Neste kamp
Liverpool-Manchester City:
Dato: 31. juli 01.10
Kanal: Viasat Fotball/LFCTVGO
Forrige kamp
Liverpool 1-0 Olympiakos
Dato: 28. juli 00.00
Kanal: LFCTVGO
Ligatabell
LagK+/-P
Manchester City000
Liverpool000
Chelsea000
Arsenal000
Everton000
Tottenham000
Man Utd000
Southampton000
Newcastle000
Stoke000
Crystal Palace000
West Ham000
Swansea000
Sunderland000
Aston Villa000
Hull000
West Bromwich000
Leicester000
QPR000
Burnley000
Hold deg oppdatert
Arkiv
Tippekonkurransen: Bolton – Liverpool – Vinn kampbilletter og hotellopphold for to til valgfri kamp på Anfield 2012/13 sesongen!!

Etter en meget skuffende forestilling på Anfield mot Stoke så er det endelig tid for en bortekamp igjen og vekk fra «uavgjorthølet» Anfield.

Bolton borte, laget som mest sannsynlig rykker ned SKAL bare slås på bortebane, uansett lag vi stiller. Liverpool har kun 4 tap denne sesongen, men som alle vet nå, antall uavgjorte oppgjør har «ødelagt» sesongen endel.

Daniel Agger er spilleklar igjen etter en liten skade (takk Gud for at dette var kortvarig) Luis Suarez er over halvveis i sin karantene og soner sin 5. kamp mens Lucas Leiva er som dere vet ute resten av sesongen.

Kampen går lørdag, avspark er 1830(!!) og kampen går Live på TV HD PL1

PS!
VI BER DERE TIPPE MED DET SAMME NICKET I HVER TIPPERUNDE ELLERS SÅ BLIR DU DISKET FRA KONKURRANSEN!!!!!!

Regler:
Tipsene skal settes f.eks: «H 3-0″ slik at tipset ikke er til og misforstå.
Tipper man «feil» (eks. U 2-1) er ikke tipset godkjent og tipper du ikke før avspark (klokkeslettet) så er du ikke med i denne runden.

Tippefrist er altså FØR kampstart kampdagen (er kampstart f.eks 1345 vil ikke tips levert etter dette klokkeslettet være godkjent and so on)

I år gjør vi det litt annerledes enn i fjor, da vi hadde en stor premie til den som vant hele sullamitten. Nå ønsker vi (igjen ;-) å dele ut litt flere premier til flere vinnere, og da passet det veldig bra med www.liverpoolshop.no som samarbeidspartner.
Til seriekampene denne sesongen vil en tipper med riktig resultat få en kul gave fritt tilsendt fra Liverpoolshop, disse premiene vil vi oppdatere dere om fortløpende og foran hver serierunde.

Du støtter også grasrota i Liverpool Football Club om du handler på Liverpoolshop

Men hva så med den som tar ned hele greia og vinner sammenlagt? Oh yes folkens, denne sesongen er vi tilbake med kongepremien!!
Den som drar ned flest poeng sammenlagt gjennom hele sesongen får to billetter samt hotellopphold for to til valgfri kamp på Anfield sesongen 2012/13
(fly fikses selv) levert av Liverpoolshop.no!!

www.liverpoolshop.no finner du alt av klær, sko, smykker, trøyer, drakter, skjerf og alt hva en Liverpoolsupporter kan ønske seg! Besøk de nå og saumfar websiden deres.

Da er det bare å registrere seg på www.liverpoolshop.no og å tippe i vei til hver eneste kamp for nye vinnersjanser hver gang, og også sjanse til å vinne den fantastiske førstepremien!

Tidligere vinnere: 09/10 sesongen: stiant. Sesongen 10/11: Beathe (Bea) K. Olsen

Rundepremien denne runden er en Liverpool CD-holder til en verdi av 150,-

261 kommentarer til Tippekonkurransen: Bolton – Liverpool – Vinn kampbilletter og hotellopphold for to til valgfri kamp på Anfield 2012/13 sesongen!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Poll

Har du trua før sesongen?

Se resultat

Loading ... Loading ...
Siste kommentarer
 • Kjære klage og sytepeiser (37)
  • Morten: Hærligh Brynje. Helt enig med hvert eneste ord!!!!!!!!!!!!!!
  • Henning: Gaaaary! Gary Macca! :D
  • Henning: Lambert kom billig, og historien er full av hjemvendte røde som får en ny vår. Og når troppen MÅ utvides med...
 • Olympiakos beseires – Lovren signerer (4)
  • Ivar: Nå tror jeg ingen forventer de navnene til LFC men når vi mister en spiller som Suarez må det inn kvalitet....
  • Brynje: Lambert, får meg ikke til å sitte på kanten på stolsetet. Er mest det nostalgiske rundt overgangen som gjør...