Neste kamp
Manchester City-Liverpool:
Dato: 25. aug 21.00
Kanal: TV2 Premium 1
Forrige kamp
Liverpool 2-1 Southampton
Dato: 17. aug 14.30
Kanal: TV2 Premium 1
Ligatabell
LagK+/-P
Chelsea123
Manchester City123
Arsenal113
Liverpool113
Swansea113
Aston Villa113
Hull113
Tottenham113
Everton101
Leicester101
Sunderland101
West Bromwich101
Crystal Palace1-10
Man Utd1-10
Southampton1-10
QPR1-10
Stoke1-10
West Ham1-10
Burnley1-20
Newcastle1-20
Hold deg oppdatert
Arkiv
Bolton 3-1 Liverpool – null tæl, null vilje, null poeng..

Etter poengtap for Chelsea tidligere på dagen var kampen mot dumpekandidat Bolton ekstremt viktig. 3 poeng det eneste som teller i dag, og vi forventet ikke noe annet.

King Kennys 11 utvalge fra start var Pepe Reina – Glen Johnson, Martin Skrtel, Daniel Agger, Jose Enrique – Jordan Henderson, Steven Gerrard, Charlie Adam, Maxi Rodriguez – Craig Bellamy, Andy Carroll. På benken satt Doni, Sebastian Coates, Dirk Kuyt, Stewart Downing, Jamie Carragher, Jonjo Shelvey og Martin Kelly.

Etter 4 minutter går det galt. Bolton kombinerer, Goggen flikker til M. Davies, som tar med seg ball mot 16-meteren, Agger bare avventer og Davies setter ballen med venstra stang inn til venstre for Reina, god avslutning. Ufattelig dårlig av Agger å ikke støte, utrolig passivt, og vi er under 0-1.

Etter 7 minutter er Bolton frempå igjen. Enrique bruker lang tid med ball, og prøver å vende hjem langs linja, men Eagles vinner den kroppsduellen, Enrique presser han ned langs dødlinja, men vinner ikke ballen tilbake og Eagles får avsluttet, heldigvis fra veldig spiss vinkel og ballen triller utenfor på motsatt side.

Kun 2 minutter senere plukker Reina lett et frispark fra Bolton, ser tidlig opp og dunker Maxi direkte gjennom. Ballen spretter litt vrient og høyt, Maxi prøver å heade den med seg, men treffer ikke skikkelig og kløner ballen i hånda. Stor, stor sjanse om han får med seg den skikkelig.

Snaue kvarteret spill og Liverpool etablerer endelig skikkelig trøkk rundt Boltonboksen, gode kombinasjoner og noen frekke pasninger fra Gerrard, etter litt spill rundt lander ballen hos feilvendte Maxi i boksen, som demper fint og legger til rette for Bellamy, men skuddet blir dessverre blokkert, endelig litt fint spill. Noen minutter senere fosser Agger fremover i midten, slipper fint til Henderson i skuddposisjon på ca 20 meter, treffer hardt, men litt for rett på keeper, fint spill igjen dog.

Halvtimen nesten spilt når Bolton leker Barcelona. Liverpool er passive igjen, Eagles kombinerer og drar med seg ballen forbi et par Liverpoolspillere, chipper den så over hofta på en forsvarsspiller til Reo-Coker som kommer på et pent løp, tar den med seg på brystkassa og setter den i mål fra 6-7 meter via Reina. Pent angrep, men igjen utrolig passivt forsvarsspill av Liverpool.

Etter 2-0 i sekken våkner Liverpool mer igjen, og vi er nære store sjanser flere ganger, spesielt når Carroll slår Bellamy gjennom med en vakker pasning med høyrebeinet, waliseren prøver seg på halvspretten, men rett på keeper, skulle brukt Gerrard som kommer på et godt løp og hadde vært alene foran mål hadde han funnet han, men ikke lett å se løpet der heller.

10 minutter igjen av første omgang, og Liverpool er tilbake i kampen. Adam header til Carroll som stusser Bellamy vakkert gjennom. Ingen har sjanse til å følge hurtigtoget, som alene mot keeper avslutter til sin venstre, keeper får en liten touch, men ballen triller inn, 2-1 og Liverpool er med i kampen igjen!

