Hold deg oppdatert
Arkiv
Bud inne på Sinclair? Sow også aktuell? Endelig stadionløsning valgt? Treningskamper i USA til sommeren – Adjø Adidas.

Da begynner det endelig vil nok endel si, komme endel rykter rundt spillere inn til Liverpool dette overgangsvinduet.

Manager Kenny Dalhlish har vært tydelig på at Liverpool ikke ser etter spillere i dette overgangsvinduet, men om det skulle skje så er det vel endel folk som ikke akkurat blir sure om nettopp det motsatte skulle skje.

Det er lite som gleder meg mer enn overraskende signeringer, det betyr to ting; det jobbes kontinuerlig med nye spillere og signeringer samt at Liverpool virker være «tilbake» til og holde alt dette med overganger innenfor husets fire vegger…

Andre ting som har skjedd de siste dagene også, er stadionplanene endelig valgt? Liverpool skal spille kamp på Fenway Park? Adidas – adjø, les alt ved å klikke deg videre røde venn

Liverpool med bud på Scott Sinclair??

I følge endel medier så skal Liverpool være interessert i Swanseas Scott Sinclair og i følge noen skal Liverpool allerede ha et bud på £ 5mp inne for mannen som har scoret 6 mål på 21 kamper denne sesongen, altså mer enn noen Liverpoolspiller.

Den tidligere Chelseaspilleren(!) Scott Sinclair er 22 år, engelskmann og spiller ving, og kan bekle begge sider også og virker som en spennende kar og en mann jeg faktisk «legger merke til» når Swansea spiller kamper. Skulle Liverpool kunne snappe opp han for £ 5-7mp sier jeg løp og kjøp.

Moussa Sow til Liverpool?

Lilles 25 (26 år 19 jan) år gamle Moussa Sow er også linket til Anfield i disse dager og SkySports har sitert Moussa Sow at han ønsker en overgang til Premier League og aller helst til Liverpool. Tottenham skal også være interesserte i spilleren fra Senegal, men de ser ut til og ha flyttet fokus over på Marsilles Loic Remy.

Sow har blitt sitert:

Liverpool, well, that is a dream club. Anyone would be happy, scoring goals in front of the Kop can be the highlight of a career.

Lille er skal også være svært interesserte i å beholde Joe Cole permanent og kildene til SkySports skal ha det til at en avtale er nært forestående for nettopp det samt at Liverpool vil forsøke få til en avtale som bringer Sow til Liverpool i samme slengen. Sow er forøvrig toppscorer i Ligue1 denne sesongen og han har totalt scoret 31 mål på 54 kamper for Lille.

Liverpool går for første stadiondesignet?

Vel, skal man tro den velinformerte Chris Bascombe i The Telegraph så skal Liverpool ha bestemt seg for det opprinnelige stadiondesignet, designet for over 9 år siden. Om dette stemmer så har Liverpool forkastet designet (som også var godkjent forøvrig) stadionplanene til de tidligere eierne Hicks & Gillett.

Liverpool skal ettersigende fremdeles se etter løsninger for å bygge ut Anfield, men dette skal vise seg meget vanskelig.
Den nye stadion skal romme 60.000 tilskuere (og om JEG husker rett så hadde det opprinnelige designet også muligheter for utvidelse til 70.000, men jeg tar ikke gift på dette)

Det ser uansett ut som om Liverpool går for dette designet eller for utbyggelse av Anfield, ENDA et nytt design må til godkjennelse og kan utsette byggeprosessen med nye tre år. Det er ventet at spaden settes i jorda med en gang navne-rettighetene til stadion er solgt. Intet offisielt fra klubben enda med andre ord men som nevt, Chris Bascombe er meget velinformert i Liverpoolmiljøet.

Vil du bli på Anfield eller vil du ha flunkende ny stadion i Stanley Park????

Liverpool – Roma på Fenway Park….

Vel, Liverpool SKAL jo på en USA-tour til sommeren og Liverpools eiere eier også Boston Red socks som spiller sine hjemmekamper på ærverdige Fenway Park så sjansene for dette er store. Det er Boston.com som melder dette. Kampen skal etter planen inngå i en turnering som også skal ha med lagene Chelsea og Celtic.

