Neste kamp
Manchester City-Liverpool:
Dato: 25. aug 21.00
Kanal: TV2 Premium 1
Forrige kamp
Liverpool 2-1 Southampton
Dato: 17. aug 14.30
Kanal: TV2 Premium 1
Ligatabell
LagK+/-P
Chelsea123
Manchester City123
Arsenal113
Liverpool113
Swansea113
Aston Villa113
Hull113
Tottenham113
Everton101
Leicester101
Sunderland101
West Bromwich101
Crystal Palace1-10
Man Utd1-10
Southampton1-10
QPR1-10
Stoke1-10
West Ham1-10
Burnley1-20
Newcastle1-20
Hold deg oppdatert
Arkiv
Tippekonkurransen: Bolton – Liverpool – Vinn kampbilletter og hotellopphold for to til valgfri kamp på Anfield 2012/13 sesongen!!

Etter en meget skuffende forestilling på Anfield mot Stoke så er det endelig tid for en bortekamp igjen og vekk fra «uavgjorthølet» Anfield.

Bolton borte, laget som mest sannsynlig rykker ned SKAL bare slås på bortebane, uansett lag vi stiller. Liverpool har kun 4 tap denne sesongen, men som alle vet nå, antall uavgjorte oppgjør har «ødelagt» sesongen endel.

Daniel Agger er spilleklar igjen etter en liten skade (takk Gud for at dette var kortvarig) Luis Suarez er over halvveis i sin karantene og soner sin 5. kamp mens Lucas Leiva er som dere vet ute resten av sesongen.

Kampen går lørdag, avspark er 1830(!!) og kampen går Live på TV HD PL1

PS!
VI BER DERE TIPPE MED DET SAMME NICKET I HVER TIPPERUNDE ELLERS SÅ BLIR DU DISKET FRA KONKURRANSEN!!!!!!

Regler:
Tipsene skal settes f.eks: «H 3-0″ slik at tipset ikke er til og misforstå.
Tipper man «feil» (eks. U 2-1) er ikke tipset godkjent og tipper du ikke før avspark (klokkeslettet) så er du ikke med i denne runden.

Tippefrist er altså FØR kampstart kampdagen (er kampstart f.eks 1345 vil ikke tips levert etter dette klokkeslettet være godkjent and so on)

I år gjør vi det litt annerledes enn i fjor, da vi hadde en stor premie til den som vant hele sullamitten. Nå ønsker vi (igjen ;-) å dele ut litt flere premier til flere vinnere, og da passet det veldig bra med www.liverpoolshop.no som samarbeidspartner.
Til seriekampene denne sesongen vil en tipper med riktig resultat få en kul gave fritt tilsendt fra Liverpoolshop, disse premiene vil vi oppdatere dere om fortløpende og foran hver serierunde.

Du støtter også grasrota i Liverpool Football Club om du handler på Liverpoolshop

Men hva så med den som tar ned hele greia og vinner sammenlagt? Oh yes folkens, denne sesongen er vi tilbake med kongepremien!!
Den som drar ned flest poeng sammenlagt gjennom hele sesongen får to billetter samt hotellopphold for to til valgfri kamp på Anfield sesongen 2012/13
(fly fikses selv) levert av Liverpoolshop.no!!

www.liverpoolshop.no finner du alt av klær, sko, smykker, trøyer, drakter, skjerf og alt hva en Liverpoolsupporter kan ønske seg! Besøk de nå og saumfar websiden deres.

Da er det bare å registrere seg på www.liverpoolshop.no og å tippe i vei til hver eneste kamp for nye vinnersjanser hver gang, og også sjanse til å vinne den fantastiske førstepremien!

Tidligere vinnere: 09/10 sesongen: stiant. Sesongen 10/11: Beathe (Bea) K. Olsen

Rundepremien denne runden er en Liverpool CD-holder til en verdi av 150,-

261 kommentarer til Tippekonkurransen: Bolton – Liverpool – Vinn kampbilletter og hotellopphold for to til valgfri kamp på Anfield 2012/13 sesongen!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Poll

Hvilken plass kommer Liverpool på i år?

Se resultat

Loading ... Loading ...
Siste kommentarer