Hold deg oppdatert
Arkiv
Fernando Torres for £ 20m? Smi mens jernet (i det hele tatt er der og) er varmt?!

I dag våknet engelskmennene, og vi Liverpoolsupporter her i landet til denne baksiden av DailyMail – «Torres for Sale» og at Chelsea ville lytt etil bud i størrelsesorden £ 20m for den utilpassede spanjolen.

Liverpool solgte Fernando Torres til Chelsea for hele £ 50m for et snaut år siden og man må vel strekke den langt for å si at Torres har slått til hos de blå fra London.
Mannen, som faktisk har gått skadefri i hele sin periode i Chelsea skal da i flg DailyMail ikke lengre være ønsket på Stamford Bridge.

Og nå skal altså Villas Boas være villig til og slippe Torres om summen er «rett» – og rett sum skal da i flg. DailyMail være rundt £ 20m.

Nå skal det sies at DailyMail sidestilles med endel av de verste i klassen når det kommer til tabloide overskrifter og «exclusives», i tillegg så nærmer vi oss januar med stormskritt, en måned mange elsker og like mange hater, men ingen røyk uten ild eller?!

Allerede i november så startet ryktene så smått om at Liverpool snusa på en evt retur for Torres, da vi skrev en liten sak om det så gikk det ei kule varmt. Litt senere i november så skrev jeg nok en liten sak om at min våte drøm var Torres og Suarez sammen på topp for Liverpool og reaksjonene lot heller ikke vente på seg da heller.

Det virker som om vi supportere er utrolig splittet når det kommer til den godeste Fernando Torres, mange ville tatt han tilbake (visse kriterier) og mange vil absolutt ikke ha han tilbake.

For en stund siden så hadde vi en poll på bloggen ang. dette hvor det endte noe sånn som 73/27% i favør «tilbake» om sjansen bød seg.

Det er mye som taler for at Torres IKKE vil returnere til Liverpool, men det er også endel som taler FOR at dette KAN skje…
(om det kun er min elsk for mannen som henter halmstrå etter halmstrå vites ei dog;-)

OM Liverpool i det hele tatt skulle «fått sjansen» til og hente han tilbake så mener jeg vi alle sammen må ta han i mot med åpne armer, av flere grunner:

– Liverpool kan ikke velge og vrake i spillere.
Liverpool er IKKE i posisjon per dags dato til og plukke spillere fra øverste hylle (jeg mener Torres ER øverste hylle dog og eneste sjansen vi har til og hente han tilbake er hele Liverpool + Torres historien). I går skrev en inne på Facebook, «pluss på £ 10m og hent Hazard istedenfor.»
Akkurat HER mener jeg mange Liverpoolsupportere blir «FM-managere» (det er bare og kjøpe, velge og vrake) da i og med at Liverpool ikke kan friste med noe per dags dato, ikke CL-spill, ikke kjemper vi i toppen av PL per say og vi spiller ikke engang EL-fotball denne sesongen.

– Torres er «butikk»?!
Om man kunne fått han tilbake for, ja la oss si £ 20m da, er ikke det verdt risken, uansett?!?!? Vi vil da ha Suarez, Carroll OG Torres i klubben, ikke mange som kan skimte med slike angrepsspillere og skulle man fått fart på Carroll (og Torres) igjen så ville Liverpool hatt noe av det giftigste fotballeuropa har sett der fremme.

– En fantastisk fotballhistorie.
Im a sucker for football love stories da, det skal sies. Bare tenk om vi hadde fått han tilbake, han sitter på en pressekonferanse og forteller hele fotballverdenen og oss Liverpoolsupportere om hans idiotiske feilvalg da han dro til Chelsea og han igjen er Liverpools eiendom OG han kommer tilbake i god gammel shape – bare dette alene er nesten verdt £ 20m for forsøket 😀

Absolutt IKKE for gammel.
Her er kanskje det argumentet vi Liverpoolsupportere er mest uenige i, mange skriver «for gammel», da sitter jeg her og det vrir seg i maven. For gammel, mannen blir 28 år i mars 2012 og mange mener altså han er for gammel, det synes jeg høres heeeelt bak mål ut. Didier Drogba er 33 år gammel og scorer mål for Chelsea, toppscoreren i Premier League, Robin van Persie er 28 år gammel og ELDRE enn Torres. Torres er kun 3 år eldre enn Suraez. Er Suarez «for gammel» om tre år da i flg dere som mener Torres er for gammel nå…..?? (Tullball-argument mener nå jeg, men meg om det sikkert)

JA, man skal satse ungt og JA man skal kjøpe for fremtiden, enig der, men en balansegang er viktig her, alle med hue på rett plass skjønner jo innerst inne at vi ikke kan kaste innpå Rahem Sterling på topp mot f.eks Fulham hjemme….. Kommer Torres så har vi spisser som er 23 år (i januar) i Carroll, 28 år (i mars) i Torres og 25 år (januar) i Suarez – gjennomsnittalder på 25,5 år cirka. For gammel – JEG ler!!!

