Hold deg oppdatert
Arkiv
Den britiske linjen – Klasse eller oppskrift for middelmådighet?

En debatt som virker å splitte oss Liverpool-supportere er den bevisste britiske linjen King Kenny og co har valgt for klubben i våre hjerter. Fremfor å satse på et lag med internasjonal svung har vi bevisst gått til innkjøp av britiske spillere under Kongens ledelse.

Fins det nok britiske spillere tilgjengelig til å skape et topplag i Premier League? En liga som viser at penger skaper resultater. Lag som Manchester City og Chelsea har de siste årene vist muskler på overgangsmarkedet og har hentet den ene klassespilleren etter den andre, uten å tenke så mye på prislappen og lønningsposen som medfølger.  Resultatene har fulgt deretter.

Vil vi være en garantert middelmådighet om vi satser britisk? Artikkelen ser på innkjøpene hittil, og potensialet for igjen å bli et lag å regne med i toppen av Premier League.

Årsaken til at Liverpool velger britisk

Om vi ser på spillerstallen til Liverpool, så regnet jeg kjapt at 17 av 30 spillere med draktnummer er britiske, dvs litt over halvparten av spillerne, medberegnet ungguttene som ikke får spilletid på førstelaget. Kjapt regnet er 11 av de 20 som har spilt i år britiske, så vi kan si at litt over halvparten av de som spiller er briter.

Ved å stikke fingern i jorda og se realiteten så kan ikke Liverpool velge fra øverste hylle på overgangsmarkedet, vi har ikke vunnet en tittel på fem/seks år og vi har kun ett av årene siden den gang kjempet i toppen av ligaen. Vi må vise til resultater før vi kan tiltrekke oss kremen av fotballspillere. Et spørsmål som må stilles er om det er noe poeng i å hente middelmådige utenlandske spillere.

Et engelsk lag bestående nesten utelukkende av utenlandske spillere har i mine øyne lite klasse, ser vi på Arsenal som eksempel så de det siste tiåret stort sett hatt utenlandsk stamme i laget. Foruten året de ikke tapte en kamp og vant serien, hva har de klart? De har fått frem fire britiske stjerneskudd de siste årene, men ellers har det vært utenlandske spillere som har markert seg. Hvor ligger egentlig æren i dette? 6 av 30 i spillerstallen til Arsenal er briter. Burde ikke ethvert fotballag, uansett land, ha en stamme bestående av spillere fra egen nasjon? Trår jeg over en politisk korrekt linje ved å hevde noe slikt?

Jeg tror denne tankegangen, blandet med at vi ikke er i toppsiktet med tanke på hvem vi kan hente er den store årsaken til at Liverpool velger britisk. King Kenny er av den gamle skolen, mannen er ren klasse, både i utstråling og i tankegangen. Briter er kjent for å være stolte av seg selv, noe sier meg at Kongen ønsker å vise at man kan bygge et topplag basert på en britisk stamme. Klarer han å finne balansen mellom utenlandsk finesse og britisk viljestyrke, så er sjansen stor for at han klarer å bygge et lag som igjen vil kjempe i toppen av Premier League.

Den nye britiske stammen i Liverpool

Det siste året har det kommet inn fem briter som så og si har blitt et fast inventar i førstelagselleveren. Isolerer vi prestasjonene deres hittil, så kan det være enkelt å dømme den britiske linjen som noe mislykket, ihvertfall om vi sammenligner det opp mot forventningene vi hadde.

Starter vi med det mest positive, så er det ingen tvil om at Bellamy har vært en liten overraskelse. Ikke det at noen har tvilt på kvalitetene hans, men når vi ser på alder og forventningen fra forrige runde i Liverpool, så var det mange som kun anså han som en squad-player. Etter prestasjonene hittil har han vist seg å være en av våre viktigste spillere, han har vært så god at en av våre gjestskribenter valgte å beklage sin tidligere uttalelser fra da det ble kjent at han signerte for oss igjen. Den største skuffelsen har unektelig vært Downing, mannen som går fra det eksepsjonelle, til ikke å fortjene plass på benken. Selv hadde jeg lite forventninger, da jeg aldri har vært overbevist om hans helhetlige kvaliteter, summen var for høy til at jeg trodde jeg kom til å bli positivt overrasket. En jeg derimot har hatt(og fortsatt har) store forventninger til er Adam, selv er jeg ikke misfornøyd med hva han har gjort hittil. Noen dårlige kamper har han hatt, men har med sin eminente venstrefot, vært en av våre viktigste pasningsleggere i år. Har fått for mye pepper av utålmodge supportere. Henderson hadde jeg ikke hørt om engang, før han kom. Selv mener jeg han har fått i overkant mye spilletid, en mann for fremtiden, men burde nok fått litt mer tresmak i form av benketilværelse.  Carroll; hva kan man si. Med en prislapp som førte til den dyreste britiske overgangen i historien, kan vel sies å ikke ha vært noe å skryte av. Men vi vet at det bor noe i ham, vi får høre på Newcastle-fansen; han kommer etter hvert.

