Hold deg oppdatert
Arkiv
Gjesteinnlegg: Selge Suarez – Liverpools redning?

Da har vi fått inn et nytt gjesteinnlegg, denne gangen fra Sigve Meling. Han gir oss sin ærlige mening om det tydeligvis flere Liverpoolsupportere tenker på om dagen, muligheten med å selge Suarez og hvilken innvirkning det vil ha på laget og klubben. Vi i Liverpoolblogg.no understreker at meningene i gjesteinnleggene ikke nødvendigvis deles av oss 4 som driver bloggen, men at vi slipper til forskjellige meninger da dette skal være et sted det er lov å mene noe annet enn oss 4 og/eller det den almenne hop mener. Take it away, Sigve!

Nå vet jeg at dette nok blir tatt imot med sinne hos de fleste og det er ikke slik at jeg nødvendigvis mener at dette er riktig, men tanken slår meg oftere og oftere.

Luis Suarez har scoret 6 mål på sine 22 Premier League-kamper hittil denne sesongen. Ikke særlig bra. Han kommer dog til sjanser, men har tydelige svakheter når det gjelder avslutninger. Jeg mener han ikke er kald nok foran mål, og at han muligens har brukt for mye krefter før han kommer i avslutningsposisjon.

I tillegg har vi de utenomsportslige hendelsene som han har havnet i. Ok, kanskje ikke alt er hans feil, men han har tydeligvis en evne til å havne i disse situasjonene. Dette skader Liverpool FC som fotballklubb. Suarez har en oppførsel på fotballbanen som viser at han er en vinner, og hater å tape. Men, jeg liker det ikke. Det irriterer meg at han hele tiden skal overreagere. Både når han blir felt og når han klager på udiskutable dommeravgjørelser. Hadde han spilt på et annet lag, hadde vi ikke klart fyren og vært glad han ikke var vår spiller.

I tillegg sitter jeg med følelsen når Suarez spiller at det er 10 spillere som spiller sin kamp, og så spiller Suarez sin egen kamp. I kamper uten Suarez fremstår vi mer som et lag.

Nå diskuteres det at han kan være på vei vekk. PSG kommer opp som et alternativ. Hva mener vi om dette? PSG er pengesterke og vi ville sannsynligvis fått en god slant med penger og et fint overskudd hvis vi velger å selge. Hva kan vi gjøre med disse pengene? Kan vi handle en spiller vi vet scorer mål? Har vi penger til å styrke midtbanen/kant siden våre utlegg sist gang ikke har gitt de resultater vi ønsket?

Jeg tror at et salg av Suarez kan komme til å blir redningen vår. Vi får fokus vekk fra hendelser som ikke er vår klubb verdig, i tillegg til at vi har mulighet til å gjøre enda noen små justeringer som kan gjøre at vi blir litt mer effektive.

Så mitt drømmescenario som jeg ikke plent har tro på, men som jeg mener hadde vært deilig. Neste sesong spiller Fernando for oss igjen. Ja, jeg vet han ikke skårer mål lenger, men alle vet han kan og at han er en bedre avslutter enn Suarez. Torres ser i hvert fall ut til å ha bli kvitt sine verste skadeplager, og hvis han får en sesongoppkjøring uten problemer har jeg tro på at han neste sesong vil bite fra seg igjen, uansett hvilket lag han spiller på.

Ingenting hadde i hvert fall vært bedre enn at vi hentet han tilbake og han nettet 25 goaler neste sesong, med matchvinnerskåring mot Chelsea i begge kamper 🙂

Til slutt vil jeg si at jeg er fan av Luis Suarez, og jeg ønsker han ikke vekk, men som sagt tenker jeg mer og mer på om det faktisk hadde vært det riktige. Hva mener dere?

