i en match.. da den er rimelig begrenset i grunnlaget.. var bare en funny greie uansett:-) jeg mener jo selvfølgelig ikke at lucas var ræva i denne matchen her..

  • Herregud, du vil jo bare ikke forstå meg du! :-p

   Som jeg har poengtert i det uendelige, men som du nekter å få med deg, er at statestikk kun sier noe om en kamp og en spillers/lags prestasjon, langt fra alt såklart, men det er samtidig veldig nyttig. Vil vel også si at statestikk ikke lyver, det er jo de rene fakta, men man må såklart vurdere de sammen mange andre faktorer også som er veldig vanskelig å bryte ned i tall.

   Det jeg som regel bruker statestikk til når jeg diskuterer med deg, er å vise at mye av det du har kritisert Lucas for rett og slett ikke er sant, det er ting du sier han gjør som er ting du har funnet opp, evnt har misforstått helt. Du klagde f eks mot Arsenal på at han lager flere unødvendige frispark, fakta er at han lagde 1 frispark i hele kampen, du har tidligere klaget på det samme i kamper der han ikke har laget frispark. Du klagde på at han nesten ikke var over midtbanen, fakta er at han spilte en stor prosentandel av pasningene sine inne på Arsenals banehalvdel, og da må han strengt talt ha vært der mye. Du klager stadig på at han bare spiller ball sidelengs og bakover, fakta viser gang på gang at du finner på dette også, og flesteparten av pasningene hans faktisk går fremover på banen.

   Men du skal ha for at du igår faktisk så at han spilte en veldig bra kamp, får håpe du endelig er litt på gli når det gjelder gutten og den uvurdelige jobben han gjør for laget.

   • Miguel sier:

    Fullstendig feil såklart, jeg har kjørt den statistikken du presenterte i dass.. Han var ikke bra mot Arsenal i det hele tatt, ei heller annen omgang mot Sunderland, hvis du ikke ser det så er det du som har ett problem, ikke jeg.. Se hvor pasningene går, han har 3-tre pasninger innenfor 30 meter mot arsenal.. igår spilte han som en midtbanespiller i første omgang og ga støtte til de der fremme og prøvde å være kreativ med litt lengre pass, og forbi pressledd.. selv om han misset med 13 pasninger var han for meg igår mye bedre enn resten av disse matchene. se på kampene, og la statistikk være statistikk..

    • Har ikke sett det andre svaret ditt, skal få sett på det i morra, nå er det for sent :-p

     Ettersom jobben til Lucas er å være skjold foran forsvaret og Arsenal nesten ikke skapte noe, synes jeg jobben var godkjent, helt klart, du får gjerne fortsette å mene noe annet og savne andre ting. Ser du bl a skriver at han mot Bolton spilte som en midtbanespiller, fint at du kan definere bedre hva en midtbanespiller skal gjøre enn de tre siste Liverpoolmanagerene og de to siste trenerne til det brasilianske landslaget. Du er tydeligvis i feil bransje :-p

     Jeg ser på kampene ja, det er du som kommer med kritikk stadig vekk «du ser» i kampene, som det viser seg igjen og igjen ikke er noe du ser, eller noen andre ser, rett og slett fordi det ikke har skjedd. Der er det greit å sjekke litt statestikk så det er 100% tydelig at du kommer med kritikk som ikke henger på greip ofte.

     • Miguel sier:

      Du er som å prate til en vegg!

      Jeg har definert hva som skal til 100 ganger.. jeg definerte også hva han gjorde bedre i bolton matchen enn de to foregående..

      Kanskje hvis du faktisk leser det enn skriver, istedet for han er jeg uenig i uansett hva han kommer med så hadde ting vært lettere.

      Når det gjelder rafa så var han aldri noe førstevalg da både alonso og masch var foran ham i køen. Du vet historikken skjønner ikke at du prøver deg på den en gang, en smule frekt. Roy da hadde man vel egentlig ikke noe valg, da stallen var deretter.
      og skader. Kenny, jeg regner med at Gerrard adam er tiltenkt de to rollene på midten.

      I sesongen hittil har han spillt 3 bra omganger, 3 dårlige… snitt godkjent men heller ikke noe mer.