Sett under ett har de fem nye skuffet etter forventningene, men samtlige har vist at de har noe i Premier League å gjøre. Det er noe helhetlig i laget som mangler, det å avgjøre kamper på Anfield har vært akilleshælen, ineffektivitet foran mål har stått mellom pur glede og fasitens variable resultater.

Den britiske stammen i løpet av noen år

Nå kommer jeg inn på årsaken til at jeg tror at Kenny vil lykkes med sitt prosjekt. Ser vi på gjennomsnittsalderen til laget så har vi et lag for fremtiden. Foruten Carra, Gerrard og  Bellamy, så har vi spillere som har mange år igjen av karrieren. Fremadstormende talenter som Shelvey, Spearing og Kelly, og ikke minst det talentfulle akademiet, gir meg ståltro på at vi løpet av noen år vil ha et topplag spillende på Anfield. En blanding av egenproduserte kvalitetsspillere, og smarte innkjøp av utenlandsk og britisk slagkraft vil skape den nødvendige balansen som igjen fører Liverpool til toppen av Premier League, og som kjemper med Europas beste lag i kamp om CL-trofeet.

Vi må gi Kenny tid og tillit til å skape resultater, vi kan gjenta til det kjedsommelige hva han tok over for litt over ett år siden. Og sammenligne det med resultatene han har skapt frem til nå. Hva vil han klare i løpet av to år til? Klarer han å bygge en stamme ut av dagens tropp, samt slå til med smarte kjøp på overgangsmarkedet i fremtiden, så ser dette meget lyst ut.

Personlig har jeg tro på at dette er riktig vei å gå for Liverpool. Med utgangspunktet vi har pr. dags dato, så ser jeg ingen bedre løsning enn å satse britisk. Jeg føler meg også ganske overbevist på at britene vi har i dag er gode nok til å kjempe i toppen av serien, klarer Kenny å få laget til å spille som en enhet så har vi alle forutsetninger til å bli et lag å regne med i fremtiden. Og laget trenger all positiv støtte fra oss supportere, vi må ha troen på at det de gjør om dagen er det mest riktige. Og ser vi på resultatene hittil i år, så er vi med i alt, både i serien og ikke minst i cupene. Den siste måneden har vist at vi kan slå alle, den neste måneden vil vise om sesongen blir en skuffelse eller ei. Uansett hvordan sesongen ender, så tyder det meste på at Liverpool absolutt er på rett vei.

26 svar til Den britiske linjen – Klasse eller oppskrift for middelmådighet?

 • Brynje sier:

  En annen ting du glemmer er reglene om egenproduserte/britiske spillere som man må ha i stallen, på det området er Liverpool innovatører i forhold til de andre PL-klubbene.

 • Trym sier:

  nå fikk jeg bare skumlest artikkelen pga ungemas i bakgrunn, så fikk ikke med meg helt om du nevner noe om reglene i PL. De sier jo at man skal ha hjemligproduserte spillere i troppen og det er jo også et argument for alle disse britene.. og jeg tenker at jo flere landslagsbriter man henter tidlig jo flere kommer etterhvert..kan man håpe iallefall..

 • Thomas sier:

  Det er veldig bra at vi gjør det sånn. Mye bedre å kjøpe en proven PL spiller enn et usikkert kort fra utlandet.

  Samtidig så har man også nye regler fom. neste sesong.
  Jeg vet om et par klubber som kommer til å klø seg fælt i hue når de skal registrere 25 spillere for seriespill.

