Hold deg oppdatert
Arkiv
Reaksjoner etter QPR-kampen

Vi har sett en nytt lavmål denne sesongen, ikke kun fra spillerne som klarte å miste en 2-0-ledelse på et kvarter, men også store deler av fansen, som i rent sinne kastet ut den ene useriøsiteten etter den andre. Det var en skam å lese på Facebook-sidene våre i går, enkelte gikk alt for langt, og noen av kommentarene må sensureres i henhold til lovgivning som sikkert er der ute.

Her er reaksjonene fra fansen og King Kenny:

Det er ikke uvanlig å bli frustrert etter et tap, men i reaksjoner etter kampen tidligere, og i svar på facebook-gruppen, har vi prøvd å hinte til at det kan være greit å gå seg en ti minutters tur før man kaster ut alle meningene sine til resten av Norge. Med fullt navn står enkelte frem med meninger som jeg i mine øyne aldri hadde turt å dele. Nå må det også nevnes at enkelte klarer å holde seg i skinnet, de føler samme frustrasjonen, men forstår også at det ikke hjelper å spre galle til enkeltspillere, trenere og andre i Liverpool.

Her er indrefiléen av kommentarer i går:

Sett KD i fengsel, selg klubben og la spillerne jobbe på altinn.no! case closed!!

Kenne Dalglish har brukt 700£ M på amatører, framfor fotballspillere. En spiss som er vaksinert mot å score mål, nei vent, to spisser. To idtbanespillere som så vidt holder Championship-nivå og en venstreback som ikke kan heade en ball.

Jeg tar hintet ditt ang at det er frivillig å like bloggen, og samtidig melder jeg at bloggen burde hete Brynje.blogg.no, ettersom bloggen ikke representerer en stor del av supporteran, hvis vi kan kalle oss for det.

liker ikke dalglish. få han ut å sett in en ordentlig manager

Jeg ser absolutt ingen fremgang som KD gjentar hver eneste uke, mannen bør ta en synsjekk

Detta er så jævlig flaut og jeg gruer meg allerede til neste sesong under kenny. 🙁

King Kenny my ass!!

Jeg stopper her, orker ikke mer, blir depressiv. Jeg leste gjennom kommentarene på facebook igår, jeg har aldri vært så flau over egne fans. Liverpool-fansen er kjent som verdens beste fans, man kan få en liten følelse at vi kanskje ikke er det. For med optimismen følger ofte skuffelse(bør vi ha blitt vant til de siste 20 årene??), fremfor å gå i dypet på kommentarene vil jeg heller minne dere om første setning i verdens fineste fotball-hymne:

«When you walk through a storm
Hold your head up high»

I motgang, må man holde hodet oppe. Vi er alle like skuffa etter et ufortjent tap, men de fleste av oss har et stort forbedringspotensial i å tenke over hvordan vi uttrykker oss. Her er noen eksempler på hvordan det bør gjøres:

Støtt laget, eller gå å hei på chelsea!
Magnus Løkken

Trur city å barca treng fler medgangssupportera! Stikk t dem istede! YNWA ♥
Ørjan Nilsen Mosbakk

Hvis dere ikke klarer å støtte klubben deres i motgang, da har du ikke rett til å støtte de i medgang!, Klarer du ikke å takle motgang uten å diskriminere alle spillerene og trener teamet, kan du bare ta på deg en blå drakt og gå til den andre delen av byen!.

Jonathan Kahn

Herregud, roe ned personangrepene på de som driver bloggen.. de spilte tross alt ikke kampen! Og pust gjerne tre ganger før man lirer av seg noe!
Miguel

Vel, nå blir jeg stolt likevel, godt at flesteparten her er enige om at vi ikke skal spytte på våre egne spillere, eller trekke vår egen klubb ned i søla selv om vi møter motgang 🙂 YNWA –
Boye Strandmyr

Valgte å la være å kommentere resultatet rett etter kampen. Følte på meg at det ville bære fullstendig galt avsted.
Så etter en dårlig natts søvn og 17 kopper kaffe før lunsj kan man kommentere uten å ta fullstendig av.