Og om han skulle returnert så har vi altså fått Carroll, Suarez og Torres for en «billig penge» totalt sett netto…

Hvorfor skal vi ikke kjøpe han??

– Total forandring.
Om han reiser fra Chelsea så vil kanskje Torres ønske seg en total forandring og Italia, Frankrike og Tyskland frister kanskje? Lag som AC Milan, Juventus, hardtsatsende PSG, Napoli, Bayern er klubber som kanskje stikker seg ut?!
En retur til Atletico er kanskje litt tidlig, herregud, mannen er 27 år og ikke 33…. (Og folk som skriver Real Madrid inne på Facebook, la oss ta den en siste gang da, Real M er det største hatlaget til samtlige som spiller/har spilt i Atletico så det SKJER ikke…) Og Barcelona er vel en klubb som ikke trenger en spiller som Torres så Spania «utelukker» jeg faktisk.

– Alle broer er brent for alltid.
Ja, noen mener jo det og det kan selvsagt være et argument det. (selv er jeg av oppfatningen av at tre scoringer og spillerglede så er «alt glemt», en ripe i lakken vil selvsagt være der, men ting glemmes fort) Torres kan også være for «stolt» til en evt retur.

– Formsvikt fra helvete.
Torres har ikke vært seg selv siden han dro til Chelsea og mange er skeptiske om han noen gang «kommer tilbake». Altså, fra og score 33 mål (sin første sesong i Liverpool) til og score «5-8 i sesongen» i Chelsea, mellom her er det LETT plass til en mann synes jeg.
OM han hadde kommet tilbake og f.eks scoret 13-16 mål i sesongen så er det 13-16 mål mer enn vi scorer i dag, effektiviteten vår er jo ikke tilstedeværende i Liverpool om dagen og en Torres i trygge omgivelser og med tillit SAMMEN med en leken Suraez kunne blitt fantastisk. Det kunne også blitt helræva selvsagt, men det er jo DET overganger handler om, man VET jo aldri….
Dog, for £ 20m så burde man ta den sjansen da, i mine øyne…

– Liverpool ikke interessert?!
Nei, kanskje ikke, og det er vel liten tvil om at et Torres-kjøp ikke er forenelig med innkjøpspolitikken til våre nye eiere. Det er kanskje her akilleshælen ligger for Liverpool Football Club evt, hva vet vi?!
Allikevel så tror jeg OM King Kenny skulle ytre ønske om og kjøpe han tilbake så ville eierne lyttet….?!

Vel, litt oppsummert, JEG ville selvsagt tatt Torres tilbake, alt annet ville vært idioti i mine øyne, men nå er ikke jeg manager i Liverpool FC heller da og det skal vel hele verden prise seg lykkelig over 😉
Liverpool kan ikke velge og vrake blant toppspillere og skulle en «Torres-sjanse» dukke opp så synes jeg Liverpool er «helt ute av det» om det ikke vurderes.
Også håper jeg folk kan slutte med dette «han er for gammel» «pisset», han er 27 år (28 i mars 2012) og skal i teorien være i sin «peak», karrieremessig.

Jaja, nok en Torres-artikkel da røde venner, da er det bare og la skrivekløen og argumentene komme . hvorfor/hvorfor ikke….?!

– Walk on

42 Responses to Fernando Torres for £ 20m? Smi mens jernet (i det hele tatt er der og) er varmt?!

 • Mats Aasegg sier:

  Kjøp den mannen hvis det er mulig! Et røverkjøp uten like, et par viktige mål og han er tilgitt av alle. En Torres i form vel og merke er en av verdens beste spisser, og han sammen med Suarez på topp tror jeg kunne bli PL’s beste spisspar. Carroll og Torres er jo som et par potetsekker ut på banen for tiden, så de kan jo komme i form sammen 😉

 • Adrian sier:

  Om Torres fortsetter slik han gjør nå, så er han ikke verdt 20 mill pund. Og du nevner at «om man får fart på Carroll».. Det er jeg usikker på om vi noen gang får oppleve i Liverpool-trøya! Han viser omtrent ingen tegn på å «komme i form», og nå er sesongen snart halvspilt, og han er fortsatt ikke «i form»?! Han ska være der fra dag 1, slik som Suarez!