40 Responses to Gjesteinnlegg: Selge Suarez – Liverpools redning?

 • thomas kjølhaug sier:

  jeg er faktisk enig med deg,men om TORRES kommer tilbake,det har jeg mine tvil. han ville vekk fra liverpool sjøl,og da mener jeg at han har gjort sitt i klubben. jeg tror at SUAREZ er en svulst i klubben. han er en god spiller ja,men han ha gjort for mye dumt i klubben. og sånne kan vi ikke ha i liverpool. men det er flere som vi må kvitt med. henderson,kuyt,og caroll!!!! vi har da STERLING,SHELVEY og mange andre unggutter som MÅ få prøver seg. er king kenny rette manager? er faktisk ikke så sikker på det lenger!!! BELLAMY er første valg uansett!!! men han sitter på benken for det meste. ADAM er også en jeg er i tvil på langt sikt. det må gjøres noe. og det er fort som faen. eller s er jeg redd for at liverpool blir ett middelsmådig i mange år!!!! sånn som nå. men som sagt; YNWA. FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Hans Kristian sier:

  Godt innlegg. Helt enig i at det kan være veldig lurt å selge Suarez. PSG har masse penger, og som du sier kan vi få en grei sum for Suarez. Dette kan vi bruke til å hente en eller to andre spillere med gode kvaliteter. Kanskje en spiller som kan støtte Carroll.

  Jeg tror også at Torres vil bli bedre neste sesong, men er ikke sikker på om han vil tilbake til Liverpool, eller om han vil bli like god i Liverpool som han var. En annen spiller jeg gjerne skulle sett i Liverpool-trøya igjen er Xabi Alonso. Om det er en realistisk overgang er vel mindre sannsynlig.

 • Roger sier:

  Har fulgt Liverpool i tykt og tynt i mange, mange år nå og jeg er ikke enig i at et salg av Suarez er tingen. Helt klart at vi har hatt en vanskelig sesong alle sammen men man må ikke glemme at alle disse spillerne som blir nevnt som bomkjøp faktisk bør få litt tid på seg. Downing har vist kvaliteter i noen kamper, en spiller jeg er helt overbevist kommer til å blomstre snart. Bellamy og Enrique har jo slått til og vel så det. Carroll har hatt det trøblete men begynner og levere litt i allefall. Tror folk ikke skal henge seg opp i summene spillerne er blitt hentet for men heller gi de litt mer tid. Henderson er ung og vil også komme til å levere mer synes jeg. Problemet vårt denne sesongen startet faktisk når Lucas ble skadet samtidig som det ikke hjelper at Gerrard har vært mye borte. Han er ledertypen vi har manglet i de kampene han ikke har spilt. Vi har ikke hatt nok kvalitet sentralt på midten og det virker som om Dalglish har måttet teste ut litt måten å spille på som et resultat av dette. Som det er nevnt mange andre steder så fikk man mye bra ut av Adam når Lucas var på banen og det er alle disse tingene som summerer opp nedturen vi har hatt i serien i år. Kuyt er en trofast hardtarbeidende spiller som jeg mener er klar for exit. Samme med de spillerne vi har ute på lån (Aquilani og Cole) Maxi blir vel kanskje solgt.
  Som jeg nevner er det greit og kanskje kvitte seg meg litt daukjøtt og heller tenke på totalen i troppen nå. Vi har mange gode spillere og min personlige mening er at vi har nok bra defensivt, vi trenger en skikkelig bra def.midtbane til, en off.midtbanespiller som er full av kreativitet og en skikkelig makker til Suarez evt Carroll for å få disse gutta til å begynne å score mål. Jeg ville nok satset på Lucas, Adam, Spearing, Henderson og evt en ny sentralt på midten for så å flytta Gerrard ut på høyrekanten. Her kan han mate Carroll med presise innlegg.

  Summen av dette er at vi ikke trenger mer enn 3 nye spillere neste sesong. Og bruker våre nye eiere litt penger da på en toppspiss og disse midtbanespillerne(offensiv, kreativ og defensiv) tror jeg vi vil se et slagkraftig lag neste seong.