Til pause hadde Liverpool ikke akkurat vært konge. Vi tapte mye dueller i første omgang, men mot slutten av omgangen hadde vi mer spill, uten at vi skapte så mye klare sjanser. Reduseringen var fortjent dog, men Liverpool måtte helt klart opp mange hakk før andreomgangen skulle det bli poeng, og da helst 3, i denne kampen.

Så startet andre omgang som den absolutt ikke skulle, etter noen minutter får Bolton corner, som Petrov slår høyt på bakre, der Skrtel blir knust i en duell av Wheater som header ned midt i feltet. Der var det ingen Liverpoolspillere som kom oppi Steinsson raskt nok, og han banker inn 3-1 til Bolton i stangrota, utagbart for Reina.

64 minutter spilt når King Kenny prøver seg med et dobbeltbytte, Adam og Maxi velfortjent ut, Kuyt og Downing inn.

70 minutter spilt og det obligatoriske skuddet i treverket manglet. Daniel Agger tar ansvar. Liverpool oppe med mye folk, Agger fosser fremover, dunker til med venstreslegga, tverrligger og over. Vi blir ikke overraska i stua her engang..

HISTORIENS best dømte frispark etter 72 minutter. Liverpool kommer på en god overgang, Downing slår 45 grader til Carroll som ikke treffer skikkelig. Ballen triller videre mot 16-meteren, der Gerrard kommer fossende og blir tatt. Ser alle, bortsett fra dommeren, som presterer å dømme frispark til Reo-Coker. Reprisen viser at han setter hofta inn i Gerrard idet Gerrard skal ta ballen, ganske fantastisk med Boltonfrispark der altså. Synd, hadde vært frispark i god posisjon for oss også.

De siste 20 minuttene gjør Liverpool utrolig lite. Vi kjempet ikke i duellene, noe vi ikke gjorde i noen deler av kampen, vi står på egen banehalvdel og bare venter, selv når vi ligger under med 2 mål og tiden er på vei til å renne ut.

Alt i alt en utrolig dårlig kamp av Liverpool. Gjennom hele kampen er det Bolton som viser vilje til å vinne duellene, og gjør det. Vi presser en mann av gangen, og vi klarer aldri å sette noe trøkk på Bolton når vi selv går i angrep. For meg er det største problemet i dag ikke at vi spiller dårlig, gjør dårlige valg osv, det skjer nå og da, men at innsatsen er lik null er skummelt, det er helt latterlig hvor lite vilje og tæl gutta viser i dag, og noe som må gjøres noe med, uansett hva man henter av spillere osv osv.

Vi er 6 poeng fra den viktige 4. plassen, men innsatsen må bedres mye, mye skal det bli noen reell sjanse til å ta den plassen.

Spillerbørs

Pepe Reina 6
Har ikke noe å gjøre på det første eller tredje målet, det andre kan han ha, men er så kort avstand og vanskelig. Har noen gode, tidlige  igangsettinger, spesielt den til Maxi, og et par gode redninger.

Glen Johnson 3
Dårlig kamp, enkelt og greit. Gjør ikke mye riktig noen av veiene.

Martin Skrtel 5
Gjør ingen store feil egentlig, men har ikke noe spesielt stor kamp.

Daniel Agger 5
Eneste godkjente sammen med Reina i dag, men ikke mer enn det. Elendig på første målet, men en av få som gjør noe offensivt i dag, synd ikke skuddet i tverrliggeren sitter.

Jose Enrique 4
Får ikke til det han vanligvis er god på offensivt, og surrer defensivt flere ganger, dårlig kamp.

Maxi 4
Bortimot usynlig, og får ikke til noe på den gode muligheten han får på den fantastiske igansettingen fra Reina i første omgang.

Charlie Adam 3
Utrolig dårlig kamp. Lager farlige frispark, unødvendige frispark, spiller bort ballen mye, står og ser på defensivt og får heller ikke til noe som helst offensivt.

Steven Gerrard 4
Står og dasser defensivt på de to første målene, og hvor i helvete er oppildninga som kapteinen skal stå for? Får til offensivt også, og da er det nakent totalt sett.

Jordan Henderson 5
Mangler mye offensivt, men gjør i hvert fall ikke de store, grove, sløve feilene defensivt som de to sentralt på midten.

