Hold deg oppdatert
Arkiv
Reaksjonene etter Arsenal-kampen

Det er noe spesielt å overvåke reaksjonene til supportere under og etter en kamp som går imot, i går var inget unntak. Det enkelte velger å spy ut gjennom tastaturet(med fullt navn på facebook) er mildt sagt hårreisende og viser til kortenkte raseriutfall og jeg lurer på hvor mange som halvveis angrer sine utsagn når de ser på det dagen etter.

I går så vi en kamp med mange personlige feil, de spillerne vi håper skal stå frem og avgjøre kamper sviktet og det var langt mellom lyspunktene. Og det er greit å si hva man mener, det eneste man håper på er at enkelte normer blir fulgt og at man tenker seg om to ganger før man velger å si sin subjektive mening om hva man mener.

Er alzheimer en utbredt sykdom i Norge?

Jeg kommer ikke til å nevne noen navn eller direkte kommentarer, mest fordi jeg skal holde meg unna kommentarfeltet på facebook fra i går, jeg ble noe deprimert da jeg så alt det oppgulpet folk kom med i kampens hete. Men jeg vil vise dere noen kommentarer fra vår forrige kamp i serien(og la oss ikke glemme at vi kjørte over Hearts stort sett hele kampen i EL), og stille noen spørsmål underveis.

Fra kampreferatet etter City-kampen:

Det ender 2-2 på Anfield i dag, Liverpool gjør en god kamp mot en god motstander, men to forsvarsfeil sørger for at City får to scoringer i dag. Joe Allen gjør igjen en god kamp, og viser seg å være en god signering.

Fra spillerbørsen til Truls:

Steven Gerrard – 7
Det er dette vi vil se av kapteinen, i ALLE kamper, ikke bare i storkampene.
Innsatsvilje, går foran som den kapteinen han er og hadde en meget god kamp, litt av den gode gamle StevieG så vi i dag, men vi vet han har enda mer og gå på.

Enkelte mener at Gerrard fikk en karakter for mye, men det var ingen dårlig kamp av kapteinen vår mot City. Mot Arsenal vartet han opp med en rekke pasningsfeil, spesielt i første omgang, men som det blir skrevet i kampreferatet: «Han er nest sist på de fleste store sjansene vi skaper og er en viktig spiller i det offensive, selv om det ble for mye feil.»

Jeg har aldri sett Gerrard bli så slaktet som det han ble i går, han er på ingen måte fredet(noe han har vært de siste sesongene), men det som er vanskelig å forstå er hvorfor supportere ikke legger merke til de positive involveringene en spiller gjør når han har gjort en rekke feil. Bestemmer man seg på forhånd når feil blir gjort, og alt annet blir skyggelagt av de negative prestasjonene? Se gjerne kampen én gang til, og legg merke til at Gerrard faktisk er involvert i de fleste sjansene vi skaper mot Arsenal. Betyr det ingenting når han mistet ballen såpass mange ganger som han gjorde i første? Jeg tar heller en Gerrard som skaper sjanser og mister ballen i ny og ne, enn en Sahin som så vidt er involvert og ikke tør å gå inn i en eneste duell, hver dag – hver uke. (Sahin er forøvrig ikke samtaleemne her, da han trenger tid til å komme seg inn i systemet vårt).

Flere vil allerede ha Rodgers ut

…. ??? Er virkelig såpass mange Liverpool-supportere så utålmodige at vi krever å ha full pott eller ny manager? Greit nok at vi har hatt den dårligste ligastarten på 50 år og det er greit nok at vi ble rævkjørt på siste dagen av overgangsmarkedet. Rodgers uttalte i går også at han aldri hadde leid ut Carroll om han hadde visst at han ikke hadde fått erstattet ham. Men tenk også hvilke lag vi har møtt de tre første kampene, WBA virker å få en knallsesongen, City og Arsenal trenger ingen nærmere presentasjon. Liverpool bytter dessverre manager oftere enn de fleste av oss rekker å gjøre større endringer i livet vårt, men nå har vi Brendan Rodgers, han har ryddet opp i stor stil i stallen, fått inn en del rekke spennende spillere, Sterling ser ut til å få sitt gjennombrudd og vi har kanskje gjort PLs beste kjøp i år i Joe Allen. Med ny manager og flere nye spillere må vi si som vi gjorde under King Kenny i fjor; vi må gi laget tid. Alt annet er langt under enhver standard en Liverpool-supporter skal foreta seg.

