Hold deg oppdatert
Arkiv
Blackburn 2-3 Liverpool – Sweet Carroll Nine

I en nærmest parodisk fotballkamp på Ewood Park måtte Liverpool ty til sin fjerde keeper (inkludert Enrique) på tre kamper. To straffer, en strafferedning, stormløp mot Liverpoolmålet, en hel kortstokk med gule kort. Men aller viktigst. Maxi Rodriguez og Andy Carroll.

Liverpool startet med følgende 11: Doni, John Flanagan, Martin Skrtel, Sebastian Coates, Glen Johnson, Jay Spearing, Jordan Henderson, Jonjo Shelvey, Maxi Rodriguez, Craig Bellamy, Andy Carroll.

Liverpool fikk en drømmestart på kampen etter 13 minutter da Skrtel sendte en helt nydelig pasning til Bellamy på vei gjennom, som fant Maxi foran mål. Da blir det 0-1. Men Maxi ville ikke gi seg med det. To minutter senere var argentineren på rett plass til rett tid igjen. På retur etter en dobbelsjanse sto han klar til å plassere ballen i mål. 0-2 etter et kvarter.

Etter dette gikk det bare nedover dessverre. Etter rundt halvspilt omgang kronet Flanagan, som allerede var griseheldig som ikke hadde fått to gule og blitt utvist, sitt mareritt på Ewood Park med et tilbakespill rett i beina til Hoilett. Det endte i felling, rødt kort til Doni og straffe. Brad Jones kom inn for en preget Flanagan, og fikk en meget enkel oppgave med å plukke en av tidenes svakeste straffer fra Yakubu. I en rørende gest pekte Jones opp mot himmelen, som et tegn til sin avdøde sønn Luca som døde av leukemi.

Etter utvisningen var det smått paniske tendenser i hele Liverpoollaget, og Blackburn fikk dominere fullstendig. Etter 36 minutter ga det uttelling da Yakubu fikk stå klink aleine på et frispark og heade inn redusering. 1-2.

PAUSE

2.omgang ble omtrent som forventet, «power play» mot målet til Liverpool, men det var likevel Liverpool som var millimeter fra å øke ledelsen til 3-1. Carroll med stupheading på en nydelig Bellamycorner, men får akkurat for lite treff på ballen, og den går utenfor. MÅ score der.

Etter dette handlet det meste om Blackburn. Liverpools fjerde keeper på tre kamper måtte naturligvis tabbe seg ut også. Glipper ballen ned rett foran Yakubu og lager så straffe. Dommer gir korrekt gult kort. Yakubu gjør ingen feil denne gangen og utligner til 2-2.

Det ble et stormløp mot Liverpoolforsvaret etter utligningen, men de røde forsvarte seg heroisk og Blackburn klarte aldri å skape skikkelige store sjanser, selv om det hele tiden var småfarlig. Nærmest var egentlig Carroll da han nesten headet over Jones og i eget mål.

Derfor var det ingen som forventet det som skulle komme ett minutt på overtid. Ballen ble pumpet inn i feltet, hvor Agger stusset videre. Kjempen Carroll fosset frem og headet den inn bak keeper og bortefansen bak målet eksploderte. 2-3.

SLUTT!

Endelig er et ord som melder seg kjapt. Endelig klarte Liverpool å avgjøre en kamp til sin fordel i sluttminuttene. Endelig hadde man litt flyt, enda så mye uflyt og klønete tabber man klarer å prestere. Endelig er det et lag i rødt som viser vilje og innsats. Endelig 3 poeng. Da kan vi sove godt.

YNWA

20 Responses to Blackburn 2-3 Liverpool – Sweet Carroll Nine

 • Fredrik Hande sier:

  Ganske så stolt av noen av gutta i dag. De viste karakter! Det ble fort en vanskelig kamp med et svakere lag og kun 10 mann på banen.
  Så er det Skrtel da.. Når skal min beundring en ende ta? Aldri håper jeg! Maken til midtstopper skal du lete lenge etter! Jeg går så langt som å påstå at han er per dags dato kanskje verdens beste midtstopper!

  Mitt lag mot Everton:

  Jones/Doni

  Johnson – Agger – Skrtel – Enrique

  Spearing

  Shelvey – Gerrard

  Suarez – Carroll – Bellamy eller Bellamy – Suarez – Maxi

 • Kristian Klevberg sier:

  Jones kløner det til, men er naturlig nok rusten. Håper han klarer å få nervene på plass til helga.
  Flanno gjør sin dårligste innsats på førstelaget. Coates begynner å bli trygg i forsvaret. Skrtel er som vanlig stor og god.
  Synes Henderson gjør en god jobb i dag, og håper han fortsetter å utvikle seg.
  Carroll gjør en veldig god jobb i dag. Det samme gjør Bellamy. I tillegg viser Maxi at han bør brukes oftere. Er flink å posisjonere seg, og sender lure stikkere.

