Hold deg oppdatert
Arkiv
Tottenham 4-0 Liverpool – ydmyket, flaut, patetisk og frustrerende

Etter forrige kamp mot Stoke, hvor vi satt igjen med den gode gamle «rana-følelsen» så var det nok engang en vanskelig bortekamp på programmet, Tottenham borte.
Liverpool hadde tapt de fire siste kampene mot Spurs på White Hart Lane og tapte begge kampene mot Spurs i fjor og det var på høy tid å slå tilbake.

Hvordan skulle det gå denne gangen?

King Kenny valgte disse 11 til kampen mot Spurs:
Reina, Skrtel, Carra, Agger, Enrique, Henderson, Lucas, Adam, Downing, Suarez, Carroll.

Kenny offensivt til verks til denne kampen med både Carroll og Suarez fra start.
På benken satt: Doni, Robinson, Coates, Maxi, Spearing, Bellamy, Kuyt.

De første minuttene – Liverpool sliter

I klassisk engelsk stil så gikk Tottenham ut i ett hundre og førsøkte sette Liverpool under press fra første sekund. Og allered etter to minutter fikk Tottenham sin første sjanse i det Enrique og Carragher ikke ble helt enige om hvem som skulle i duell. Liverpool slapp billig unna der.
Like billig slapp ikke Liverpool unna fem minutter senere da Luka Modric fikk ballen litt heldig etter litt klabb og babb på 20 meter. Han klinket ballen nydelig og utagbart i vinkelen for Pepe Reina og marerittstarten var ett faktum.
Agger så også ut til å slite litt etter at han falt litt uheldig i forkant av scoringen, og han så ut til og plages litt av dette gjennom den første halve timen på WHL.

Korrekt annulert scoring

Liverpool fikk en sjanse de første tyve minuttene, Luis Suarez satt ballen i mål etter at Carroll og Suarez noe heldig kombinerte sammen. Reprisen viste at dommeren gjorde det rette da Suarez fikk målet underkjent. Skrtel og Adam virket nesten fraværende de første 20 minuttene av oppgjøret og generelt så var Liverpoolmidtbanen hele tiden et steg bak Tottenham og bel hele tiden jagende. Heller ikke gunstig at Adam allerede etter 15 minutter pådro seg gult kort. Skrtel intet alternativ på høyreback alikevel?

Agger ut – Coates inn – Adam rødt kort

Var ikke den beste måten, men Coates fikk sin Liverpooldebut i det Agger måtte kaste inn håndkleet. 25 sekunder atter at Coates hadde debutert så får Charlie Adam sitt andre gule kort etter en stygg tackling, klart gult kort og klønete av Adam, som forøvirg var totalt fraværende de minuttene han fikk på banen.

Man kunne vel oppsummere den første halve timen som en gedigen katastrofe, Agger ut med skade og Charlie Adam utvist etter 28 minutter. Her gjaldt det og forsøke holde «kun» 1-0 i ræva til pause… (Etter 35 minutter viste statistikken 7-0 i målsjanser til Tottenham) Skrtel måtte tilslutt ta de gule kortet etter og ha blitt fraløpt for sjette gang på 35 minutter av Gareth Bale. Fikk Liverpool fullføre med 10 mann i det hele tatt??

Omgangen ut – ingen bedring, Suarez burde hatt rødt kort

Med kun 10 mann så ble det hele enda mer latterlig å se på resten av omgangen. Skapte ikke Liverpool en dritt med fullt lag så skapte man IALLEFALL ikke en damn dritt med kun 10 mann på banen. Coates fikk også sitt første gule kort i Premier League, 12 minutter etter sin debut. Gule kort for Skrtel og Coates i de bakre rekkene i ett lag med med kun 10 spillere….
Luis Suarez klarte for sikkerhets skyld å syte på seg ett gult kort også, sekunder før spillerne gikk til pause – hipp hurra Suarez for drittungeoppførselen… Suarez skulle også hatt rødt kort etter svingslaget hans mot Parker etter 35 min cirka.
Noe av det verste jeg har sett som Liverpoolsupporter – og jeg har sett noen kamper i løpet av livet. Her måtte det Kennymagic til i pausen. Det var ikke det at Tottenham var så fryktelig gode heller, men bare det at Liverpool var helt FORFERDELIG DÅRLIGE!!

Oppsummering av førsteomgangen

K-A-T-A-S-T-R-O-F-E – OG STRYKKARAKTER TIL SAMTLIGE UTESPILLERE Eneste positive å dra frem fra den første omgangen var at Liverpool ikke slapp inn flere enn dette ene målet faktisk.