Ingenting offisielt her heller, men Liverpool skal være i Boston mellom 20 juni til 4 juli så dette regner vi som bankers.

Adjø og takk for samarbeidet Adidas.

Daglig leder i Adidas Herbert Hainer har i et intervju med amerikanske Bloomberg uttalt at de ikke ønsket og forlenge avtalen de har med Liverpool FC i dag. De synes ikke prisen Liverpool forlangte matchet det Liverpool klarer/ikke klarer gjøre på banen, i form av suksess.

Herbert Hainer og Adidas skal ha, som draktleverandør betalt Liverpool £ 12mp per sesong, men de ville altså ikke betale de £ 25mp Liverpool nå skal få fra Warrior, som blir vår nye draktleverandør.
Det verserer endel «varianter» på nettet og Facebook om hvordan draktene skal se ut, men INGENTING er avklart der så fint om man ikke er med og deler slikt oppgulp bla på Facebook 🙂
Ingenting er offisielt her heller, men siden Adidas går ut å sier dette så er det så offisielt man kan få det uten at det har kommet noe fra klubben selv.

Liverpools ventede avtale med Warrior gjør Liverpools draktavtale til den mest lukrative i verden. (!!!)

– Walk on

18 Responses to Bud inne på Sinclair? Sow også aktuell? Endelig stadionløsning valgt? Treningskamper i USA til sommeren – Adjø Adidas.

 • Ola sier:

  når vi først ska hent Sinclair fra Swansea, koffer ikke Joe Allen i sammen slengen?? har bruk for begge to, og i vertfall Moussa Sow!!

  • Brynje sier:

   Joe Allen er også linket på en måte, en «swoop», for begge to ryktes det om. Det er jo en sentral midtbanespiller og jeg TIPPER King Kenny ikke ser det store behovet der faktisk, i og med at man ikke skal lengre frem enn til neste sesong før vi er «overbefolket» der igjen (Gerrard 110% tilbake, Lucas tilbake fra sin skade bla)

   OG skulle Sinclair komme så blir nok Henderson også tenkt en sentral midtbanerolle…

   Men men, den som elver får se 🙂

   • Ola sier:

    ja, bare å vente å se. og når du sir det så virka det logisk at Henderson ska gå inn i en mer sentral rolle på midtbana med tanke på at det va der han spilt i Sunderland og der han har spilt best for oss (meina nu æ) så langt! ogja, vi har en den sentrale midtbanespillere når neste sesong starta, med mindre no drastisk sku skje. men Sinclair og Sow hadde vært knall!!

    • Brynje sier:

     Ja, Henderson ER best sentralt ja, uten tvil… Ser for meg noe slik foran neste sesong:

     ______Gerrard________Henderson______
     ______________Lucas________________

     Charlie Adam må jobbe hardt for og forsvare en plass neste sesong tror jeg…

     • Ola sier:

      ikke no problem og like den midtbana der! så e det bare å få vingan og spissan ordentlig i gang sånn at man kan skåre litt mer mål 🙂

      • Brynje sier:

       Kan prøve meg på hele laget hehe:

       ___________________Suarez__________________
       ______________Sow_________________________
       Sinclair_____________Gerrard____________Hendo
       ___________________Lucas__________________
       Enrique_____Agger__________Skrtel_____Johnson
       ___________________Reina___________________

 • Vil si at hvis vi hadde fått inn Sow og Sinclair ville det vært et finfint vindu for Liverpool’s del. Men hva med det som Grobelaar hadde gått ut og sagt, at vi kom til og signere en fra Uruguay som spiller i Eredivisie, er det noen som har troa på dette? :-))

  -Walk on

 • Brynje sier:

  Fenerbahce skal også være interessert i Sow og skal visstnok ha to stk fra klubben i Frankrike i skrivende stund for og forsøke forhandle frem en avtale med Lille.
  Virker rart om han skal havne DER evt, hele den tiden Fenerbahce er et laaangt steg NED fra Lille OG at Sow er sitert på at han ønsker seg til Liverpool og England….

  Vel vel, man får bare vente å se….

