Hold deg oppdatert
Arkiv
Reaksjoner etter Tottenham-kampen

Blåmandag får en liten ekstra spiss på seg når man våkner opp gul og blå etter all julinga Liverpool fikk av Tottenham på White Hart Lane søndag. Der Stokekampen var en kamp der Liverpool fortjente alt annet enn et tap, var dette i motsatt ende av skalaen. Liverpool så ut som et lilleputtlag både før og etter utvisningene og fortjente det ydmykende resultatet.

Etter å ha blitt rundspilt fra ende til annen er det vanskelig å gjøre noe annet enn å krype til bordet å gafle i seg «humble pie». La oss se litt på reaksjonene etter kampen.

King Kenny reaksjon

Spillerne sto ikke akkurt i kø for å uttale seg til mediene etter denne kampen, men manager Kenny Dalglish kan ikke gjemme seg. Kenny gjør egentlig det eneste han kan gjøre i dette tilfellet, å legge seg flat og innrømme at det beste laget vant.

We started poorly and they began better than us, despite the other incidents which are best left unanswered. We can look at ourselves and the start we had in the game because that dictated what was going to happen to us.

I think Tottenham started really well and played really well. It’s best that we stick to what we can dictate the future of and that is playing football. We cannot legislate for results.

We also want to be respectful to Tottenham who played particularly well.

Kenny sa følgende om laguttaket:

You can stick with the players you want. As I’ve said before, it’s not just about a team .It’s about a squad and that will be used throughout the season.

When there is a victory no comments are made about the team but if it’s a defeat then whatever players you use are wrong.

With how we started the game we would still have lost, irrespective of what else happened.

Luis Suarez oppildner til innsats

Suarez, som ikke akkurat var profesjonaliteten selv ute på banen i går, oppildner i dag sine lagkamerater til innsats og hardt arbeid gjennom sin Twitter og Facebook:

It is not easy to lose like we lost. But we have to work hard to improve. I trust to my team partners, come on!

Reaksjoner fra leserne

Kommentarene fra våre lesere representerer nok det vi fleste følte etter kampen i går, en blanding av sinne over den pinlige prestasjonen og vantro over hvor dårlige Liverpool faktisk var, men det var også en og annen som prøvde å appellere til fornuften.

Hold igjen penger til lønninger,makan til oppførsel.
– Jon Andersen

Så vannvittig skuffende. Et så forutsigbart lag som Tottenham kan utklasse oss på denne måten. Jeg har korttidshukommelse når det gjelder Liverpool, men dette tror jeg er det svakeste jeg har sett noen gang. Svakt i alle ledd. Avkledd og pisset på.
– geir

Det er rart hvordan “ulvene hyler” etter en dårlig åpning. Målet vårt i år er ikke noe annet enn en 4 plass, og da må vi også spille over pari. Liverpool er ikke lenger blant de 4 store. Jeg vil heller si at Man U skiller seg ut, og så må Manchester city, Chelsea, Arsenal, Tottenham og Liverpool stille seg i kø, omtrent i den ordningen. Vi har ikke blitt så mye bedre enn i fjor, men i år får vi prøve å jobbe inn laget til å forstå hverandre, og å jobbe sammen, og å bruke riktig taktikk.
– Morten

Alt i alt en bedre åpning totalt spillemessig enn under Hodgson. Til tider meget underholdende og oppløftende spill. Siste kamp var ræva. Gleder meg uansett til fortsettelsen, særlig spent på hva Gerrard kan bidra med etterhvert.
– Ståle

Sterke reaksjoner, men ikke noe mindre enn fortjent. Samtidig godt å se at man prøver å være litt fornuftig midt oppi det verste. Vi ligger tross alt fortsatt bedre an enn Arsenal og Spurs, og det er en lang sesong. Det vi alle kan være enige om er at Liverpool burde glemme denne kampen så fort som overhodet mulig, og finne tilbake til det gode spillet.

9 Responses to Reaksjoner etter Tottenham-kampen

 • Ø sier:

  Spurs dårligere an enn oss? Har ikke de 1 poeng mindre, med en kamp mindre spilt? De ligger vel strengt tatt bedre an enn oss…

  • Ok, en overdrivelse der da, men de har tross alt færre poeng enn oss. Syns det er altfor mange som nærmest ser på en kamp mindre spilt som 3 ekstra poeng. Tar ikke for gitt et sekund at de vinner den hengekampen.

