Hold deg oppdatert
Arkiv
QPR 3-2 Liverpool – Pinlig…

Følgende 11 startet for Liverpool: Pepe Reina, Martin Kelly, Jamie Carragher, Martin Skrtel, Jose Enrique, Jay Spearing, Steven Gerrard, Charlie Adam, Dirk Kuyt, Stewart Downing, Luis Suarez.

Syk start på kampen i London. De første 15-20 minuttene så vi en Liverpooldominans vi sjelden ser make til. Selv mista jeg tellinga, men det var vel ca 10 cornere i løpet av det første kvarteret. Dessverre endte ingen av de i mål, selv om det var nære.

Suarez fikk omgangens største sjanse etter 4 minutter da han kom gjennom alene med keeper. Dessverre har han det med å bomme på de enkle sjansene, og også denne gang. Både Kelly og Kuyt fikk store sjanser på den påfølgende cornerfesten, men QPR forsvarte seg heroisk, og hadde irriterende nok alltid en kropp i blokka.

Etter en halvtime virket det som om Liverpool hadde brent opp kruttet. QPR fikk spille seg mer inn i kampen og ta over initiativet. Cisse var småfarlig med et skudd fra distanse som strøk nettveggen, men Reina så ut til å ha kontroll. 0-0 til pause.

PAUSE

I annen omgang scoret Liverpool 2 mål, inkludert en perle fra Coates som fortjener mer hyllest enn jeg gidder å gi den i raseri. Skamfullt forsvarsspill sørget dessverre for at QPR kunne score 3 mål på 3 sjanser. Takk for alt, god natt.

Sluttresultat 3-2. Flere som burde sitte å skamme seg hele veien hjem til Liverpool.

16 Responses to QPR 3-2 Liverpool – Pinlig…

 • Hallingen sier:

  Gjennom min tid som Liverpool supporter er det mange skuffende resultater jeg har måttet akseptere og tåle, men dette her er kanskje (med usikkerhet) det værste og mest uakseptable jeg har sett av Liverpool.

  Å rote vekk en 2-0 ledelse til et lag som ligger under nedrykkstreken er rett og slett skammelig. Skikkelig flau akkurat nå, og det er absolutt noe spillerne burde være også. Vi spilte rimelig bra siste delen av 1. omgang og store deler av 2. omgang så det er positivt. Målet til Coates var ren nytelse, og det var også flere fantastiske trekk på 2-0 målet.

  Alt virket så komfortabelt… Vi ledet 2-0 og holdt ballen flott i laget uten at QPR skapte noe som helst. Å rote vekk 2-0 til 3-2 er bare helt på trynet, ingen unnskyldning. Også taktisk dårlig av King Kenny å sette inn Carroll få minutter etter reduseringen til QPR. Suarez spilte meget bra, og jeg fikk sjelvinger med en gang han kom inn. Han er ikke like god til å holde på ballen, og distansen mellom han og midtbaneleddet ble altfor langt. Horribel kamp av Henderson også.

  Denne kampen vil jeg bare glemme så fort som mulig, men utrolig kjipt mtp at både Chelsea og Spurs avga poeng. Hadde vi ikke rotet vekk resultater denne sesongen hadde vi fint vært på 4. plass. «Enkelt» kamprogram fremover, og jeg FORVENTER at spillerne skal reise seg etter denne fadesen, men man vet jo aldri med LFC og favorittstempelet.

  – Walk on!

 • Bea sier:

  Du vet du er bløtkokt når du, til tross for at du rister av sinne, ikke klarer la være å bli rørt av gleden til QPR-spillerne. Ja, går og tar meg en stille bolle, jeg.

 • Håvard sier:

  Ekstremt dårlige taktiske bytter. Henderson var utrolig svak. Holder nivået verken offensivt eller defensivt. Reina virker å være limt til målstreken. Gi Doni en sjanse da. Reina har mistet egenskapene som matchvinner, dessverre. Huff så mye grums. Bare lei nå…

 • Hans Petter Nilsskog sier:

  Vi får se det gode også at han Coates fikk sitt 1 pl mål å førr ei scoring håpa ikke det va noe alvorlig skade han M kelly fikk sæ

 • Øivind sier:

  Er det bare meg, eller føles det mest ut som en taktisk bommert av Kenny? Suares som var en trussel igjennom hele kampen, ble tatt av banen når vi ledet 2-1. Føler at Suares kunne gjort det mye bedre alene på topp enn Carroll. Noen som fikk med seg reaksjonen til Gerrard når QPR scora? Tenk hvor frustrerende det er å være Steven Gerrard akkurat nå. Jeg sitter her med en følelse og håp at vi ikke møter Sunderland i semien. Hele sesongen har vi ikke klart å spille bra mot svake lag. Ting skjærer seg når vi skal vinne. Håper på Everton så vi klarer å gjøre en god kamp.

