Hold deg oppdatert
Arkiv
Carroll og annet sommernytt

Mens mange av Liverpool-gutta koser seg på tur i Nord-Amerika er det mye å følge med på for Liverpool-fans om dagen. De sportslige prestasjonene i kampene kunne vært bedre, men det er lite å klage over når de tester såpass som de gjør.

Ryktebørsen som naturligvis står i fullgir om dagen inneholder i kjent stil spillere som kan være på vei, både ut og inn døra på Anfield. I tillegg er vår motstander i tredje runde av kvalifiseringen til Europa League klar.

Liverpool møter FC Gomel fra Hviterussland i tredje runde av Europa League- kvalifiseringen. Gomel hadde en 2-0 ledelse å gå på før andre møte med Renova, de tapte den andre kampen 0-1, noe som sørget for avansement og møte med Liverpool. FC Gomel endte på tredje plass i den hviterussiske ligaen, og bør være overkommelig motstand for Liverpool. Den første kampen spilles i Hviterussland den 2. august, og returoppgjøret på Anfield spilles den 9.

To Carroll or not to Carroll…

Spurte Truls i et innlegg i forrige uke. I følge flere engelske medier skal West Ham ha lagt inn et noe spesielt bud på mannen med hestehalen. En låneavtale for hele sesongen, med krav om kjøp så lenge West Ham holder plassen. Liverpool skal ha blitt tilbudt en sum på 2 millioner pund og oppsjonen vil ligge på 17 millioner pund. Liverpool forventes å avslå tilbudet, Liverpool Echo har meldt at Liverpool ikke vil vurdere noen bud under 20 millioner pund.

Selv mener jeg vi bør satse på Carroll, selv om det for mange vil være nytteløst å spille med Carroll i Rodgers forventede spillestil, så bør formstigningen til Carroll, og ikke minst den allerede dyre prislappen, være argument nok til å satse videre. Han er fortsatt ung, og han er ikke så dårlig med beina at han vil være misplassert i spillesystem som satser på spill på bakken. Han er selv klar for å kjempe om plassen, og det vil være skammelig å sende han ut døra når han viser prov på å kunne være mer i nærheten av å forsvare pengene som er brukt på ham.

Det går stadig rykter om at Gaston Ramirez nærmer seg en avtale med Liverpool, men vi tar det med en trillebår salt, og avventer alle rykter til de er bekreftet fra offisielt hold. Selv om Silly Season er morsom å beskue.

OL-fotball

Selv om OL ikke offisielt er startet med åpningsseremoni og alt som hører til, har fotballen snikstartet de olympiske lekene. Både Luis Suarez og Craig Bellamy har allerede spilt hver sin kamp og begge bemerket seg i sine respektive kamper. Bellamy scoret Storbritannias mål i 1-1 kampen mot Senegal, og Suarez var delaktig i begge scoringene da Uruguay slo De forente arabiske emiratene. Han sørget for frisparket som førte til den første scoringen, og hadde assist på den andre. I følge flere som så kampen så imponerte han ikke nevneverdig spillemessig, men var utslagsgivende for å sørge for tre poeng til sitt landslag. Bellamy skal forøvrig være tvilsom til neste kamp etter å ha blitt taklet stygt av Tromsø-spilleren Saliou Ciss.

Var det noen som så Bellamy og Suarez i aksjon? Er det noen som får med seg noen av kampene som involverer Liverpool-gutta så er det mange av oss som setter pris på respons om hvordan de spilte. Og hva bør Liverpool gjøre med Carroll, er det bare å sende han ut døra om vi f.eks får et bud på 22 millioner pund? Det er lett å leke sofa-manager, men det er nok ingen tvil om at Brendan Rodgers har litt av noen valg å foreta før sesongen starter om ikke alt for mange uker.

6 Responses to Carroll og annet sommernytt

 • Stein Tangen sier:

  Suares fremsto i gårsdagen kamp som direkte dårlig.Men noen raid samt ein assist hadde han da.
  De blei nok ein gang for mye sutring fra han.Om gutten ble plaget av pipinga fra manu suporterene kan godt være.
  Spiller han seg ikke opp blir de ikke møkje og skryte av.
  Sebastian var som forventa.
  Tror nok laget må heve seg skal dei nå langt, men xer fingre fo Uruguay.

 • frode fossnes sier:

  Caroll burde få mer tid. Vanskelig og ha stor telling første sesongen. Han ser gammel ut, men er fortsatt ung. Har veldig tro på mannen

 • Morten sier:

  Kanskje vi bør beholde Carroll i tilfelle Suarez ble en one hit wonder – noe forenklet?
  Ellers digger jeg måten Stevie snakker på om dagen, når han helt realistisk mener at 4 plass ikke er noe annet enn et must. Og at han mener at å spille i CL med liverpool er større enn CL spill med et hvilket som helst annet lag.

 • Nicholas sier:

  Angående Carroll synes jeg vi bør satse på han om vi ikke får et bud på over 20 millioner pund. Dette skal da være penger som vi kan bruke øyeblikkelig på en spiller Rodgers har pekt seg ut. Hjelper fint lite om vi godtar West Ham sitt bud og de rykker ned.

  Når det gjelder Suarez gjorde han en ganske svak kamp, men var involvert i begge målene. Bellamy scoret et mål, men lite synlig ellers. Håper både Storbritannia og Uruguay ryker ut så tidlig som mulig slik at de kan forberede seg til det virkelige alvoret starter.

 • Lydvo sier:

  Syntes helt klart at vi burde beholde Andy. Så vidt jeg har skjønt av overskriftene så vil han gjerne fortsette videre i LFC eller dra til Newcastle (klandrer han ikke for den). Når man har kjøpt en spiller for så mye penger, og så begynner han å prester samt vil være i klubben så burde det jo være en no-brainer. Men vi ser jo forskjellen på hvordan BR snakker om Carroll sammenliknet med Skrtel, Suarez & Agger f.eks, så det spørs jo hvor mye manageren ønsker han.

  Selv syntes jeg Carroll var et virkelig monster mot slutten av sesongen (bra EM også), og når noen Barcelona fans – som har Xavi, Iniesta og Messi, etterlyser en plan B, kan jeg virkelig ikke se for meg at Liverpool ikke kommer til å trenge det. Dessuten er det en lang sesong, med Liga, FA, ligacup og EL, og på topp har vi ikke mye bredde.
  Helst ser jeg at vi starter med Carroll, men uansett hvordan han eventuelt blir brukt så tror jeg han blir nyttig i sesongen som kommer.

  Når det er sagt, så mener jeg vi burde godta bud på over £20M. Aldri i livet om vi får tilbake i nærheten av de £35M vi betalte for han, og om BR ikke vil ha og/eller bruke Carroll, så er det mye bedre at han selges og vi henter en erstatter som BR vil ha i klubben. Håper virkelig både Aquaman og Carroll blir. Ellers trenger vi sårt en ving om vi skal spille 4-3-3, for dekningen har blitt ganske dårlig med Kuyt og Maxi borte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...