Hold deg oppdatert
Arkiv
Gjesteinnlegg – Brendan Rodgers, den nye frelseren?

Da kan det se ut som om vi er inne i en liten bølge av gjesteinnlegg, denne gangen er det en fast og trofast både leser og bruker – Morten Hallangen som ytrer sine meninger.

Et nydelig gjesteinlegg som stikker litt dypere enn «xxxx er ræva» og den slags, et slags innlegg til ettertanke og refleksjon om dere vil.

Morten jubla så mye at han brakk seg i 1984 da Roma ble psyket ut av Bruce G – etter 91 har ting roet seg i heimen, men innlegget er gjennomtenkt og vi håper samtlige av våre snart 10.000 medlemmer leser dette innlegget.

Take it away Morten:

Jeg ble aldri en stor fan av Bill Shankly. Stort sett fordi det året han trakk seg, var det året jeg ble fortalt at Liverpool Football Club var verdens beste fotballag, og at Kevin Keegan var verdens beste spiller. Fyren som fortalte meg dette var min eldre bror, og kanskje ikke helt…objektiv. Nåja, han hadde jo rett i at LFC var verdens beste klubb, ikke sant?

Bill Shankly skapte jo på mange måter LFC. Han dro med seg fansen inn i kampene. Han ringte dem til og med på kveldene, for å diskutere taktikk og opplegg. Han gav bort biletter i bøtter og spann til fansen opp gjennom de 15 år han satt i stolen som sjef. Han hadde ingen enkelt start, og trøblet med et dårlig lag i starten. Mellwood så ikke ut som et treningsfelt, og spillerene var ikke i en god form. Da han overtok Liverpool hadde han en visjon om å få laget som hadde tilbrakt fem år i den nest øverste divisjonen, til å bli Englands beste lag.
Systematisk trening gjorde at Liverpool fem år senere hadde Englands best trente spillere, ifølge den legendariske Roger Hunt.

Da Shankly trakk seg, overtok hans NK Paisley, og ble den mestvinnende manageren LFC har hatt. Han var med og innledet gullalderen, som ble avsluttet med Dalglish i `91. Derifra vet de fleste hvordan det har gått. Liverpool har aldri blitt ansett som et dårlig lag, vi har med jevne mellomrom vunnet både Ligacupen, FA cupen, Champions League. Et og annet Shields har vel også blitt satt inn i skapet. Men Liverpool skal for mange være en utfordrer til gullet hvert år. Det var nettopp den egenskapen som definerte Liverpool som lag i «gullalderen».

Mange supportere idag har ikke opplevd eller husker ikke at Liverpool vant Ligagullet. Jeg er født i juni 69, og husker ikke månelandingen i juli, men jeg husker da det meste som skjedde på Anfield fra 1975 og fremover. Bildet som ble tatt av meg da Liverpool satte inn den siste straffen i Roma, mot nettopp Roma, i 1984 bør neppe vises utenfor familien. Det var da Bruce Grobbelaar psyket ut Roma spillere med de berømte spagetthi legs. Jeg jublet så hemningsløst at jeg brakk meg.

Men etter 1991 har seiersrusen etterhvert blitt til en slags «det må et mirakel til» tanke. Jeg begynte å våkne til da en kjekk ung herremann fra Spania ankom og straks begynte å herje med forsvarspillere fra hele Premier League. I tillegg elsket han Liverpool. Sjefen hans var også fra de varme regioner i Spania, og sammen med en svært så opplagt Steven Gerrard, begynte vi igjen klatringen mot tindene. Jeg begynte i 2008 å følelsen av at endelig, ENDELIG var ventetiden over.
Fernando var frelseren. Nå skulle vi igjen ta over ligaen og herje som før. Det ble sølv. 4 fattige poeng skilte oss fra gullet. Noen år senere forlot Rafa oss, og når vi endelig fikk vekk de forferderlige eierne fra Texas, hvis navn jeg nekter å ta i min munn, så lå store deler av LFC nok en gang i grus.

Fernando var borte. Mascherano var borte. Bønna. Xavi. Som vi gjorde etter at Souness hadde forsøkt seg som manager, med et grusomt resultat. Under Hogdson nærmet vi oss nedtrykkstreken. Noen som husker hvor vi lå da Shankly kom? Hva gjorde han? Han tok kontroll, og over årene kjørte de et opplegg inn i Liverpool som førte til gull etter 4 år.

Sommren 2012 så var vi som supportere veldig spente på hva som kom til å skje med den ledige managerstolen. Hvem ville komme? Martinez? Rafa? Fjørtoft? Men eierne hadde gjort en grundig jobb. De har en visjon for Liverpool. En ung, men dykig og visjonær gutt ved navn Brendan kom og tok over. Han har mange fordeler som jeg tror eierne så ganske raskt, i og med at han var førstevalget deres.