Flere negative enn positive supportere?

Vel, det kommer an på resultatene, vinner vi blir vi seriemester i manges øyne, taper vi så blir det nedrykksstrid.  Jeg må gå litt bort ifra det jeg skrev om ikke å nevne noen direkte kommentarer, for den mest ‘likte’ kommentaren på fjesboka i går var faktisk av en positiv karakter:

Dere skuffer alle Mr. Shankly på det som ville vært hans 99 årsdag. Slutt å være så innmari negative, men se det positive. Ja vi feilet på overgangsmarkedets siste dag. men ellers i overgangsvinduet ble det gjort veldig mye riktig. Nei, FSG har ikke sikret oss umiddelbar suksess, men de har sikret oss en fremtid vi kommer til å være stolt av. Støtt klubben gjennom tap og frem til seier, den sytingen deres hjelper ingen. – Mats Sandoy

Det gir meg trua på at mange av oss forstår at Rom ikke ble bygd på en dag, og at vi må klare å se det positive, fremfor det negative(selv om det er lov å nevne dette i edruelig form). Akkurat dette poenget prøver jeg å fremheve når det kommer til Gerrards innsats i går.

Min appell til dere lesere vil være å puste med magen før dere med fullt navn velger å komme med bastante (subjektive!) meninger. Det er vel og bra at folk har egne meninger, og vi har et kommentarfelt, både på bloggen og facebook, for at du skal kunne komme med dine meninger. Når man driver en Liverpoolblogg så ser vi mye rart av diverse uttalser fra forskjellige supportere. Det å være Liverpool-supporter er litt av en reise, det vet spesielt den yngre garde av oss da det spesielt i serien har vært lite å glede seg over de siste tiårene. Men forstå også at Premier League er den vanskeligste ligaen å gjøre suksess i, og om resultatene ikke står i stil med forventningene, så tenk deg i det minste om før du velger å spy ut de mest negative meningene du sitter inne med. Å skrive på internett er kanskje rimeligere enn å kjøpe en boksesekk, men la oss nå vise mer tålmodighet for prosjektet Rodgers har satt igang, jeg kan nesten garantere mer glede enn skuffelse denne sesongen.

Er jeg litt for hippie i min mentale tilstand her? Bør vi egentlig slakte Liverpool hele gjengen, vurdere å bytte lag og satse på at noen andre klubber kan gi oss det Liverpool ikke klarer i skrivende stund? Eller er det noe positivt på gang, som tar litt tid, og som vi supportere vil få stor glede av i fremtiden?

Support & Believe!

23 Responses to Reaksjonene etter Arsenal-kampen

 • Erik Bergflødt sier:

  Jeg liker ditt inlegg veldig bra, kjenner på at det negative er veldig oppe å gå, har også registrert flere som vil selge Reina feks pga ett par uheldige innvolveringer. Dersom jeg skal dra LFC sin situasjon over på meg selv privat så må jeg bare si at det er når jeg har det tungt og vanskelig jeg virkelig trenger støtte. Se på spillere som Allen og Sterling, det er jo fremtiden i engelsk fotball, å de er våre gutter. Vi har venta i mange år og klarer litt til

 • Frank sier:

  ENIG! Fin artikkel…!

  Forøvrig er det sant at FSG har gjort mye feil; 1) Ansette Daglish når de ikke vil ha han (men de viste pragmatiske løsninger da fansen ville ha han), 2) gi Daglish £150m å kjøpe dårligere spillere for, 3) kjøpe Carroll i siste øyeblikk, 4) prøve å rette på Carroll bomkjøpet ved å ikke la seg presse opp i pris av andre klubber i siste øyeblikk.

