Hold deg oppdatert
Arkiv
Skadeoppdatering før Brighton i FA-cupen på søndag

Ny fredag, ny skadeoppdatering, sånn det skal være det. Denne helga er det FA-cupen som står på menyen for Englands desidert beste cuplag denne sesongen; Liverpool Football Club. Brighton er motstander, laget vi slo ut av Ligacupen i høst på bortebane kommer på besøk for «returkamp» på Anfield på søndag, med kampstart kl 17:30.

Det har vært litt opp og ned på skadefronten i det siste for Liverpool, men de fleste som har gått glipp av kamper har vært ute med mindre smeller eller sykdom, og har kommet tilbake ganske raskt.

Maxi Rodriguez har vært ute siden seieren mot man utd i FA-cupen for neste tre uker siden med en skade i foten fra en trening, men er på bedringens vei, og trener fult igjen. Den argentinske vingen har startet alle bortsett fra 2 av våre cupkamper denne sesongen, og er nylig også tilbake i landslagstroppen sammen med Messi og co.

På pressekonferansen fortalte King Kenny at også de unge backene Flanagan og Robinson var aktuelle til kampen på søndag, selv om man fortsatt er litt forsiktig med Flanagan etter at han også har vært ute med skade.

6 svar til Skadeoppdatering før Brighton i FA-cupen på søndag

 • Brynje sier:

  Ikke noe sparing av spillere til denne kampen as, FULT og toppet lag kreves, skal ikke gå på nok en smell mot lag fra lavere divisjoner som vi har gjort de tre(!!) siste gangene hjemme i FA Cupen…..

  • Tipper mye av laget som skal spille finale om en uke kjøres fra start i denne kampen, muligens rullere litt i den bakre fireren dog, men f eks Suarez må spille nå etter tiden ute, og andre har også bare godt av en gjennomkjøring mot hardarbeidene motstand fra et lavere nivå.

  • Hallingen sier:

   Helt enig. Her skal det peisas på! Toppet lag, god innstilling å gå ut i hundre å helvete for å sikre tidlig ledelse. 1 uke til neste kamp (?), og 1 uke siden forrige kamp, så her blir det ingen unnskyldninger. 4-0 til Liverpool; Gerrard, Suarez, Henderson og Bellamy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...