Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpool 4-0 Fulham – Julefreden senker seg

En finfin julegave fra Liverpool Football Club til alle supportere der ute. Fulham ble rundtspilt så det suser, og de røde banket 4 i nettet bak Schwarzer før kvelden var omme. Og det kunne også vært flere i en meget overbevisende forestilling av de røde.

Liverpool startet med følgende 11: Pepe Reina, Glen Johnson, Martin Skrtel, Daniel Agger, Jose Enrique, Lucas, Steven Gerrard, Jonjo Shelvey, Suso, Stewart Downing, Luis Suarez.

Første omgang var en forestilling i total dominans fra hjemmelaget på Anfield. Fulham var så tannløse at det nesten ikke var til å tro, men Liverpool skal ha all ære for å skape dominansen også. Til overmål klarte Liverpool til og med å omsette denne dominansen til mål, noe som ikke har skjedd altfor mye. Skrtel banket inn en kanon på en corner etter bare 8 minutter til 1-0.

Ledelsen burde vært doblet da Agger bommet på åpent (!) mål halvveis i omgangen. Suarez viste først magi inne i feltet før han spilte inn til Agger foran mål. En litt lei sprett i ballen gjorde at Agger måkte den himmelhøyt over. Burde vært mål.

2-0 ble det likevel etter 36 minutter da Downing noterte seg for sin første assist i ligaen. Og en nydelig assist var det! En nydelig og smart stikker gjennom til Gerrard ble kaldt og rolig satt i nettet av kapteinen til 2-0.

Annen omgang startet akkurat som den første, og da mener jeg akkurat. Fullstendig dominans som igjen resulterte i et tidlig mål. Bare noen minutter ut i omgangen var det en Downing i fyr og flamme som fosset frem, skar inn forbi det mildt komiske forsvarsarbeidet til John Arne Riise og smalt ballen i nærmeste. Nydelig til 3-0.

Tempoet roet seg veldig etter den tredje scoringen, og det gjorde at Fulham fikk tilrive seg initativet mot slutten av kampen. Det ble likevel aldri veldig farlig, bortsett fra da Rodallega sendte et godt frispark som tvang frem en god redning fra Reina.

Helt på tampen skulle det pyntes ytterligere på resultatet, og denne gangen var det radarparet Enrique-Suarez som sto for et flott mål. Enrique tok imot en kort corner, brukte oksekreftene sine til å drible seg inn i boksen før han sendte en smart stikker til Suarez som enkelt kunne trilles i mål. 4-0 endte det på Anfield i en deilig julegave for Liverpoolfansen.

Undertegnede så kampen litt til og fra her i slutten av julestria, så jeg føler ikke jeg har grunnlag for å sette en spillerbørs. Men det må vel utvilsomt ha vært Downings beste kamp i Liverpooltrøya? Sett gjerne opp din egen spillerbørs i kommentarfeltet!

YNWA

6 Responses to Liverpool 4-0 Fulham – Julefreden senker seg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...