Craig Bellamy 6 Liverpools minst dårlige (BB)
Er vår beste i dag, eneste som jobber og kjemper litt, og tar initiativ fremover, også et fint mål. Synd han ikke tåler å spille hver kamp, det kunne vi trengt nå.

Andy Carroll 5
I første har han lite å jobbe med, men setter opp Bellamy pent et par ganger og gjør lite feil. Sliter i andre med det meste, akkurat som resten av laget.

Sånn, sesongens tredje virkelige dårlige kamp, sett i gang panikken, skrikinga etter managersparking, spillersalgene, innhentingen av en 8-10 nye spillere osv osv.

25 kommentarer til Bolton 3-1 Liverpool – null tæl, null vilje, null poeng..

 • Håvard sier:

  Enig! Pinliiig! Jeg gjentar nok en gang: En ny spiss som er kjent for å score mål, samt en ny kreativ midtbanespiller med tempo. Dette er prisen vi må betale for å kjøpe kun britisk daukjøtt. Trenger ikke- britiske spillere også med tempo OG teknikk. Adam, Henderson og Carroll holder enkelt og greit ikke mål. De er bare ikke bedre. Downing vil begynne å prestere med en bedre sentral midtbane! I mellomtiden må Spearing inn på bekostning Adam eller Henderson så snart han er klar. Kelly bør også spille høyre back mens Johnson settes frem på h. kant. Sånn, godt å få ut frustrasjon. Hva er egentlig planen til Kenny? Jeg bare spør…

  • Adam, Henderson og Carroll vet vi jo alle at er bedre enn det de viste på lørdag, samtlige spillere på banen kan bedre enn de viste på lørdag.
   At Johnson har en dårlig kamp synes jeg ikke skal bety at Kelly skal inn heller, Johnson har vært god i år, men var utrolig dårlig på lørdag. Han kommer tilbake bedre. Når det gjelder Johnson på høyrekanten er det en lettvint løsning, mye av styrken hans offensivt er at han kommer bakfra uten noen klar oppasser, i fart, og dermed kan utnytte rommet på en helt annen måte enn om han skulle starta en mot en ving mot back, tror jeg.

 • Frank sier:

  Jeg er luta lei av at folk etterlyser nye spillere, når selv kapteinen vi ofte verdsetter så høyt mangler entusiasme,glød og vinnervilje! Det er i spillergruppen det er noe som skurrer, og det kan ikke kjøpes for penger. Det vi mangler er stolthet og ære, noe som er grunnleggende for å være en Liverpool-spiller, i mine øyne! Jeg skammer meg på vegne av flere av de som var ute på matta i dag…

  • Brynje sier:

   TAKK Frank, tusen takk :-D

   ….man hyler etter nye spillere KONSTANT, det har endel supportre gjort i 22 år, hvor faen blir kontinuiteten, samkjøring, innkjøring av spillere av om man skal kjøpe tre fire fem nye spillere i hvert jævla åpne vindu….

   Er jo bare å se til Man U og Fergie det, hvordan de gjør det, kjøper en, kanskje to spillere i året og lar DE tilpasse seg Man U, ikke omvendt.

   • eivind sier:

    Brynje ser du bruker samme argumenter som meg når det gjelder turnover av spillere! Jeg fikk kjeft, og replikkene var at nye managere har forskjellige ideer om hvordan laget skulle se ut osv. Verste var Rafa og hans enorme gjennomtrekk av spillere! Dette var hovedargumentet mitt for den dårlige stabiliteten!
    det er nok forskjell på hvor meningene kommer fra :)

    • eivind: Det var vel snakk om at det er naturlig at en ny manager henter inn en del nye spillere tidlig i sin periode, det tror jeg Brynje også er enig i. Men at man så skal fortsette å kjøpe mange spillere hver sesong som skal inn i laget, det gir ikke stabilitet, og blir feil, med mindre man har alt for dårlige spillere i utgangspunktet naturligvis.

     Forøvrig synes jeg Rafas strategi fungerte ypperlig på overgangsmarkedet, da vi så å si aldri tapte penger på spillere, ikke brukte i nærheten av like mye som de som brukte mest, og sportslig gikk det bedre og bedre hver sesong, frem til cowboyene stengte kontoen totalt, og man måtte gå i null eller i pluss hver sesong på overgangsmarkedet for å dekke renteutgifter..
     At det var «enorm» gjennomtrekk av spillere under Rafa er også en overdrivelse, og han hadde en kjerne i laget under mesteparten av sine 6 år i sjefsstolen som ga stabilitet.