Karce

Kenny Dalglish etter kampen

Det er sjeldent jeg er uenig når Kenny uttaler seg, i går var han litt vel myk i kantene. Han ønsker sjeldent å se det negative etter kamper(forøvrig egentlig positivt), men han klarte å uttale at han mener at gutta holdt konsentrasjonen oppe i 90 minutter da han fikk spørsmål om det. Han mener selv at QPR skal få honnør for innsatsen de siste 20 minuttene, fremfor å skylde på gutta i rødt.  Vi fikk ikke hva vi fortjente, det er vel et tøft liv antar jeg, sier Kenny etter kampen til de offisielle sidene.

Han skryter av Liverpools innsats de første 75 minuttene, og det er noe vi bør ta med oss i regningen når vi uttaler oss om en kamp. Ja, det var flaut å ryke på dette tapet, men QPR var så og si sjanseløse gjennom hele kampen, før de sørget for årets kollaps fra Liverpool sin side.

Folkens….

Det er lov å uttrykke sinne, men før man overgriper seg på tastaturet så er det greit å ta et stort magedrag og tenke over hva man skriver. Når enkelte krever at vi selger Enrique fordi han hadde en dårlig markering på slutten, så må man gå i seg selv og spørre om man klarer å se det fulle bildet i hva Liverpool bygger opp om dagen.

På lørdag er det en ny potensiell skuffelse, eller skal vi se på det som en potensiell seier? Jeg vet ikke, som sagt er jeg litt depressiv etter å ha lest gjennom kommentarene igjen.  Jeg gleder meg ihvertfall til kamp, la oss nyte sesongen videre, for snart er det sommerferie igjen. Fjerdeplassen er nok long gone, men for oss som liker tippeligaen, så er det som natt og dag å få se Liverpool spille, og deilig er det, selv om det kommer en skuffelse eller tjue i løpet av en sesong.

YNWA alle sammen!

35 svar til Reaksjoner etter QPR-kampen

 • Trym sier:

  nå er det snart gått et døgn siden tapet og optimismen siger seg innpå igjen, PL sesongen er kjørt, men vi lever i cupen, vi får bare ta den med et svært smil om munnen og se lenger enn til mai.. se på det spillemessige gjennom hele sesongen(ikke resultater, men spill) der har vi mye å glede oss over.. smil mine røde venner livet har vært tøffere enn nå.. bare se under gillet og hicks med hodgson.. vi er på vei oppover det veit jeg bare..

  • Tony Holm sier:

   Herlig Trym 🙂 Selv hadde jeg ingen forventninger til tittel før sesongen, men håpet på spillemessig fremgang. Det har jeg fått, pluss en tittel, og vi kan også få FA-cupen med på kjøpet. Jeg kommer uansett til å være fornøyd når sesongen er over.

  • Anders sier:

   Støtter denne. Spillemessig har vi sett et nytt Pool under KK, noe som er svært gledelig.
   Vi mangler fortsatt stabilitet, samt en spiss som vet hvor målet står! Vi får håpe på sommeren.

   • MortenM sier:

    Suarez veit jo hvor målet står ellers ville han jo ikke klart å treffe stolpene så mange ganger på en sesong ;p

 • Anders sier:

  Etter å ha vært supporter i 25 år har man blitt vant til skuffelser, men det må sies at det var en ny glød tent før starten av denne sesongen. Nye eiere, ny manager og flere nye spillere ga meg en slags tro på at dette kunne ende blant de fire beste.
  Har etter å sett sesongen skride frem, blitt langt mer nøktern i forhold til lagets svingende prestasjoner. Det er altfor tidlig å si noe om hvordan dette relativt unge og nysammensatte laget vil prestere over tid, men håpet før sesongstart var nok overdrevet(nær sagt som vanlig) 🙂
  Det var svakt å glippe seieren i går, det er INGEN uenig i, men problemet er nok sammensatt. Dels må Dalglish ta på seg ansvar for å rygge laget og ta av vårt kreative oppspillspunkt i en kritisk fase og dels må spillerne selv ta ansvar. Da spesielt Carra, Skrtel og Enrique som gjorde sin svakeste kamp i rødt i går.

  Jeg er ikke typen som roper korsfest, og har stor tro på KK og stort sett laget også. Jeg mener at kontinuitet er nøkkelen her, men det er vel klart for alle at noen av våre menn ikke holder standarden pr i dag. Min mening er at vi trenger en rask høyreving og en spiss av episke dimensjoner. To til tre nye klassespillere inn i sommer og vi har gode sjanser neste år(som jeg alltid sier).
  La KK sette en stabil 11’er neste år og la oss håpe at skader ikke ødelegger dette.