  Keep The Faith Redmen

  Y.N.W.A

 • Lena sier:

  For et fint gjesteinnlegg, er så enig der! Suarez er en god spiller ingen tvil om det, han scorer jo i massevis på landslaget. Men hos oss har det ikke fungert så bra for han. Og han er jo også litt av en type, selv om noen av nykkene har gitt seg noe nå i forhold til i begynnelsen!!! Syns kanskje bare han ikke passer inn hos oss, og det er egentlig veldig synd, for jeg gleda meg til å ha han på laget! Men har ingenting imot han (kanskje fordi han spiller for oss) og ønsker han jo lykke til videre om det blir hos oss eller for noen andre!
  Så til det som gledet meg mest i innlegget, «bring Nando home»! Man kan si og mene ting om vår kjære, gamle el-Niño, men målfarlig var han alltid når han spilte. Han har jo selv også sagt, at selv i dårlige kamper for LFC om han fikk ballen havnet den i mål, men hos Chelsea får han det bare ikke til. La oss forgive and forget, (allerede gjort fra min side) kjemp for å få han tilbake og vi skal se målene og den gode, gamle formen kommer tilbake!!! ;))

 • Sigve sier:

  Ser poenget med at andre har brukt lenger tid på å komme i gjenget i England. Ronaldo, Henry kan jo også nevnes her, men jeg tviler på at Suarez klarer å legge fra seg disse «nykkene» sine og de gjør meg rett å slett litt flau hver gang jeg ser kamp.

  Lena: De snakkes om at Torres ikke vil tilbake til oss pga ditt og datt, men se for deg at i siste hjemmekamp mot Chelsea synger Liverpoolfansen Torres sangen… Da må han jo bare komme tilbake. 🙂

  • Lena sier:

   Å det hadde bare vært konge, han hadde nok virkelig kjent hjemmelengselen komme da ja!!! 😀 Får nesten tårer i øynene bare ved tanken her! 😉

 • svenn hauge sier:

  Suarez kan gå om vi får nok for ham!
  Det er ikke annerledes enn for noen andre i klubben.

  Personlig så syns jeg vi kunne lufte Gerrard og Carra som salgsobjekt også! Kanskje mer enn Suarez egentlig. Stevie og Jamie har vært mye skadeplaget de siste årene og jeg tviler på at de holder så mange år til på toppnivå. Om noen er villig til å betale høye summer for dem nå skal vi bare løpe i banken og cashe!
  Det er ikke lenge siden Abramovitsj sto med sjekkheftet klart – og hadde vi solgt den gang og sett tilbake på skadeplagene ville vi vært fylt med samme skadefryd som når Torres ikke klarer å score!

  Suarez kan fremdeles ha en stor fremtid på Anfield, men det er klart at noen nykker må slipes bort – men de nykkene er ikke værre enn andre spillere på andre lag har.
  Jeg mener at han blir hetset unødig av andre lags supportere, og ikke minst av egne supportere som kan se ut til å ha et urealistisk bilde av hvilke menneskelig egenskaper som er de ENESTE vi tillater i klubben vår!!

  Det er klart at det er lettere å tilgi en spiller som innfrir de sportslige kravene enn en spiss som ikke scorer mål. Men Suarez var godt på gang syns jeg, og sto vel med 6 mål på 1/3del av kampene. Om han fortsatte i samme trenden kunne han endt opp med 18-20 mål – noe som ville vært fullt akseptabelt for de fleste.
  De som mener han bare skal komme tilbake og score som ingenting etter det han har vært utsatt for har ikke mye forståelse for dette syns jeg.

  Det Suarez trenger fra oss er vår fulle støtte! Det han trenger fra Kenny og støtteapparatet er korrigeringer. De som mener det er best at vi supportere tar på seg de oppgavene misforstår det meste…
  Og bare så det er klart: jeg vil mye heller ha Suarez enn å få tilbake Torres!
  Skal vi skifte ut Suarez er det mange alternativer i flere ligaer verden rundt!