  Uansett — til tross for mange gammeldagse LFC fans som vil se Daglish prøve seg på liten-stor spiss med typiske vinger – så har vi nå en manager/eiere som har; 1) slanket stallen for dritt, 2) latt det være plass til ungdommer som ‘alle’ vil at vi skal bruke (men ‘ingen’ ikke tør stole på), 3) spiller moderne og ballbesittende fotball som tar tid å øve inn, 4) appeller til the Liverpool Way med tålmodighet, innsats og hengivenhet (noe alle fans vil si de er – rett før de roper på ‘sparken’ til trenern etter en dårlig match).

  Dette vil ta tid folkens. Eierne vil la han få penger til spisser i Januar. CL vil ta tid. Målet er 2015. Smør dere med tålmodighet slik Barcelona har gjort. Stjernene vil komme, men vi må bygge klubben rent. God økonomi, god struktur, god manager, fin fotball, gode tekniske spillere, mye mål og LOJALE fans. Det tar tid… la oss prøve å unngå hykleri noe det har vært mye av. Fra meg inkludert.

  • Tony Holm sier:

   Det har blitt gjort en rekke feil de siste årene, først og fremst har vi manglet kontiunitet med manager, hvor den nye manageren har byttet ut det den forrige startet på. Dette har skapt en konstant urolig spillemasse, og det er vanskelig å bygge et lag når det hele veien er en rekke nye spillere som kommer inn i laget.

 • edvard auestad sier:

  Nå syns eg at me liverpool supportere må se lengre enn nasen peiker. Brendan Rogers sitt å FSG sitt prosjekt kommer til å bære frukter på sikt må bare vere tolmodige. I mine øyne så er ikkje laget til Liverpool så veldigt dårligt så mange vil hs det til, det trenger bare litt mer tid før alt setter seg YNWA

 • T-man sier:

  Tony – velger å ikke kommentere de siste uthevede linjene, og tar det på kontoen for ironi.
  Anyway, Finnes ingenting mer irriterende enn personer som skal fortelle andre hvordan de skal oppføre seg – alle røde må få ytre seg på sin måte ingen eier fasiten på hvordan en ekte supporter tar tap og vinn på. Så fei for egen dør, talefriheten gjelder for alle også vi som er «litt» kritiske til de som foregår i vår kjære klubb.
  Brendan Rogers skal selvfølgelig få en sjanse akkurat som King Kenny fikk, det som er mitt store problem oppi det hele er hva tanker FSG har for en agenda? Er du Tony fornøyd med at vi sitter igjen med 2 «spisser» som skal levere varene og score mål fremover.
  Hva skjedde egentlig på siste dag av vinduet? Vart BR vingeklippet pga 2 mill pund? han er i dag veldig klar på at Carrol ikke hadde blitt lånt ut, om han ikke var sikker på at han fikk en ny spiss. Når nå FSG kommer med et «åpent» brev til supporterne, så er de ikke engang istand til å forklare hvorfor vi ikke kjøpte noen spisser men kommer med de samme svada som de har gjort egentlig hele tiden? Vil avslutte med et sitat hentet fra facebook bloggen fra: Stemmer disse tallene er det skremmende lesning –

  «Kenneth Jørgensen: På den tiden FSG har eid Liverpool har de kun lagt ut £10 mill. til spillerkjøp(trekk fra alle spillersalg/lån og sparte lønnsutgifter). Da er ikke inntekter som tilskuere, tv avtaler, sposorer og draktavtalen som ifølge eierne var helt fantastisk og historiens beste uansett klubb. Jeg lurer da på hvor alle pengene blir av? Hvordan vi noen gang skal komme topp 4 (eller vinne for den saks skyld) med £20 mill i året i transfer budsjett inkl. lønn. Bare Van Persie kostet ca £ 75 mill inkl lønn. JEG VIL BARE SI EN TING TIL SLUTT: YANKS OUT AND FSG THE HELL OUT OF LIVERPOOL!!»

