Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpool ble overkjørt i serieåpningen

Optimismen var som alltid stor før første kamp mot West Bromwich, Liverpool med flere nysigneringer skapte en spennende ramme før kampen ble satt i gang.

José Enrique ble skadet på trening i går og ble erstattet av Martin Kelly, mens både Joe Allen og Fabio Borini får sin debut for Liverpool i Premier League.

Liverpool viste tidvis greit spill, og spesielt Luis Suarez var frisk på topp, selv om han manglet noe i avslutningsøyeblikket. Bakover var det noe varierende spill, spesielt Kelly virket rusten. Liverpool ble straffet med kun noen minutter igjen av omgangen, West Brom fikk en corner som Skrtel klarerte i farlig område, første omgangens beste spiller Zoltan Gera fikk et stjernetreff på halv volley og første West Brom i ledelse.

Optimismen for at Liverpool skulle klare å snu dette var stor i pausen, men gutta leverte på ingen måte på banen. Med en noe positiv start, fikk vi etter et kvarters tid smake på hvordan resten av kampen ville utarte seg. Shane Long var på et bra løp, Daniel Agger var siste mann, tar på ryggen hans og han faller. Straffe og rødt kort ble konsekvensen. Straffen ble forsåvidt reddet av Reina, noe som hjalp fint lite da West Brom fikk en ny straffe tre minutter senere. Denne gangen sov Skrtel i timen da han førte ball i egen sekstenmeter, og en våken Long faller igjen fort når det er noe berøring med Skrtel. Odemwingie gjør ingen feil og fører West Brom opp i en 2-0- ledelse.

Måltavla skulle bli hakket verre før kampen var over, denne gangen ble vi straffet av Romelu Lukaku som er på lån fra Chelsea. En spiller vi høyst sannsynlig får se en del fra i år. Igjen var det en corner i mot, vi får ikke klarert og Lukaku blir funnet med et fint innlegg.

Det var mer fascinerende å se på West Brom enn Liverpool i dag, Liverpool hadde en rekke pasningsfeil og vi ble satt ut av balanse av et hardtarbeidende West Bromwich. Spesielt Kelly, Skrtel, Gerrard, Borini og Downing var svake, mens Joe Allen var ditto positiv. Han fikk sjansen fra start og viste seg fra en god side, det samme kan man si om Reina, selv om det ble tre mål i sekken. Glen Johnson hadde mange gode raid, men dårlige innlegg, samtidig som Kelly spilte tragisk dårlig på motsatt side.

Det er mye å jobbe med før Europa League og Manchester City, flere spillere må ta tak i seg selv før det er klart for ny match.  Det var ingen god serieåpning, men da blir det forventet mindre, noe som gjør at det blir enklere å prestere. Med mer nøyaktighet neste kamp så kan dette se riktig så lyst ut. I dag gikk det meste galt; mange feilpasninger, dårlig skuddpresisjon og tvilsomme dommeravgjørelser imot gjorde at seriestarten ble noe mørkere enn hva vi håpet på.

18 Responses to Liverpool ble overkjørt i serieåpningen

 • Jarl sier:

  Allen var positiv. Forsvaret var ordentlig sløvt i dag. Suarez livlig på topp med mye fancy dribling, men sliter med å score. Latterlig dårlig dømming av Dowd. Midtbanen virket usikker og slet med å posisjonere seg. Arbeidsmoralen får virkelig stryk.

  Med det sagt så er det jo ingen vits i å totalslakte BR eller spillestil etter i dag, og det er lenge igjen! Virker også som det sitter mye uforløst igjen i laget, og at det skal bli spennende å se om BR kan snu den negative trenden. Er også veldig merkelig å se hvor nervøse alle blir med en gang de ligger under med et mål. Det er mest skremmende..!

 • Hadde vi satt sjansene vi skaper i første og leda til pause som vi burde, kunne det nok sett ganske annerledes ut utover kampen. Jeg tror vi har noe på gang, frem til utvisningen var det ikke så galt synes jeg, faller litt samme etter det dessverre.

  • Stein Tangen sier:

   HADDE VI SATT SJANSENE ja de e jo de som e problemet der e hvist ikke spillere i laget som kan.Dette minnet for mye om fjordåret brente sesesong.Men får leve i håpet.

 • Lydvo sier:

  Fantastisk kamp idag!
  Gerrard tilbake i fult slag, SKAGGER solide som alltid, og ser ut som Downing virkelig begynner å få fart på Liverpool karrieren.