Andreomgang – MEGAJSANSE for Tottenham etter 25 sekunder

Liverpool ble tatt toalt på senga i starten av andreomgangen og Jermaine Defoe fikk stå totalt umarkert på 12 meter, skuddet hans gikk centimetre utenfor en sjanseløs Reina.
Liverpool hadde ikke gjort noen endringer i pausen, Kuyt og Bellamy satt fremdeles på benken – utolig nok.
Etter 55 minutter viste sjansestatistikken 13-0 i Tottenhams favør samt 68 / 32% i ballinnehav.

Suarezdive – frispark på 9. setterad og Skrtel rødt kort

Suarez faller som en potetsekk i det en Tottenhamstopper såvidt var borti han. Undertegnede blir flau av å se slik overspilling. Frisparket sendte han himmelhøyt over.
Martin Skrtel fikk sitt andre (korrekte) gule kort og dermed var Liverpool nede i 9 mann. Nå manget det bare at Suarez skulle få sitt andre gule kort for filming så ville søndagen være komplett.

Defoe og Adebayorshow til 2 og 3-0

José Enrique i duell med Jermaine Defore, Carragher ble stående å vifte med hånda forgjeves, Enrique ble grunnlurt av Defoe som pent satt inn 2-0 til Tottenham.
Minutter senere slapp Reina en svakt retur til en våken Adebayor som meget frekt chippet ballen over Reina og satt ballen rolig i mål til 3-0 og kampen var kjørt.

Smart av Kenny – Suarez ut

Eneste positive som hittil hadde skjedd i denne kampen i det Kenny D. tok ut Suarez. Spearing og Bellamy kom inn i det Downing og nevnte Suarez forlot banen.

Adebayor ydmyker oss totalt og setter inn 4-0

I det dommeren har fløyta i hånda og skal blåse av kampen så setter Adebayor inn 4-0 og ydmykelsen er total.

Klarte vel å finne én positiv ting til, Skrtel og Adam trenger «bare» stå over mot Bighton til uka og er igjen klare til kampen mot Wolves neste lørdag.

Spillerbørs

Pepe Reina: 4
Skulle fått 5, men svak retur på skuddet som tilslutt ga 3-0 trekker ned.

Martin Skrtel: 2
Ble totalt rundingsbøye gjennom de minuttene han fikk på banen før han fikk sitt andre gule kort og ble utvist. Siste kampen som høyreback vil jeg tro.

Jamie Carragher: 3
Mister den pittelille tryggheten han har da Agger forlater banen med skade, er mer tupp og mæl enn noen gang.

Daniel Agger: 4
Måtte tilslutt forlate banen med det som så ut som en ryggskade. Dansken spilte sedvanlig trygt og godt, men «umulig» å vise seg frem når hele laget kollapser.

José Enrique (BB): 5
Eneste spiller som får godkjent i dag og får BB´en min. Grei kontroll defensivt (glipper på Ades 4-0 scoring, men da ga vel alle faen) på sin side og han forsøker seg også offensivt. Toppet seg da han nydelig spilte seg ut på egenhånd og forserte opp til midtbanen, kun for å bli omringet av fem(!) Tottenhamspillere og ingen liverpoolspillere.

Jordan Henderson: 2
TOTALT usynlig igjennomm samtlige 90 minutter og bidro ikke med en damn dritt.

Lucas Leiva: 4
Jobber og sliter, som han skal, vinner endel og taper endel dueller. Havner i en sørgelig vanskelig posisjon i det Adam blir utvist.

Charlie Adam: 1
Fikk smått fantastiske 28 minutter på banen i dag før han pådro seg sitt andre gule kort og fikk marsjordre. MULIGNES litt strengt det første gule han fikk, men da burde han vite bedre før han hopper inn i den tacklingen som gir han hans andre gule kort. Skandalløs halvtime av Adam.

Stewart Downing: 3
Også en av spillerne som forsøker litt offensivt, men han ble som regel sørgelig alene han også, enten så kom ikke Skrtel i støtte mtp løp ellers så var ikke Skrtel der i det hele tatt fordi han hadde blitt utvist.

Andy Carroll: 4
Løper mer enn jeg har sett tidligere, men er fremdeles like målfarlig som en skilpadde på blank gåll mot verdens beste keeper. Gjør tunge løp defensivt og rydder opp, som regel etter egne feil, det gis det en ekstra karakter for.