  • Tony Holm sier:

   Godt du klarer å se ironien. Som jeg skriver om du leser nøye så er det selvsagt at alle skal få kunne si sin mening, poenget her er at det er alt for mange som spyr ut den ene useriøsiteten etter den andre. Det er å holde tunga rett i munnen når man velger å uttale seg, og det er først og fremst de spontane negative uttalsene som kommer i motgang, kun etter én kamp. Derav mitt innlegg.

   Selvsagt er jeg ikke fornøyd med spissituasjonen, det er vel ingen av oss? Men det var heller ei det artikkelen handlet om. Mitt håp med en slik artikkel er å få folk til å tenke seg litt om før man velger å spy ut det ene og det andre, at jeg skal være belærende er lite av agendaen bak denne artikkelen, se på det mer som et forsøk på å skape litt bedre stemning på facebook-gruppa vår når vi oppdaterer kampene før, under og etter.

   • T-man sier:

    Yup ser den, og er enig at noen som kommer på trykk i kampens hete «kan» være litt på lavmål. Men er forsatt bekymret for strategien til FSG, og føler at BR mulig er blitt vingeklippet og må prestere med et lag nesten ribbet for målscorer…….. nesten latterlig at etter vår kamp mot Arsenal, så klinker RVP til med et hattrick slik at Man U ikke bare fikk ett peong men 3 med seg hjem. Da gikk det noen lange tanker til våre gamle gode spisser…. Torres, Fowler, Rush, KK osv osv. Men vi er her nå, så får vi bare håpe at vi får inn en målscorer i januar vinduet. For Suarez er ikke pr i dag noen målscorer. Og til sist, må bare nevne det en gang til…. det åpne brevet fra FSG er trash. det har sviktet alle supporterne og prøver seg med noe oppgulp som ikke biter på meg i allefall.

 • Kenneth Jørgensen sier:

  Har vært Liverpool supporter siden 1977, og fram til beynnelsen av 90 tallet var det ganske enkelt, men etter det er det til tider blitt en påkjenning enkelte dager, men når klubben brenner så voldsomt inni deg e det ikkje ett problem.
  Noen av tingene jeg har merket de siste 10 årene er jo spesielt alle prosjektene det er snakk om, at det skal ta litt tid, trenger tid til å bygge osv.osv. Jeg er ikke lenger interessert i å vente, bruke tid på ett prosjekt jeg personlig mener er dødfødt, men med en gang jeg sier dette, får jeg beskjed om å bytte klubb eller om jeg ønsker å bli ett nytt City. For det første er det min rett å komme med mine meninger om klubben og driften av den hvis jeg ønsker det, og det betyr ikke at jeg ikke reiser 7-10 ganger over i sesongen og står på The Kop å synger uansett resultat og jeg merker at det fryktelig provoserende at en liten drittunge skal be meg om å bytte klubb pga jeg ikke forguder B.R. eller FSG. Det finnes og andre måter å drive en klubb på en City, Chelsea måten og FSG måten, så disse FM spillende fjortisene, som vil vinne ligaen den romantiske måten må vel ønske det, men tro ikke dere har alt vettet for det!

  Tror noen at Support and Belive betyr vær enig i alt klubb, manager og spillere gjør og støtt det samma faen?? Nei det betyr at du har klubben i hjertet og støtter spillerne under kamp, samtidig som du kan være kritisk til f.eks kommunikasjonen mellom B.R. og FSG, da B.R. Ikke visste at budsjettet han fikk for å handle også innebar lønn, slik som at jeg mener en ny manager av en klubb som Liverpool bør få de middlene han trenger for å bygge et lag, han føler er konkuransedyktig til topp 4, i dag sa han bl.a. at vi må gjøre det beste ut fra hva vi har nå, så får vi se hva vi kan gjøre i januar, selv om alle vet at det aldri blir mye handling da. Henry sier i dag at vi aldri igjen skal være ett middelfarer lag med høye lønninger og gamle spillere, men han nevner ikke hvor han mener vi bør være, nesten uten spillere i det hele tatt. B.R. Sier han aldri hadde lånt ut Carroll uten å tro at han ville klare å hente en erstatter. Tro kan han gjøre i kirken ikke som manager i min klubb!!