      Når det gjelder brasil, så ble han ikke plukket ut til forrige vm, nå har de det store «generasjonsskifte» og han spiller.. jeg gratulerer Brasil med en seier, to uavgjorte og ett tap i copa america og farvel i kvarten.. Jeg tipper de er fornøyd med tingenes tilstand.. Jeg la ut en link fra en som liksom skal ha litt feil som nevnte noe om hvorfor han ikke fungerer i det Brasilianske landslaget og postet det på bloggen.. Du for ta en titt.

      Forøvrig kan du skrive videre akkurat vil heretter…

      Vi blir aldri enige uansett!:-))

     • Miguel sier:

      Altså når man lever etter; jeg kunne godt vært enig med deg, men da tar vi faktisk feil begge to så blir jo ikke ting lett:-))

      Jeg er da ikke kverulant forøvrig!:-)

     • Hvorfor er jeg som å prate til en vegg? Det er du som må ha det inn tusen ganger hver bidige gang når jeg prøver å si at jeg bruker statestikk for å vise at veldig mye av kritikken din mot Lucas er rett og slett funnet opp, fordi du kritiserer han for ting som ikke er tilfellet, eksemplene ser du over.

      Jeg er ikke uenig i hva du skriver uansett, men jeg er så klart uenig når du kritiserer en spiller for noe som ikke stemmer, som rett og slett er oppspinn. At du ikke klarer å innrømme at du tar feil på disse tingene, men bare fortsetter med at du «ser det du ser» hver gang, er jo ganske fantastisk.

      Jeg har ikke sagt at Lucas var fast under Rafa, vet ikke hvorfor du påstår det, men Rafa stolte på han nok til å bruke han i en del kamper som veldig ung med tanke på posisjonen, altså må han ha ment at han gjorde en grei jobb, ellers hadde han shippet han ut, Rafa var ikke akkurat redd for det når spillere ikke fungerte eller viste fremgang.
      Å avskrive at han var førstevalg under Roy med «man hadde ikke noe annet valg» blir for enkelt, og at du bare regner med at andre er foran i køen under Kenny når det er umulig å vite er også veldig spesielt, hittil har han i hvert fall vært valgt med f eks Meireles på benken, og har spilt sammen med Adam. Personlig tror jeg heller ikke det er noe must at kun to av Gerrard, Adam og Lucas vil spille, jeg tror fort Lucas blir liggende som anker, Adam som ballfordeler og Gerrard i en friere, mer offensiv rolle.
      For all del, Brasil er et rævva landslag, herre, kan du ikke bare innrømme at det er en prestasjon å spille på det landslaget fast?

      Nei, jeg vil aldri bli enig i kritikken din som er basert på ting du har sett som ikke har skjedd, det kommer aldri til å skje, det skal jeg være enig med deg i.

      Jeg skal innrømme at jeg kan kverulere, men her er det snakk om uendelig gjentagelse fra Miguel med kritikk mot Lucas på ting han selv finner på, det klarer jeg rett og slett ikke å holde meg unna å kommentere, så får Miguel bare fortsette å stå på sitt selv om statestikken viser at det er bullshit, ærlig talt.

 • Miguel sier:

  Forøvrig har jeg droppet fasiten i dag selv om jeg mener Kuyt for dårlig betalt for den innsatsen han legger i denne matchen..:-))

 • Er det noen andre enn meg som faktisk syns Martin Skrtel spilte bedre som høyreback enn han pleier å spille som midtstopper? Var jo strålende offensivt og solid defensivt.

  Hvis Suarez’ «fakter» og «overspilling» er prisen å betale for en spiller med en brennhet og ustoppelig lidenskap for å spille fotball og konstant være involvert i alt som skjer på banen, så er det en pris jeg betaler GLADELIG!

  • Brynje sier:

   Skrtel er potensiell høyreback han, men han må danke ut en og annen først hehe. Enig med deg at han gjør sakene sine (meget) bra.

   Suarez vil neppe bli noe dårligere om han slutter og overspille og syte… 😉

   • Neppe, men det er ikke nødvendigvis «bare å slutte». Dette er fotbalkulturen han har vokst opp i og blitt den spilleren han er, og det er på en måte en totalpakke tror jeg. Kan sikkert lære seg å tone det litt ned, men vi må nok akseptere at det alltid vil være der. Som sagt, jeg er villig til å betale prisen!