  • Tony Holm sier:

   Helt enig. Vi må se på dette som et prosjekt, Kenny har måtte ta over et lag i ruiner etter en manager som var overbevist om at Christan Poulsen var en spiller som kunne heve laget. Vi har mange nye spillere, og det tar tid å bygge opp et slagferdig mannskap. Vi har spilt godt i de fleste kampene i år, selv om vi har vært dødelig ineffektive, så sier de fleste av oss, som du, at vi trenger en spiss som vet hvor målet står. Kontinuitet er nøkkelordet her, og det tar tid 🙂 City er et godt eksempel, de kjøpte inn en hel haug av klassespillere, men først i år er de med i kampen om seriegullet, ting tar tid i dagens moderne fotball når man satser.

 • Chris sier:

  var kanskje hard mot spillerne, men betyr ikke at jeg ikke støtter dem! tror kenny må gjøre noen endringer til sommeren, men er glad vi har en manager som kenny og en eier som støtter både manager og lag 100%. for satse å håpe på retur til wembley!

 • Ørjan sier:

  he, he. ikke ofte jeg blir sitert, men når jeg dundrer til med en god dose ironi, så blir jeg tatt seriøst…

  • Tony Holm sier:

   Sjeldent vi tar med kommentarer fra facebook i reaksjoner etter kampen, stort sett kommentarer gitt her på bloggen. (skal det også nevnes at jeg ikke har svart belte i ironi) – Om du er Mosbakk, så har du et poeng 😉

   • Tony Holm sier:

    Nå vet jeg forresten hvem du er, bør kanskje legge ironien i en boks når man velger å kommentere, evt tillegge info om man er ironisk. Avslutningen i setningen din antyder at du er ganske seriøs, men som skrevet, jeg er fryktelig dårlig på ironi.

    • Ørjan sier:

     skulle kanskje avsluttet med et 🙂
     skjønner mange er frustrert og forbannet, men det tok fullstendig av. derfor tok jeg og heilt av 🙂
     heldigvis ny sjanse på lørdag. YNWA!

 • Erik Bergflødt sier:

  Har fulgt mitt lag i 43 år, ser ikke noen grunn til å slutte med det. Etter så mange år har jeg lært at det går i bølger. Er seff like skuffet som alle andre når det går litt på trynet, men dersom du er fan så retter du ryggen og går på igjen, ny kamp lørdag, jeg har som alltid stor tro på seier, om det går til he… igjen så er det ny kamp om få dager og etter denne sesongen kommer det Pinadø en ny sesong. Stå på, hevnen kommer til helga YNWA

  • Tony Holm sier:

   Herlig Erik, riktig holdning. Denne likte jeg godt 🙂 Hadde folk hadde samme innstilling i livet, hadde det vært færre folk på lykkepiller i dagens samfunn 😀

 • Tomas sier:

  Gårdagen ga grunn til enorm skuffelse og frustrasjon. I kjølvannet av det er det ikke vanskelig å skjønne at det tipper over for noen. Men jeg er enig at man bør telle til ti før man kaster seg over tastaturet. Blogginnleggene her bærer imidlertid preg av at det generelt ikke skal være «lov» å være kritisk til enhver tid sittende manager og spillerstall; les: at man bør ikke være uenig med Liverpoolblogg…. Jeg presiserer imidlertid at det å være skeptisk og uenig i managervalg, ikke er ensbetydende med man ikke støtter til enhver tid sittende regime. Jeg håper imidlertid jeg misforstår kraftig. Jeg er nemlig en supporter som er og hele tiden har vært skeptisk til KD. Jeg synes han var rett mann til å ta over kaoset etter RH. Dette grunnet hans diplomatiske egenskaper og evne til å gjenskape tillit og samhold. Jeg har imidlertid aldri sett for meg KD som en langsiktig løsning som han nå har blitt. Sesongen så langt har ikke endret dette bildet for meg. Jeg forbeholder meg faktisk retten til å ha slike meninger samtidig som jeg fortsatt anser meg for å være Liverpoolsupporter så god som noen (ikke fanatikere). Så håper jeg det også innenfor Liverpoolblogg er takhøyde for å være både kritisk og uenig. I motsatt fall står vi overfor en hyllestside. Det var neppe intensjonen og bringer heller ingen videre.

