Hold deg oppdatert
Arkiv
Jermain Defoe – kunne det vært noe??

King Kenny Dalglish uttalte på gårsdagens pressekonferanse at Liverpool sannsynligvis ikke vil gjøre noen kjøp i januar.

Allikevel så skriker alle vi fotballeksperter etter nye spillere – noe vi vel alltid gjør om vi ikke har vunnet serien etter ett kvarter hver sesong.

Jermain Defoe skal ettersigende være meget misfornøyd med (for) lite spilletid i Tottenham og han synes nå også være bak Roman Pavlyuchenko på spissplass i Spurs plutselig også, utrolig nok.

Defoe har fått sine sjanser denne sesongen, men en engelskmann på 29 år ønsker nok spille i et stort mesterskap igjen, og med fotball-EM coming up så spøker det nok for plassen hans om han ikke får spille regelmessig fotball.

Og før folk kommer med spar-esset sitt i «for gammel» argumentet, mind you, Steven Gerrard blir 32 om noen måneder, Didier Drogba er 33 år f.eks så 29 år er selvsagt ingen alder, han har forøvrig akkurat fylt 29 år også (oktober 2011)

Det som er mer spennende er jo om happy Harry i det hele tatt ville solgt en spiller til Liverpool og hva ville er 29 år gammel engelskmann ha kostet??!
Foran 2008/09 sesongen så kjøpte Tottenham han tilbake til Spurs for £ 16mp fra Portsmouth. han signerte en femårs-kontrakt den gang og han har nå to år igjen på den kontrakten.

Han vil helt sikkert være både på jakt etter og interessert i en «siste long term contract» nå, noe Tottenham sannsynligvis ikke vil gi han i og med at han ikke er noe klart førstevalg.

Defoe skal ha rundt £ 55.000 i uka i Tottenham.

Denne sesongen så har Defoe spilt 14 seriekamper og scoret 7 mål, totalt denne sesongen har han 22 kamper og 11 mål.
Totalt i sin karriere har Defoe spilt 370 seriekamper og han har scoret 137 mål totalt, ett målsnitt på nesten 0.40 mål per kamp.

En kjapp, teknisk spiller som gjennom hele sin karriere har vist at han vet hvor målet står og om han ikke hadde kosta skjorta så hadde det kanskje vært en mulighet for King Kenny og tatt en telefon til Happy Harry??

Nå «passer» vel kanskje ikke Defoe inn i innkjøpspolitikken til Liverpool og våre nye eiere, men for pokker, vi kan ikke utelukkende kjøpe spillere i alderen 20-23 år heller, man trenger en balanse i laget mellom ungt og rutinert også og jeg synes Defoe passer inn i den siste kategorien, en ringrev som kan sette ballen i mål, gjerne servert av Luis Suarez….

Hvis Liverpool kunne ha snappet opp en slik spiller for en £ 8-11mp, hadde det vært verdt risken da synes dere??

– Walk on

7 Responses to Jermain Defoe – kunne det vært noe??

 • Hallingen sier:

  Usikker. Vet ikke helt om en 29 år gammel spiss som har brent relativt mange sjanser de siste 2 årene er det vi trenger. Men som sagt, han vet hvor målet står hen, og får vi han for så lite som £8M så sier jeg kjør på!

 • Lars Vikeby sier:

  Fy faen å søppel KUYT er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Glenn J er god i dag ellers er det så jævla dårlig,
  Ikke vits i å slå innlegg når ingen er i boxen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Henning sier:

   Ikke enig! Har du ikke sett hvordan Kuyt jager og presser når Liverpool IKKE har ballen…? Tenk på det, og så sammenligner du med Carroll… Sukk…! 🙁

   Innlegg i boksen i 90 minutter er også meningsløst… Når man ser at dette funker ikke, så må man prøve noe nytt, noe annerledes… Langs bakken, med hurtige bevegselser!

   La meg gjenta med teskje…. BEVEGELSER! Dette er «hovedproblemet» og har vært det i årevis… Selv med en frisk Gerrard og Torres for noen år tilbake, så var det da røkla på laget uten bevegelser…. Slik er det ennå, Enrique og Johnson var de eneste som ORKET idag…

   • Brynje sier:

    (RIKTIGE) Bevegelser uten ball er nøkkelen ja… Nytter ikke ha samtlige «på sin plass» og folk gjør seg spillbare, BAK ballfører, da blir det sjeldent eller aldri noe trykk fremover dessverre…

 • Kai Tore Myklebust sier:

  Brå spådd, Brynje! 😀 (Endelig skjer det noko…) kanskje… 😛 Berre 14 dager gjen av vinduet… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...