 • Jonas sier:

  Klasseinnlegg! Stiller meg 100% bak forfatteren.

  Eneste aber jeg har er at jeg håper at Kenny etter hvert begynner å gi ungutta med nr på drakta førstelagsminutter i PL. Dette vil sende ett signal til en verden av talentfulle spillere at i Liverpool blir de satset på! Da vil det bli enda mer attraktivt for de aller mest talentfulle å signere for LFC.

  • Tony Holm sier:

   Mange av oss som håper på det samme, men føler meg ganske sikker på at de blir matchet når de er klare for det. Nå er nesten hver kamp den viktigste(føles litt sånn 😉 ), og da er nok terskelen mye høyere for at en av gutta får sjansen. Tryggere å satse på erfaring når det er viktige kamper. Men enig at det vil virke mer attraktivt, og det er et must for at gutta tar steget opp. Men de har god tid, tipper de har godt kontroll på når det er riktig timing.

 • Tony Holm sier:

  Jeg vurderte en stund å skrive litt om de nye reglene, men helt ærlig så har jeg ikke satt meg ordentlig inn i dem, så lot heller være. Men det er selvsagt en viktig del av dette. Venter fortsatt på at en av gutta her på bloggen skal skrive om reglene, så jeg får det servert på sølvfat 😀 Har vært snakk om det lenge.

 • Lars Christian Ossawy sier:

  Jeg forstår logikken i å kjøpe britisk. En stamme basert ut i fra en nasjonal stamme er alltid en positiv ting. Kombinert med lokale spillere som man avler frem vil også være et smart trekk. Det eneste jeg setter spøtsmålstegn ved er om de er gode nok. Og da blir jo selvfølgelig påfølgende spørsmål bli: har årets kjøp prestert i forhold til pris, samt det vi forventer av hva de kan levere?
  Jeg mener at svaret er nei. I hvertfall hvis vi ser i forhold til de forventningene og ambisjonene vi har. Henderson har til tider vært direkte svak og ikke levert i det hele tatt. Det er noe puslete over gutten spør du meg. Og ja, jeg vet han er ung, men han spiller nesten fast på midten og da bør sluttproduktet være mye bedre enn hva som har blitt vist.
  Adam går fra det brillinate til det hårreisende. Fantastise pasninger når han dagen. Treig og en direkte defensiv belastning når han møter kjappe spillere og blir hengende på etterskudd. Ikke den samme spiller som det han var på Blackpool, men det kan være mange årsaker til det.
  Enrique startet sesongen utrolig bra, men har etter min mening har i de siste kamper en liten formsvikt. Er uansett så god at hans laveste nivå
  holder fremdeles god klasse.
  Carroll har vært en skuffelse uansett hbordan en vrir og vrenger på det. For meg virker det som han og Suarez ikke passer sammen. Har vist småglimt de siste kamper som gir grobunn for en viss optimisme. Bør nå begynne å levere varene.
  Bellamy.. Vel, jeg trenger vel strengt talt ikke kommentere det. Var svært skeptisk til ankomsten, men har overbevidt meg og vel så det. Bør starte flere kamper, men jeg har forståelse grunnet skadehistorie osv.

  Jeg er nøktern og håper på CL deltakelse, men har mine sterke tvil.

  • Tony Holm sier:

   Vi snakker samme språk her Lars Christian, det du skriver gjenspeiler hva jeg skriver i artikkelen, og jeg er enig i din oppsummering. Adam er ikke det samme som i Blackpool, ingen tvil om det. Var et større i driv i han da, men med Adam(som alle andre, men spesielt noen) handler det om selvtillit. Det jeg merker med Adam er at når han først slår en feilpasning, så følger det gjerne flere dårlige involveringer rett etter. Jeg håper KK kan bruke Adam mer i den oppbyggende fasen av spillet, la han få en rekke involveringer tidlig i kampen, så han mykes opp. Han var midtpunktet i Blackpool, og mye av hans gode spill kom fordi han hele tiden var involvert. Men forskjellen på tiden da, og nå, i forhold til å være boks til boks- spiller er enorm. Jeg så gjerne Blackpool-kamper kun for å se akkurat den delen av Adam, helt rå var han, og jeg elsker å se gode boks til boks- spillere i aksjon. Så jeg forventer mer, han kommer enda sterkere, jeg kan nesten garantere det.