  • geir sier:

   Hvor positivt det er at Skrtel kan spille mot Wolves, kan vel diskuteres. Jeg stoler riktignok på dømmekraften på Kenny, men det gjør ting enklere for MEG om Kenny slipper å velge Skrtel…..

   • Krister sier:

    Det er ikke noe problem å velge Skrtel, så lenge han spiller som en av stopperne. På høyrebacken er han en katastrofe. Han sliter med posisjoneringen, bidrar lite framover og blir fraløpt i det defensive. Ja jeg vet han spilte mot en av de hurtigste kantene i PL på søndag, men de fleste lagene har relativt kjappe spillere i den posisjonen. Hvorfor Flanagan ikke ble funnet verdig en plass i troppen er det vanskelig å si noe om. Er han skadet? Egentlig har jo vi trippelt cover på høyrebacken, så det er bare å håpe at minst en av de er tilbake innen kort tid, for en ting er sikker; vikaren Skrtel fungerer IKKE der. Er mer fristet til å spille 3-5-2 mot Wolves til helga om vi ikke har en høyreback klar. Så får det se slik ut;

    Reina
    Carra-Skrtel-Agger(Coates)
    Henderson-Gerrard-Lucas-Adam-Enrique
    Suarez-Carrol

    • geir sier:

     Det der kan du ikke mene. Forsåvidt greit å kjøre 3 bak, det har vi vel gjort med suksess tidligere (har forsåvidt gjort det uten suksess også). Men i en 3-5-2 der vi har Henderson som «høyreving» ber vi jo om at Jarvis skal prikke baller på hodet til Fletcher og Doyle hele kampen. Hvis vi skal driste oss til en 3-5-2 så må Kuyt spille høyreving. Eventuelt Johnsen. Har ikke lest siste skadeoppdatering, men det ryktes vel at Johnsen er i spill igjen?

     Hvis jeg får velge til neste kamp (dette avhenger selvsagt av skadesituasjonen), går vi for; 4-2-3-1

     Reina
     Kuyt – Carra (Skrtel) – Coates (Agger) – Enrique
     Lucas – Adam (spearing)
     Suarez – Gerrard (Bellamy) – Downing
     Carroll

     Mener at Kuyt er bedre alle dager i uken på høyrebacken, kontra Carra og Skrtel (og forsåvidt Flanna (men han har talentet)) og spesielt på hjemmebane mot antatt svakere motstand. Kuyt er en klok spiller, som ville hatt få problemer med å omstille seg til høyreback.
     Jeg syntes også at Henderson fortjener et par kamper på benken. Jeg ser absolutt potensialet i han, men han og L’pool vil være tjent med at han kommer inn i kamper der vi har kontroll, slik at han kan venne seg til tempoet på en «trygg» måte. Per idag er Gerrard bedre, selv med rollator.
     Syntes at Carroll begynner å komme seg litt. God arbeidsinnsats mot Tottenham i en kamp der jeg tror mange L’pool supportere satt og ventet på at han skulle kaste seg inn i en takling og bomme med 2 mil for derretter å pådra seg rødt, så beholdt han en slags ro, og jobbet hardt uten å kjefte for mye på lagkammerater.
     Hadde vi hatt et godt alternativ til Suarez på høyrevingen, ville jeg nok valgt Suarez på topp og Carroll på benken, men slik situasjonen er nå ser jeg Suaerz på høyrevingen som det beste alternativet.

     • Krister sier:

      Hmmm.. Ja du:) Jeg tror Henderson er foran Kuyt i køa per idag. Han ble jo faktisk flytta ned på backen når Skrtel ble utvist, og Dirk kom ikke inn (noe jeg sliter med å forstå).
      Forøvrig er jeg enig med deg i vurderingen av Carrol. Bra å se at han «dug in» når laget hadde brukt for at han fikk fart på den svære kroppen.

      Jeg holder på laget forutsatt at vi ikke har en høyreback klar. Nå ser jeg at godeste Kelly kanskje kan bli klar og da skyver vi Skrtel inn i midtforsvaret og Carra ut på benken, forutsatt at Agger er klar. Midtbanen bør bli Henderson-Lucas-Gerrard-Downing.

 • lars sier:

  Mange er glad i Kuyt, Inkludert meg, men jeg blir ofte frustrert når jeg ser han spille,
  noe så enkelt som å ta imot en pasning!!! sliter vår hardt arbeidende hollender med. og spille 1.tuch vegg med ham er også vanskelig, ser ut som han ikke klarer å bestemme seg for, hvilket bein han skal bruke ;p 🙂

  Men ellers en herlig spiller for vårt kjære pool. Walk on

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...