    • Miguel sier:

     og i tillegg var han nedfor og pissesur når han ble byttet ut, og viser med hele seg at 3-0 ikke er nok.. og når gutta smiler til hverandre utpå der er ting egentlig bare fryd.. hvor mye skal man egentlig forlange av den mannen…

  • Miguel sier:

   Jeg lar ham gjerne ta noen matcher til som høyreback faktisk, hvis det skulle vise seg at både Kelly og Johnson er ute noen uker til.. Han overassket meg faktisk posetivt..

  • Ståle sier:

   Doksrød har noen gode betraktninger. Skrtel gjorde en overbevisende jobb både offensivt og defensivt, og han liknet jo en back i spillestilen også:) Bra å ha alternativer med skadeutsatte Johnsoner og Kellyer. Når det gjelder Suarez må man heller ikke glemme at mannen er så rask og bevegelig og gjør uventede ting. At det blir mange som kommer for sent inn i situasjonene og satser overilt på å stoppe denne farlige mannen er ikke til å undres over. Derfor blir nok Suarez tatt hardt. Det samme med Torres i form, han fikk overordentlig mye juling. Jeg tror nok at han (Suarez) etterhvert får underbetalt med frispark mm – som Torres i sin tid. Noe kan vel skyldes tidligere forsøk på diving, men ofte at dommerne ikke klarer å fange opp det som skjer.

   • Enig ang. Suarez. Kombinasjonen av å være så kjapp og smart at han faktisk blir tatt veldig ofte og det at han diver innimellom gjør nok at han ikke får like mange frispark/straffer som han bør ha.

    F.eks. i den straffesituasjonen der Suarez blir tatt av Knight, var jeg overbevist om at han filmet helt til jeg så nok en reprise etter kampen som viste at Knight tok tak i beinet til Suarez. Sånne situasjoner bygger opp filme-ryktet til Suarez, til tross for at det egentlig var en soleklar straffe.

    • Miguel sier:

     Forhåpentligvis så ser også dommerne repriser av situasjonene og ser at han faktisk ikke filmer!!

     Ikke akkurat heldig med dommerne iår heller.. sunderlandmatchen burde en mann vært utvist etter fem minutt..

     og gårsdagens kamp med straffesituasjoner og diverse..

 • Tony sier:

  Leser jeg riktig når du presterer å gå til angrep på 50 % av bloggen på 11 minutter, Migen?? 😀

  Gleden i ansiktet til Henderson var overnydelig, det fortjente han, selv om jeg personlig mener han ikke skulle startet, deilig å få spise egne ord i ny og ne. Lucas/Adam er sjef på midtbanen er og overdeilig, la oss håpe vi slipper en ny Lucas/Masch diskusjon fremover..

  • Miguel sier:

   Hvis du mener Statistikk greia til Stig magnus som jeg mener er latterlig hele veien… og du som poengiver på børs uten å ha sett kampene så er det helt korrekt:-))

   Er ikke angrep forøvrig er heller personlig synspunkt som ikke samsvarer med de uttrykte meninger som dere besitter så er det heller det rett kontekst….

 • Miguel sier:

  Eneste håkon her som jeg er helt enig med på dagens passiar, og det smerter meg litt..:-)) så vi oppgraderer til 75 %

 • Tony sier:

  At du ikke klarer å se humoren i at jeg laget en spillerbørs uten å se kampen, så får det være din greie. Ingen av oss fire hadde mulighet til å se kampen og skrive samtidig, det har skjedd én gang på to år, så bør nok ikke tas med den største kritikken..

  Skal sende gode tanker til Håkon fra deg, han setter nok pris på å ha en fan 🙂

  • Miguel sier:

   Jeg ser humoren faktisk, og det lille stikket ang. fasit var også ment som humor..

   Min var nesten lik som brynje sin var ett poeng opp på Reina, Agger og Kuyt så jeg gadd ikke skrive min egen, så isteden for å gi brynje rett om at den var nesten lik så sa jeg at han ikke het Tony med ett smiletegn bak..

   Jeg har vel hatt mine greier med han også, men er lettere å gi tyn til dere tre andre da jeg «kjenner» dere en smule bedre en Håkon og dere tar dere ikke nær av det man sier uansett..

