Hold deg oppdatert
Arkiv
Norwich 2-5 Liverpool – We’re gonna have a party when Suarez gets a pen

Liverpool har desperat savnet flyt på i ligaen så langt denne sesongen. Vel, så kom ketchupeffekten. Vi har spilt like bra som dette og ikke vunnet, men de røde fra Merseyside var i dag dødelig effektive i tillegg til dominerende. Norwich må vel også være passe drittlei å se Suarez score på Carrow Road. Uruguayaneren har faktisk nå scoret 30% av sine ligamål på hjemmebanen til Norwich.

En langt fra prikkfri forestilling defensivt vartet likevel opp med angrepsspill av høy klasse fra Liverpool. Les videre for oppsummering og spillerbørs.

Startoppstilling: Pepe Reina, Andre Wisdom, Martin Skrtel, Daniel Agger, Glen Johnson, Joe Allen, Steven Gerrard, Nuri Sahin, Raheem Sterling, Suso, Luis Suarez.

Liverpool fikk drømmestart på kampen da Luis Suarez snappet en løs ball og iskaldt sendte et skudd ned i hjørnet til 0-1. Meget godt gjort og meget viktig. Norwich presset på litt etter dette, og var nære på med et skudd som gikk i Reina og i stanga og ut.

Jeg leste tidligere i dag at Liverpool aldri tidligere har vunnet en kamp dømt av Mike Jones (men ikke sikker på denne infoen), og Jones var ikke i humør til å gi noe i dag heller. Man må begynne å lure på om Suarez faktisk må knivstikkes inne i feltet før han får noe, ble både felt og «øksa ned» inne i feltet. Med sjokkerende dårlig dømmekraft vinker Jones spillet videre. Skandaløs dømming. Bortefansen synger «we’re gonna have a party when Suarez gets a pen».

Liverpool fortsatte å dominere, og i angrep var det Suarez som styrte showet. Etter 37 minutter skjedde det mye. Først var Suarez helt alene gjennom, men avsluttet håpløst utenfor. Det ble imidlertid fort glemt da han på utsparket stjal ballen fra Turner, dro en sykt frekk luke og satte ballen i mål med utsiden av foten. Høy klasse og 0-2.

Andreomgangen startet akkurat like bra som den første. Suarez herjet med forsvaret igjen etter godt forarbeid av Sterling. Fikk til slutt ballen inn til Sahin som satte inn sitt tredje mål på to kamper. 0-3. Kampen er punktert, men forsvarsspillet til Liverpool fortsetter å være under enhver kritikk. Norwich får flere store sjanser og er rett og slett veldig uheldige (og udyktige) som ikke scorer.

Det har likevel lite å si når Suarez er i slikt humør. Etter 56 minutter prikket han inn hattricken med et skudd i lengste. To hattrick på rad for Suarez på Carrow Road. Og jeg må si meg enig med Alexander Schau i studio som sier at midtstopperne til Norwich ikke hadde holdt mål i Tippeligaen engang. Svært mye dårlig forsvarsspill.

Etter en time fikk Norwich reduseringen sin, og nok en gang etter lite imponerende keeperspill av Pepe Reina, som ga en litt klønete retur. Tydelig forbanna etter målet, forhåpentligvis på seg selv.

Kampens kanskje beste «angrep» kom etter 68 minutter, da Gerrard satte inn 1-5 etter 22 pasninger i laget. Masse bra bevegelser i laget og det ender med at Sterling spiller til Gerrard som setter ballen via en forsvarsspiller og i mål.

Et lite skår i gleden da Skrtel rett og slett bommer på ballen og Grant Holt er alene gjennom. Gjør ingen feil og reduserer til 2-5.

Spillerbørs

Pepe Reina 6
Stort sett greit, men fortsetter dessverre å gjøre feil som resulterer i mål. Må få opp konsentrasjonen.

Andre Wisdom 7
Solid kamp av unggutten. Har god kontroll på backen sin, og er meget trygg og god i pasningsspillet også.

Martin Skrtel 6
Litt mye rot i dag, og også en horribel tabbe. Det blir litt for mye farligheter i eget felt, og jeg skulle ønske Skrtel satte seg litt mer i respekt igjen som forrige sesong, da han regjerte ofte.

Daniel Agger 7
Litt mer solid enn sin makker i dag.

Glen Johnson 7
Villig med offensivt i dag og mye involvert frem til han ble byttet ut. Gjorde også en viktig jobb i å spille ballen ut av forsvar.

Joe Allen 8
Høy klasse, for en spiller. Mister så og si aldri ballen, vinner taklinger, styrer tempoet. Er SÅ viktig på midtbanen til Liverpool.

Steven Gerrard 8
Kapteinen vår begynner endelig å finne formen. God kamp og mål sist, og det samme igjen i dag.

Nuri Sahin 8
Enorme forskjeller fra debuten mot Arsenal til i dag. Funnet kampformen, og er rett og slett en klassespiller. Ser pasninger overalt og er utrolig smart i spiller. Meget flink til å komme inn i boksen på riktig tidspunkt også.