  • Erik Bergflødt sier:

   Kritisk er bra, usakelighet er tull. Anser deg ut ifra det du skriver at du helt klart er av de saklig kritiske, det er flott. Sure oppstøt hører ikke hjemme i ett seriøst debattforum. YNWA

  • Tony Holm sier:

   Her er det takhøyde for å mene hva man vil, det vi ønsker å etterstrebe er at man holder seg på et saklig nivå. Jeg fulgte debatten i går, og syntes Brynje var saklig og hadde rettmessig grunn til å reagere på enkelte. Ellers er vi fire inviduelle personer som driver bloggen, og vi går inn i diskusjoner med egne meninger. Alle er hjertlig velkommen til å gi sin mening, for min egen del så er jeg veldig opptatt av å vise lojalitet. Et begrep som står dypt i Liverpool. Å kreve hodet til KK etter ett år i stolen er illojalt, og viser at man ikke forstår hvor lang tid ting tar i fotballen. Her er ingen hyllestside, vi var ganske vasse mot Hodgson ganske tidlig, av stor grunn. Han fikk sjansen, men viste tidlig at han var absolutt feil mann for laget. KK derimot har vist fremgang, og er Kongen av Liverpool FC, og så lenge laget har fremgang bør man kunne se det, fremfor å sette ham i gapestokken så fort vi taper mot dårligere lag(en gjenganger i år).

   • Tomas sier:

    Veldig bra. Mitt poeng er at det er mulig å være kritisk til personer i posisjoner i Liverpool; herunder i den forstand at man stiller spm. ved om det er rett person i rett posisjon for fremtidig utvikling, men samtidig bevarer lojaliteten til til enhver tid sittende sportslig ledelse og spillerstall. Jeg har ikke krevd hode hans på et fat men stiller spm. ved om han er i rett posisjon til å føre Liverpool dit vi vil ha dem. Og det har ikke noe å gjøre med QPR-kampen. Men nå sitter han der, og da håper jeg virkelig at jeg tar feil! God helg:-)

  • Brynje sier:

   Dette er jeg totalt uenig i Tomas.
   Her er takhøyden stor, og større og høyere enn de aller fleste andre steder på nettet…

   At folk er kritiske til spillere, stall, manager, styre og stell er selvsagt helt frivillig, men å si at «man ikke kan være uenig med Liverpoolbogg» synes jeg er så feil som det kan sies….

   Jeg kan være den første til å si at jeg ikke er fornøyd med hverken Carroll, Adam eller Henderson denne sesongen jeg… Dog så vil jeg ikke kappe hodet av dem etter 7 mnd og jeg er villig til å gi de tid, i motsetning til mange andre, både her inne og inne på Facebook.

   Om alle mennesker til enhver tid hadde vært enig så hadde både bloggen og verden generelt vært et jævlig kjedelig sted 😉

   Kjør på videre med meninger og ytringer, men når man ytrer sine meninger så må man også tåle og bli diskutert i mot ikke sant?

   • Tomas sier:

    Flott! Jeg håpet virkelig at jeg hadde misforstått og er glad for oppklaringen. Idet Liverpool har fattet et valg hva gjelder manager, håper jeg selvsagt at jeg også der tar feil og at KD gjør min skepsis til skamme. Når det gjelder spillere, er jeg enig i at nye spillere må få noe tid og jeg synes flere av de nye spillerne har kommet seg nå i 2012. Spm. er likevel om de er gode nok for et lag som ønsker å kjempe i toppen av PL og Europa. Det får tiden vise. Jeg innrømmer glatt at jeg tok feil med tanke på Lucas Leiva, men håper uansett på noen solide nysigneringer i sommer:-)

 • Mikael sier:

  Dette er en av de kampene en bare må konsentrere seg for å glemme og gå videre… Sitter ennå i at 4.plassen forsvant, men cupen lever – og jeg er positiv til å reise tilbake til hjemmebanen/Anfield til høsten igjen. Tror noe er på gang og at vi bare mangler en liten brikke (som kommer i sommer?). Forrige sesong manglet vi flere.YNWA, Ferry ‘cross the Mersey og hele pakka til dere alle! 🙂

 • Max sier:

  Folkens, jeg kom ikke på dette før nå, men tenk dere hvis LFC IKKE hadde brukt alle de pengene tenk så kunne LFC kjøpt Alexandre Pato når AC Milan trengte penger. Eller vi kunne spart opp til C. Ronaldo. 1,6 mrd 😉