  Men en Torres i godt, gammelt slag, når han la seg på 24 mål i ligaen i debutsesongen feks, det ønskes nok velkommen av nesten samtlige Liverpool-supportere, utenom de bitreste. Men når han har vært ut av det i snart to år, så er det tvilsomt om han kommer til å nærme seg det nivået igjen. Han har nok dessverre vært for hyppig med vaksine-sprøytene sine ;o

  Men min magefølelse sier at man bør gå for Torres, om det lar seg gjøre. Ser det ryktes om David Villa også, men har tror jeg ikke vil til Liverpool, pga han har ikke så mange år igjen på toppnivå, nå som han har rundet 30, så han vil nok kreve å spille i CL hver sesong, noe Liverpool ikke kan tilby foreløpig. Men uansett; Liverpool trenger en målscorer!

 • Don sier:

  Enda en spiss som ikke kan score? Latterlig!

  Torres er fortsatt en favoritt, men vi trenger folk foran mål som vet hvordan vi får ballen i mål, akkurat nå vet ikke en eneste mann på laget vårt hvordan det gjøres.
  Jada, Suarez var heldig å fikk skalla inn ett mål på Lørdag, men det er fortsatt ikke godt nok.

 • Tony Holm sier:

  Send en sms til Torres, be han bestille et hårbånd med You’ll never walk alone bak, score et mål for Chelski, og tilfeldigvis miste hårbåndet på bakken under feiringen. Og plutselig blir han elsket igjen.

  Fra spøk til alvor, personlig tror jeg han ender opp et sted i Italia, har ikke han sagt at han ønsker å spille i alle de store ligaene? Kanskje en klubb som Bayern kan overbevise ham til å dra dit. Men etter en lang tid med mye motgang i Premier League, så tviler jeg på at han ønsker å bli i England noe særlig mer.

  Skulle han derimot, mot all formodning, ende opp i Liverpool igjen, så tar jeg han imot med åpne armer. Selv om jeg personlig er usikker på om han kommer til å hevde seg i PL igjen(derfor vil Italia være smud for ham), så jeg tviler litt på kvalitetene hans, såpass ærlig skal jeg være. Men han har vist hva som bor i ham, han var en stund verdens beste spiss, og jeg håper for hans skyld at han finner tilbake i god form. Selv om han gikk til vår største konkurrent tabellmessig, så er jeg av den supportertypen som ikke klarer å glemme alt det gode han ga til oss. Jeg blir faktisk litt småkvalm når jeg ser supportere går i strupen på Torres. Greit, en overgang til Chelsea er ikke det beste, men vi fikk 50 mill for en spiller som ikke hadde prestert hos oss på en stund, og det hadde kun vært City som kunne gjort noe så rart(som jeg mener det var da). Vi fikk Suarez, jeg har vært happypappy hele veien.

 • Stian Punjari sier:

  Hadde vi fått hentet han på lån med opsjon ville jeg sagt kjør på. Tipper mye av hans formsvikt ligger i hodet, og ikke så mye i at skader har «ødelagt steget» hans. At han dro fra oss bærer jeg ikke noe nag over, skjønner han desverre alt for godt. Men selvsagt ikke bra at han dro til Chelsea, og ting han har sagt i etterkant har vært av typen sette fyr på alle broer.
  Ett kjøp til 20mp er jeg veldig delt på, av kjærlighet og da troen på at det å komme «hjem» vil få orden på hodet hans kan det bli en fiiiiin historie til slutt. Men strengt tatt så presterer han ikke, det ser ut som at livsgnisten er helt borte, og hans berømte steg har blitt vist ca 2 ganger de to siste årene. Og da fins det bra mye annet vi kan bruke 20mp på med sikrere utfall…

  Lån med opsjon, Yes.
  Kjøp til 20mp, mmmmmnei. GÅ FOR HAZARD!! 😉

 • Miguel sier:

  Herregud selvfølgelig skal man kjøpe han tilbake hvis man har muligheten, mannen er verdensklasse, og hadde han ikke driti seg ut så hadde vi hatt Torres og Suarez på topp, det er vel ingen hemmelighet at det var førstevalget til KK, og Carroll kjøpet måtte gjenonføres ene og alene fordi Torres dro og vi ikke hadde reelle spiss alternavtiver på topp. Man er heller ikke GAMMEL når man er 27 år, makan til pisspreik, har alle glemt at feks Gerrard er 31 og alle lengter at han skal komme tilbake igjen på banen!
  Og igjen han scorer ikke for Rublene?? hva slags argument er det, mannen har vært en målgarantist for Liverpool, kjenner klubben, og klubben vet hvordan de skal bruke ham, mannen er hurtig, har teknikk, og kan score på hodet, og med begge bein.. No brainer for min del..

  og til dere som har glemt; http://youtu.be/xsXZ5R43264

  • Morten sier:

   Akkurat her er jeg veldig enig med deg. På alle punkter. Jeg kan ikke skjønne at KK kan ha holdbare argumenter for å ikke kjøpe ham tilbake.

