Hold deg oppdatert
Arkiv
Tippekonkurransen: Liverpool – Bolton – Vinn kampbilletter og hotellopphold for to til valgfri kamp på Anfield 2012/13 sesongen!!

Da er det ny runde i tippekonkurransen, onsdag ble Exeter sendt ut av ligacupen, en cup Liverpool ser ut til og satse på denne sesongen.
Lørdag står Bolton på motsatt banehalvdel på Anfield og med seier her så vil vi stå med pene 7 poeng på 3 kamper og det tipper jeg de aller fleste Liverpoolsupportere vil se seg fornøyd med evt.

Liverpool har hatt et godt tak på Bolton opp igjennom på Anfield og alt annet enn 3 poeng her vil være en stor overraskelse. Luis Suarez er brennhet om dagen, men vil han holde hele kampen denne gangen? Raul Meireles ble desverre skadet onsdag og spiller ikke kampen lørdag.

Kampen går live lørdag på TV2 PL HD1 og kampstart er 1830!

Regler:
Tipsene skal settes f.eks: «H 3-0» slik at tipset ikke er til og misforstå.
Tipper man «feil» (eks. U 2-1) er ikke tipset godkjent og tipper du ikke før avspark (klokkeslettet) så er du ikke med i denne runden.

Tippefrist er altså FØR kampstart kampdagen (er kampstart f.eks 1345 vil ikke tips levert etter dette klokkeslettet være godkjent and so on)

I år gjør vi det litt annerledes enn i fjor, da vi hadde en stor premie til den som vant hele sullamitten. Nå ønsker vi (igjen 😉 å dele ut litt flere premier til flere vinnere, og da passet det veldig bra med www.liverpoolshop.no som samarbeidspartner.
Til seriekampene denne sesongen vil en tipper med riktig resultat få en kul gave fritt tilsendt fra Liverpoolshop, disse premiene vil vi oppdatere dere om fortløpende og foran hver serierunde.

Du støtter også grasrota i Liverpool Football Club om du handler på Liverpoolshop

Men hva så med den som tar ned hele greia og vinner sammenlagt? Oh yes folkens, denne sesongen er vi tilbake med kongepremien!!
Den som drar ned flest poeng sammenlagt gjennom hele sesongen får to billetter samt hotellopphold for to til valgfri kamp på Anfield sesongen 2012/13
(fly fikses selv) levert av Liverpoolshop.no!!

www.liverpoolshop.no finner du alt av klær, sko, smykker, trøyer, drakter, skjerf og alt hva en Liverpoolsupporter kan ønske seg! Besøk de nå og saumfar websiden deres.

Da er det bare å registrere seg på www.liverpoolshop.no og å tippe i vei til hver eneste kamp for nye vinnersjanser hver gang, og også sjanse til å vinne den fantastiske førstepremien!

Tidligere vinnere: 09/10 sesongen: stiant. Sesongen 10/11: Beathe (Bea) K. Olsen

Da ønsker vi alle sammen lykke til og måtte den beste tipperen vinne.

SÅ er det rundepremien da folkens, og DENNE runden får en av tippperne som har korrekt tippet resultat Liverpools hjemmetrøye for denne sesongen!!! Så her er det bare å tippe i vei folkens.

Vil ikke si for mye, men helgetilbudet for bloggens lesere er heeeeeelt fantastisk, følg med følg med!!!
(Klikk på trøya for større bilde)

264 Responses to Tippekonkurransen: Liverpool – Bolton – Vinn kampbilletter og hotellopphold for to til valgfri kamp på Anfield 2012/13 sesongen!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...