 • Jonas Pedersen sier:

  Jeg støtter ikke utsagnet øverst i innlegget, men det må og det skal gå ann å kritisere enkelte spillere etter gårsdagens fadese. Eneste som de SKAL i det minste gjøre er å løpe til krampa tar dem, når jeg ser enkelte spillere som faktisk tjener flerfoldige millioner i året ikke gidder å yte maksimalt, tråkke til og blø for drakta, da skal det være lov med ramaskrik. 12 år siden Liverpool tapte når de hadde en 2 måls ledelse, og jeg veita søren hvor lenge sida vi har ledet, når det gjenstår et kvarter, med 2 mål og tapt. Diverse spillere har blitt slaktet i mediene over hvor dårlig de har prestert i år, hvorfor går de ikke inn i hver kamp med en guts og glød som forteller; «Fy faen jeg skal vise «dem»»?? Det har liksom blitt en arroganse i laget der de syns ikke å vise respekt til antatt dårligere lag. FÆLT å se på. Dette er ikke Kenny sin feil i mine øyne forutenom spillerkjøpene (i samråd med comolli), det er kvaliteten og oppoffrelsen de viser. Liverpool viser gang på gang at de kan spille jævlig bra under Kenny, men dårlig kvalitet og litt uflaks på siste tredjedel må spillerne ta på sin kappe.

  • Tony Holm sier:

   Står det noe sted at det ikke er lov å kritisere spillere? Poenget var at enkelte av kommentarene er for usaklige, både mot spillere, trenere og andre. Det er snakk om en balansegang, at man puster med magen før man forklarer at enkeltspillere hører hjemme i cocacolaship

 • Fredrik Hande sier:

  Sir F****son har jo holdt på en stund, og det skal sies at han er relativt flink i faget sitt. Når han kom til manure hadde han et mål, å bli verdens beste fotballag! Men, ikke over natta. Det tar tid og bygge lag, husk det. Vi må senke forventningene våre og innse at vi er ikke et CL lag lenger. I år har sesongen vært blandet, det er veldig mye positivt å ta med seg, og en god del smårusk som kan rettes på. Husk det fins alltid en sesong til, og til neste sesong må vi heller sette oss som mål å bli litt bedre år for år, heller enn å si at 4’plassen MÅ berges. Hvis vi supportere klarer å ha det i bakhodet og klubben fortsetter fremgangen vi har hatt over det siste året, kan vi fint kjempe om PL og CL gull om en 5, 6 eller 7 år. Men, for all del vi kan jo også ende opp som Leeds….

 • Hallingen sier:

  Jeg har uttrykt meg selv på dette emnet utallige ganger, og alle vet jeg støtter King Kenny, spillerne og klubben fult ut.

  De som tar helt av burde roet seg ned før de la seg over tastaturet, men man er i sin fulle rett til å kritisere spillernes prestasjoner og taktiske valg av King Kenny etter det største lavmålet på flere år. Så det burde ikke være slik at fordi man kritiserer valg og spillerprestasjoner etter denne kampen blir man henvist til å være Chelsea supporter.

 • Et par ting som er viktige å huske på:

  Det er stor forskjell på å kritisere spillere, valg og kjøp/salg, og på å si at man bør selge alle spillere som ikke har prestert etter kort tid i klubben, å sparke manageren (eller sette han i fengsel, oh lord!). Ingen er uenige i at avslutningen mot QPR er alt for dårlig, og det skal ikke skje, vi er også enige i at man har prestert for dårlig i flere andre kamper også i år. Men det skjer i fotball, og det er ikke grunn til å selge unna, sparke manager og starte på nytt. Det er taktikken i Chelsea, og de siste åra har ikke det fungert kjempebra akkurat..
  Skal f eks Tottenham selge unna spillere og sparke Harry «Dette vil jeg ikke uttale meg om, men det var feil av dommeren» Redknapp fordi de har hatt en dårlig periode etter stor fremgang? Naturligvis ikke.

  Det er også stor forskjell på å komme med konstruktiv kritikk, og å bare spy ut eder og galle.
  Eksempler:
  «Charlie Adam har hittil ikke prestert bra nok, han sliter ofte med tempoet, dekker ikke store nok rom defensivt, og prøver for ofte på utrolig vanskelige ting». Det er kontruktiv kritikk, med hvorfor man mener spilleren ikke er bra nok.
  «Adam, Carroll, Henderson og Downing hadde ikke fått spille i norsk 3. divisjon, de er helt ubrukelige og jeg skulle heller spilt, spark dem og send dem på NAV, ASAP!». Dette er eder og galle, og tilfører absolutt ingenting til en samtale/diskusjon rundt laget vårt.

