Hold deg oppdatert
Arkiv
Skadeoppdatering før Bolton-Liverpool

I morgen lørdag møter vi Bolton kl 18:30, og King Kenny ble på pressekonferansen før kampen som vanlig spurt om skadesituasjonen.

I starten på sesongen slet vi en del her, men i det siste har det vært ganske rolig, med unntak av Lucas som er ute for resten av sesongen, mens Gerrard som har slitt hele sesongen har vært tilbake på banen og klar for å bidra i tiden fremover. Agger var heller ikke med forrige helg mot Stoke.

Les videre for å få status på troppen fra Kenny, og hans tanker om den nye utstyrsavtalen med Warrior.

Daniel Agger var det største spørsmålstegnet denne gangen, men han skal være tilgjengelig til kampen i morgen, noe som er gode nyheter for Liverpool. Dansken har vært strålende hittil i sesongen, og det ser ut som han har ristet av seg mye av skadeproblemene, i år har det kun vært en sleip gressmatte og en uheldig landing mot Chelsea på ribbeina som har holdt han ute, samt kampen forrige helg da mot Stoke.

King Kenny kunne ellers fortelle om en god treningsuke og bortimot full stall; «Vi er ok. Vi trenger bare å ta en vurdering på Jay og se hvordan det går med han. Bortsett fra det, har vi ikke noe andre å tenke på. Agger er okey.»

At Agger ikke var med forrige helg kom litt overraskende, og på spørsmål om hva skaden var sa Dalglish noe kryptisk at det var noe som sto på forrige uke og at man måtte ta seg av det. Sikkert ikke noe alvorlig altså.

Lucas er fortsatt ute for sesongen som de fleste vet, og har gjennomgått en suksessfull operasjon i kneet hjemme i Brasil. Han kommer snart tilbake til Liverpool kunne sjefen fortelle; «Han kommer over hit igjen snart og han har det bra. Han savner oss og ville komme tilbake hit, det er ingen problemer med skaden. Vi vet ikke helt datoen for når han er tilbake.»

Sjefen sjøl hadde også noen ord å si om den nye utstyrsavtalen med Warrior, og samarbeidspartnere generelt; «Dette hjelper klubben til å vokse videre, men det viktigste er fortsatt å ha suksess på banen, og vi skal gjøre vårt ytterste for å få til det. Det sportslige er det viktigste, og vil alltid være det viktigste.»

Kenny forteller videre om at Liverpool har vært veldig lojale både til produsentene av drakter, og til draktsponsorer. Man har kun hatt 4 produsenter av drakter; Umbro, adidas, Reebok og så adidas igjen, før man nå skal i gang med Warrior altså fra neste sesong. Kenny forteller om et fantastisk samarbeid med adidas, og selv om han forstår at de er litt skuffet over at man nå velger noen andre, kom også de inn i klubben på samme måte som Warrior nå gjør; gjennom skikkelige kommersielle forhandlinger.

Kenny har også tro på at man har hatt gode forhold til både adidas og andre sponsorer gjennom årene: «adidas har vært fantastiske støttespillere for klubben, som enhver sponsor har vært. Når man ser på at vi kun har hatt tre eller fire, tror jeg det er et godt bilde på hvor lojal klubben er. Med draktsponsorer var vi de første i England med Hitachi. Så hadde vi Crown Paints, Candy og Carlsberg, og nå har vi Standard Chartered. To av de fire tidligere er fortsatt tungt involvert i klubben, så jeg tror det sier noe om hvor godt forholdet har vært mellom klubben og sponsorene disse årene.»

Gode nyheter på skadefronten altså. Lucas er jo ute som vi vet for sesongen, og Jay skal vi klare oss uten, selv om det kunne vært hendig å hatt et defensivt midtbaneanker som han tilgjengelig. Agger tilbake er godt, og det virker som Gerrard tåler 90 minutter fint nå, så det blir spennende utover våren det her!
Også godt å se at alle er fornøyde med ny draktprodusent, og at Kenny forsvarer klubben på en elegant måte etter litt smånegative overskrifter rundt utbyttinga av adidas.

2 svar til Skadeoppdatering før Bolton-Liverpool

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...