Hold deg oppdatert
Arkiv
Jonjo Shelvey med ny langtidskontrakt, AS Roma bekrefter bud på Fabio Borini.

Liverpools Jonjo Shelvey har signert på en ny langtidskontrakt med Liverpool Footbal Club.

Spilleren som iallefall undertegnede har ståltrua var i forrige sesong på utlån, men skader på viktige spillere gjorde at Liverpool tilbakekalte Shelvey.

Shelvey benyttet sjansen og spilte til tider solide kamper forrige sesong etter utlånet til Blackpool.
Gutten er kun 20 år og er spådd til og bli den nye Steven Gerrard – kun tiden vil vise.

Vil han ta steget fullt ut denne sesongen?

Jonjo selv var følgelig en meget glad mann i dag:

I am really happy. Last season I was itching to try and push for a new contract. Now it’s happened and I am ready to kick on again now.

It’s lovely to know I am in the plans for the future. At the moment, it’s just about getting things right each day and proving myself to the gaffer here. The gaffer and his way of playing will suit me down to the ground and hopefully I can be in his plans.

Hele intervjuet kan du lese HER

AS Roma har i dag bekreftet Liverpools interesse for Fabio Borini og at klubbene forhandler om spilleren.
Romas sportslige direktør Walter Sabatini sa følgende på Romas pressekonferanse i dag:

There is a real interest shown by Liverpool for Borini

Videre sa Sabatini:

We are evaluating the situation with Franco Baldini

Man kan vel nesten ikke tolke den annerledes enn at Borini med tiden vil ende opp i Liverpool, så får vi bare håpe dette er en «ABC-overgang» da og at det ikke drar ut i ukesvis – keep it simple er mitt råd 🙂

– Walk on

13 Responses to Jonjo Shelvey med ny langtidskontrakt, AS Roma bekrefter bud på Fabio Borini.

 • Yngve sier:

  Har dere sluttet å blogge? I det siste har det bare kommet siste nytt og andre selvfølgeligheter. Begynn å blogg igjen, kom med egne meninger.

  • Brynje sier:

   I månedene mai-juli ta vi (en velfortjent?!) ferie og bloggen ligger noe brakk.
   I august er vi tilbake for fullt..

   Jeg måtte forøvrig godkjenne din kommentar her nå så du bidrar jo ikke no spes her inne uansett du 😉

 • Yngve sier:

  Du har rett, Jeg bidrar ikke mye her inne. Men jeg liker å lese bloggen deres, for å høre andres tanker rundt klubben. Ikke for å lese gamle nyheter og andre selvfølgeligheter. Det var ikke ment som en fornærmelse, slik jeg ser at du tok det som. Keep up the good work, og begynn å blogg igjen 🙂

  • Brynje sier:

   Er som sagt en slags «ferie» i de månedene som sagt, ikke verre enn det, vi er tilbake for fullt fortere enn du aner 😀

   Ikke spes fornærmet nei, skal nok mer til enn det 😉

 • Ståle sier:

  Hva jeg vil si er at Borini er et «prospect». Har hatt et slags gjennombrudd i Italia hvor han har spilt en god del for Roma sist sesong og puttet noen gåller. Han er ikke et ferdig produkt, slik som noen som driver å hyper han opp hevder. Jeg har imidlertid følelsen av at han kan bli god, og håper på det. Denne og neste sesong får være læretid, så må han deretter prestere jevnt.

  Hva jeg tror om Shelvey? Han er noe i samme gata, selv om han nå har fått endel erfaring fra PL. Hans alder gjør at jeg tror han kan være et godt prospekt og han har mange år å utvikle seg på. La han få kvalifisert spilletid, så får vi se om han tar utfordringen.

 • Espen sier:

  Dette begynner å likne noe! Ser frem til en spennende sesong igjen. Kun få uker igjen nå 🙂
  Nå må vi bare konsentrere oss om å få en solid stall og ikke minst bli skikkelig samspilt med tanke på nye signeringer!
  YNWA

 • Morten sier:

  Borini passer nok sammen med Brendan, de kjenner jo hverandre fra tiden i Chelsea – så han passer nok inn i tiki taka tankene til Brendan. Gull.
  La oss få lukte litt på Dani og Raheem i sesongen som kommer også, kunne vært artig å se om de også vil på et gjennombrudd snart. Shelvey synes jeg har fått sitt gjennombrudd siste sesong, han har iblant et voldsomt driv fremover. Det KAN nærme seg en fjerdeplass, men det må kjempes på alle plan – det er fortsatt noen km igjen til gullet – men med Brendan tror jeg vi innleder en ny Shankley æra – bl.a. med tanke på skiltet han fikk satt opp igjen, så viser det at han har skjønt noe.

  • Ståle sier:

   Dette med «skiltet» viser en tankegang og filosofi hvor klubbens tradisjoner står i høysetet. Kan være en mental faktor som gir spillerne en ekstra motivasjon (og frykt) før kampene. Man har vel tidligere sett at forventningspress kan slå negativt ut (som med Downing som har innrømmet å ha slitt med dette). Får man spillere med rette mentaliteten kan dette være en betydningsfull faktor.

   • Morten sier:

    Enig. Brendan har selv sagt hvor nøye han er med å få tak i modige spillere, spilere som har mot til å spille slik han vil, og som er sulten på sukesss. Spillere som ikke takler presset (som Downing) vil ikke ha en plass i hans verden, med andre ord. Men det kan jo være vanskelig å se med en gang, kanskje.

 • Brynje sier:

  Liten tvil om at BR har «lest seg opp» om Liverpool, tradisjon og historie, som han også har sagt når jeg tenker meg om, men som han også har sagt, han konser mer om fremtiden enn fortiden – balansegangen hittil virker være klokkeren spør dere meg 🙂

  Så får vi se om vi får se noen resultater av dette med årene også..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...