Hold deg oppdatert
Arkiv
Luis Suarez verdens 6. beste fotballspiller, Messi best

I går hadde FIFA sin store galla med kåringer av Årets spiller, Årets mål og flere andre utmerkelser for fotballåret 2011.

Lionel Messi tok sin 3. strake Ballon d’Or, foran c. ronaldo igjen. På 3. plass kom Xavi, og det var vel ikke så overraskende at det ble den rekkefølgen når det var de tre det sto mellom. Ballkunstneren fra Argentina som spiller for Barcelona ble stemt frem av samtlige 208 medlemsnasjoner i FIFAs landslagssjefer og landslagskapteiner, samt et knippe utvalgte journalister. Norges landslagssjef Drillo og kaptein Brede Hangeland, og Danmarks (tidligere) landslagskaptein og tidligere Liverpoolspiller (huff) Christian Poulsen hadde alle Suarez på 3. plass på sin liste i avstemningen.

Messi stakk av med hele 47,88% av stemmene, soleklart foran Portugal og Real Madrids sytegutt nr 1 (men fantastiske gode) Cristiano Ronaldo med 21,60% av stemmene, og Spania og Barcelonas Xavi med 9,23, som var de 3 hovednominerte før gårsdagens galla.

Men Liverpool hade også en høyt oppe på listene. Rett utenfor pallen fulgte nemlig Andres Iniesta, også han Spania og Barcelona, med 6,01% av stemmene og 4. plass, før Wayne Rooney med 2,31%på 5. plass. Rett etter fulgte vår kjære Luis Suarez med 1,48% av stemmene etter en imponerende inntreden i Liverpool og Premier League, der han har vært et fyrverkeri av en spiller i nesten samtlige kamper han har spilt for de røde.

Morsomt å se at Suarez blir satt pris på og sett på som en kruttspiller også på verdensbasis, og ikke bare hovedsakelig av oss røde. Det er fantastisk å ha en virkelig verdensstjerne på laget igjen, og er i mine øyne et skikkelig trekkplaster sammen med andre solide spillere, både for supportere og for potensielt nye spillere.

12 svar til Luis Suarez verdens 6. beste fotballspiller, Messi best

 • Hallingen sier:

  Suarez har vært brilliant – men han burde ikke ha kallenavnet skarpskyteren for å si det sånn (han har fått det kallenavnet pga hans «kliniske» avslutninger).

  En stor faktor til at Suarez har fått såpass mange stemmer har nok noe med at Uruguay vant Copa America, og Suarez ble turneringens spiller.
  Anyways, 6 kamper to go etter i morgen – gleder meg til du er tilbake Suarez

  YNWA

  Ellers fortjent at Messi vant. Men forskjellen mellom han og Ronaldo har ikke vært så stor i 2011. Men Messi vant 5 trofér, Ronaldo bare ett. Samtidig faller Ronaldo ALLTID bort i El Classico, men utenom det skiller det ikke spillerne så mye.

  • Brynje sier:

   Får komme med en brannfakkel jeg da – som vanlig 😉

   OM han hadde vært så brilliant, hadde han ikke da hatt mer enn usle 5 mål denne sesongen i serien…?? Vi HAR spilt 20 kamper mener jeg….

   Tipper Liverpool som klubb nå vil bli mer effektive med Suarez ute faktisk enn med han på banen, noe som vil gi King Kenny migrene når han er tilbake etter sin karantene……. (spådom;-)

   • Hallingen sier:

    Nei, altso Suarez har jo et par ting med spillet sitt som må forbedres.
    Spesielt mtp overspill og effektivitet.
    Derimot betyr ikke det at han IKKE er en klassespiller.

    Jeg tror at det vil løsne foran kassa før eller siden for L’pool – samme med Suarez. Er jo mye marginer som ikke går vår vei. Det MÅ snu til slutt. Da tror jeg vi kommer til å nyte en del gode resultater, istedet for å sitte nervøse helt inn selv om vi burde vunnet kampen 10-0.

   • Tommie Trydal sier:

    liverpool blir nok sikkert bedre uten den ene av di to verdensklasse spillerene vi har i klubben. Spilleren som skaper en enormt stor del av alle disse sjansene som man liker å lene seg på. GLEDER meg til suarez kommer tilbake, han er sammen med Gerrard den desidert viktigeste spilleren vi har. 5 mål er lite ja, men stiller spørsmålet uansett…Du har vel sett suarez spille siden han kom? «OM han var så briljant» får meg til å lure.Han har faktisk VÆRT briljant. Skulle gjerne sett han hadde bedre partnere på topp en kuyt og carroll som er fiasko spør du meg. Og nei, moa er ikke løsningen. Brukbar, men LANGT fra god nok. Tror Kenny hadde fått mer migrene av å lese den siste setningen din, en realiteten i den….(spådom;-)

 • Erik H Drilen sier:

  Klassekamerater nekter på dette, er skeptisk selv er det noen sikre kilder for dette !! Har noen en link eller noe ???

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...