   • Tony sier:

    «Fasiten» din er faktisk litt morsom humor, det må jeg si. Uansett setter jeg(og de andre) stor pris på at du kommenterer så mye som du gjør 🙂

    God natt, Miguelski…

 • Morten sier:

  Artig å følge med på diskusjonen her. Jeg tror at kulturen og oppveksten til Suarez gjør at han er som han er. Latinamerikanere er jo som kjent ofte oscar kandidater. Jeg driter opp i det, så lenge han er en magiker ved siden av. Så stor skuespiller som Ronaldo blir han aldri uansett.

  • Hallingen sier:

   Tror det er viktig at Suarez får loket det vekk. Ellers blir han ingen populær mann blant hverken pressen, forsvarsspillere, og ikke minst dommerene – som da kan tenke: Nha, han detter jo så lett, så er sikkert ikke straffe. Selv om det var straffe, slik vi så idag.

 • Knallkamp igår av hele laget, bortsett fra idiotforsøket til Carra på å ta ned ballen med utsida på slutten der, resulterte i baklengs og mange tapte poeng på Fantasy for meg!!

  Mine høydepunkt er faktisk Skrtel som var konge som back, Hendersons glede når han putta såklart, og til slutt Suarez på benken som ser ut som vi taper 0-5 bare fordi han ikke har putta el han er tatt av :-p

 • Hans-Petter Nilsskog sier:

  Filming eller ikke Suarez bør slutt med sånt uansett ellers mister folk respekten de har for ham nå må king kenny ta det opp med ham YNWA 🙂

 • Morten sier:

  Fantastisk kamp og deilig å se vi kjøre over Bolton!!
  Høres ut som du er høyt og lavt under kamper Brynje!! Arranger en en kamp kveld så vi røde kan møtes!!!
  Forøvrig enig om at Suarez må slutte med filmingen, han er jo værre en Drogba, og det er ILLE!!

  Morten

  • Brynje sier:

   Hehe, ja er nok litt høyt og lavt, anger, (happy)tears, joy, fun and everything at once hehe.
   Ja, kanskje det blir et lite arragement raskere enn du tror med bloggen?!?! Hehe, vi får se..;-)

 • geir sier:

  Heeeeelt enig i at Lucas var BB denne kampen. Dog syntes jeg du har gidd han litt lav score. Hva skal til få å få en 9 (evt 10’er) på børsen i posisjonen hans? Han hadde en kamp på nivå med «den mot chelsea». Suarez var en god nummer to for meg. Liker heller ikke faktene hans, men når du ser slow’en så er det jo straffe… Klandrer allikevel ikke dommeren, da han dømmer litt ut fra rykte. Ser ut som Kenny har hørt på meg og satt Kuyt frem, og Carroll på benken (ref tråden om «bomkjøpet Carroll).
  Agger spiller til 8 i denne kampen, kaaaanskje 7,5 for ukonsentrasjon på målet.

  Forøvrig ser det jævlig tungt ut å slå disse gutta fra Manchester denne sesongen 🙁

  • Brynje sier:

   For MIN del (vi er jo fire stk som skrver referater) så henger 9 og spesielt 10 HØYT 😀
   (Ser nesten ikke for meg at jeg kommer til å gi en 10ér denne sesongen engang hihi 😉 )

   Enig med deg ang Suarez, også enig i at det var straffe som jeg også har skrevet mange ganger…
   Grunnen til at han ikke fikk den tror jeg er en kombo av hans allerede voksende «diver-rykte» samt hans overspilling i endel situasjoner, og også i den situasjonen, JA, han blir felt, men fall natulrig da, ikke som om noen kapper av deg beina med ljå for pokker…

   Tror dommerne har begynt å se på spillere, og måten de faller på, faller man unaturlig så tror jeg det skal mer til før dommere og blåser straffe faktisk.

   Så det jo også da han jobbet fantastisk på kant i førsteomgang, sklitackler, spiller vegg og kjemper til seg ballen nedover mot dødlinja, så kommer overspillingen og det teaterialske fallet, dommeren dømmer innspill – korrekt i mine øyne!

   NYDELIG jobbet og all ære, men jeg «mister mye av entusiasmen» min merker jeg når det hele «avsluttes» slikt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...