  Hvor mye har FSG da brukt etter overtakelsen på spillerkjøp? Jo netto har de brukt ca.£10mill ifølge Rory Smith i The Times(dette er hvis en også tar med besparelser i lønn). Er dette nok hvis vi skal komme oss opp fra en daværende 7 plass i ligaen. Selvfølgelig er dette alt for lite, men King Kenny og Commoli rotet vekk mye midler, det er jeg enig i, men Ian Ayre har også en stor skyld her sammen med FSG som ansatte dem og ga dem nesten blanko sjekker. Jeg mener som Ferguson alltid har sagt: Du må investere i investeringen for at den skal øke i verdi!! Dette har ikke FSG gjort, men de har stillt oss så dårlig, at er vi uheldige med skader på f.eks Agger, Johnsen, Lucas, Gerrard og Suarez kan vi faktisk rykke ned, for dette er den dårligste troppen jeg har sett i Liverpool siden før Shankly. Dette sammen med at de prøver å bytte spillestil kan faktisk ende i katastofe, og noen sitter bare å sier at vi må være tålmodig. Har FSG noen gang gjort noe annet enn å fortelle at vi må være tålmodig (ligaplassering og stadion saken). Nå er det snart 2 år siden overtakelsen og stadionsaken står på stedet hvil sammen med at laget har aldri vært dårligere!! Hvor lenge må vi være tålmodig?? Jeg passerer nå 40år, og er ikke interessert i å vente til eg ligge i gravå med å få ligaen hjem.

  Jeg kan heller ikke fatte denne forgudingen av B.R. Hva har han gjort for å få denne statusen. Han var helt ok i Watford, fikk sparken i Reading(som mente han ikke var god nok), han var veldig bra i Swansea, men en må huske Martinez hadde bygget opp hele troppen da han overtok. I Liverpool er det ingen tvil om at han er ansatt som puppyen til Werner og Henry (han sa bl.a. at all transfer hadde han siste ordet, men nå viser det seg jo at han fikk beskjed om å slanke inn lønnsbudsjettet kraftig og fikk ikke middler til å hente en spiss( det er ikke mulig å få en spiss til Liverpool nivå for £3mill som FSG ga.) Dette ble nok litt rotet, men poenget er hvertfall at ingen annen Liverpoolsupporter skal be meg om å finne en ny klubb fordi jeg er uenig med FSG. Det var jo greit når alle var mot Hicks, men jeg mener FSG er litt av samme ulla, bare de tar ikke opp gjeld på klubben, de suger heller all mulig kapital ut. FSG OUT, YANKS OUT!!!!

  • Lars Vikeby sier:

   Er så enig. Har vært suporter siden 87. å er DRIT lei av å bli bedt om å vere tålmodig!
   Har venta nok!

   Laget som vant CL finalen i 05 var massive underdogs,
   Da var vi i litt samme situasjon, Owen var gått til Real og vi lette etter en ny Goalgetter, Baros Sinama Pongole, Cisse, Kuyt og noen til skulle ta over som targetman, vi hentet t.o.m Fowler tilbake, uten serlig sukse, å nå skal vi hente ‘owen igjenn!!!!!! Torres saga al over again
   Er ei plate som står på Repeat her, å den er gått ut på dato

   Vår stall er skremmende tynn
   Reina: Hatt noen blundere nå, men vi får ikke tak i noe bedre, trur han stabiliserer seg igjenn.