  Liverpool kommer heller ikke til å være førstevalget til de etablerte toppnavnene, de kommer fremdeles til å gå dit det er størst sjanse for å vinne noe, og hvor lønnsstigen er som bønnestengelen like inn i himmelen.
  Foreløpig er vi i en fase hvor vi må bygge opp et lag som kan bli fast inventar på top4 i PL. Noe vi er langt unna altså!
  Joda, jeg er klar over at spillet og sjanseskapingen er fullt på høyde med lagene på top4 – men vi mangler altså resultatene.

  Det vi trenger nå er et lag som spiller sammen – og helst uten stjerner som er større enn klubben (Jo, vi har et par).

 • Cato Eriksen sier:

  Sikkert et velment innlegg… men vær så snill og skru av Sky Sports.
  Er så utrolig lei av å høre den samme ubegrunnede kritikken av Suarez som kommer fra alle som har en agenda mot ham/Liverpool, og det gjør meg direkte trist når man hører det samme oppspinnet fra egne rekker.
  I årevis har vi savnet guts og passion i laget. Den nærmest sykelige vinnerviljen som i all hovedsak Stevie G. har vært eksponent for det siste tiåret. Når vi så får det, så er det plutselig et problem, fordi han er for «utagerende». For å si det veldig enkelt:
  – Suarez er langt fra den eneste den eneste som reagerer «høylydt» og roper på frispark/straffespark flere ganger gjennom kampen.
  – Suarez er langt fra den eneste som går ned lett i dueller. Noe som er lett å skjønne, all den tid dommerne velger å belønne dette. Det dømmes svært sjelden frispark til spillere som blir hindret, men holder seg på beina. Og straffe får man iallefall ikke uten å gå overende.

  Suarez’ «dårlige rykte» er en myte som media elsker å videreføre, og som andre supportere henger seg på. Hadde virkelig håpet at jeg skulle slippe å få slikt servert fra egne rekker, men sånn fungerer tydligvis ikke verden i 2012.
  Suarez er hverken verre eller bedre enn fotballspillere generelt, hva oppførsel angår. Men man skulle jaggu ikke tro det, når man ser på hvordan myten blir videreført. Det er nesten som om han oppfant konseptet om å falle lett. Mens flere av «heltene» til såvel media som diverse fotballsupportere av ymse slag, etter langt verre tilfeller av samme «forseelse», knapt nok blir nevnt.

  I Suarez har vi kanskje et av verdens desidert fremste talenter. Å selge ham nå, etter bare en full sesong, ville være galskap. Både basert på hva han bringer til laget i form av egenskaper, og på at man neppe ville fått en tilsvarende spiller for de pengene vi får inn om vi aktivt går for å selge ham.
  Vi snakker tross en man som var Copa Americas beste spiller… og som var særdeles viktig for hvor bra Uruguay gjorde det i sist VM. Han er 25 år, og har hatt en tøff første hele sesong i PL i et lag som ikke har fått ting til å stemme. Av langt flere grunner enn at Suarez ikke har truffet mål et to-sifret antall ganger. At han mistet 1/4 av sesongen på bakgrunn av skittent spill fra unevnelige mennesker i fotballen, har neppe hjulpet.

  Og jeg må ærlig talt si jeg lurer på hvilke hendelser du snakker om som ikke er «vår klubb verdig». Mener du LFC skal styres i henhold til hva media mener? Hva søpla lengre øst mener? Om det skulle være grunnen til at vi solgte Luis, ville det ikke vise annet enn en total mangel på ryggrad. Det ville være mildt sagt patetisk. Og det hadde garantert ikke stoppet den negative fokusen. Det hadde bare vært tiden det tok for noen å utnytte systemet igjen.

  Drømmescenariet ditt skjønner jeg enda mindre av. Han har ikke vært direkte målfarlig med sine 5 mål på 33 kamper. Eller for å si det på en annen måte… ca 1/3 av hva Luis har klart på sine 40.
  Det er litt i tynneste laget, syns jeg, for å hente tilbake spilleren som ikke var villig til å gi Kenny en sjanse og iallefall bli ut forrige sesong.

