Hold deg oppdatert
Arkiv
Reina linkes bort igjen – skjer det denne gangen?

Pepe Reina, for tiden skadet etter smellen(e) han fikk mot United er igjen linket bort fra Liverpool.

Denne gangen sier gikta at det kanskje er nærmere enn noengang at det faktisk kan skje.

Barcelona skal være beileren i og med at Victor Valdes linkes bort (av en eller annen grunn) – Man U skal være en av klubbene som er interessert i Valdes.

Faren til Reina har gått ut og sagt at Reina ønsker seg tilbake til Barcelona og det sies også at han allerede har vært i Barcelona og snakket med Barcelonas manager. (Sannhetsgehalten i dette må jo selvsagt tas med en spade salt dog)

Om Reina nå skulle forsvinne så er kanskje timingen ikke så halvgal?! Det er jo en stund siden vi så Reina på sitt beste og i tillegg så har vi helt ok 2. keeper i Brad Jones.

Hva mener folket her? Om vi får et bud på Reina, burde vi slå til og spesielt om Reina selv skulle ønske det? Og holder det med dekningen bakerst som vi har i dag eller trengs en ny keeper evt?
(Just for the record, undertegnede ønsker _ikke_ at Reina skal forsvinne)

– Walk on

23 Responses to Reina linkes bort igjen – skjer det denne gangen?

 • Thor Øyvind Stene sier:

  Selg mannen! har bare blitt dårligere å dårligere.. Er det bare meg, eller har han også blitt lavere? Jack Butland inn 😉

 • Mads Frengen sier:

  Tja … jeg personlig har alltid hatt sansen for Reina, og har det framdeles .. Vi alle vet hva han er i stand til å prestere. Han hadde en forferdelig start på sesongen, men etter at han kom tilbake etter langtidsskade litt tidligere i sesongen så synes jeg han har spilt seg kraftig opp igjen. Dog, skulle det tikke inn et bud på rundt 15 mill pund eller noe så mener jeg vi burde gitt slipp på han. Håper ikke det skjer, men er forberedt på det!

  • Brynje sier:

   Tror nok uansett vi aldri i verden vil se et £ 15m bud på Reina, tror nok evt bud vil ligge i størrelsesorden £ 5-7m (og sitter med følelsen av at Liverpool vil vurdere det hardt, etter samtaler/samtykke med Reina)

 • Adrian Haugan sier:

  Kommer helt an på hvem vi henter som erstatter. Jeg mener at vår «suksess» de siste årene i stor grad har skyldes en av verdens beste keepere. Uten Pepe ville det sett mye mørkere ut for vårt elskede Liverpool. Jeg er positiv hvis han blir erstattet av en potensiell arvtaker til «top10»-stempelet av verdens beste keepere om et år eller tre. En Mignolet eller Butland er jeg all in for 😉 Vår nåværende andrekeeper holder desverre ikke mål.

  • Adrian sier:

   Man føler seg uansett mer trygg med Reina i målet enn Jones! Jones har et middels PL-nivå. Vi må ha en matchvinner skal vi hevde oss i Europa og klare topp 4, som må være vår ambisjon.

   • StianPunjari sier:

    Mr Stiffmeister sine første 8.min mot Oldham beviser at han ikke er noen man kan stole på over lengre tid.

 • Frank sier:

  Valdés skal vekk fra Barcelona fordi han ønsker å oppleve en ny kultur, en ny klubb og kanskje noe mindre press enn hva som er dagligdags i Barcelona. Han ønsker ikke å signere ny kontrakt, noe han har signalisert til styret i klubben. Kontrakten er ferdig i 2014. Han blir kanskje derfor solgt til neste år. Barcelona har sett seg ut Courtois, De Gea, Neuer og Reina som potensielle erstattere. Guardiola selger nok ikke Neuer. Courtois er Chelsea’s eiendom, tross lån i Atlético, og de vil satse på han. Møter mellom partene forventes snart. Fergie stoler ikke på De Gea og ønsker å bytte De Gea mot Valdés. Reina mot Valdés skjer nok ikke da jeg ikke tror Valdés ønsker å oppleve ‘Scouse’ kulturen, når han sier han ønsker noe nytt. Dessuten er LFC ikke attraktive nok akkurat nå tror jeg. De Gea er nok ikke god nok med beina til å spille i Barcelona tror jeg. Reina passer regningen perfekt. Spørs om det ikke ligger noe i det.