 • Max sier:

  DET VÆRSTE ER NÅR DU HAR EN 2-0 LEDELSE! OG DET SKULLE IKKE ENGANG HA VÆRT CORNER PÅ DET FØRSTE MÅLET! BALLEN SÅ UT SOM DEN GIKK VIA MUREN MEN DEN SKRUDDE DIREKTE UT! DOMMERNE ROTER DET TIL IGJEN!

 • Max sier:

  Folkens, det er ikke VI som må skamme oss. Det er laget. De spilte der ute, ikke vi. Det er ikke mye vi kan gjøre med saken. Jeg er og så sint og frustrert men jeg ser frem til neste kamp. Der vinner vi forhåpentlig vis på hjemme mot Wigan! Og vi må holde tempo med Newcastle.

 • Roar Stene Granlund sier:

  Første 30 minuttene er vi meget gode, prikken over i’en mangler. Suarez må lære seg avslutter egenskaper snarest.
  Kelly blir skadet og byttes ut. Carragher har ikke den samme offensive kraften og dermed mister vi høyresidens offensive kraft.
  Adam byttes ut pga skade med Henderson. Han holder rett og slett ikke mål på dette nivået. Gjør dårlige valg, er svak i duellspillet og synes hårsveisen er viktigst når han entrer banen.
  Suarez er en mye bedre spiller for laget enn Carroll noen gang kommer til å bli. For veik i duellspillet i forhold til størrelse, blir bare nesten med kjipper og stusser, er ikke i stand til å være et oppspillpunkt.
  Skrtel gjør to feil i kampen. Feilberegner ballens kurve og blir gruset av Cisse på 2 – 2 scoringen. Ute av posisjo på mål nr 2. sammen med Enrique.

  Hva viser denne kampen
  1. Vi har altfor tynn stall
  2. Spillerne eier ikke killerinstinkt.
  3. Spillerne mangler seiersvilje.
  4. Spillerne mangler taktisk innsikt i hvordan vinne kamper
  5. KK har endel mangler som coach.

  Jeg var høyt oppe denne kvelden, for på de andre tv’ene fikk Chelski stryk av shitty og vi ledet 2-0
  og så gjør vi 3 juniortabber og bort med oss.

  NATTA.

 • Henrik sier:

  Jeg bare ble sjukt opprørt over alle kommentarene på facebook-sida så sender samme kommentar her, men så det er sagt: Jeg så ikke kampen i dag, men fryktet at vi kom til å tape.. hvis en ser på statistikken så spiller vi ofte ræva etter en god cupkamp, men uansett vi skulle klare å slå QPR, men alt er ikke managerens skyld! Altså nå har vi slått Everton og så Stoke i kvartfinalen i fa cupen og alt er himmel, og så skal plutselig Kenny sparkes etter en dårlig kamp igjen. Jeg så ikke kampen i dag, men folk som snakker om dårlig kjøp av Carroll og Hendo…. Altså ingen av dem starta i dag! Når det gjelder Henderson så ser jeg mye likheter med hvordan Lucas ble sett på… Kaptein på det engelske U21 landslaget bør si litt… I tillegg debuterte han for Sunderland som 17-åring hvis jeg ikke husker helt feil, du er ikke helt talentløs da!!!! Jeg kan selvfølgelig si meg enig at 35 mill var altfor mye for Carroll, men han har vært bra i det siste, og jeg tror til og med Leo Messi har dårlige matcher. Jeg tror Carrol kan banke inn mål om to-tre år, men jeg tror også vi trenger en skikkelig goalgetter til neste år, men nå har vi altså Suarez og Carrol og må klare oss med det, selv om vi ønsker topp kvalitetet spisser, må vi støtte de vi har! Så til alle dere som sier spark Kenny Dalglish etter en dårlig match – FUCK OFF!!!! Jeg personlig vil gi mannen sine tre år! Dette er tross alt han som ga oss vårt siste seriegull… ikke glem det folkens. Det var alt god natt…

  • MortenM sier:

   Enig med deg!

   Grusomt å rote bort 3 poeng i en kamp vi kontrollerer så til de grader fram til 77min! Viser mye bra angrepsspill til tider, hvor Suarez/Gerrard/Downing begynner å finne tonen. (2 nye assist av Downing i dag!)
   Skrtel gjør sin dårligste kamp i år og det kun basert på 2 avgjørende feil på sluten. Reina virker passiv, men til hans forsvar så får han vært lite hjelp i feltet på de 2 scoringene som kom på innlegg.

