Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpool videre i Ligacupen – ungguttas kveld

Første runde for Liverpool sin del i Ligacupen og vi returnerer til ny dyst mot Steve Clark og West Brom.

Vi fikk skikkelig juling i serieåpningen og man forventer et ungt og revansjesugent lag som entrer The Hawtorns.

Laget som startet: Jones, Robinson, Carra, Coates, Wisdom. Henderson, Sahin, Downing, Pacheco, Yesil og Assaidi.

På benken satt: Gulacsi, Sama, Suso, Sterling, Wilson, Coady og 16 år og 6 dager gamle Sinclair.

Første omgang:

Vi fikk en real kalddusj etter noen minutter av kampen når Brad Jones feilberegner totalt og sørger for at Tamas kan føre West Brom i ledelsen.

Begge lag var farlig frempå, men etter et kvarter skulle Liverpool svare. Nuri Sahin smeller til og kombinasjonen mellom et frekt forsøk og dårlig keeperinvolvering fører til utligning.

Resten av omgangen blir preget av mange feil og etter hvert en rekke harde dueller, noe som forøvrig hører med i engelsk cup. Noen gule kort blir delt ut til hvert lag og de tar pause like langt.

Andre omgang:

Omgangen preges av to lag som ønsker å vinne, men som tidvis sliter med å få til det store spillet. Begge lag hadde sine sjanser, uten at de ble noe tellende ut av det. Avgjørelsen skulle komme etter at 80 minutter var spilt, Sahin var igjen sist da Liverpool avgjorde etter vakkert spill.

Ekstra gledelig var det at Jerome Sinclair satte rekord på yngst alder i obligatorisk kamp. 16 år og noen dager tyder på at vi har et talent i rekkene. Det var to jevngode lag på banen i kveld, men Liverpool hadde Nuri Sahins avslutningsfot, og Brad Jones var så og si trygg bakover etter blemmen i starten av kampen. Man kan si mye og mangt om kvaliteten på banen, enkelte viste prov at de har hatt lite spilletid på øverste nivå, men vi så lovende takter fra ungguttene.

4. runde i Capitol One (Ligacupen) er allerede trukket og Liverpool møter ingen ringere enn Swansea. Brendans gamle krigere kommer på besøk på Anfield.
Kampen spilles etter alle solemerker onsdag 31 oktober.

Spillerbørs

Jones – 6, trygg og god etter brøleren etter få minutter

Wisdom – 6, fikk tidlig gult kort, ikke ideelt for en newby, spilte trygt og godt, man ser dog at han ikke har 700 kamper på baken.

Carragher – 7, den gamle mann hevet seg i dag og spilte en god kamp, men har mistet mye fart, redder seg inn i mange situasjoner grunnet rutinen.

Coates – 7, solid, men blir til tider litt for kjell kjekken. Har en tendens til og la ballen sprette både en og to ganger, da mister han ofte ballen.

Robinson – 8, MEGET solid kamp av Robinson, watch out José Enrique. Ryddet opp i stor stil på sin side hver eneste gang, nest BB.

Pacheco – 7, solid kamp, litt borte og usynlig i første, men hever seg bra i andreomgang.

Sahin – 8 BB, banens ener. Kylan og viser til tider stor klasse. Ro med ball, teknisk og man ser hvorfor Real M kjøpte han. Fremdeles litt og gå på, blir viktig utover sesongen.

Henderson – 7, solid kamp av Hendo, man så tydelig at han hadde klare arbeidsoppgaver i dag, utførte de nesten prikkfritt.

Assaidi – 8, WOW, har vi endelig fått en ving som kan utfordre hver eneste gang han får ballen? Ser nesten slik ut, meget frisk og meget god pasning til Sahins 2-1 mål.

Downing – 5, får det rett og slett ikke til og kommer ikke til sin rett på høyrekanten ser det ut til. Blir for forutsigbar hele veien og er lett å lese, de få gangene han kom til innlegg var det for tynt inne i feltet.

Yesil – 6, prøver og prøver men det klaffer ikke helt. Kommer til lite sjanser, men viser skuddvillighet, det liker vi. Jobbet som en helt – positivt.

Suso, fikk lite spilletid, men ble med en gang toneangivende etter hans inntreden. Vakkert spill ved seiersmålet.
Sinclair, er herved tidenes yngste Liverpoolspiller gjennom tidene med sine 16 år og 6 dager. Kunne med fordel lett vært spilt på blank både en og to ganger på slutten, men pasningen kom aldri – stort talent.

