Hold deg oppdatert
Arkiv
Chelsea i finalen – Spurs i USA i sommer

Liverpool hamlet opp med Everton på lørdag, og etter 2-1 på tampen av Andy Carroll booket vi vår 3. (!) tur til Wembley denne sesongen, noe som vel må være rekord for et klubblag i samme sesong?

Søndag skulle Chelsea og Tottenham gjøre opp om hvem som skulle møte våre kjære røde i finalen på Wembley 5. mai kl 18:15. Chelsea trakk det lengste strået, eller de lengste, og feide Tottenham av banen med 5-1 i går.

Ironisk nok erstattes da Premier League-kampen mot nettopp Chelsea samme dato med finale på Wembley mot de blå fra London med en forkjærlighet for identiske plastflagg. Når denne kampen blir satt opp igjen kommer vi tilbake med når det er klart.

Den andre semifinalisten fra gårsdagens kamp på Wembley, Tottenham, er nå booket inn som treningskamp på USA-touren til sommeren. Man skal møte de hvite fra London på M&T Bank Stadium i Baltimore 28. juli. For de som er i statene på den tiden, er billetter allerede ute for salg.

Når det gjelder FA-cupfinalen kommer det til å bli et ufattelig trøkk før, under og etter kampen, og det er mange store poenger, spillere som har spilt for den andre klubben som Meireles, Johnson og aller mest Torres, historien klubbene har mellom seg med cupkamper de siste årene er også omfattende, samt at vi også slo dem ut av Ligacupen på veien mot vår triumf der.

Jeg gleder meg i hvert fall noe voldsomt til kampen, vurderer seriøst akkurat nå om jeg skal over, og det hadde jo vært fantastisk om vi kunne sikra vår andre cup, 2 av 2 hadde ikke vært feil!

YNWA!

9 svar til Chelsea i finalen – Spurs i USA i sommer

 • Morten sier:

  Det er godt vi møter Chelsea, så kan Torres se hva han gikk glipp av. Kanskje Stevie eller Pepe lar han få ta litt på pokalen etterpå… 🙂 Neida, jeg liker gutten, klarer ikke å mislike fyren, stakkar.
  Ellers sier Dalgish det så inni natta riktig :
  – Jeg synes denne fotballklubben er et fantastisk eksempel for alle som ønsker å ha en fotballklubb. Hvis det er litt uro, så står vi sammen for hverandre. Det er den fotballklubben jeg pleide å kjenne, og det er klubben jeg kommer til å kjenne.

  Det er DET Liverpool handler om. Rotekte følelser. Lange tradisjoner. Ekte mennesker. Null plastikk.

 • Ståle sier:

  Chelsea er favoritter på forhånd, ut fra hva de har prestert tidligere denne sesongen. Ulykka til Torres vil snu en eller annen gang, og fordi det har gått så inn i granskauen dårlig for han i Chelsea (og spesielt mot Liverpool) tror jeg det værste kan skje, at Torres blir matchvinner mot Liverpool i finalen.

 • Morten sier:

  Lurer på hva Torres hadde følt om det hadde skjedd..? Han har jo mange fortsatt mange venner i LFC, som Pepe og Steven. Vel, nok føleri, jeg tror vi gjør som vi pleier å gjøre i finaler: Vinner!

 • Espen G sier:

  Er det noen som vett om Joe Cole kommer tilbake til pool? Eller om dei prøver og kvitte seg med han etter utlånet? Det er en spiller eg kunne tenkt meg og hatt i klubben hvis vi fikk han i form igjen.. Syns han burde få en mulighet til.

 • Hallingen sier:

  Kan hende jeg skyter meg selv i leggen 5. mai ved å si dette, men har aldri vært mer selvsikker før en så viktig kamp mot Chelsea. De må konsentrere på Champions League, FA Cupen OG ta 4. plass. Samtidig har vi (fortjent) slått de siste 5 oppgjørene. Spurs har vi derimot slitt med de siste årene, så er glad Chelsea avanserte.
  Hadde vært så herlig om Gerrard løftet pokalen mens Torres så på – han dro jo for å vinne trofér. Kanskje litt stygg mot stakkaren (han var jo tross alt min desiderte favorittspiller), men litt ironisk ville det iallefall vært.

  @Espen G; Vet ikke. Om ikke Lille kjøper han så burde vi iallefall gi han pre-season å se om han presterer (nei vent, Aquilani gjorde jo det, men han ble kasta på hodet og ræva ut). Blir spennende å se hva som skjer med han til sommeren, men han har iallefall fått en «ny vår» i Lille.

  @Ståle: Vil si det er 50/50. Chelsea fordi de over sesongen under ett har vært mye bedre enn oss, samtidig så må LFC kun konse på FA Cupen og har taket på Chelsea innbyrdes.

  • Fredrik Hande sier:

   Enig her ass. Tror Chelsea spillerne kan få slite med motivasjonen foran FA cup finalen. Håper Chelsea slår ut Barca i CL så de må konse på en CL finale.

   • Tommie Trydal sier:

    Ett møte med liverpool i en FA cup finale….chelsea kommer IKKE til å slite med motivasjonen her uansett hva slags andre turneringer di er med i. Bedre med chels en spurs, men at vi skal ha fordel av mangel på motivasjon skjer ikke desverre.
    PS! Håper ALDRI chels slår ut barca, håper heller chelsea ALDRI vinner noe som helst. La heller messi gjøre di litt svimle før finalen.

 • Stein Tangen sier:

  Her er de ikke plass for håper vi vinner-DENNE KAMPEN SKAL VI EIE FRA START TIL MÅL.
  Disse spillerne som valgte andre lag skal få seg ein ny nedtur.
  YNWA.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...