For det første, så har han hatt en lang og grundig opplæring i både England og Spania, og har trukket ut det beste av begge ligaer. Ballbesittelse og hurtig gjenvinning ved aggresivitet er elementer som etterhvert har begynt å skinne igjennom. Han har, som Shankly gjorde, kjøpt spillere som han mener passer inn i stilen, og han kjøper ingen som er overpriset.

Jeg mener at som businessman har han mer enn bestått. Fotball er også økonomi. Han har eierne i ryggen, noe som er alfa og omega. I tillegg har akademiet i det siste produsert små diamanter på bestilling. Suso og Sterling er navn jeg tror vil bekle førsteelveren i mange år fremover. Shelvey likeså. Sturrigde kjøpet tror jeg hadde to årsaker. Den ene, åpenbare var at Sturridge ville vekk for å få spilletid,han visste hvem Brendan var og han vet hvor målet står.
Den andre grunnen var at belastningen på Suarez som eneste målscorende spiss blir for tung. Brendan Rogders har mye av Shankly og Paisley ånden med seg. Han har tørket støv av det gamle This is Anfield skiltet, og han er, så godt det går for en overbetalt manager idag, en mann av folket. Både bestefaren og faren er lidenskaplige Liverpool supporters, og han kan neppe ha tatt skade av det.

Visjonen til eierne er den samme som vår drøm. At Liverpool igjen skal skremme vannet av alle lag, og at sølvtøy igjen skal flomme inn over sølvpusserne. For at det skal skje, så må noen ting på plass. Manageren må få ro på seg, og tid på seg til å sette sitt preg på laget på en skikkelig måte. Det tar mer en 1 år. Det bør merkes etter 2 år, og etter tre år bør 4 plassen være ikke bare en drøm, men en realitet. Etter det bør vi være helt, helt i toppen.

Det var dèt Shankly fikk, tid. Det var dèt Ferguson fikk, tid. Og de trenger støtte, fordi: Liverpool er ikke en vanlig fotballklubb, der fansen går for å se om laget vinner. Nei, VI ER klubben. Spillerne, manageren og supporterne ER klubben. Taper laget, ja, så taper VI. Da har ikke manageren gjort jobben sin. Ikke laget. Og heller ikke vi. Å spy eder og galle over spillerne eller manageren viser at man ikke har forståelse for HVA som er så spesielt med LFC, noe som INGEN andre klubber har.

Så når jeg ser hva Brendan Rogders jobber med, så blir jeg ganske så rolig, også når vi taper mot WBA på hjemmebane. For heleheten, som skal sikre Liverpool en lang og god tid i toppen, den begynner å ta form. Tenk over grunnen til at Steven Gerrard plutselig gjorde helomvendig. Ifjor tenkte han at 1-2 år var det han kunne gi toppfotballen. Etter at BR kom, forandret han det til 3-4 år. Jeg tror det er fordi han ser hva som er i emning, og vi vet alle at Steven er desperat etter å vinne liga gullet. Og i år har vi sett en utgave av kapteinen som vi må flere år tilbake for å se. Grunnen er Brendan Rogders. Jeg er sikker i min sak.

Under Brendan Rogders vil Liverpool sakte men sikkert vokse seg til det laget vi alle vet det bør være. Englands stolthet. Det beste laget i verden. Med verdens beste spillere. Men gi ham den viktigste ingridiensen: Tid.

20 Responses to Gjesteinnlegg – Brendan Rodgers, den nye frelseren?

 • Stein Viggo sier:

  Dette var morsomt å lese, og jeg er 100% enig om at BR må få tid. Det jeg har sett av spill er oppløftende og av de kampene jeg har sett har vi eid stort sett hele tiden, men vært maksimalt uheldig med å få noen baklengst, og da virker det for meg at spillerne mister all selvtillit og troen på at vi faktisk kan vinne. Tenk bare tilbake til CL finalen i 05. Vi lå under med 3 mål, men hadde troen på at vi kunne klare det, og det gjorde vi jo. Det kan virke som om spillerne ikke helt har den troen. Men med tid og stunder tror jeg spillerne vil få den troen og kunne vinne kamper vi ligger under i.
  Jeg har vært LFC supporter i over 40 år, og vil være det resten av mitt liv.

  YNWA forever.