  • Tommie Trydal sier:

   Er så til di GRADER enig med deg. TAKK! utrulig lei dette Torres maset hele tiden, mannen er heldigvis borte for godt. Om slike meninger hadde betydd noe på anfield, som å selge vår eneste spiller i verdensklasse pr i dag, og hente en spiss som scorer mindre enn en stopper, så hadde ivhertfall ikkje klubben gått framover. Lyst til å skrive mye, men i mangel av å klare å ta dette skikkelig seriøst lar eg være.

 • Miguel sier:

  Signerer fullstendig Cato sitt innlegg, jeg gløde faktisk neste på å komme! Endelig en reflektert kommentar i Suarez sagaen som faktisk er veloverveid, resten er svada! Vi trenger å styrke laget, ikke svekke det, vi trenger å endre taktikk, vi trenger å spille mer offensivt mot presentivt dårligere lag, det er mye vi trenger, å selge lagets beste spiller og den med mest potensiale er da feil vei å gå!!

 • Sigve sier:

  Nå baserer jeg ikke noe på hva media skriver, kun hva jeg selv ser. Å det jeg ser liker jeg ikke. Suarez er uten tvil en spiller som hater og tape og elsker og vinne og den mentaliteten er selvfølgelig bra, men jeg mener Suarez bruker den på feil måte. For at jeg ikke skal bli flau på hans vegne når han spiller fotballkamper, må han jekke seg ned et par hakk. Hadde han vært mer rolig i toppen, kunne han kanskje også bedret sitt taktiske spill, med å gjøre litt enklere valg og ikke bare ha øynene på ballen å tråkle seg mellom 8 motspillere.

  Dette kan han muligens klare, men jeg tviler.

  Sitat Cato: «Suarez er hverken verre eller bedre enn fotballspillere generelt, hva oppførsel angår». Dette tror jeg faktisk ikke du mener.

  Jeg er ærlig og sier hadde Suarez spilt på et annet PL lag mot Liverpool og oppført seg sånn han som regel gjør, hadde vi kalt ham patetisk.

  Det er ingenting i verden jeg mer vil enn at Luis skal lykkes hos oss og jeg skriver også at jeg ikke vil selge ham. Jeg tror bare ikke det hadde vært krise og at vi muligens kunne kommet sterkere ut av det enn det vi er nå.

  Når det gjelder Torres så er jeg fullt klar over hans manglende målleveranse på Chelsea. Er bare en drøm jeg har om å se han tilbake i rød trøye 🙂 og det hadde vært så kult hvis han hadde lykkes hos oss igjen. 😉

 • Cato Eriksen sier:

  Mulig vi hadde kalt ham patetisk om han spilte for en annen klubb… men nå spiller han for oss, og da mener jeg ærlig talt det får være opp til andre lags supportere å slite med denslags tanker om ham og kalle ham hva det nå skulle være 🙂
  Synes vi burde forvente at våre egne lot den ballen ligge.
  Hadde du vært like «flau» om han banka inn 30 mål og vant serien for oss?
  Og «drømmen» din er vel strengt tatt ikke mye bedre hva nykker angår… selv om han har en større tendens til å sutre og kjefte på dommeren.

  Finner det også passe ironisk at mange av dem som synes Luis sine nykker er flaue i mange tilfeller er de samme som syns Maradona er historiens beste fotballspiller, som ønsket Henry i sin tid skulle spilt for Liverpool og uten problem hadde tatt imot Gareth Bale med åpne armer. Så du får ha meg unnskyldt om jeg velger å tro at de som innehar denne holdningen om at Luis må begynne å «oppføre seg» er mer enn litt preget av det ensidige fokuset som har vært på ham og hva han gjør på banen.
  Etter min mening viser det egentlig bare hvor godt planen har virket for fylliken fra Glasgow.