Luis Suarez: 2
Som resten av laget, en forferdelig opptreden av Suarez og i dag ga faktene deg også gult kort, slike ting irriterer meg så grenseløst at jeg klarer ikke uttrykke det engang. Divet seg «flott» til et frispark i det han faller som en sekk da han kjente en finger i ryggen… Slo også til Scott Parker i førsteomgang og skulle også være utvist.

Sebastian Coates: 5
Stakkars guttunge da, en forferdelig kamp og debutere i. Klarer seg bra, viser ro i endel situasjoner og er selvsagt meget sterk på hode, blir dog overspilt sammen med Carra på 3-0 scoringen.

Bellamy og Spearing – for kort på banen, veit ikke om jeg så de heller forøvrig.

Det er mulig jeg har vært for snill på spillerbørsen og at samtlige egentlig burde fått 0.

– Walk on

36 svar til Tottenham 4-0 Liverpool – ydmyket, flaut, patetisk og frustrerende

 • Hallingen sier:

  Direkte flaut.
  Spurs var gode, men laget var så dårlig at det ikke skal gå ann!
  Enig med Jon Andresen, ikke gi de slabbedaskene lønning før de gidder å prestere for de overbetalte sjekkene de får!

  • Brynje sier:

   Spurs var langt i fra så jævlig gode, Liverpool gjorde jobben til Tottenham superlett i dag, ikke bare pga utvisningene, men med en forferdelig kollektiv innsats, noe av det verste jeg har sett av Liverpool på mange år faktisk.

 • Stein Tangen sier:

  Makan til mangel på innterresse av og spille fotball har eg aldrig sett,E DE PENGENE SOM E KJEKKAST.
  ja dette var flaut.Har hatt troen på dette laget men etter denne starten tror eg ingen ting lenger.
  Berre att 4 plassen kan me sjå langt etter hvis ikke dette snur.
  YNWA ER I DAG EI MAGER TRØST.

  • Brynje sier:

   Enig der, husker jeg spilte på Tjernet BK for mange mange år siden, der hadde vi to stoppere som hadde «lagt seg ut litt» for å si det mildt, begge to stod bare og rakk opp hånda hver gang det ble spilt igjennom….

   Latterlig å se på – SPILL TIL DOMMEREN BLÅSER!! Dette lærer man på guttefotballen…

   • Vegard sier:

    Regne med at det ikke e mæ du snakke om her….

    Latterlig opptreden av hele laget, idiotisk av Adam å gå inn i den andre situasjonen når man har gult. Det e jaggu godt gjort å få såpass mange kort som vi får i denna kampen, for kampen va langt ifra en stygg kamp.

    Eneste spilleren i nærheta av godkjent e vel Enrique, resten burde rett og slett skamme sæ.

     • Vegard sier:

      Morten og Ken ja, da kan æ tenke mæ det va artig å være høyreback….

      Men uansett, vi va heldig med karantene til Skrtel og Adam, sia de bare må stå over mot Brighton i cupen

 • Kai Tore Myklebust sier:

  Dei gjer det ikkje lett for oss heller… Kan nemne at det var Bellamy som misste ballen til Spurs på 4-0 målet… (Spearing held heller ikkje nivået som trengst og Henderson er totalt usynlig). Enig med det om Carra… Grenselaust irriterande å sjå han stoppe opp og heve handa ved 2 av måla. Og så er det typisk at Reina skal gjere en av få feil gjennom sesongen i ein kamp der det meste ikkje stemmer.. Enrique er vel den einaste eg kan gi godkjendt i dag… Skrtel og Adam gidd eg knapt nevne… Huff…. 🙁

 • Tonje sier:

  Finner ingen lyspunkt med dagens forestilling. Kunne vært at ingen ble skadet, men så har vi jo godeste Agger. Enig i konklusjonen om Enrique, eneste som får godkjent fra meg. Reina på en fin andre plass. Så er det jo Suarez. Vi vet at han filmer hele tiden, alle vet det, men kan noen fortelle han at det ikkje er greit?! Synes det er så flaut å se på, og jeg liker ikke å være flau over «mine egne» spillere når jeg ser kamper. Forsåvidt også mange taklinger i dag som IKKE er akseptabelt etter min mening. Mengden kort sier litt. Alt i alt, flaut, elendig og forhåpentligvis noe jeg aldri må se igjen.

  • Brynje sier:

   Er SÅÅÅÅÅ enig med deg ang. Suarez. En annen av oss bloggere synes det er greit med både fakter og slik oppførsel så lenge han produserer som har gjør (gjorde…..) – jeg synes det er heeeeelt uhørt og jeg skjemmes over slikt som jeg ser med Suarez på banen..