 • Hans Eiler sier:

  Et bra innlegg i ren Brendan Rodgers stil, saklig begunnet og mange flott ord.. MEN jeg er og blir ikke enig. Jeg sier som en har sagt det på forumet her. Hva har Rodgers gjort for å fortjene å bli manager for LFC? Han fikk en 11 plass med Swansea i PL 11 poeng fra nedrykk. En 13 plass med Watford, sparken i Reading etter 1/2 år, opprykk med Swansea via play off. Ellers ungdomstrener i Chelsea.
  På 192 kamper som manager totalt har Rodger 79 seire, 44 uavgjort, 69 tap. Seiersprosent på 41 og en 11 plass i PL uten seier i noen cuper er fasiten til manageren vår til nå i karrieren.

  Inllegget ditt er bra nok, helt til du begynner å påberope deg sannheten fremfor oss kritikere av BR…da er VI plutselig IKKE sanne supprortere lenger…da er VI ikke klubben lenger. Da har VI ikke forstått hva som er så spesielt med LFC…..Det misliker jeg sterkt med innlegget! For jeg er uten tvil like stor LFC supporter som du..spør min fru og du får svar hvor mange sofaer og stoler er ødelagt i ren gledesrus og i ren fortvilelse. Å si at man ikke har forstått hva LFC er KUN frodi man ikke deler ditt og mange andres syn blir helt håpløst for meg!!! Men det er lov å ha den meningen også :))

  YNWA

  • Henning sier:

   Blir feil å fokusere på hva Brendan Rodgers har prestert før han kom til klubben. Da kan du sammenligne hva Shankly hadde på CV’en før han kom til Liverpool. Eller hva Gardiola hadde før han kom til Barcelona. Man kan vel nesten si at hvem-som-helst (til og med Hodgson) kunne fått resultater med Barcelona. Og dermed så faller det andre argumentet ditt i grus. Det er ikke noe oss, noe VI, men bare DU som kritiserer Brendan Rodgers! Og DU må gjerne fortsette å mene det, men samtidig så må du bare innse at FLERTALLET av Liverpool supportere ikke deler dine personlige og kritiske oppfatninger om BR.

   Jeg kan selv være uenig med laguttaene og dispineringene til BR, og savner Dalglish som manager. Men jeg supporter ikke bare klubben, men også treneren og _respekterer_ de avgjørelsene som han tar. For når alt kommer til alt, så er det lite du får gjort med det fra sofamanagerkroken din uansett. Og dersom du ( helt teoretisk) hadde vært en spiller i garderoben, og fremsatt dine kritiske punkter foran alle, hvor lenge tror du at du ville hatt en fremtid i klubben?

   Så slutt å sutre, og ikke heng deg opp i detaljer som du ikke får gjort noe med!
   Support & Believe!

  • kris sier:

   Rodgers gjorde det bra med Swansea gitt forutsettningene for laget. Hva mener du er ung mangager som skal ta over LFC må ha oppnådd? Jeg lurer veldig på hva alle dere kritikere mener LFC skal gjøre, hvem skal de få inn nå som kan gjøre det bedre enn Rodgers? LFC har de siste årene desverre falt enda dypere nedi en grøft, og det beste man kan gjøre da er å gi manager og ledelse tid og støtte for å bygge opp laget på nytt.

   Når det gjelder den andre delen av kommentaren din vil jeg ikke kommentere dette. Slik jeg ser det så trenger klubben både de som alltid har tro og viser støtte, samt de som kritiserer og ikke alltid tar alt for god fisk. Min eneste bekymring er at kritikerene har blitt i flertall i det siste.

   Nå håper jeg Rodgers mannskap viser seg fra en god side resten av sesongen og dermed kan stilne noen av kritikerene. Kampen i morgen blir tøff men jeg tror vi kan få se et sprudlende Liverpool lag. Har alltid trua!

   YNWA

  • Morten sier:

   Takk for rosende ord og et spark i ræva. Mange som mener jeg fortjener det, bare spør MIN frue 😉
   Her er det ingen stoler eller bord som blir ødelagt enten vi vinner eller taper, men jeg tapte nok mang en nattesøvn i yngre dager, spesielt foran viktige kamper. Nå er jeg nok mer kynisk, siden vi ikke er i stand til å vinne noe som helst for tiden, så nå ser jeg mer etter hva som var positivt pr spiller og negativt pr spiller, og jeg ser gjerne kampen om igjen på video for å sjekke om jeg så riktig.

