Hold deg oppdatert
Arkiv
Gjesteinnlegg – Jeg beklager mine synder…

Da er han tilbake mine damer og herrer, 16 år gamle Espen Sandengen, denne gangen er det kamelsvelging som gjelder – allerede som 16 åring viser han seg som en «stor mann» (selvom han kanskje ikke engang har fått sin første barberhøvel) 😉

Denne gangen blir det et slags unnskyldningsinnlegg til Liverpools kanskje beste signering denne sesongen, i tillegg til José Enrique, Craig Bellamy som skal æren av å bli omtalt i Espen sitt gjesteinnlegg.

Take it away Espen

Jeg skal ikke bruke dette innlegget til å beklage alle mine synder og guttestreker, for listen er lang – og selv om det kanskje hadde vært humoristisk, skal jeg la det ligge. Men jeg skal beklage en synd jeg ytret i sommer; min tvil. Min tvil om at Craig Bellamy noen gang kom til å få en fremtid i den røde drakten igjen.

«Kjipt. Nok et stallfyll, greit nok at vi fikk han gratis, men vi har jo fortsatt en utgift ved han; lønnen hans.»

Slik lød kommentaren min på TV2 Sportens artikkel om rebellens comeback i den røde trøya. Jeg angrer, jeg angrer. Jeg hadde aldri noe særlig forhold til fyren etter forrige opphold på Merseyside; bortsett fra «golf»-hendelsen. Jeg var på den tiden 12 år, og var stor fan av vår kjære John Arne Riise. Drakter, plakater osv. fylte rommet mitt med JAR-effekter, og Craig Bellamy ble ikke akkurat favoritten min…

Den dag i dag har han vist seg å være vår trygghet. Hver gang han blir byttet inn, kjenner jeg at jeg får den samme trygghetsfølelsen som jeg får med Stevie G.
Bare han er på banen, får jeg den følelsen. Han har til og med skåret. Det er så godt, og så glad jeg er for at spådommen min slo feil! Et arbeidsjern man bare kan drømme om. En MASKIN!

Nå står han med 23 kamper denne sesongen i alle turneringer. Fasiten er 23 kamper, og 8 mål og 3 assists. Det hadde jeg aldri trodd! (Noen flere kamper nå, innlegget er skrevet for en stund siden – red. anm.)
Med en pasningssikkerhet på 87% og en sterk duellstatistikk, har vi gjort et kupp.

Og for et kupp det har vært! Han har vært til stor hjelp i de 1094 minuttene med fotball han har spilt for oss, siden overgangen.

Selv venter jeg på Bellamy-drakta jeg sikret meg fra England for ganske nøyaktig en måned siden (beklager Liverpoolshop.no – for at jeg ikke bestilte fra dere, tross deres samarbeid med Liverpoolblogg – men jeg er kresen, og _skulle_ ha long sleeve, noe dere ikke hadde på lager) og enda jeg vet at drakten er stuck i Skottland hos en bekjent, frem til hun får sendt den over sjøen, sjekker jeg postkassa hver dag, for jeg gleder meg til å bære drakta på treninger og gymtimene, med «39 – Bellamy» på ryggen!

Han er litt av det jeg i mine tidligere innlegg har etterspurt litt, en rutinert og erfaren spiller. Ikke bare for sine ferdigheter på banen, men at han kan sprute litt fart i de unge spillerne med sin rutine.

Men nok igjen; jeg beklager min synd, og håper Craig slår seg til ro på Merseyside resten av karrieren sin.

Walk on, Reds.

4 Responses to Gjesteinnlegg – Jeg beklager mine synder…

 • Sondre sier:

  Flott innlegg Espen. Står igjen med samme feeling som deg, var også negativ til Craig, men er kjempe glad for at mine tvil slo feil og Bellamy lykkes i drakten jeg elsker så høyt.

 • Her er min mening fra i høst når jeg vurderte overgangsvinduet, synes Craig har levert kanskje enda over min optimistiske tro på han!

  Craig Bellamy – signert fra Man City
  Får vel ikke helt den samme mottagelsen som Fowler når han returnerer til klubben, men mange er positive, mens mange er veldig negative. Personlig synes jeg det er en ganske ideell signering siste dagen av overgangsvinduet, og Craig har mange egenskaper jeg tror vi kommer til å dra nytte av. Han er for det første fortsatt veldig rask, og fart er noe vi har manglet i laget og troppen, og han jobber knallhardt. Samtidig kan han spille på begge kantene, han kan spille spydspiss, han kan spille sammen med Suarez, han kan spille sammen med både Suarez og Carroll, eller med bare Carroll. Han er en god grunnteknisk fotballspiller, og har bøttevis med rutine og erfaring fra PL, noe som naturligvis er veldig positivt.

  Samtidig elsker han Liverpool, og aksepterer nok som 32-åring at han ikke er noe førstevalg akkurat. Utenfor banen har det vært en del bråk med Bellamy, men han har etter sigende roet seg veldig, og at han nå har sin barndomshelt Kenny Dalglish som manager tror jeg også skal hjelpe på. Jeg rett og slett gleder meg til å se Bellamys andre runde i Liverpooldrakta!

  Vurdering: Tror Bellamy kan vise seg som en av årets smarteste signeringer, gratis og som backup tror jeg han kommer til å være veldig nyttig. God signering.

 • Hallingen sier:

  Helt enig!
  Var også skeptisk til Bellamy når vi hentet han. Mente han var gammel, dyr i drift og usikker på hvor god han var (hadde jo ikke sett han i Cardiff i Championship forrige sesong).
  Heldigvis tok vi feil, og det billigste kjøpet i sommer viste seg å kanskje bli det beste 😀

  Han bringer fart, gode døballer, hard jobbing og evne til å score mål ti laget. Bortsett fra dødballer mangler jo LFC alt, så dette var ikke bare en bra signering, men en viktig en også. Som King Kenny sa; «Synd han ikke er 23».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...