Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpool 2-2 Young Boys – Roter bort seieren…igjen

Hørt det før? Liverpool dominerer, skaper sjanser, skal avgjøre kampen, men roter bort seieren på slutten. Jeg har ikke ord for hvor dritt lei jeg er av å se det. Det er dessverre fortsatt store mangler i det defensive spillet, spesielt på den defensive midtbanen, noe som kostet oss seieren i dag.

Alt er opp til Liverpool i Italia mot Udinese nå.

Liverpool startet med følgende 11: Pepe Reina, Andre Wisdom, Martin Skrtel, Jamie Carragher, Stewart Downing, Nuri Sahin, Jordan Henderson, Suso, Oussama Assaidi, Jonjo Shelvey, Joe Cole.

Young Boys kjørte på med en skikkelig sjokkåpning på kampen. Rett i angrep og spilte seg faktisk gjennom etter få sekunder. Heldigvis slapp Liverpool med skrekken. Young Boys var best i åpningsminuttene med aggressivt og høyt press, men Liverpool tok etterhvert over kampen.

Liverpool fikk sin første sjanse da Shelvey flikket Henderson gjennom, men keeper var god og reddet skuddet fra Henderson, som riktignok kunne vært bedre.

Fantastisk gest av de tilreisende Young Boys-supporterne etter ca halvtimen da de løftet opp et banner til støtte for Hillsborough på tvers av borteseksjonen. Hele Anfield reiste seg i applaus. Et flott øyeblikk på Anfield.

Rodgers fortsetter med sin bytte tidlig-trend. Tok ut Widsom etter halvtimen og satte inn kaptein Steven Gerrard. Henderson ble flyttet ned på høyreback

På banen fortsatte Liverpool å dominere, og Joe Cole var faktisk både bevegelig og god for de røde. Syke ting. Etter 33 minutter var det Cole som skapte mål. Spiller til Suso, som med en flott stikker sender Cole gjennom. Cole rekker ballen før keeper og chipper den inn til Shelvey som bare kan heade i tom kasse. Flott angrep.

Cole hadde like etter en god sjanse på en retur på corner, og spilte senere gjennom Suso alene, som dessverre skjøt utenfor. Cole og Suso de to klart beste i første omgang.

PAUSE

Etter pause kom Young Boys utpå med litt mer trøkk igjen. Cole skulle likevel få en stor sjanse like før utligningen da han ble spilt gjennom av Suso. Keeper var igjen kjapt ute og blokkerte skuddet til Cole. Bare sekunder etter var ballen i motsatt boks. En lang diagonal ble spilt over Henderson til Bobadilla, som tok ballen fint ned og smalt en utagbar kanon i målet bak Reina. Svakt forsvarsspill av Henderson der, som mer eller mindre inviterer Bobadilla til å ta ned ballen på innsiden av ham. Svak posisjonering.

Etter timen kom Luis Suarez inn for Suso for å sette litt mer fart i angrepet. Liverpool tok over kampen fullstendig, og fikk i en periode corner etter corner, uten at det førte til noe. Det var utrolig nok Joe Cole som måtte trå til for å ta tilbake ledelsen. Ble nydlig spilt gjennom etter pasningspill mellom Suarez og Gerrard, og han vendte fint opp i feltet og satte ballen forbi keeper. Flott angrep igjen.

Etter dette fortsetter Liverpool å styre kampen, og klarer å stoppe Young Boys før de kommer til sjanser, men det skal som kjent ikke holde helt inn. Noen øyeblikks ukonsentrerte spillere var nok til å gi Young Boys utligningen. Etter 88 minutter fikk de smelle inn en ball bak en litt svak Reina, som nok skulle tatt den, selv om han ikke helt så utgangen på skuddet. Det var også en rekke avgjørende og svake dueller på midten i forkant som skapte muligheten. Fryktelig svakt generelt på defensiv midtbane i denne kampen, savner desperat en ballvinner der.

Det ble en sjanse helt på slutten av overtiden for Liverpool, men Young Boys fikk blokkert og dommer blåste av. SKUFFENDE!

Spillerbørs

Pepe Reina 6
Stort sett trygg, men var svar på 2-2-målet. En skummelt dårlig involvering i feltet tidligere i kampen også.

Andre Wisdom 5
Hang ikke helt med i svingene, og ble byttet ut allerede etter en halvtime.

Martin Skrtel 6
Grei kamp. Ble merkelig nok ikke skikkelig testet selv om det kom to mål imot.

Jamie Carragher 6
Samme som Skrtel.

Stewart Downing 6
Ganske bra defensivt, men bidro tilnærmet ingenting offensivt

Nuri Sahin 6
Litt skuffende kamp av Sahin, som tapte litt avgjørende dueller. Klarte ikke å dominere pasningsspillet på midten heller, noe man bør kunne forvente i en kamp som dette.

Jordan Henderson 5
Får strykkarakter for forsvarsspillet på 1-1-målet. Gjorde en ellers grei kamp, men det trekker veldig ned. Svakt.

Steven Gerrard 7
Bra kamp av kapteinen, som var veldig delaktig offensivt. Flott assist til Cole.

Oussama Assaidi 7
Herlig dribler, men virker dessverre som det aldri ser ut til å ende i mål eller assist. Vet ikke om det er litt tilfeldigheter, eller om han mangler det siste lille. Håper på det første.

Suso 8
Veldig bra kamp av den unge spanjolen, som var med på stort sett alt Liverpool skapte mens han spilte.

Joe Cole 8 BB
Gir Cole BB, sannsynligvis den eneste han vil få noensinne for Liverpool, men det er ikke ufortjent. Bevegelig hele tiden, assist og mål. Nesten litt god, gammel form på Cole i dag. Litt skeptisk til at det kan fortsette, men bra med tanke på at overgangsvinduet kommer snart.

Jonjo Shelvey 7
Gjorde det slettes ikke verst på spissplassen, og fikk også verdens enkleste scoring servert av Cole. Smarte løp og bevegelser.

YNWA

10 Responses to Liverpool 2-2 Young Boys – Roter bort seieren…igjen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...