   Ekstra surt blir dette av at Chelski og Spurs roter bort poeng hvor 3 poeng kunne gitt oss heng på 4plassen igjen, men fryktet også dette etter å slått Everton og Stoke på en uke. Stabilitet er et problem, men det kommer med kontinuitet og da må spillere få tillit over tid. Henderson kommer å bli en god spiller for oss så snart han senker skuldrene og får litt mer selvtillit i spillet, mens Carroll har visst forbedring og begge er kjøpt for fremtiden! Mener mer at Adam viser seg som et skuffende kjøp. Ok med assist, men alt for mange dårlige kamper + straffebommer og enlendige cornere/frispark (Var vel venstrefoten hans vi kjøpte egentlig).

   Håper nå at flere unge får sjanser i PL resten av sesongen, og at vi møter Everton i semien på vei til ny finale og mulighet til pokal nr 2 i år! (Alt er ikke bare mørkt folkens!)

   La oss ikke glemme 2 seire og 5-0 mot Everton i år heller. Smaker godt de og 😉

   Ny kamp til helgen, nye muligheter! In King Kenny we trust! YNWA

 • Tore sier:

  Synes Liverpool spilte en fantastisk kamp, men tror vi taper de siste 15 minuttene på grunn av at spillerne er slitne (og ukonsentrerte) etter cup-kampen. Ingen unnskyldning, men kanskje en forklaring. Eneste forsvarspilleren som får godkjent i dag er Coates som ikke spilte i helgen.

 • Lena sier:

  Først og fremst drit lei å lese linjer som dette… «If you can’t support us when we lose or draw, don’t support us when we win.» Selvfølgelig et fint motto dette, men handler vel ik om at vi ik støtter klubben. Er vel nettopp pga vi støtter og elsker klubben at vi gidder å diskutere og få ut frustrasjon el glede etter kampene. Dessverre for vår del denne sesongen har d blitt mest frustrasjon, men støtten og gleden man har for klubben blir ik borte av den grunn. Men som sagt etter x antall dårlig spilte kamper må man få lov å si/mene at dette er for dårlig. Og når de spiller bra så skryter man selvfølgelig. Så blir for dumt å si at når vi vinner er d ingen som klager, men så fort vi taper er d bare klaging! Ja d er jo ofte sånn at hvis man gjør jobben sin på best mulig måte får man ingen klager, men hvis man gjør en dårlig jobb finns d rom for klaging/forbedring!!! At man kan stille spmtegn ved enkelte spillere som Kenny har kjøpt er helt naturlig, de fleste han har kjøpt er altfor dårlige for en klubb som LFC. Jada d tar tid å bygge opp et lag og unge spillere må få en sjanse t å utvikle seg…. MEN man må jo ha et lag i bunn som er bra nok til å hevde seg i toppen, for hvis man skal fortsette i samme sporet som vi har gjort, blir vi snart sett på som en middelmådig klubb av hele verden og da blir d straks vanskeligere å bygge opp et topplag, for hvilke gode fotballspillere med ambisjoner om å spille i toppen av PL el CL vil til et middelmådig lag som det vi har blitt??? Ik for seint for en stor klubb som LFC enda selvfølgelig, men hvis d blir sesong på sesong med dårlig fotball kan jo dette bli resultatet?!? Syns også d er noe feil med tankegangen til ledelsen hvis målet er å bli blant de fire beste, ja dette er selvfølgelig bra. Men et mål for hver sesong skal/bør være å vinne ligaen… Dette er bare min mening da 🙂

 • Karce sier:

  Valgte å la være å kommentere resultatet rett etter kampen. Følte på meg at det ville bære fullstendig galt avsted.
  Så etter en dårlig natts søvn og 17 kopper kaffe før lunsj kan man kommentere uten å ta fullstendig av.

  Vet ikke om det er en unnskyldning eller forklaring men jeg tror cupkampen satt både i beina og hue. De så dødsslitne ut de siste 20.Mistet fullstendig konsentrasjonen. Skrtel og Enrique så fullstendig bortkommen ut. Og så nok et stolpetreff da, bare for å gjøre det hele helt komplett.

  Denne PL sesongen er bare å sette en stor feit svart strek over og starte på nytt neste sesong.

  Vi tok Kalle Anka Cup og tar vi FA cupen også så spiller det keine kasserolle om vi blir nr 7 eller 17 for min del.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...