   Agger, Johnson,Skertel og Enrique holder bra nivå men 2 av disse har en ekkel skade historikk,

   Allen: Meget god spennende og har veldig trua på ham

   Lucas vist seg som en klassespiller på midten, Men nå ødlegger skadene for ham også

   Gerrard vår leder og holder nok et par sessonger til, men sliter også med skader

   Sahin, Henderson, Shelvy, kan ikke si annet enn spennende

   Borini, For meg virket tamm, og lett for forsvarspillere å plukke opp, men skal gi ham en
   sessong før jeg dømmer han

   Suarez, Ja hva skal man si, Beste eksempel på Fugel og fisk, MÅ kutte ut skuespillet sitt, er direkte flaut til tider, å begynner å bli lei av å forsvare gutten,

   Sterling, Viser klasse, å han er bare 17 år, kan bli en gigant om vi klarer å holde på ham

   Downing, liker at han skal konkurere litt med Enrique på Backen, vil heve begge to

   Vi har vært tålmodige, vi har støtta opp og sunget med full hals, nå vil vi ha resultater.

   Kvitte oss med Bellamy, Maxi, Kuyt og Carroll
   Fått Borini inn, Er det fremgang og forsterkning??? jeg bare spørr

  • Tony Holm sier:

   Takk for hyggelig bemerkning, Jørgensen. Ellers har du mye rett i det du skriver, mulig at jeg er mer tålmodig enn deg fordi jeg ikke har opplevd noen glansperiode, mulig det er fordi jeg ikke nærmer meg førtiårskrisa.

   Jeg velger å ikke stille meg alt for negativ til FSG, mest fordi spranget fra H&G til dem for meg er massiv, og fordi jeg har trua på at vi nå er på vei til å bygge noe stort. Men det er kanskje hippien som tenker igjen.

   Vi har siden bloggen startet hatt fire managere, hva kan man forvente av et lag som kun på noen år skifter manager så ofte? Fint lite. Nå har vi Brendan Rodgers, en mann som virker å ha en plan med hva han gjør, dessverre virker det som han ikke har såpass mye makt som han burde ha som manager. Sammenligner vi situasjonen vår med ManU så har de hatt en manager i over 20 år, som har vært sjefen over alle sjefer, hvor ingen kan komme å prøve seg på noen ting. Derfor han har ført laget til å være det mest suksessfulle laget i England i hans periode. Jeg håper at Rodgers skal klare det samme, jeg velger å tru på det, mest fordi jeg er optimist, og fordi jeg tar det jeg har. Men at flere av dere snakker om nedrykk forstår jeg ikke i det hele tatt, det er litt for mye himmel eller helvete blant utålmodige supportere.

  • Morten sier:

   Jeg har i likhet med Mr. Jørgensen her vært supporter lenge. Jeg ble supporter sommeren 74, da broren min fortalte at det beste laget i verden het Liverpool (bra oppdragelse sånn sett). Etter det var jeg alltid Keegan og Liverpool når vi spilte fotball. Og det var såklart lett å være supporter, Liverpool vant jo alltid et eller annet trofè, og ble noen spillere gamle, så hentet vi nye, gode spillere.

   Shankly ga seg i 74, og det var et sjokk for mange scousere. Han hadde jo et problem i klubben, og det var styret. Han understreket at han var mannen i gata, en av gjengen, et medlem av den store grå massen, og det er selvfølgelig grunnen til at supporterne lett kunne identifisere seg med klubben – manageren var en av dem. Noe han mislikte, var møtene med styret, han var ikke på linje med dem i det hele tatt. Mye av problemet var kanskje politisk, i og med at han var av arbeiderklassen, noe styret ikke var, men problemet består i dag også. Torres merket det, men han var diplomatisk nok til å bare bemerke at saker og ting i Liverpool er helt annerledes enn det supporteren tror – og da tenkte han ikke på Texanerne. Han sa senere at han kanskje skulle ta det opp i biografien sin.