     Brynje: Enig til en viss grad når du ser mot scum. Enig i at det er det riktige å ikke hente så mange, men først når man er oppe på et høyt nok nivå. Vi er ikke der helt enda, men vi er heller ikke der at vi trenger å hente 5-6 spillere hver gang det er muligheter å hente, slik er kun naturlig om det er sportslig krise, og da er det gjerne i starten av en managers regjeringstid også, som for et år siden og da naturlig nok også sommeren for vår del.

     2-4 spillere som er en mix av ungt og lovende og mer etablerte spillere forventer jeg i sommer, og tror det er det riktige. Ettersom vi ikke er milliardærer, må man bygge seg opp gradvis, og da gjelder det å ikke bytte ut for mange av gangen ja.
     Ellers tar du vel også litt i, scum har et snitt på ca 4 spillere inn per sesong de siste 5 åra..

 • Ståle sier:

  Når vi snakker om enkeltspillere var noen dårligere enn andre. Mener at Dalglish på pressekonferansen antydet at noen måtte skjerpe seg. Glem taktikk, glem formasjon, glem navn på spillere, glem spillerkjøp og salg. Det skjer at man har en dårlig dag. MEN; når innsatsen er slik den er i store deler av laget, så må det gå galt. Ordet godkjent sitter langt inne, men det må innrømmes at Bellamy jobbet, kriget og slet hele kampen. Merket meg også at innsatsen til Kuyt var solid da han kom inn. Med all pepper han har fått i det siste (også av meg), synes jeg det er gledelig å kunne skryte litt av han også. Innsatsen til de øvrige sto til slakt (med litt variasjoner). Meget betenkt over Gerrards innstilling i dag. Meget skuffet over Adams dårlige evne til å løse oppgavene. Skuffet over Carroll som igjen viser teknikk som en trebukk. Stopperne Agger og Skrtel leverte slett. Backene likeså. Maxi var nærmest usynlig. Dette har med spillernes innstilling og innsats å gjøre. Det er hos dem det ligger. Forhåpentligvis kan Dalglish vekke dette nedsløvete Liverpooldyret til neste storkamper mot lagene fra M. Skulle ikke forundre meg om så skjer.

  • MortenM sier:

   Syns målet vi scorer viser hvordan vi må bruke Carroll mer, og virket som mottak/pasninger var ok i første omgang for han. I andre var lyktestolpe-mottaket tilbake…

   Likte KK sin slakt av laget etter kampen. Håper det vekker laget neste kampene..

   YNWA

   • Ståle sier:

    Dette var en av Liverpools 3 verste kamper denne sesongen, om den ikke verste. Skal ikke ta fra Bolton at de leverte en meget solid kamp, men topp innsats og tenning i alle ledd. De vant så fortjent så fortjent, og jeg tror de var nærmere både 4, 5 og 6-1 enn Liverpool hadde sjans til utlikning. Hvis jeg skal sette fingeren på en lagdel, var det midtbanen som sviktet mest. Desverre var Gerrard og Rodriguez helt ute, Adam hadde store problemer, men var tross alt involvert. Henderson var nok den som viste noe innsats i 1. omgang i hvert fall, men det virker ikke som han har evnen til å ta tak i kampen når medspillerne svikter. Downing som kom inn virker å ha mistet alt av selvtillit. Den utskjelte Kuyt viste imidlertid innstilling og fighting-spirit. KK var nådeløs mot mentaliteten de fleste spillerne viste, la oss håpe det virker og at det er siste gang vi hører en slik tale fra hans side.

 • Stein Tangen sier:

  Ein skok me spillere som e mette og late,gide ikke og ofre noe for drakta de va de vi fikk i dag.
  Med slik innstiling til spille som ble vist i dag e eg redd for vi kan få ein rask retrett fra Kenny.
  Vera så godt betalt og yta så lite,skandale.

    • Ståle sier:

     I mangel av Suarez og Lucas er vi avhengig av spillere som tar ansvar. Dette er avhengig av hva de er bygd av inne i hodet. Jeg tror de spillerne som kan gå foran er:
     Pepe Reina, Jamie Carragher, Steven Gerrard, Dirk Kuyt og Craig Bellamy. Ikke nødvendigvis de beste, men de som kan mobilisere alt når de skal inn i krigen.