  Ellers så må dette være noe av det verste jeg har sett fra Liverpool – direkte knust, ydmyket og rundspilt av WEST BROM! Skal ikke legge så mye i det eller klage på Rodgers, da dette er den første «ordentlige» kampen hans, og det er 37 kamper til.
  Egentlig så minnet West Brom mye om slik vi spilte under King Kenny den del forrige sesong (med Clarke og Keene i trenerapparatet), bortsett fra 10 stolpetreff hver kamp.

  + til Allen og Reina i dag.
  Suarez gjorde en grei jobb, og Carroll jobbet hardt etter inn-hoppet.
  – til resten av spillerne
  PS: Synd for Joe Cole med nok en skade etter bare 10 min, som Langli sa: «Lukter litt Owen Hargreaves av dette her», dessverre.

  • Ståle sier:

   Lydvo har litt rett men mest feil. Ironien traff godt, men å påstå at dette lignet vårt spill under King Kenny m.fl. er å ta hardt i. Jeg synes spillet i dag var mye verre enn noensinne. Ser ingenting i laget som virker lovende og den positivitet og entusiasme som kanskje lå der etter sommeren må være blåst bort. Ser ingen spillere som vil ha noensomhelst selvtillit etter dette.

 • Robin sier:

  W.B.A gjør en taktisk kjempekamp, de nøytraliserer vår midtbane fullstendig. Savnet noen taktiske grep fra BR, men kampen endres kanskje før han får gjort noe.

  Kampen taper vi fullt fortjent sånn som den utvikkler seg, og skal være glad det ikke blir et større tap. Suarez burde scora både 1 og 2 mål og kunne gitt kampen en annen karakter, men det er mulig vi må ut å hente en ny spiss. Kampen er grei nok selv om det føles helt jævli å tape og å se laget falle fra hverandre, men jeg ser ikke helt hva vi kunne gjort anderledes heller…

  • Lydvo sier:

   Trodde helt ærlig Borini skulle være den kliniske avslutteren, og at Suarez skulle spille ute på en av kantene – nå er det tydeligvis omvendt, så om Carroll blir solgt så burde vi hente inn en spiss ja.

 • Josh sier:

  Face it.

  Henter ikke LFC en stjernespiss eller generelt en stjernespiller som løfter laget, vil LFC ende maks på topp 6.

  Er en gåte for meg hvorfor LFC ikke hentet Gaston Ramirez…

  • Morten sier:

   Men vi havnet på 8 ifjor, så 6 plass er bra – og kanskje der vi bør være i år. Laget er, enten vi liker det eller ei, i en gjennoppbyggingsfase under Rogders, og vi bør stikke fingeren i jorda og forstå det. Vi kommer til å vinne kamper, og andre kamper kommer vi til å suge skikkelig. I dag sugde vi desverre – men det var det flere andre lag som gjorde også. Men siden vi er i en oppbyggingsfase, så har vi ikke de spillerne som Chelsea og City har til å snu sånne kamper. Det må vi tåle noen år til. De spillerne vi har må bli så samspilte som mulig for å kunne gjøre dette her – og det tar tid.

 • Josh sier:

  6.plass for en klubb som LFC er ikke bra, spesielt ikke med de spillerne vi har uansett om de er i god form eller ikke. Det er Angrepet vi sliter med, de tre øverste med Downing, Suarez og Borini i øyeblikket. Skjønner ikke hvorfor vi gir sterling sjansen på kant, Borini fungerer dårlig som kant og er mye bedre som spiss etter det jeg har sett. Et kjøp av Adam johnson har vært drømmen. Downing, Suarez og Adam, DA snakker vi farlig trio! Tillegg til Sterling og Borini som kommer inn, som er meget sulten på å vise seg, da skal vi ikke klage pr.dags dato

  • Morten sier:

   Grunnen til at Sterling ikke kan være fast i elveren, er vel at han er et meget lovende talent som allerede besitter gode kvaliteter, men som altså kun er 17 år, og trenger et par år til for virkelig å kunne slå ut i full blomst. Jeg mener vi trenger en som kan klinke kula inn fra både 20 og 2 meter, en som alltid er der han skal være, en Ian Rush kind of guy. Men finnes sånne idag?

   • Josh sier:

    17 år eller ikke. Er man god nok skal man få sjansen og det er Sterling. Burde få ofte innhopp fra benken, mener jeg.

 • Morten sier:

  Ser ut som om Sterling starter i kveld. Ingenting er bedre om den uslepne diamanten blir slipt så raskt som mulig, vi trenger noen som unge her Sterling, ingen tvil om det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...