Hold deg oppdatert
Arkiv
Skråblikket – uke 37

Vel, da forsøker vi en ny spalte – «skråblikket». Skal i utg postes på fredager, dagene vi alle sammen er i gladhumør og det er like før kamp og alle smiler.

«Skråblikket» skal inneholde endel forskjellig, stikkordene for spalten er, humor (eller iallefall forsøk på dette) 🙂 avslapping og kos.

Så får vi se an responsen på dette og om det er liv laga for en slik spalte på fredager – gi oss gjerne en tilbakemelding hva dere synes folkens 😀

Til søndag er det klart for en av sesongens viktigste oppgjør enn så lenge, Tottenham står på White Hart lane og venter på oss. Vil de røde fra Merseyside endelig kapre tre poeng her, det er vel lenge siden vi klarte det sist.

Well, here goes:

Kan jo starte med et klassisk bilde, alle har vel sett dette før, men ingen vet vel hva som egentlig BLE sagt?!


(«Herregud mann, jeg VET du skal til Real Madrid men, dette er da virkelig ikke nødvendig?! Dessuten så vet du hva jeg liker best, helst over 60 og helst bestemødre», men tusen takk uansett, du ER jo kjekk»)

(«Fy faen, er det mulig, også Kuyt da, og TRE mål….?! I tillegg vant jo han Petter Northug VM Fem-mila i dag også, for en drittdag, jeg får ringe dommersjefen og høre hva som pokker gikk galt i dag»)


(«ER jo funny at jeg som snart er 38 år har mer hår enn deg som kun er 26 eller?!» «Hold kjeft, bare vent du, skal kjøpe hår nemlig» «Hehe ja, hvor skal du hente deg fra da? Ryggen eller???»)
Tre år senere, feilbehandling og alt gikk åt skogen:

Her kommer det frem også hvorfor så mange holder med nettopp Man U og Man City – sjekk video:

Tilslutt så hedrer vi mannen som ville brekt ett bein og ofret livet for å ikke slippe inn et Liverpoolmål:


(«At jeg må forlate Liverpool fordi Carroll har krevd det pga at han har bedre Grorudpalme enn meg? Det har jeg ingen kommentar til, det får dere ta opp med King Kenny»)

2 Responses to Skråblikket – uke 37

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...