 • Kai Tore Myklebust sier:

  Vår beste spelar hittil i år er etter mi meining Enrique. I går virka han å være skikkelig ute å kjøre på backplassen desverre, men er sikker på at han kjem sterkt tilbake allereie mot Manchester City på onsdag… Derimot er eg meir i tvil om Engøland si landslandsback Johnson som virka totalt uinterressert gjennom heile kampen…. Han hadde to grove feilpasningar allereie for Bolton gikk opp til 1-0 etter nesten 4 minutt… Lurer påkva som skjer i hovude på den karen avogtil… Hadde eg vore Kenny Dalglish i går, så hadde eg kanskje bytta begge backane, satt inn Carra og Shelvey, og lagt om til 3-5-2 ev. 3-4-3 (med Maxi i spisstrioen). No er eg ikkje King Kenny (heldigvis for meg og alle andre Liverpool-supporterar. Desverre er det ikkje så mykje ein kan gjere taktisk når den kollektive innsatsen er som den var i går. Innsatsen skal ALLTID vær på topp, enten ei spelar for Liverpool eller om ein spelar i norsk 5-6 divisjon.

  Har likevel tru på at vi skjerpar oss radikalt til onsdag og trur fortsatt på Liga Cup-finale… til det motsatte er bevist
  YNWA! :D

 • Thomas sier:

  Jeg har sett kampen igjen et par ganger. Og må si at jeg syns jeg begynner å se Andy Carroll på vei til å være i «godt gammelt slag».
  Førsteomgangen er han rett og slett god. Flink til å holde på ballen, gode passninger og veldig duellsterk.
  Endelig har vi en spiss (Bellamy) som skjønner at når Carroll stiger til værs, skal man løpe i bakrom.
  Ser gjerne Bells og Carroll spille masse mer sammen. Kan bli en giftig duo.

  Hadde man gitt førsteomgang karakter så står vel både Carroll og Bellamy med en 6-7er. Men når 3-1 er et faktum virker det som at han «gir opp» litt.

  Men det skjønner jeg godt når selv kapteinen viser så lite engasjement som han gjorde.

  • Helt enig, gjør mye bra i første. Tok det litt rolig på spillerbørsen bare, hadde jeg skrevet han var god første hadde vel hele diskusjonen under her handla om hvor mye han kosta osv osv osv..
   De to kan absolutt fungere godt, med Suarez også svirrende rundt kan det fort bli kaos for forsvaret til motstanderne våre, med Gerrard også dunkende opp fra midtbanen, utrolig synd vi ikke har Lucas til å dekke rom offensivt bare, da kunne vi faktisk spilt med alle de, og en til av Henderson, Adam, Downing, Kuyt eller Maxi, mest sannsynlig da av en av de tre første.

   • Thomas sier:

    Suarez har uheldigvis aldri skjønt det der med å løpe i bakrom når Carroll går opp. Er jo det han er laget til. så må de andre plukke nedfallsfrukten, og i det minste komme etter.

    Kuyt tror jeg er ferdig i Pool, om ikke han bytter gir snart!

    • Nei, Suarez har vært skuffende i det momentet av spillet, delvis fordi han involverer seg mye litt dypere i banen, og delvis sløvhet og kanskje ikke nok trua på Carroll? Uansett er det jo ABC at man skal starte i bakrom når man har den spissen som vinner flest dueller på hodet på banen. Det går jo igjen; vi er dårlige til å spille på Carrolls ferdigheter, da gjør vi det veldig vanskelig for han også, langt fra bare hans skyld at han ikke har slått ut i full blomst i mine øyne (noe jeg tror du er enig i forøvrig, Thomas).

     Tror nok Kuyt forsvinner til Italia eller hjem til Nederland i sommer, virker som han ikke er der han var før rett og slett. Ser til tider at innsatsen er der, men de viktige målene og de gode involveringene er ikke å se lenger, og da faller han dessverre gjennom, og det rimelig hardt også..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Poll

Hvilken plass kommer Liverpool på i år?

Se resultat

Loading ... Loading ...
Siste kommentarer