 • Sigve sier:

  Ser sammenligningen din med Torres og Suarez. I hvertfall slutten av perioden Torres hadde i Liverpool. Har bare så inderlig lyst at ting skal fungere slik det gjorde når Torres fungerte. Nå har vi rettet opp mye defensivt og skulle likt å se resultatet av det defensive vi har nå, med det offensive vi hadde da. Men , ingenting hadde gledet meg mer enn at Suarez kommer på dette nivået og utad vil jeg alltid forsvare Suarez. Er bare noe inni meg som ikke liker utviklingen her 🙂

  Nå skal det sies at slik ståa er nå, er det flere andre som burde stå foran i køen på veg ut. Tror heller ikke det har hensikt å selge for mye spillere. Da vil vi bare ende opp i samme tralten gang på gang.

  Optimalt ville det jo vært at amerikanerene blar opp for en goalgetter ved siden av Luis, i tillegg til at Lucas kommer raskt tilbake. Ellers tviler jeg på Henderson, ser ikke helt hva som er greia med han, men gir aldri opp noen. Downing har jeg fortsatt tro på. Adam også for den saks skyld, men han er avhengig av andre rundt seg til å gjøre jobber han ikke kan, slik at han kan konsentrere seg om å treffe pasninger med denne «utrolige» venstrefoten sin.

  Enrique derimot. Tidenes kjøp spør du meg. 🙂

  • Cato Eriksen sier:

   Tror vi alle kunne ønske oss at ting fungerte som det gjorde da Torres var på sitt beste. Men klubben har vært gjennom litt av hvert siden den gang, og har bare såvidt kommet på rett kjøl igjen. Og det har neppe hjulpet at sentrale spillere har mistet så mye av sesongen. Spesielt når man har et halvt lag med nye spillere som skal etablere seg og bli samspilt i ny klubb.
   Når da i tillegg ikke et eneste av våre 20+ skudd i stang og tverrligger kan være litt hyggelig og lande i mål (eller, som for Sunderland, i stang, keeper, stang og til spissen), sier det seg mye selv at man får en tung jobb.
   Tror det beste vi som supportere kan gjøre er å være tålmodige, og la dem som kan det ta hånd om gjenoppbygginga. Har tro på at vi vil se forbedringer allerede fra høsten av.

   Ser nok at vi kunne trenge noen forsterkninger enkelte steder på banen. Mangelen på en fullgod backup for Lucas har vært skremmende synlig i år. Det mangler også dybde i stallen for plassene fremover på banen. Men jeg trøster meg med at de som styrer laget mest sannsynlig ser dette _minst_ like godt som jeg gjør 🙂

   Så det er nok like greit å vente på sommeren og se hva som skjer da. Kanskje slutter Downing å være livredd på banen. De fleste har sett at han kan bedre enn han har prestert for oss. Adam har blitt bedt om å gjøre en jobb på sentral, til dels defensiv, midtbane, som han er dårlig rustet til å gjøre. Rett og slett fordi vi manglet alternativer. Om han finner tilbake til Blackpool-form vil han kunne gjøre en langt bedre jobb jevnt over. Men på sikt er han nok mer en «squad player»… noe som vel også prisen indikerte.
   Henderson er fortsatt ung, og er et solid midtbanetalent. Å kreve at han skal skinne i et lag som sliter såpass mye, er nok litt i overkant. Det samme gjelder Carroll, som har måttet tilpasse seg et nytt system og en ny måte å spille på.

   Fullstendig enig når det gjelder Enrique, til tross for et par svakhetstegn den siste tida. Fyren er jo vanligvis en vegg. En vegg som flytter seg rimelig raskt 😀

   Tror nok muligens man har en ny spiss på ønskelista hos Kenny også… med mindre han vil avvente litt og se hva som kommer opp fra reserve/juniornivå. Men jeg tror samtidig at vi nok kan vente langt flere mål fra flere spillere neste sesong, når systemet begynner å få satt seg.

   Så får vi heller huske at alle storlag som har dominert over flere år også har brukt år før ting klikket 100%. Shanks brukte 6-7 år… det samme gjorde fyllikken fra Glasgow.
   Og slutte å sammenligne oss og hva penger vi bruker for å bygge et lag, med lag som bruker like mye og mer for å forsterke en allerede etablert stall i et etablert system.