 • Daniel Olsen sier:

  Spennende, håper selv at vi blir på Anfield. Mye historie der, men vil egenlitg også ha en ny stadium så er ikke sikker egentlig. Gleder meg til å se neste sesongs drakter

 • Hallingen sier:

  Altso, Sow og Sinclair for under £20M kunne vært god buisniess. Kan ikke se for meg at en spiller skal velge Fenerbahce over Liverpool.

  Det som interesserer meg mest er dog ny stadion. Jeg har hele tiden vært mest positiv til en helt ny stadion i Stanley Park. Selv om jeg håper det er mulighet for å få til 70.000 plasser istedet for 60k.
  Stadionsponsor er også viktig, og jeg er villig til å heller vente «litt» enn at klubben skal tape masse penger fordi man ikke ventet på en riktig avtale.

  Om det arrangeres en «mini elite turnering» i Amerika hadde vært strålende. Med lag som Celtic, Chelsea, Roma og Liverpool vil helt klart fatte interesse for Amerikanerne. Hvilket betyr større oppmerksomhet rundt Liverpool, og det er godt på alle fronter.

  Angående den nye draktavtalen så har jeg aldri vært borti Warrior, men økonomisk er jo dette en kjempeavtale. Liverpool drakta vil alltid være fin så lenge logoen pryder drakta uansett. Takker Adidas for sammarbeidet, de har gjort en god jobb!

  Tilbake til overgangene, så er jeg helt enig med Brynje. Får vi tak i en spennende spiller som Sinclair for en overgang rundt £5-7M tror jeg vi kan ha gjort et kupp.
  Sow kan bli et kupp. «Bare» 6 mål i ligaen på 15 starter, og scorer ca hvert 220 min, men samtidig har han 3 mål på 6 kamper i CL. I fjor hadde han 25 mål på 33 kamper i ligaen, og mål hvert 112 min. Viser helt klart at han er en målscorer. Han er sterk, «ung» og ifølge ryktene som er ute å går «billig», iallefall om man tenker på hva vi har brukt på f.eks Carroll og Downing.

  Er litt kjedelig å høre ting som: Vi trenger ikke forsterkninger og slikt av Kongen, men er jo litt deilig også. Vite at her gjøres ting The Liverpool Way. Mener vi trenger en eller to forsterkninger i Januar, men det er enklere å gjøre gode og billigere handler til sommeren, så «å tømme lommeboka» i Januar ser jeg ikke som nødvendig.

  Selv om vi til tider «ikke har levert varene» denne sesongen, kan det ende opp med en suksess.
  Trolig er vi inne i kampen om 4. plassen hele sesongen, og om vi klarer å plukke opp 1 eller 2 trofér synes jeg sesongen har vært positiv. Men nå er vi bare i Januar da, mye kan skje begge veger. Synes bare at folk burde huske på hvor vi var for 1 år siden.

  YNWA!

 • Brynje sier:

  Da meldes det i forskjellige aviser, bla den seriøse L´Equipe at Sow skal ha blitt enig med Fenerbahce om en overgang verdt 13 mill Euro og at han skal være enig om en 4 1/2 års kontrakt med de….

  Virker utrolig at Liverpool ikke er på banen her… 🙁

 • Kim sier:

  Synes ikke det er så utrolig. Moussa Sow er ikke så god som det hevdes og tror ikke han har det som skal til for å lykkes i en bedre liga som Premier League eller La Liga. Dersom han hadde vært god nok ville nok klubber fra PL stått i kø for det er mange som kunne hatt råd til Sow i PL. Han hadde en god sesong i Ligue 1 i fjor og iår har han ikke stått til forventningene og før det igjen har han vært mindre spennende og han har en svak mentalitet også noe som gjør at det ikke er verdt å satse på han. Men kan være et godt kjøp for Fenerbache men for Liverpool vil det nok ikke være riktig kjøp

 • Kim sier:

  Ellers synes jeg Sinclair er en meget spennende spiller og tror han er i ferd med å slå virkelig igjennom i PL nå og det kunne vært fornuftig å forsøke å hente han i Januar før prisen virkelig stiger til værs. Han har alltid hatt potensialet men det er først nå det virkelig har fått utløp og tror enda han har mye å gå på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...