 • Ståle sier:

  Jada, dette var kampen som Liverpool kom bakpå i; mistet tomåls-ledelsen og ble kjørt bakpå. Mindre ballinhav enn noengang. Likevel bikker kampen i riktig retning – på overtid. Med en av våre mest utskjelte i hovedrollen. Tilfeldig? Tja. Vi hadde lite å spille for annet enn æren, og Blackburn kjempet for livet. Kampen var spennende men ikke særlig velspilt. Med Doni utvist var det vel en forventet kamputvikling. Ærlig talt tror jeg at vi har hatt problemer med å vinne med 11 mann. Vil trekke fram de mest positive i dag: Skrtel, Carroll og Super-Rodriguez. Nå må mannen få spille. Han scorer mål, selv om han ofte blir usynlig.

 • Max sier:

  Maxi burde starte litt oftere. Min formasjon mot Everton:

  ———————————————-Jones——————————————————————————————
  –Johnson——————–Skrtel————————————–Agger———————–Enrique
  ——————————Gerrard————–Spearing—————–Shelvey——————————–
  ————————Suarez———-Carroll————–Maxi Rodriguez

 • Tore sier:

  Spillerbørs:
  Doni 5
  Flanagan 1 (tipper dette var hans siste kamp for førstelaget på lenge)
  Skrtel 9 BB
  Coates 6
  Johnson 5
  Henderson 6
  Shelvey 7
  Spearing 6
  Rodriguez 7
  Bellamy 7
  Carroll 8
  Innbyttere:
  Agger 8
  Jones 4
  Enrique 6

  Vi er veldig avhengig av Agger og Skrtel i midtforsvaret. Erstatterne langt fra samme nivå. Synes Carroll fungerer bedre uten Suarez på banen.

 • Tomas sier:

  Denne XI hadde vunnet med stil! =)

  ————————Carrol————————-
  Bellamy—————————————Suarez
  ——–Henderson/Shelvey——–Gerrard——
  —————————Spearing———————-
  Aurelio(dersom klar)/Enrique–Agger—Skrtel—-Johnson
  ———————–Jones————————-

 • Nicholas sier:

  Håper på denne elleveren mot Everton:

  Jones

  Johnson–Skrtel–Agger–Enrique

  Bellamy–Gerrard–Shelvey–Downing

  Suarez–Carroll

  Kamptips: 2-1 Liv(Carroll, Downing)-Eve(Cahill)

 • Henrik sier:

  Hva med denne startoppstillingen vs Everton?
  ——————————————–Jones———————————————-
  —-Johnson———Agger——————————Skrtel———-Robinson—
  ——————————————Spearing——————————————–
  —–Maxi——————————Gerrard——————————–Bellamy–
  ——————————————Suarez———————————————-
  ——————————————Carroll————————————————

  Benk: Gulasci, Enrique, Coates, Shelvey, Downing, Sterling, Kuyt.

 • Hallingen sier:

  Alt håret var revet av når vi nok en gang rotet bort 2-0, men det falt magisk på plass igjen da Carroll headet inn seiersmålet.

  Mye positivt fra denne kampen, de 3 viktigste tingene:
  – Nøkkelspillere fikk hvile før kampen mot Everton
  – Maxi viser nok en gang at han er en veldig god spiller – iallefall til å putte ballen i mål, må spille mer framover!
  – Spillerne VILLE ha et resultat. Ikke noe giddaslaus dassing idag. Samtlige ga 100% for klubben, og spesielt Henderson fortjener skryt for dette.

 • Hans Petter Nilsskog sier:

  Carroll begynner å vise litt av det potensialet han hadde i Newcastle håpa dette va kampen kor selvtilliten kom stå på YNWA Liverpool

 • Tore sier:

  Tipper denne startoppstillingen vs Everton:
  ——————————————–Jones———————————————-
  —-Johnson———Agger——————————Skrtel———-Enrique—
  ——————————————Spearing——————————————–
  —–Downing——————Shelvey——Gerrard——————–Suarez–
  ——————————————Carroll————————————————

  Benk: Gulasci, Robinson, Coates, Bellamy, Maxi, Sterling, Kuyt.

 • Hans Petter Nilsskog sier:

  Så mye bedre å vær liverpool supporter 2 happy daga på rad først 3 – 2 seiern over blackburn så scum united tapte mot wigan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...