   Hvem av oss Poolsupportere hata vel ikke Ronaldo max for slikt?!?!? Nå har vi en Suarez som nesten er verre og det er utrolig irriterende og synd… 🙁

   • Tonje sier:

    Ikke sant, vi har vell alle slengt dritt om Ronaldo og hans filming. Da er det rimelig kleint at «den nye Ronaldo» er en av våre egne..

 • Henning sier:

  Glad jeg gikk glipp av denne tragiske kampen da…. Har spilt den opp, men gidder ikke å ødelegge kvelden med å se på en slik begredelig fotballkamp, når mine egne jenter vant 5-0 på bortebane idag. Må vel bare slå et slag for kvinnefotballen og si at idag var det bare jentene som innfridde. Walk on! 🙂

 • geir sier:

  Så vannvittig skuffende. Et så forutsigbart lag som Tottenham kan utklasse oss på denne måten. Jeg har korttidshukommelse når det gjelder Liverpool, men dette tror jeg er det svakeste jeg har sett noen gang. Svakt i alle ledd. Avkledd og pisset på.
  At Skrlt spille høyreback mot spillere som essouekkotto og bale + modric har et gufs av Hodgsen over seg. Hva tenkte du på Kenny? Og Kuyt på benken??????????????
  Heldigvis vet vi at den som lider mest av alle idag er Kenny, og han vil reise seg og Liverpool etter dette. Mitt tips er at vi ikke taper flere kamper i 2011, og at Skrtl kun er et 4 valg som mitdstopper (og ikke et alternativ som bakc) til vi har fått kvittet oss med denne katastrofen.

 • Ørjan Fredriksen sier:

  Kenny må nok ha hatt noe annet i kaffe koppen i morges enn kaffe når du ser på lagoppstillingen.

  1. Skrtl blir satt opp som høyreback mot en av de raskeste vingene i PL. Dette resulterer i to gule kort og marsjordre. Ingen høyreback på be…nken i tilfelle det skulle gå galt

  2. Carroll blir satt inn på topp med Suarez. Hadde vell hvert bedre med litt hurtighet og vilje til å jobbe i en Kuyt istedenfor. Carroll var vel mer på egen banehalvdel og vaset enn å være oppe på topp.

  Det finnes null kreativitet på midtbanen, ballen går mer bakover enn fremover. Når den er i forsvaret eller hos Reina blir den slått langt for enten Suarez til og løpe på eller Carroll til å prøve å heade videre. Alt i alt så blir kampen ødelagt av det røde kortet til Adam etter 27 minutt og punktert med Skrtl sitt røde selv om stillingen bare var 1-0 på dette tidspunktet. Det var ingen tvil om at vi ville tape kampen på dette tidspunktet, spørsmålet var bare hvor mye. Tottenham har vel 15 16 skudd på mål mot våres 2. Nå får vi håpe at Gerrard snart er klar og kan tilbringe litt sårt savnet kreativitet på banen slik at vi kan legge fra oss de forbanna langpassningene som ikke fungerer i det hele tatt.

  4-0 tapet er ett resultat av to røde kort og null kreativitet. Selv med to tap på rad nå så er avstanden opp til fjerdeplassen bare to poeng, tre poeng til tredjeplass. Tapet mot Stoke sist uke var verre å svelge enn tapet idag. Sist uke hadde vi spillet og skapte sjangsene, idag ble vi rundspillt fra start til slutt, men blir slaktet pga. to røde kort. Ny kamp på Onsdag mot Brighton, så vi må bare legge dette tapet bak oss og se framover.

  WALK ON!!

 • simen sier:

  Jeg mener vi mangler plan i angrepsspillet. Det ser ut som spillerne ikke vet hva de skal gjøre når de får ballen, hvor de skal plassere seg uten ball, og hva lagkameratene kommer til å gjøre. Tenker og håper at dette kommer med tida!

  Absolutt ingen grunn til å rope etter dårlige spillerkjøp og elendig spillertall før angrepsspillet koordineres og kjemien sitter. walk on!

  • Tomas sier:

   Enig. Men et godt og planmessig offensivt spill starter med at man er trygg defensivt. Det er ikke Liverpool i nærheten av å være. Av de som startet i går, er det kun Enrique og kanskje Agger som fortjener startplass i en forsvarsfirer til et PL-lag med ambisjoner. Videre er også resten av laget alt for dårlig defensivt ved at de er for lite aggresiv i press, ikke evner å vinne andreballer og dessuten er for mye på etterskudd eller evt. for dårlig å time taklinger. Lucas gjør vel en ok jobb selv om han ikke er min favoritt, men prøv å tell det antall (farlige) frispark han lager i løpet av en kamp…….