Raheem Sterling 7
Ikke like livlig i dag som i tidligere kamper. Utfordret ikke like mye med ballen og spilte heller trygt og sikkert. Godt forarbeid på 3-0.

Suso 7
God kamp også av Suso, men kommer ikke helt til sin rett på kanten syns jeg. Er aller best sentralt i mellomrommet. Likevel mange gode og smarte pasninger. Gi denne gutten ny kontrakt sporenstreks.

Luis Suarez 10
Kan ikke sette opp noe annet enn 10’eren i dag. Terroriserer Norwichforsvaret hele kampen gjennom. Scorer hattrick. Har målgivende. Skaper sjanser. Skulle hatt straffe. DETTE er slik vi vil se Luis Suarez, med skuddfoten innstilt og som gjør medspillerne gode. Fantastisk forestilling.

Uenig i spillerbørsen? Noe på hjertet? Si det her.

YNWA

18 Responses to Norwich 2-5 Liverpool – We’re gonna have a party when Suarez gets a pen

 • Jarl sier:

  DEILIG med første seier for sesongen (i ligaen altså) og supert av suarez i dag!! Liker også at han bare fortsetter etter at han skulle hatt straffe, viser jo bare tydelig hvor mye dommerstanden hater han.. Litt skuffa bakover i dag, men hva gjør vel det, når vi endelig har litt folk som kan putte (om enn noe heldig til tider 😉 )

 • Max sier:

  Kjempe bra spill i dag av laget og kjempe bra forestilling av Suarez. Det hadde vært bra om han scorte hat-rick mot andre lag enn Norwich. Vi får håpe det går bra mot Udinese i midt uke kampen og ettersom neste kamp etter det er på søndag så trenger vi ikke hvile stjerne spillerne så mye. Det at Suarez ikke fikk straffe var muligens pga Brendan sine utalelser om at spillerne kanskje må begynne å filme. Godt å se en Liverpool spiller tilbake på topscorer listen. YNWA!

  • Jarl sier:

   Selv om det er midtuke kamp, kommer det vel også en kamp til helgen? 😉 Men etter den er det jo litt rolig. Syns uansett at Rodgers burde bruke «2. laget», dvs mange akademispillere + noen rutinerte i europa league, så kan de andre få fokusere på ligaen enn så lenge.

 • Elias Valderhaug sier:

  Andre Wisdom burde fått 8 eller 9, han kom seirende ut av alle dueller gjennom hele kampen, ja 100%. Og hadde 96% pass completion (69/72). Kanskje ikke like offensiv som Johnson. Men han spiller en feilfri kamp defensiv. Har to veldig viktige klareringer med.

 • Morten sier:

  Det skurrer veldig defensivt iblant, men hva f…gjør vel del på en sånn dag. Jeg elsker å se sånt spill – men dommeren(e) kan ta seg en bolle. Desverre har de bestemt seg når det gjelder Suarez, faller han innenfor 16 meteren er det IKKE straffe, muligens gult kort med påfølgende karantene hvis han skulle si «svarte faen» når han tryner…..det er surt assa….
  Heldigvis gjør han det eneste rette: Børster av seg og scorer enda mer.! Top man!

 • Josh sier:

  Hvordan kan du gi Reina 6 på børsen? Jeg tenker ikke bare på tabben han gjorde, men generelt også hele kampen. Virker usikker hver gang han får ballen, men skal sies at back-fireren gjorde det ikke lett for Reina heller.

  • Helt uenig i at han virket usikker med ballen. Syns han var god på løse opp presset fra Norwich sine spisser med smarte pasninger. Skal heller ikke glemme at han hadde en viktig redning i første, da han slo den i stanga. Jeg vil på ingen måte svartmale Reinas kamp, det var litt under pari bare.

 • eivind sier:

  suveren oppsummering!

  du verden som jeg heterofilt sett elsker disse ungguttene. Assaidi Suso Pacheco Sahin- Allen Sterling. Kreative tekniske lette spillere. Borte er heldigvis disse tunge erkebritiske spillerne Dalglish satset på! nå har jeg fått det som jeg vil! nå mangler bare en klassespiss Llorente Leandro Damiao eller Soldado.
  Fikk mye kjeft av Liverpoolbloggen at jeg var så negativ mot kjøpene av Adam, Downing, Henderson og Carroll. Ja, jeg var negativ mot disse kjøpene, med god grunn! Fikk også kjeft da jeg hevdet at jeg ikke trodde Borini ville heve førsteelleveren! Dette gjenstår å se! Ingenting hadde gledet meg mer enn å måtte krype til korset i denne forbindelse! Uansett har mange av oss fått det som vi vil, ute er den håpløse britiske stilen og inne er den moderne tekniske stilen.Vær trygg på ingen mer klaging fra meg! Jeg går i skyttergravene for å forsvare stilen og strategien til klubben! !!

 • CJ sier:

  Gøy kamp, men det må ryddes opp bakover nå. Vi er rufsete i forsvar, ellers godkjent. Suarez er kongen, ikke sant «svennie»?

 • Carl Christian Laugen sier:

  Herlig kamp, men det må taes noen tak bak, altså i forsvaret.

  Vi skårer ikke 5 mål i hver eneste kamp fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...