Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpool 1-1 Hearts – Takk skal du ha, Luis Suarez

En dominant, men ganske tannløs, forestilling av Liverpool sendte de røde til gruppespill i Europa League, men det var ikke uten dramatikk. En følelse av deja vu bredte seg blant fansen da Hearts plutselig fikk et mål ut av ingenting, men Suarez var heldigvis der for å redde kvelden.

Liverpool startet med følgende 11: Pepe Reina, Martin Kelly, Martin Skrtel, Jamie Carragher, Stewart Downing, Joe Allen, Jonjo Shelvey, Steven Gerrard, Jordan Henderson, Luis Suarez, Adam Morgan.

Tiden frem til kampstart var preget av nyheter på overgangsmarkedet for Liverpool. Tidligere på kvelden ble det bekreftet at Liverpool har signert den unge tysktyrkeren Samed Yesil fra Bayer Leverkusen (Takk, Sami). Et meget lovende ungt talent som blant annet ble toppscorer i fjorårets U17-VM i Mexico.

Langt mer oppsiktsvekkende var det at det ble bekreftet at Andy Carroll tar turen til London og West Ham på et sesonglangt lån. Det skal heller ikke være noe kjøpsklausul, noe som vel er det mest oppsiktsvekkende ved overgangen. Da er det bare å krysse fingrene for at han storspiller og blir verdt en god slump penger neste sommer. Lykke til, Andy. Og skal man ta Rodgers på sitt ord, så skulle han vel ikke kvitte seg med Carroll uten å ha en erstatning på plass (andre enn Yesil regner jeg med). Spennende dag i morgen.

Så til kampen. Ikke så mye annet å skrive enn at Liverpool dominerte possession og spill fra start til slutt, men slet igjen med å sette de avgjørende pasningene og å sette avslutningene på mål.

Adam Morgan fikk sin debut fra start for Liverpool, men viste at han nok er litt for umoden for dette nivået ennå (og dette var mot Hearts). Var altfor heit i toppen, og de gangene han kom seg i god posisjon var han ikke flink nok til å ta vare på ballen. Men god erfaring for unggutten.

Joe Allen fortsatte å imponere på midtbanen for Liverpool, men med frimerke på seg gjennom hele kampen klarte han ikke å være like toneangivende som vanlig. Men meget trygg og sikker hver gang han var involvert, og hadde en rekke gode defensive involveringer.

Første omgang passerte uten noe særlig av interesse, og det samme med mesteparten av annen omgang. Så skjedde det som absolutt ikke måtte skje. Etter 85 minutter fyrte Hearts av det som skulle være et ganske harmløst skudd, men Pepe Reina klarte på utrolig vis å fomle ballen inn i mål. På tide med en lang hard kikk i speilet for Pepe, fulgte opp en noe usikker opptreden mot City forrige helg med en kjempebrøler. Det var utsikter til en sen kveld med nerver.

Luis Suarez ville det heldigvis annerledes. Som kjent må han ha dårlige målsjanser for å score (de klokkeklare blir det jo aldri noe ut av). Han dro seg nedover mot dødlinja i 16-meteren til Hearts, kom seg et hestehode foran forsvareren og trillet ballen lekkert på innsiden av keeper fra veldig spiss vinkel. Reddet kvelden for Liverpool på imponerende måte. Fulgte også opp med en deilig hyllest til Lucas i målfeiringen.

Alt i alt en kamp som Liverpool kontrollerer fra start til slutt. Hadde det ikke vært for Reina hadde det gått greit til 0-0. Offensivt sitter spillet fortsatt ikke bra nok. Vi spiller oss bra inn på motstanderens halvdel, men derfra er det for lite presisjon i pasningene, for lite flyt i bevegelsene og for dårlige avslutninger.

Forøvrig også et veldig friskt innhopp av Sterling, men han ble litt for ivrig med driblefoten.

Spillerbørs:

Pepe Reina 5
Martin Kelly 6
Martin Skrtel 7
Jamie Carragher 7
Stewart Downing 6
Joe Allen 7
Jonjo Shelvey 7
Jordan Henderson 6
Steven Gerrard 6
Luis Suarez 7 BB
Adam Morgan 5
Raheem Sterling 6

4 Responses to Liverpool 1-1 Hearts – Takk skal du ha, Luis Suarez

 • Lydvo sier:

  Så ikke kampen, men utifra referatet virker det som det var en grei gjennomført kamp.
  Liverpool kontrollerer spillet, spiller på resultatet og tar seg videre til EL uten å bruke for mye krefter på det – slik at man kan gi alt mot ASNL på Lørdag (eller Søndag?).
  Nydelig mål av Suarez, og glad for at Liverpool klarte å svare rett etter at Reina tabbet seg ut.

 • Stein Tangen sier:

  E de ikke forsvare som drite seg ut så e de Reina.Suarez berga seg med målet.De var dødt heilt til Sterling kom inn da frisknet kampen.Att dette manskapet skal klare noe mot Arsenal i neste kamp virker snålt.
  Men mot dei 4 store spiller vi som regel supert så de blir ein spenande søndag.
  YNWA

 • Ståle sier:

  La oss ha litt tålmodighet og is i magen. Jeg har intuisjon, og det vi så mot M City virker lovende. Jeg tror på fremgang. Men som i fjor: vi må sette flere målsjanser, og unngå disse unødvendige tabbene. Downing som alternativ på venstreback kan være veldig lurt, han har egentlig virket veldig forknytt offensivt når det etterhvert buttet i mot. Ja, det blir en spennende søndag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...