   Vi som har fulgt klubben lenge nok til å huske gullperioden, må nok stikke fingeren i jorda, og forstå at det laget vi tenker på som Liverpool, eksisterer ikke lenger. Nå er det et nytt lag, og spillerene der er ikke vant til å vinne, vinne og å vinne. Av alle spillere som vi har, er det bare Suarez, Allen og Sahin som har vært med å vinne et klubbmesterskap, om jeg ikke husker feil.
   Idag er vi underdogs, og har vært det lenge. United, City, Arsenal og Tottenham pluss Chelsea ligger mange mil foran Liverpool., og en skal ikke være blåøyd og tro at de hadde gjort det uansett om de ikke hadde hatt penger – selvfølgelig er det penger det er snakk om her. Har du penger, kan du få kjøpt spillere som scorer mål. Vi vil ikke få de økonomiske musklene som de største har, ergo må vi være lure. Lure var vi IKKE i vinduet. Men det får så være – de som er med lærer, om de får lov til å fortsette å være med. Forgudelsen av BR kommer av at mannen forstår Liverpool (ting som å hente frem det gamle «this is Anfeild» igjen, filosofien hans, og vi så jo at filosofien hans fungerte i Swansea – det var kanskje Martinez som hadde byggd opp lage, mend det var Brendans stil som fungerte.
   For min del, kan jeg gjerne si FSG STAY, for jeg kan i ærlighetens navn ikke hate de som reddet oss fra en vanærende administrasjon…

 • Leif André sier:

  Enig i alt du skriver, Tony, men dere må kanskje tenke litt over hva dere selv skriver på Facebook i forbindelse med kampene. Jeg la spesielt merke til kommentaren «Deilige Brendan Rodgers forstår seg på fotball» som liverpoolblogg.no la inn litt før kl 16 i går. Da hadde altså kampen vart i ca 70 minutter og Arsenal hadde akkurat scoret sitt andre mål.

  Det er godt mulig at den av dere som skrev dette, mente at Rodgers gjorde et bra bytte med å sette innpå Shelvey (i det 67. minutt) og at det ble lagt inn før den andre scoringen, men jeg tror nok en del tolket det som ironi, og det medførte nok bensin på bålet for de med negative tanker…

  Ellers er jeg som alle skuffet over både overgangsvinduets siste dag og prestasjonene våre mot WBA og Arsenal. Mot City viste vi gode takter, men det er ikke til å komme fra at vi mangler en skikkelig goalgetter som kan sette de enkle scoringene, på samme måte som i fjor. Nå får vi krysse fingrene og gi BR litt tid. Jeg LIKER mannen, nå får vi bare håpe han holder hodet kaldt i en stor klubb. 🙂

  • Tony Holm sier:

   Den kommentaren var det jeg som skrev, grunnen til det var fordi Rodgers gjorde akkurat det jeg hadde bedt om i kommentarfeltet, så det var mer ment som humor. Man måtte kanskje vært med hele veien for å forstå det? De scoret forøvrig det andre målet ett minutt etter at den ble publisert, var et bittelite slag i ansiktet, men humoren skulle ligge i bånn, selv om det kanskje ikke var noe utbredt form for god humor.

   Ellers er mine fingre krysset, og jeg er enig i å gi mer tid.

 • Stein Tangen sier:

  Nærmer meg gru dei 60 og har vore med Liverpool så lenge eg huske,att vi har hatt opp og nedturer ja jett om.
  Dei siste sesonger har vært fulle av håp og så e de blitt knust,noe som ikke e kjekt.
  DER E KUNN EIN TING SOM GJELD I FOTBALL DE E Å VINN KAMPANE.
  Skremende med dagens manskap e att vi mangler ein god spiss+ein midtbane strateg som og putter sine 10-15 mål(gerard var der for noen sesonger sia).
  Der e ingen som e større enn klubben så vi får håpe.
  Spillere kommer og går i de siste har dei beste gått(alonso og maskerano torres +++++)etter disses klubbbytte har de rakna.
  Nye unge spillere er komt til men når limet i huset er borte (spillere med erfaring) blir det tøft.
  Vi kan klandre eiere som gav f i klubben,spillere som ikke har loyalitet til klubb,men det er dette som e den nye tid.
  Ser ingen lys i tunellen denne høsten men man gravlegger ikke HÅPET.