   Enig i din analyse av Henderson også, jeg publiserte et innlegg på liverpool.no hvor en mente at det var riktig å bruke Henderson nå fordi han skulle bli vant til å spille om tre år. Det syntes jeg var en snål måte å argumentere på, og ser flere har nevnt det samme. Han må nok innfinne seg at det fins bedre sentrale spillere enn han i Liverpool akkurat nå(ikke mye poeng å bruke han på kant), så han bør heller lære av Gerrard/Adam, og kjempe med Shelvey som er ca. like god. Men absolutt en mann for fremtiden. Jeg får håpe KK leser bloggen og drar frem Google translate 😉

 • Morten sier:

  Jeg er enig med Tony. Det er uniteressant om du kommer fra Papa Ny Guinea, Norge eller England – du blir ikke automatisk god bare fordi du kommer fra et spesielt land. Britisk er like godt som Brasils gutter. Akademiet er poenget. Trenerne der er veldig, veldig gode. Takk til Rafa som ansatte de riktige trenerne for fremtiden. Etterhvert som tiden går, vil det klart vise seg at det var riktig, og ved å kjøre egne unger gjennom akademiet, vil vi få gutter som har lært seg stilen, pass and run i høyt tempo, og de er like gode som hvem som helst andre. Teknikk og stil må læres, det er ikke medfødt.
  Om noen år – 4-6 år fra nå av, tror jeg vil vil være med å kjempe om en topp 3 plassering jevnlig. Deretter vil et jevnlig sig av ungdommer fra akademiet sikre fremtiden. Vi vil nok aldri dominere som vi en gang gjorde. Det tror jeg ikke noe lag vil igjen.

  • Tony Holm sier:

   Jepp, jeg og takker Rafa for den jobben han gjorde med akademiet(og generelt). Det ble en gravøl da han ble sparket for min del.

   Jeg er dog ikke like pessimistisk som deg ang. tidsperiode, jeg tror det går fortere. Men er jo Liverpool-supporter, da skal man være evig optimist 😀 Ellers enig med alt du skriver frem til de to siste setningene 😉 Hehe.

 • eivind sier:

  godt innlegg Soprano!
  men ingen overraskelse jeg er uenig i konklusjonen! Financial fair play må oppfylles og jeg har ikke noe imot en britisk kjerne! Synes allikevel transfer politikken har vært en katastrofe for LFC! Årsaken er at de britiske spillerne vi har hentet er for dyre ift . kvalitet! Å fortsette nå å gå etter britisk blir feil. Jeg savner en eller to internasjonale spillere i ypperste verdensklasse. Tror vi stadig er konkurransedyktige til å få spillere som Cavani, Soldado, Llorente Leandro Damiao
  Nå kommer Stig Magnus, så jeg får forberede meg! 🙂

  • Tony Holm sier:

   Soprano, Montana – hørt det før?? 😀

   Katastrofe er nok ikke riktig ord, Eivind. Har sett dine bemerkninger om temaet, og skal innrømme at jeg bl.a. hadde deg med noen andre i tankene da jeg skrev artikkelen 😉 Over middels fornøyd er jeg, det som gjør meg glad er at jeg vet at britene har et forbedringspotensial, som jeg forventer de fleste vil bruke 😉

   Ang. navnene dine, så svarer jeg Bale, Wilshire og Sturridge – så er vi ish på samme nivå 😀

  • Viktig ting å tenke på Financial Fair Play er at f eks £35M for Andy Carroll ikke settes på fjorårets budsjett, og så er det gjort. Økonomisk deles innkjøp og lønninger utover kontraktsår osv, det vil komme bedre og mer detaljerte artikler på dette. F eks Aguero ble kjøpt for ca det samme som Carroll, men har minst 2-3 ganger så mye i lønn, og vil dermed legge en mye større byrde hver eneste uke, måned og sesong på budsjettet, et poeng veldig mange totalt overser når det gjelder pris på spillere er lønnen altså.

   At de britiske spillerne må levere på et høyere nivå er det ikke tvil om, men jeg synes også alle har vist hva som bor i dem. Nå handler det om å heve bunnnivået, og levere oftere på det høye nivået jeg synes alle har vist i perioder, samt å spille på spillernes styrker.
   Poenget med at alle lag som gjør det bra i PL har en britisk stamme er også viktig å huske, det handler også om lagfølelse osv, både for spillerne og fansen.