  Noe som ikke er fult så negativt, men heller ikke gir så mye i diskusjonen i mine øyne, er kommentarer som «Henderson er ikke bra nok, det klarer alle å se!». Totalt uten argumenter eller grunner til at han ikke er bra nok, det gir ingen noe i diskusjonen i mine øyne.

  Når det gjelder oss her i Liverpoolblogg.no, har det alltid handlet om en løs tone, stor takhøyde og bortimot frie tøyler. I løpet av over 2,5 år kan vi vel telle på èn hånd antall kommentarer vi har sett oss nødt til å fjerne da de har vært støtende eller stygge, og vi svarer de aller fleste på deres meninger, og gjør det på en skikkelig måte.
  Hvis alle dere som kommenterer skal få lov å ha sine egne meninger, må vel også vi som driver bloggen få ha våre, og argumentere for dem og stå på dem? Det må nesten kunne gå begge veier, for vi er 4 kompiser som skriver om klubben vi elsker og våre meninger rundt den, vi er ikke en nøytral avis eller lignende, og det har aldri vært meningen heller.

  Mange synes sikkert jeg har vært en av de som har vært litt «strenge» noen ganger når jeg er uenig om ting, men det har i de fleste tilfellene, såvidt jeg kan skjønne, da handlet om folk som har kommet med innlegg som rett og slett er feil, omtalt noe som fakta som er langt fra tilfellet osv, det innrømmer jeg glatt at irriterer meg kraftig, og da kan jeg også svare litt krast.
  Ingenting gleder meg så mye som når noen som er uenige med meg argumenterer godt for sitt synspunkt og jeg får et annet perspektiv på ting, det er det mest interessante med en diskusjon, om det handler om fotball eller noe annet.

  Håper ingen virkelig føler at det ikke er lov å si sin mening på Liverpoolblogg.no, i hvert fall etter svarene dere har fått av oss nå 🙂

  • Bea sier:

   Med fare for å bli sikta for personforfølgelse her: Du ER så suveren til å ordlegge deg, Stig Magnus! Jeg får mental adhd av diskusjoner der ingen egentlig diskuterer, de bare roper ut meningen sin. Flesteparten er egentlig enig, men ingen tar seg bryet med å høre etter, og dermed løper man rundt i den samme gamle ringen. Så kommer du inn fra høyre, skreller av alt bablet, og vips blir sakens kjerne klinkende klar. Det er deilig, det! 🙂

 • Ojar sier:

  Hva med å være litt realistiske? Selfølgelig vil alle at «klubben sin» skal vinne serien, men desverre er det bare et lag pr år som kan hjøre det.
  De to lagene fra nabo byen har ressurser vi ikke kan matche. City har utømmelige pengesekker til å hente spillere med, og de røde fra den byen har faktisk kune bygd et lag gjennom snart 30 år med små utskiftninger hver sesong. Vi må begynne nesten helt på bunn, og da kan man da f… ikke forvente gull og grønne skoger med en gang.
  Hvis vi faktisk klarer å vinne to cup’er denne sesongen, skal vi være strålende fornøyde. Og det viser at DC og KK faktisk gjør noe riktig, til tross for at mange tusen «sofa managere» mener de kunne gjort jobben bedre. KK ser spillerene hver dag, og jeg vil tro at han har litt bedre grunnlag for å ta ut et lag enn en som stort sett ser kampene på tv…

 • Morten sier:

  Så utrolig mange talentløse uttalelser på facbook, jeg holder meg for å komme med noen rett etter kampen istedet. Uansett, om vi taper 10 for Ipswich, jeg støtter KK (ikke bladet) fullt ut – UANSETT. Når man lager en skikkelig omelett, må man knuse noen egg. Og det er det vi gjør nå – lager en skikkelig omelett. YNWA

  • Tony Holm sier:

   Yes, Morten 🙂 Det er akkurat det vi gjør, og jeg spiste faktisk omelett til frokost i dag, fordi jeg visste du ville bruke denne flotte metaforen. YNWA!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...