– Walk on

21 Responses to Liverpool videre i Ligacupen – ungguttas kveld

  • Jarl sier:

   Fikk ikke med meg alle, men så endel av Assaidi sine 😉 Han var skikkelig god, og dro en voldsomt flott dragning (med luke) i 2. omg. Hvis jeg ikke husker feil.

 • Jarl sier:

  Meget positiv kamp i dag, er alltid vanskelig å ligge under. Og er godt å se at vi har såppas med talenter som presser på for en 1. lagsplass! Utifra dagens prestasjon vil jeg helst se dette laget neste kamp:

  Reina
  Johnson – Coates – Skrtel – Robinson
  Sahin – Allen
  Gerrard
  Sterling – Suarez – Assaidi

  Benk: Jones, Carra, Wisdom, Suso, Pacheco, Yesil, Hendo

 • Arne hans sier:

  Men spilte ikke Sahin offensiv mid? For eller så kunne vi ha plassert Sahin ved siden Gerrard og la Allen spille defasiv mid alene. Det var bare min mening

   • Jarl sier:

    Ja, det er jo også lov, Arne og Lars! Offensivt som pokker er bare greit det, på tide at vi snart scorer ett mål mer enn motstanderen i en ligakamp! 😉

 • Stein Tangen sier:

  La desse gutta være førstelaget så vinne me iallefall kamper,og ikke minst dei va goe.
  Never chance a winning team.

 • Ståle sier:

  Det er åpenbart at denne unge gjengen som spilte i går har lært mye bedre og fortere av Brendan Rodgers. Spesielt evnen til gjenerobring og press satt veldig mye bedre enn hos «gammelgutta».

  • Jarl sier:

   Ser at mange som diskuterer på kopforum lirer av seg den ene etter den andre kommentaren som er veldig lite gjennomtenkt…

   At denne personen skriver dette er ikke sjokkerende nyheter for meg, men jeg er ikke enig med han 😉 Må da gå an å skille mellom filming, og overspilling. Har sjelden sett Suarez filme (a la Wellbeck, Young, Valencia m.m) men han kan jo ha en tendens til å gjøre det meste ut av situasjonen når det er kontakt!

   • CJ sier:

    Problemet er at «svennie» gjentar seg selv til det kjedsommelige, og når Suarez gjør jobben sin er han borte som dugg for solen. Det er som om jeg lurer på om «svennie» er en undercover scum……….Synes det er begredelig å se at våre egne spillere får mer pepper fra egne «supportere» enn motstanderens iallefall.

    • Jarl sier:

     Ja, skjønner frustrasjonen.. Dette er såkalte «Troll» det.. De finnes i alle leire.. 😉

     Det er jo som regel når det går dårlig at man får se hvem som er ordentlige supportere, og hvem som helst bare er supporter når det går bra..!

 • Max sier:

  Bra innsats av unggutta. Kanskje det er litt rart at unggutta gjør det bedere enn A laget. Vi burde kanskje satse enda mere på ungguttene.

  ————————————Reina————————————————
  —-Johnson———-Coates————–Skrtel————–Agger—
  ————————Gerrard——–Joe Allen——Sahin——
  —————-Sterling——————————————-Assaidi
  ———————————-Suarez—————————–

  Vi får håpe på at den første seieren kommer i helgen mot Norwich.

 • Morten sier:

  Noen som gjør som jeg? Funderer på hvordan LFC ser ut om 3-4 år…med den gjengen vi har på vei oppover nå? Gamlegutta gjør best i kaste på køl, for her er det noen gutter som VELDIG gjerne tar plassen. Supert 🙂

 • eivind sier:

  Tony, bra oppsummering

  «det var det jeg sa» 🙂 .Tony, du har alltid vært en høflig kar og tror du skjønner hva jeg har vært ute etter! Du verden som jeg elsker disse unggutta(heterofilt sett ) .lette kreative tekniske spillere som Assaidi,Suso, Pacheco, sahin .ikke de tunge erkebritiske spillerne. Jeg ble utrolig glad da sahin ankom. Han er av verdensklasse. Legger vi til Allen sterling Suarez går dette bra! Rodgers, my man! Nå må vi få fant

 • Gaute N. Serigstad sier:

  Håper dette blir laget til helgen 🙂

  ————————–————–Reina————————————————
  ———-Johnson———Coates———-Skrtel———-Robinson———-
  ———-———-———-———-Allen———-———-———-———-———-
  ———-———-———-Sahin———-———-———-———-———-
  ———-Sterling———-———-———Gerrard ———-———-Assaidi———-
  ———-———-———-———-Suarez———-———-———-———-

  Benk: Jones, Carragher, Wisdom, Suso, Henderson, Pacheco, Yesil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...