   Ellers er jeg litt usikker på hva du mener med at nå kommer jeg..

   • eivind sier:

    vi er så grunnleggende uenige at det er spesielt morsomt å ha med deg å gjøre 🙂
    vedrørende lønningene; hadde jeg foretrukket en Aguero fremfor Carroll pluss en til to spillere som balanserer lønnsutgiftene!

    • Aguero mot Carroll hadde kosta oss 1-3 spillere som gjør en bra jobb i troppen i tillegg, så det hadde kosta dyrt. Noe annet er at det nok hadde vært umulig å hentet Aguero når vi ikke spiller i CL..
     Mange har også klaget i mange år på at vi har en god 11er, men ikke bra nok bredde. Nå når bredden er god, men vi trenger litt krydder på toppen for å kjempe helt der oppe, er det det motsatte folk ønsker; heller 1 stjerne enn 3-4 brukbare spillere, ikke lett å bli klok på gitt, det tar tid å bygge opp begge deler i hvert fall.

     Er veldig usikker på om vi hadde vært bedre stilt om vi hadde fått inn Aguero, men måtte ta bort Carroll pluss 1-3 spillere som også er blant de som tjener mest, hadde tynnet ut stallen noe voldsomt, selv om vi hadde fått inn en megastjerne..

 • Libero sier:

  Tottenham satset ungt og britisk for noen år siden. Kan trygt si at det betalte seg. Så fortsett med det. Liverpool trenger bare å score mer mål. Da hadde vi vært blant topp fire. Vi trenger en goalgetter som kan sette sjanser. Ellers er det mye rot på midtbanen. Dårlig spill mellom leddene. Som mot Utd sist. Uniteds midtbane fikk gjøre som de ville, mens Liverpools spillere hele tida måtte lete fram pasningsalternativ. Elendig og flaut å bivåne. Rart du ikke hadde hørt om Henderson. Han har, med unntak av noen herlige stikkpasninger, ikke vært særlig god. Men han var spennende i Sunderland. At Bellamy har vært god kom ikke som noe sjokk, alle burde huske hvor god han var i City for ikke lenge siden. Downing startet godt men har dabbet helt av, det er overraskende. Ingen hadde vel bedre målpoengstats enn den mannen før han kom til Pool. Adam er fryktelig treg, og lager mange frispark imot og plukker gule kort som en liten unge plukker opp kort fra russen på 17 mai. Men han har en ekstremt god venstrefot. Carroll, en av de dyreste fotballspillerne gjennom alle tider! Han har jeg fortsatt troa på. Husk at Liverpool ikke akkurat har spilt ham god. Mannen får jo knapt et eneste brukbart innlegg, Liverpool spiller ikke på hans kvaliteter. Carroll virka farligere med en gang Gerrard kom tilbake, da Gerrard leverte noen herlige innlegg fra kanten. Men han kunne selvfølgelig vært bedre. Mye bedre. Det tror jeg kommer. Samspillet med Suarez er viktig å forbedre. Noe sier meg at det kan være vanskelig å spille med Suarez som den andre spissen. Ellers har jo Liverpool gode spillere over hele rekka. ikke så mange i verdensklasse, med unntak av Reina, Gerrard, Agger og Suarez. Men gode spillere, og mye potensiale. Tror Liverpool blir ett topplag igjen, bare håper at det ikke er kritisk viktig å komme til CL neste år, med tanke på spillerflukt. tviler på det, heldigvis

  • Tony Holm sier:

   Den største grunnen til at jeg ikke hadde hørt om Henderson før han kom er at jeg heller ser på VM i bingo enn å se Sunderland spille, så har nok med det å gjøre.

   Ser at du ikke er den største fanen av Adam, jeg holdt på å skrive en artikkel om han, til hans forsvar, men valgte heller å se på den britiske linjen. Viktigere å helhetlig se på det, enn én spiller.

   Ellers er jeg enig i det meste du skriver, skal Carroll bli god så kan han ikke være ensom spiss på topp. Han er avhengig av gode innlegg, noe som virkelig har manglet de siste kampene. Før det var det ineffektivitet, men det hjelper ikke å bomme på sjanser hvis man ikke kommer til dem. Som jeg skrev, det er noe helhetlig som mangler. Men det kommer, steg for steg.