 • Jan sier:

  Jeg skal iallefall slutte å tippe noe resultat før kampene i fremtiden. Nå gjelder å ha trua på «at dette klarer vi» foran hver kamp. En trøst i dag er at Adam og Skrtel er forhåpentligvis med på laget igjen mot Wolves hjemme på Anfield lørdag. En trøst som også vil gi plass for feks Spearing, Maxi, Flanagan, Kelly, Kuyt eller….. ??
  Trøst nr 2 for meg i dag er at Rooney og Torres BOMMER på sine store sjanser i dag (hehe) !!
  Walk On with Hope in Your Hearts and You’ll Never Walk Alone !!

 • lars sier:

  Detta var skuffende det!!!!! det er rett og slett flaut,
  Suarez burde benkes mot wolves til helga. og dalglish får lære han litt folkeskikk, blir han ikke kvitt denna opførselen kan vi bare selge ham til Real M. eller så kan han flytte til hollywood

  Kuyt- Carroll – Bellamy klarer jobben mot ulvene veldig bra uten filmstjerna,

 • lars sier:

  vi har et kjempe problem på midtbanen.

  Lucas er for dårlig offensift
  Adam er rett og slett for tong og treig
  Hendersen er usynelig, og tydligvis ikke klar for dette nivået ennda
  Bare Gerard (i form) er god nok til vår sentrale midtbane!

  Det at vi har sentrale midtbanespillere, som ikke eg gode nok til at vi kan spille med 2 sentrale er et kjempe problem, vi er nødt til å spille 4-5-1 eller 4-3-3.
  Vi har handlet en del spillere i denne posisjonen, og ingen av de er i nærheten gode nok.
  vår beste midtbane spillere er Lucas og Gerrard, hvorfor kjøpte vi (trege) Adam, og solgte Prinsen og Meireles.
  De som skulle spilt på Vår midtbane i Gerrards skadefravær er jo nettopp de!!!!!
  Våre sentrale spillere bidrar med null og niks fremover. og masse frispark bakover!

  Henderson er vel en spiller for fremtiden, men kanskje han ikke burde spille så mye ennda,
  La unge shelvy prøve seg litt mere, han ser værtfall etter medspillere før han spiller ballen.

  Og forsvaret, orker jeg ikke å begynne på!!!!!!!!!!!

  Håper på dette laget til Mot wolves

  ——————Reina———————

  Kelly—Coates—-Agger—Enrique

  —————–Lucas———————-

  –Kuyt ——-Shelvy———-Downing

  —————–Gerrard——————-

  —————–Bellamy—————-

 • Morten sier:

  Det er rart hvordan «ulvene hyler» etter en dårlig åpning. Målet vårt i år er ikke noe annet enn en 4 plass, og da må vi også spille over pari. Liverpool er ikke lenger blant de 4 store. Jeg vil heller si at Man U skiller seg ut, og så må Manchester city, Chelsea, Arsenal, Tottenham og Liverpool stille seg i kø, omtrent i den ordningen. Vi har ikke blitt så mye bedre enn i fjor, men i år får vi prøve å jobbe inn laget til å forstå hverandre, og å jobbe sammen, og å bruke riktig taktikk.
  Det er på en måte «ok» å tape med 4 mål, men ikke på den måten vi gjorde det igår, for innsatsen var under enhver kritikk. Jeg synes at vi har mye å hente på innstillingen til spillerne.
  Så får vi se hvordan det går videre. Tipper at Gerrard snart stiller, men vi bør være klar over at han trenger kamptrening, kanskje han er sånn 85 – 90 % mot United kampen, om han gjør comeback til helgen. For min del kan han byttes ut mot hvem som helst på midten, det er vanskelig å se hvem som ikke fungerer – når det ser ut som det gjorde i går.
  Jeg synes imidltertid at vi mangler en klar leder, derfor håper jeg snart at skippern snart trekker i rødt – vi trenger en dirigent når koret synger så surt som i går.

 • Ståle sier:

  Alt i alt en bedre åpning totalt spillemessig enn under Hodgson. Til tider meget underholdende og oppløftende spill. Siste kamp var ræva. Gleder meg uansett til fortsettelsen, særlig spent på hva Gerrard kan bidra med etterhvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...