  Personlig synes jeg Reina er fantastisk. Han hadde et vondt år i fjor, men var LFC’s beste i Benitez’s siste år og i Hodgson sessongen. Første halvåret i år var ikke det beste, men han har kommet seg og vært veldig modig og solid i det siste. Han kan spille med føttene, noe vi (og Barcelona) trenger. Reina er en av bjelkene i laget og vi bør kjempe for å beholde han. Han er kapteins materiale. Jeg tror desverre ikke vi klarer det.

  Fikk forresten en ‘retweet’ av Billy Liddell i morges, og han tror hverken Reina eller Suarez drar til sommern.

 • StianPunjari sier:

  Reina er vel godt oppe på topp ti listen over fotballspillere jeg liker personligheten til. Fantastisk fyr. Men desverre trur jeg både han og LFC er tjent med at han skifter beite og får en ny giv. Han har lenge spilt under pari, og der han for noen år siden reddet masse poeng for oss har han knapt reddet noen poeng i år, og i fjor. På min egen spillerbørs har han mye oftere spilt til en femmer enn en syver denne sesongen. Personlig trur jeg han er litt mett og ikke trives like godt i Liverpool lengre, kanskje godt forståelig når venner som Alonso, Torres, Sami, Arbeloa osv har forsvunnet. Håper virkelig jeg tar feil og at han «finner seg selv» og storspillet er på tur, men er desverre skeptisk.

  • StianPunjari sier:

   Det sagt, Brad Jones er ingen førstekeeper som drar oss opp i CL. Så skal Reina bort må vi ha erstatter.

 • Jonar Andre Karlsen sier:

  Tror vi heller må se på hvordan filosofien til BR og hvordan en keeper passer inn i den. Reina som har kommet opp fra Barcelonas akademi har teknikken og pasningsikkerheten som trengs for å kunne spille seg ut bak og kunne holde ballen i laget. Vet ikke om en evt Burtland har disse egenskapene selv om Reina har falt et par tre hakk de siste sesongene.

 • Vegard sier:

  Hvis Reina drar vil æ ha inn en av følgende, Begovic, Mignolet, Leno eller Ter Stegen… burde kanskje ta med Vorm også.

  For en ting e sikkert, hvis Reina drar MÅ vi ha inn noen, kan ikke ha Jones som førstekeeper, mene egentlig at han ikke e god nok som andre keeper heller.

  Det vi må ha inn e en keeper som tar noen av de skuddan som «man ikke skal ta», sånn som Reina va for ett par sesonga sia.

 • Robin sier:

  Reina er en vanvittig god keeper, selger vi han blir det veldig vanskelig å erstatte han. I klubben har vi en Brad Jones som i mine øyne ikke er en førstelagskeeper, han er en grei nok nr.2, men har vært linket bort fra klubben flere ganger fordi han egentlig ikke har vært god nok til å være 2 keeper heller. Butland som noen snakker om har en halv sesong med spill championship og jeg ser ikke for meg at han er i nærheten av god nok enda(28 kamper, 44 mål imot), og er han bedre enn keepere vi har hatt av type Carson og Kirkland?

  At Reina ikke har vært like god den siste tida kan jeg forstå. Reina vet at han er en av verdens beste keepere og når du da spiller i en klubb som har stagnert på den måten Liverpool har gjort så er det lett å miste motivasjonen. Jeg er nesten litt overrasket over at han ikke har blir linket bort oftere enn vi har sett. Tragisk hvis Reina forsvinner og neste keeper vil få store sko å fylle.

 • Thomas sier:

  Om vi lar Reina går syns jeg vi bør hente inn Jack Butland som erstatter. Brad Jones er en god andre keeper, men han har ikke spiltregelmessig og har ikke den erfaringen som trengs i alle kamper..

 • Håvard Hansen sier:

  Reina blir ikke å gå, har jo nettopp signert en 6 årsavtale og tror nokk han vil være med på den oppturen som er på gang i klubben nu!