   Den viktige fjerdeplassen er alfa og omega for hvor fort vi vil se resultater, ihvertfall med tanke på signeringer av en eller flere kruttspillere. Med mulighet for CL blir alt så mye mer attraktivt. Men klarer vi det ikke, så kommer et nytt år og nye muligheter, og et mannskap som i dag fortsatt er nytt, vil ha ett år på baken som lag. Det betyr mye å kjenne hverandre og ha en definert spillestil. Jeg har trua 🙂

  • Josh sier:

   «Tottenham satset ungt og britisk for noen år siden. Kan trygt si at det betalte seg»

   De spillerne som har gjort Tottenham god er ikke britisk, men unntak av noen. Tottenham ville ikke vært noe særlig uten Modric, vaart, adebayor, Ekotto osv

 • Torgeir sier:

  Jeg er for en britisk stamme, men vi ser jo at utlendiger fungerer også. Enrique, Suarez, Skrtl. hvis man skal hente utlendinger bør det være fra øverste hylle. Er lei at LFC har hentet middelmådigheter fra utlandet til høy pris. Etter at de nye eierne kom ble det slutt på det heldigvis. De britiske spillerne som kom i sommer har dessverre ikke innfridd, det ser jo alle. Det er nok med spillere som banker på døra til førstelaget, det er virkelig fint å se. Hva bør Kenny gjøre videre? Jeg tror det er viktig at de vi har blir ennå mer samspilte, de unge som har fått prøve seg blir bedre, men vi må også handle toppspillere. Både kommende stjerner og etablerte. Det er ikke vanskelig å se at vi trenger kreative offensive spillere som både åpner forsvar og kan score mål. Vi må bli bedre på å skape og score mål fra alle posisjoner. Noe vi ofte gjorde på 80-tallet. Uansett, hvis vi husker hvor vi var under Hodgson, så er det en stor forbedring etter Kenny kom tilbake. Litt opp og ned hadde jeg regnet med i prestasjonene. Vi har spilt bedre enn jeg trodde, men skuffet på hjemmebane. Det bør være ordnet opp i da jeg skal over til Arsenal kampen;-)

  • Tony Holm sier:

   Helt enig i den, utlendinger bør være av øverste hylle. Godt å se du nevner Skrtel, en mann som virkelig imponerer meg. Spilte samtlige minutter i fjor, og har vært helt konge siden han kom tilbake fra skade i år. Har en helt annen trygghet enn i fjor, helt rå i duellspillet, god med ball i beina og lager ikke like mange unødvendige frispark som i fjor. Det er balansen mellom gode utlendinger og briter jeg ser etter, og som Liverpool jobber for.

   Er helt enig i innlegget ditt, og kunne skrevet det selv. Vi får se hva fremtiden bringer med spillerkjøp, men nå vet vi hvem vi har å forholde oss til. Alt vi trenger er minimalt med skader, så kan dette gå veien. Selv om konkurransen i PL er knallhard om de fire øverste plassene. Du får se litt av en kamp ja, den blir viktig(som alle andre kamper nå om dagen 😀 ), men en ekte sekspoengskamp, som fort ender uavgjort. Kjenner man historien rett. Jeg håper på målrik seier for din og alle vår del, og et reisebrev skrevet i lykkerus 😉

 • Roy-Arne Knutsen sier:

  Håper vi kjøper Marek Hamšík.Veldig kreativ og målfarlig midtbanespiller.
  Gerrard har kun spillt 6 kamper i serien hittil dær han har spillt samtlige 90 minutter og Henderson er ung enda,så jeg synes det er en spennende tanke å kunne hatt Hamšík som en slags » …mens vi venter på ungdommen» prosjekt.

  Synes også at stammen i laget må være britisk men også bør ha 3-4 gode utenlanske spillere
  fordi jeg mener det vil heve laget som feks.Reina,Agger,Enrique og Suarez og det er vel de to sistnevnte som muligens har de beste kjøpene av KK foreløpig.
  Men for all del dette er et spennende lag vi har men ville svært gjerne hatt Hamšík sammen med
  guttan på midten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...