 • Heiki Sæther sier:

  Å si han er for gammel er så som så, men vil vi ha noen videresalgsverdi i han? Det er kanskje det de fleste tenker på, spesielt eierne 😉

  • Brynje sier:

   Hvorfor skal man på død og liv hele tiden ha videresalgsverdi….?!?!?!? Aldri skjønt….

   Kommer han tilbake nå så blir han i Liverpool frem til han «legger opp» og drar til Atletico evt.
   Om han har skutt oss til suksess i disse årene evt så tror jeg de aller fleste gir en lang f i om han drar som 33 åring til Atletico – gratis gitt…

   • Heiki Sæther sier:

    Han har uttalt at han ønsker å ha flere ligaer på CV’en, og at han ønsker å spille for en klubb som satser høyere enn topp 4, tviler sterkt.

    Videresalg er det eierne som har snakket mest om, og så klart ønsker de å tjene på kjøpene. Enig i at det ikke alltid burde være første tanke, men men… Torres har jo for så vidt blitt lånt ut for 30 mp om han kommer for 20 🙂 Ønsker heller at vi skal satse på en spiss som er i form, og som bøtter inn mål NÅ, Sturridge, Gomez, Podolski, alternativene er mange…

    • Brynje sier:

     Sturridge-sjansen gikk fra oss da Liverpool solgte Torres til Chelsea, Liverpool forespurte seg GARANTERT om han da, og siden de ikke fikk han da så kan jeg ikke se hvordan de evt skal få han NÅ, nå som han HAR slått igjennom og holder bla Torres på benken.

     Podolski er spennende, men igjen, hvorfor skal han velge oss fremfor andre, bedre klubber?

     • Heiki Sæther sier:

      Nå var bare Sturridge en av de jeg kom på i farten som presterer ;p Liverpool har historien sin, og satser høyt men det kommer tell å ta lengre tid enn med feks City.

      Podolski spiller for tiden i Köln? Hva har de som ikke vi kan tilby? Er mange alternativer til bedre spillere enn Torres, og som antageligvis setter Liverpool høyere enn hva han gjør. Men for all del, sier ikke nei til gode gamle… men jeg tviler kraftig! Satser på at KK vet hva han gjør 🙂

      • Morten sier:

       Bundesliga og PL er to forskjellige ligaer. Moa spiller jo stort til tider der borte, men han hadde blitt knust i PL topper jeg. Jeg tror ikke Hazard eller Podolski hadde vært et bra valg. Podolski er bra, men jeg tror ikke han er den rette pass and move strikeren vi er på jakt etter. Torres i form er komplett. Og DA er 20 mill et virkelig varp.

   • Robin sier:

    Mange forskjeller, eneste direkte likhet er vel om han kommer tilbake etter et år med et lite vellykket opphold utenfor liverpools bygrense. Spørs om ikke Kenny kommer til å svare noe sånn som «it was like living in an other country» på spørsmål om hvorfor Torres ikke lykkes i Chelsea(hvis han kommer tilbake).

   • Mikael Kristoffersen sier:

    Nei, Rushie dro tross alt til en annen liga – og hadde vært lengre i klubben enn Torres. Rushie ble tilgitt med en gang! 🙂

 • Hans-Petter Nilsskog sier:

  Koffør ikke bare kjøp han leandro damiao som har scoret 40 mål i 2011
  å heller ha han torres som backup hvis vi ikke får han leandro damiao

  • Brynje sier:

   Hva kan vi tilby han da Hans-Petter og hvorfor skal han velge oss og ikke lag som f.eks spiller CL fotball?