  • Tony Holm sier:

   Den midtbanestrategen du etterlyser ser jeg i Jonjo Shelvey, og nå er han i såpass god form at han kan klare å levere varene. Men sentralt i midtbanen er det knallhard konkurranse, noe som gjør at det ikke er bare-bare for Rodgers å ta ut laget.

   Vi trenger nok å nedjustere forventningene våre, både til kjappe gode resultater, og ikke minst å tiltrekke oss stjernespillere som de du nevner. Rafa skapte noe unikt hvor Liverpool ble en merkevare for gode fotballspillere, det var nok den største tabben det siste tiåret å gi han fyken(og ikke minst erstatte han med Hodgson som i mine øyne ødela laget helt). Men da var det andre eiere, og mye har endret seg. Dessverre har det for oss supportere blitt mindre kvalitet i laget, noe som preger resultatene.

 • Morten sier:

  Det er synd at noen ikke kan lese, tross flere år på skolen. Når FSG ansatte BR, så ble det understreket med sprittusj at nå skulle laget bygges fra grunnen av, og det tar årevis å gjøre. Med tanke på alt det søppelet vi hadde, så måtte mye måkes ut og mye nytt må inn – så må dette gjennomarbeides, gjennomsyres, og kjøres inn. Det er ikke gjort på 1, 3 eller 38 kamper. Det tar tid.Men lar vi BR få den tida – minst 5 år, så vil vi i løpet at de fem årene ha et PL gull – sann mine ord.

 • Lars Vikeby sier:

  Spiss problem løsningen!

  —————Reina
  ——-Skrtel——–Agger
  Johnson—————-Enrique
  —————-Allen
  ———-Sahin—-Shelvey

  Suarez——Gerrard—-Sterling

  Benk; Kelly, Coates. Henderson. Downing, Borini, Assaidi
  I tillegg er vel Lucas tilbake om 4-5 serie runder.
  Ok dekning på alle plasser,

  Verdt et forsøk å dytte Gerrard fram, han kan avslutte, har et bra rykk å Suarez er bedre når han kommer inn fra kanten, enn når han kommer inn i midten.

  Bare drømmer og fantaserer litt, kanskje er jeg helt på bærtur…..

  • Morten sier:

   Du er vel langt fra på bærtur, og jeg har vært inne på samme tanken selv. Synes A.Morgan er for urutinert til noe mer enn innhopp ennå, men jeg lurer på om ikke BR er tøffere enn som så. Jeg blir ikke overrasket om han dytter inn Morgan der foran i mange kamper, så han skal få kjørt seg.
   Personlig tror jeg at når ting får satt seg med det nye systemet, hadde ditt opplegg vært gull!

 • Espen G sier:

  Eg er helt enig med deg Lars Vikeby. Kjør Gerrard frem som midtspiss og suarez ut på kanten så trur eg kanskje vi har løst et problem:-) Vi må satse på Shelvey på midten, Trur han komme til og bli kanongod hvis han får spille mye. Vi må ikke fokusere for mye på det negative.. Dette kommer til og snu skal dere se. Det vil ta noen kamper så vil dette systemet til BR begynne og fungere. YNWA.

 • Stein Tangen sier:

  Når man leser kva som blir skrevet blir man litt lei seg,fra og være eit topp 4 lag har nå suporter massen resignert og godtar att vi skal være eit lag mitt på tabellen.
  Korleis kan eg meine de sier du kanske:pr dato har vi ikke manskap som har me inne enn det.
  Og de og sjå på ungdommen som eit superlag i emning,kvem veit kva lag vi har om 5 år,Kvem sitt med manager annsvaret om 5 år-hvem eig klubben om 5 år-ingen ting av dette veit me?
  Fotball leves i nuet og dagens kamp er historie i morgen,man blir målt på resultat og bare de.
  Det att spillere velger andre klubber en Liverpool og ManU noe som var utenkeligt for noen år tilbake,viste dissse to innteresse jublet spillerne,denne tia er over nå e de pengene som teller.
  Einaste sikre med klubben er:YNWA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...