  • Cato Eriksen sier:

   Bellamy har ikke knær til å spille oftere. Desverre. Skulle gjerne sett ham spille fra start i hver eneste kamp, men det kommer neppe til å skje.

 • Tor Olav sier:

  Ja la ham dra, han scorer for lite,Tiltalt for rasime 8 kamper, en kamp for rekke finger mot Fulham og nå når han går ut og sier dette. La ham dra. Kjøp Torres/Cavani vi må bli en «toppklubb» i serien og for og bli en «toppklubb» må man ha en spiss som scorer minst 20 mål på en sesong!

  • Cato Eriksen sier:

   Hmmm… troll?
   Litt usikker på hvor seriøst det innlegget er ment å være.
   Suarez var ikke tiltalt for rasisme. Han var tiltalt for «abusive language», med en tilleggspasus om «henvisning til hudfarge». Forøvrig en helt latterlig tiltale og straff, med tanke på at den ble avgjort på basis av hva en FA komitè anså å være sannsynlig. På veldig sviktende grunnlag. Media har selvsagt vridd det til noe helt annet.

   Og hva er du mener han har sagt? Er det PSG-saken? Nok en gang et tilfelle på at det som gjengis i avisene er… skal vi være snille og si «upresist». Og fullstendig tatt ut av sammenheng. Men la oss for all del skylde på Suarez her også.

   Fingeren… ok, du skal få den. Dumt gjort. Men ikke noe som ikke er gjort før, uten at det har medført straff. Akkurat som ingen andre enn Liverpool har fått straff for «ikke å kontrollere spillerne sine» etter at de flokket seg rundt dommeren da Spearing ble utvist mot Fulham. Så jeg har en oppfatning av at begge de to sistnevnte reaksjonene fra FA kom like mye fordi LFC tok til motmæle ifm. Suarez/Evra-saken.

   Når alt det er sagt, så håper jeg virkelig innlegget ditt var ironisk ment.

 • Fredrik Hande sier:

  Hadde jeg blitt ansatt som Manager for Liverpool i sommer hadde jeg gjort følgende…
  Ut:
  Carroll
  Downing

  Inn:
  Cavani
  Lavezzi

  11 ved sesongstart

  Reina

  Johnson – Agger – Skrtel – Enrique

  Lavezzi – Gerrard – Lucas – Bellamy

  Suarez

  Cavani

 • Fredrik sier:

  Jeg er veldig enig i dette innlegget! Suarez kan dra for min skyld. Han spiller brukbart, men passer ikke inn i laget/spillestilen, og scorer for lite mål. Jeg ville elsket å se Torres tilbake i Liverpool! Han spiller stadig bedre, og om han får den nødvendige selvtilliten er jeg sikker på at han kan finne seg selv igjen og banke in mål for LFC. Chelski spiller en fotball som ikke passer han, og han har vel knapt fått en stikker/gjennombruddspasning siden han forlot anfield. Downing, Adam og Gerrard har pasningsferdigheter som gjør at jeg er overbevist om at han kunne lyktes for pool neste sesong. Jeg er dessverre heller tvilsom til at Kenny ser dette, og jeg tviler vel egentlig på at chelsea kommer til å selge han til Liverpool. Walk on, idag har gutta mye å bevise etter en svak sesong så langt

 • Espen Sandengen sier:

  Tanken har streifet meg mange ganger, men det har på en måte vært et hysj-tema. Uansett – nei.

  «Jeg mener han ikke er kald nok foran mål, og at han muligens har brukt for mye krefter før han kommer i avslutningsposisjon.»