   Forøvrig så har 26 av hans 40 mål i 2011 vært i brasilianske cuper ol…

   14 mål på 26 kamper i serien, for all del, det er bra det også, men staten hans «lyver» litt siden den brasilianske cupen er litt som den norske, man møter kokoslag de første rundene. men, mål er mål, men igjen, Bernt Hulsker blei «toppscorer» for Vålerenge en sesong også da han gållå 13 i cupen på fire kamper 😉

 • Øyvind sier:

  Håper av hele mitt hjerte Torres kommer tilbake. Når det gjelder kvalitetene hans som fotballspiller er jeg ikke i tvil om at han fremdeles har det inne. Har ofte tenkt på de utrolige omstillingene man må gjøre når man bytter klubb. Er ingen selvfølge at verken enselv, kona eller barna skal trives i den nye byen man flytter til. Man kan si de tjener fett og får det meste tilrettelagt men er ikke den generelle trivselen der hjelper det lite. Poenget mitt: Torres m/fam slo rot i liverpool, trivdes i byen, osv. Tilværelsen i london ble kanskje vanskligere enn han trodde. Tryggheten, miljøet (følelsen av hjemmet) vil bidra til at han igjen vil slå ut i full blomst, hvis han kommer tilbake til Liverpool 🙂

  Deilig artikkel forøvrig Brynje 😉

 • Morten sier:

  Jeg er enig med Brynje. Hadde jeg sittet èn dag i stolen til Kenny, hadde jeg sporenstreks nappet ut 20 mill, sykla ned til brua og casha ut go`gutten. Gitt ham en liten skjennepreken (men noen gutter tilgir vi alt) før jeg hadde satt ham ut på banen sammen med suarez, og en frisk Stevie G rett bak *grøss* for et helvete for enhver motstander med disse tre i form da. Og jeg TROR faktisk at han lengter tilbake. Håper jeg. Det hadde vært champagne kork i taket hjemme om han kom tilbake.

 • Morten sier:

  Risiko…Vi kjøpte Carroll uten den klausulen – jeg mener det var en større risiko enn Torres, vi VET jo hva han kan gjøre i riktig farge. Han er nemlig allergisk mot blått. Alle spillere man kjøper er risikoprosjekter, og Chelsea er garantert ikke interesert i lån, det er mange nok som kommer til å kaste seg over mannen som sultne bikkjer.

 • Tommie Trydal sier:

  Den mannen skal ALDRI tilbake til liverpool. Bortkastet penger i tilfelle! Hva faen tilsier at han er verdt 20 mill? Var råtten og sur siste år i liverpool, og har vært råtten og sur det ene året i chelsk. Slettes ikkje for gammel, men ferdig ferdig i premier league. Og liverpool har ikkje 20 mill å «gamble på».Se andre steder!

  • Morten sier:

   Hvor skal vi se da – kom med forslag. èn ting er sikkert, vi trenger angrepsspillere av ypperste klasse, ikke Andy C klasse.

   • Tommie Trydal sier:

    En soldado eller en Llorente hadde vært MYE bedre alternativer, spillere som spiller i klubber der premier league og liverpool ville vært et skritt opp. Spillere som GARANTERER mål, og som hadde puttet jamnt for oss slik vi spiller nå. Sikkert dyrere ja, men i forhold til Torres er det verdt det. Blir uansett ganske hypotetisk å sitte å nevne alle di spillerene som OVER TID har prestert mye bedre en Torres, da kunne eg sittet til i morgen tidlig. Dette markedet har kenny/comolli full kontroll over, hvem som er tilgjengelige eller ikke. Stoler uansett på at den spissen IKKE blir Torres. Enig med deg i vi «trenger angrepsspillere av ypperste klasse», men der er ikkje Torres. Eller har du sett noe jeg ikkje har di siste åra?….

  • Morten sier:

   Ikke minst. Hadde vært herlig å se Torres og Gerrad og Jamie holde rundt big Ears sammen om 2-3 år og høre ham snufse «Liverpool forever» 😀

 • RogerBO sier:

  Eg trur at Torres hadde «livna» te igjen sammen med Gerrard, og han og Suarez med Stevie G bak hadde vert kanon. Kenny hadde heilt klart å snudd «surmulingen/holdningen» til Torres.
  Eg håpe veldig på at han kjem igjen.(og får nr. til Carrol, 🙂 pga han har/hadde jo en bra fengande song :P) YNWA

 • Øyvind Pedersen sier:

  Håpa så jævli mye at han kommer tilbake, har savnet han kjempe mye 🙂 Suarez og Torres på topp fy faen det kan nesten ikke bli bedre 😉 Ber for deg Torres! KOM TILBAKE EL NINO! 🙂

 • Lasse Åkerman sier:

  Det er menneskelig å feile men gudommelig å tilgi!
  La oss tilgi Torres hvis han kommer hjem! Vi har så mange gode minner sammen, så vi bør absolutt tilgi mannens feiltrinn. Ingen av oss er feilfrie!

  Kom hjem til Anfield Torres!

 • Kai Tore Myklebust sier:

  Er valget mellom Villa og Torres, så er valget enkelt: Torres!! Yngre, kjenner miljøet og Villa har brukket foten i dag!

  Tar gjerne imot Torres om han skulle komme…. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...