Neste kamp
Norwich - Liverpool
Dato: Søn 20.04 kl. 13:00
Kanal: TV2 Premium 1
Forrige kamp
Liverpool 3-2 Man City
Dato: Søn 13.04 kl. 14:37
Kanal: TV2 Premium 1
Ligatabell
LagK+/-P
Liverpool34+5177
Chelsea35+4175
Manchester City33+5471
Arsenal34+1867
Everton34+2166
Tottenham35+263
Man Utd33+1857
Southampton35+549
Newcastle35-1546
Stoke35-1044
Crystal Palace35-1343
West Ham35-1037
Swansea35-436
Hull33-636
Aston Villa34-1435
West Bromwich33-1133
Norwich34-2732
Cardiff35-3430
Fulham35-4230
Sunderland34-2429
Hold deg oppdatert
Arkiv
Skadeoppdatering før Bolton-Liverpool

I morgen lørdag møter vi Bolton kl 18:30, og King Kenny ble på pressekonferansen før kampen som vanlig spurt om skadesituasjonen.

I starten på sesongen slet vi en del her, men i det siste har det vært ganske rolig, med unntak av Lucas som er ute for resten av sesongen, mens Gerrard som har slitt hele sesongen har vært tilbake på banen og klar for å bidra i tiden fremover. Agger var heller ikke med forrige helg mot Stoke.

Les videre for å få status på troppen fra Kenny, og hans tanker om den nye utstyrsavtalen med Warrior.

Daniel Agger var det største spørsmålstegnet denne gangen, men han skal være tilgjengelig til kampen i morgen, noe som er gode nyheter for Liverpool. Dansken har vært strålende hittil i sesongen, og det ser ut som han har ristet av seg mye av skadeproblemene, i år har det kun vært en sleip gressmatte og en uheldig landing mot Chelsea på ribbeina som har holdt han ute, samt kampen forrige helg da mot Stoke.

King Kenny kunne ellers fortelle om en god treningsuke og bortimot full stall; «Vi er ok. Vi trenger bare å ta en vurdering på Jay og se hvordan det går med han. Bortsett fra det, har vi ikke noe andre å tenke på. Agger er okey.»

At Agger ikke var med forrige helg kom litt overraskende, og på spørsmål om hva skaden var sa Dalglish noe kryptisk at det var noe som sto på forrige uke og at man måtte ta seg av det. Sikkert ikke noe alvorlig altså.

Lucas er fortsatt ute for sesongen som de fleste vet, og har gjennomgått en suksessfull operasjon i kneet hjemme i Brasil. Han kommer snart tilbake til Liverpool kunne sjefen fortelle; «Han kommer over hit igjen snart og han har det bra. Han savner oss og ville komme tilbake hit, det er ingen problemer med skaden. Vi vet ikke helt datoen for når han er tilbake.»

Sjefen sjøl hadde også noen ord å si om den nye utstyrsavtalen med Warrior, og samarbeidspartnere generelt; «Dette hjelper klubben til å vokse videre, men det viktigste er fortsatt å ha suksess på banen, og vi skal gjøre vårt ytterste for å få til det. Det sportslige er det viktigste, og vil alltid være det viktigste.»

Kenny forteller videre om at Liverpool har vært veldig lojale både til produsentene av drakter, og til draktsponsorer. Man har kun hatt 4 produsenter av drakter; Umbro, adidas, Reebok og så adidas igjen, før man nå skal i gang med Warrior altså fra neste sesong. Kenny forteller om et fantastisk samarbeid med adidas, og selv om han forstår at de er litt skuffet over at man nå velger noen andre, kom også de inn i klubben på samme måte som Warrior nå gjør; gjennom skikkelige kommersielle forhandlinger.

Kenny har også tro på at man har hatt gode forhold til både adidas og andre sponsorer gjennom årene: «adidas har vært fantastiske støttespillere for klubben, som enhver sponsor har vært. Når man ser på at vi kun har hatt tre eller fire, tror jeg det er et godt bilde på hvor lojal klubben er. Med draktsponsorer var vi de første i England med Hitachi. Så hadde vi Crown Paints, Candy og Carlsberg, og nå har vi Standard Chartered. To av de fire tidligere er fortsatt tungt involvert i klubben, så jeg tror det sier noe om hvor godt forholdet har vært mellom klubben og sponsorene disse årene.»

Gode nyheter på skadefronten altså. Lucas er jo ute som vi vet for sesongen, og Jay skal vi klare oss uten, selv om det kunne vært hendig å hatt et defensivt midtbaneanker som han tilgjengelig. Agger tilbake er godt, og det virker som Gerrard tåler 90 minutter fint nå, så det blir spennende utover våren det her!
Også godt å se at alle er fornøyde med ny draktprodusent, og at Kenny forsvarer klubben på en elegant måte etter litt smånegative overskrifter rundt utbyttinga av adidas.

2 kommentarer til Skadeoppdatering før Bolton-Liverpool

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Poll

Hvordan ender det hele denne sesongen??

Se resultat

Loading ... Loading ...
Siste kommentarer