 • Labbetuss sier:

  Barcelona skal være beileren i og med at Victor Valdes linkes bort (av en eller annen grunn) – Man U skal være en av klubbene som er interessert i Valdes.

  Fordi Valdes ikke vil signere ny kontrakt, som går ut i 2014.

 • svenn hauge sier:

  Syns egentlig det er helt greit!
  Fantastisk keeper når han er på sitt beste – men det er en stund siden, syns jeg…
  Og dersom han går «hjem» er da det helt i orden, mye værre å høre at han var linket mot scumsa

 • Frank sier:

  Jeg synes en del folk er litt historieløse her. En keeper på drøye 30 år kan gå gjennom dårlig form, men absolutt komme seg igjen. Reina har bevist utrolig gode prestasjoner siden 2006 og vært en bærebjelke for LFC. Selv når vi droppet fritt fall nedover tabellen, skrev han en 6års kontrakt ! Dette til tross for at mange av de beste spillerne våre dro, uten at vi erstattet dem med noe i nærheten av lignende kvalitet. Han hadde flere golden gloves under Benitez og selv under Hodgson/Daglish sessongen var han vår beste spiller, til tross for noen grove feil. Jeg skal gi kritikerne rett i at han ikke var så god i fjor og i starten av årets sessong. Han var vel like dårlig som resten av laget. Like dårlig som Gerrard har vært feks. MEN, han har jo vært dritt god i de siste 7-8 kampene. Han har vært skikkelig modig og til og med knekt nesa som følge av det.

  På forumet her har det vært mye pjatt og vi liker å holde ‘You’ll Never Walk Alone’ fanen høyt. Men vi glemmer det fort og vil gjerne bli kvitt bærebjelker for at prestasjonene ikke har vært i verdensklasse (når laget som helhet har vært svakt i nærmere 3 år). Hvor er ‘YNWA’ nå? Skal vi derfor kaste vekk Reina for å få inn Jack Butland? Keepern til Birmingham? Skal vi virkelig kaste bort masse penger på en spiller som ikke har bevist noe? Noen som husker hvem vi erstattet Torres med? ANDY CARROLL… en ‘unproven’ spiss.

  Hvis Reina vil dra, noe jeg kan forstå, akkurat slik jeg fortsto at Torres ville dra når han så at klubbens styre bare hadde det i kjeften (på den tiden iallefall), så skal han få dra hvis vi får de pengene han er verdt, som er over £15m. Da må vi erstatte han med lignende kvalitet.

  Jeg anser Mignolet, Courtois, De Gea og Valdés som spillere mer eller mindre i samme klasse. Poenget er jo spillestilen vår. Keepern må være stålgod med beina. Hvem er det av disse? Det er vel bare Valdés. Hvilke av disse keeperne ville vi fått for det vi kan få for Reina? Ikke mange.

  Det beste er om vi står ved Reina og han står ved oss. Blir litt for lett å snu ryggen til en så god keeper altså. Litt skuffet over hvordan folket her ser på Reina. Del Bosque anser han som bedre enn Valdés. Så snakker folk her om Butland og Jones… småsprøtt!

  • Brynje sier:

   Ja, personlig er jeg enig med deg jeg – godt innlegg.
   Litt av poenget denne gangen så kan det virker mer som om Reina kanskje ønsker dette selv også.

 • Tim sier:

  Har alltid vært stor fan av Reina og han har gjort en strålende jobb i LFC. Skulle det være slik at han ønsker seg til Barca og har muligheten, unner jeg han absolutt det! Når det gjelder Brad Jones har jeg absolutt troa. Etter kampene jeg har sett av han er det lite å utsette og jeg mener han har alle muligheter for å bli i topp klasse med litt flere kamper i PL.

 • Frank sier:

  Regner med at folk ikke roper etter Jones lenger nå. Dette er League1 nivå og Jones har ikke mestret det. Hvordan ville han sett ut i CL?

 • Craig Johnston sier:

  Trist om han drar. Reina er et Liverpool-ikon in the making. Men jeg kan forstå at spillere søker nye utfordringer, særlig i den fasen Liverpool er i for tiden. Ja, han har ikke vært patent i det siste men han har utrolig mange kvaliteter som keeper og det er vanskelig å erstatte ham. Håper han blir til han pensjonerer seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...