  Kopi av før-sendingen til PL-studio her om dagen, men aight – hvor ligger problemet? Ikke bare hos Suarez. Hvem står helt alene på topp hele tiden, og ikke har annen mulighet enn å gå alene? Å dra seg fremover og miste ballen? På lengre baller der vi vinner ballen fremover, mister vi den ganske fort – fordi alle andre enn Suarez stopper opp på midtstreken. Suarez gjør mye riktig, selv om jeg ikke liker hvordan han prøver å vinne ballen på lange Reina-utspark, der han står helt alene og gir seg ut på lange løp bak forsvareren, der han bare håper på at forsvareren glipper ballen, fordi det funker svært få ganger.

  Men jeg er enig, i mange situasjoner har han 10 andre muligheter enn å gå selv, og han burde begynne å benytte seg av de oftere. En makker i toppklasse vil jeg tro endrer mye.

 • Roy-Arne Knutsen sier:

  Hvis Suarez vil bort som Torres er det vel ikke så mye man kan gjøre men å selge han p.g.a. det som har skjedd vil være katastrofe.Vi visste hvem vi kjøpte.Suarez er vår beste spiller og sikkert et problembarn men det må vi tåle.Han er ikke i nærheten av hva Roy Keane var og engelsk fotball overlevde han så da skal nok dette også gå bra.
  Vi har et problem fremover og øverst på lista mi er en offensiv og kreativ midtbanespiller.

 • sigurd sier:

  Enig med cato stort sett.

  det vi trenger er en god spiss. suarez er ingen goalgetter. bør spille i en fri rolle på kant eller bak/ sammen med en målscorer. noe som i og for seg var tanken da vi kjøpte suarez mens torres var rød…
  Folk som sier suarez bør dra er manipulert av media. Innse det! Barnslig og sytete fyr, men le av det og nyt spillet hans istede for å bli flau:)

  Og for å nevne carroll. vi betalte alt for mye fir ham. men nå er pengene overført. vi får aldri så mye tilbake. han er et bra våpen å ha i bakhånd uansett. God på det han er best på!

 • eivind sier:

  er man virkelig seriøse når dere vurderer salg av vår eneste verdensklasse spiller? Ambisjoner? Realistisk tilvekst ,Llorente!

 • Henrik sier:

  Kunne nå ha tenkt meg følgende 11er
  Reina (OFC)

  Johnson/kelly Agger Skrtel Enrique

  Lucas
  Shaqiri Alba
  Gerrard

  LS7

 • geir sier:

  Det er godt å se at det er mye meninger om Liverpool spillere. De beste spillerne er det også kontroverser rundt (med kanskje Messi som et unntak, men det kommer sikkert noe om han også når Macca vil). Det er også bra at Liverpoolblogg tar med noen kontroversielle innlegg også, slik at vi får litt debatt her inne. Når det er sagt, så er jeg heeeeeeeeeeeelt uenig i det du skriver. Og for å spare tastaturet litt, er det fristende å copy/paste inn svarene til «Cato Eriksen» og omtale de som mine egne meninger. Er 100% enig i det han skriver. Tok meg bryderiet å leste (raskt) igjennom tiltalen mot Suarez, og det er bare tøv, fra ende til annen. Det syntes jeg andre, som har sterke meninger om/mot Suarez burde gjøre også. Det er ingen tvil om at denne saken har svekket hans prestasjoner denne sesongen, men jeg er ikke i tvil om at han kommer sterkere ut av det til slutt, og hvis vi klarer å holde på han til neste sesong kommer han til å bli lysende!

 • Tommie Trydal sier:

  Håper alle di som klager på «oppførselen» og den såkalte overspillinga til suarez såg chelsea-napoli i går. Der fikk vi se hva dette innebærer i praksis, så min påstand om at Suarez LANGT ifra er blant di værste ble bare styrket for min del. REIN filmimg og rulling i nær 50% av dullene, og slikt er faktisk helt vanlig i alle ligaer og turneringer. Suarez er faktisk ikkje i nærheten av dette «nivået»! Syns det er fasinerende å se hvor sterk drogba er når det passer han, og hvor lett og skjør han er når DET passer han….men en fantastisk fotballspiller som jeg gjerne hadde sett i liverpool allikevel. For noen år tilbake ihvertfall….!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...