   Det at jeg påberoper meg sannheten er såklart et poeng. Som Martin Tyler sier: Du bør ha levd en stund for å forstå hva det EGENTLIG betyr å være Liverpool supporter. En kan jo legge i det utsagnet hva en vil.
   Selv har jeg støttet alle managere vi har hatt, selv om jeg har vært uenige i om de har vært rett mann. EN manager nektet jeg å støtte, og det var Hogdson. Jeg støttet Souness, jeg støttet Rafa, jeg støtter BR, men fra dag èn nektet jeg å stille meg bak Hogdsons vyer, fordi han var antiliverpool. Han var imot alt hva klubben stod for, og det gikk som det måtte gå, heldigvis. Ikke engang på 70 tallet drev vi med måk og mæl fiosofien som han stod for.

   Du kan gjerne kritisere BR og være supporter. Men jeg MENER!!! (har ikke enerett på noen «sannhet») at LFC IKKE er en fotball klubb. Jeg MENER at Shankly hadde rett da han sa at Liverpool FC består av spillere, manager og fansen. Chelsea og ManU gjør ikke det. Så vinner vi, har vi stor del av æren. Taper vi, har vi også gjort en feil. Kritiserer du BR? Ok, det er greit, men DA har du tatt et valg: Du mener at DU har bedre greie på akkurat det du kritiserer ham for? Neste gang stolen der nede er ledig, så vet du hva du har å gjøre 🙂

 • Adrian Haugan sier:

  Til alle kritikere av LFC, supporter eller ei:
  Kritikk er bra, det er faktisk veldig bra og tildels nødvendig HVIS den kommer i rett form. Konstruktiv kritikk er den formen. Ingenting skal ta vekk supporternes engasjement og aggresivitet, men å moderere seg, selvom man har ytringsfrihet, er heller ikke så dumt.

  Hans Eiler:
  Som gjesteskribenten forteller, så fikk Shankly og Ferguson tid. Hva hadde de bevist før de fikk jobben? Det tok vel fem år før Ferguson vant noe som helst med Manchester United?. Jeg er også full av forståelse for at du reagerer når skribenten ikke mener man er sanne supportere så lenge man kritiserer, for det er man. Noen av oss ihvertfall!

  Grunnen til at Brendan Rodgers er rett mann for Liverpool FC er igrunn enkel. Han ble valgt av eierne. Han var eiernes nummer 1. Eierne er vinnerskaller hele gjengen og de kommer til å gjøre det som skal til for at vi skal vinne. Brendan har støtte av disse vinnerskallene. Brendan ble valgt til å sette sin visjon, som forøverig er utmerket, til livs i denne klubben. Liverpool FC er en stor klubb, men har pr. dags dato ikke et stort lag, desverre. Det må bygges over tid.

  Grunnen til at Liverpool ikke har hentet de store stjernene i de to vinduene Brendan har hatt er på grunn av økonomi og tabellposisjon. Dette ser eierne. De vil gå i pluss, selvfølgelig, for dette er en buisness. De mener at Brendan Rodgers er mannen til å ta Liverpool tilbake til Champions League over TID. De forventer det ikke nå, kanskje heller ikke neste år, men det er helt klart at det er dit vi og de vil. Da begynner vi også å få større inntekter, større tiltrekningspotensiale for de større spillerne og større status som klubb, igjen.

  Det er et ordtak som går nogenlunde i denne tone: «Man kan ikke lære en gammel hund nye triks.» Vel, da kjøper vi ikke gamle hunder(RVP, f.eks), men vi kjøper valper, og lar en bestemt eier, Brendan Rodgers, lære valpene de triksene hans visjon mener at vi ta oss tilbake til toppen av engelsk og europeeisk fotball. RVP, som eksempel er et desperasjonskjøp som Ferguson kunne gjøre fordi han er ved slutten av hans karriere, samtidig som United er englands største lag for øyeblikket. Hadde han antakelig i samspann med Suarez skutt oss til CL? Kanskje, men han ville uansett ikke gått hit fordi vi er i den situasjonen som vi er i nå, men som vi jobber oss sakte men sikkert ut av.

  Til slutt vil jeg fremheve det jeg sa i begynnelsen av innlegget: konstruktiv kritikk er bra, men hold det til det og ikke begynn med drittslenging fordi det vil ikke gangne noen, bortsett fra Unitedsupporterne deres på Facebook.

  Support and believe, YNWA!

 • Robin sier:

  Bra skrevet. Men jeg er nok ikke like sikker på at BR er den som skal lede klubben videre og fremover. FSG er på sin 3 manager på veldig kort tid, og med en dårlig liga plassering i år er ikke jeg sikker på at BR er med oss neste år. BR er nok riktig mann for klubben akkurat nå i den oppbyggnings fasen vi er i, men om han er riktig mann videre og er den som kan utfordre de som pr idag er topp 4 klubbene får vi se. Personlig syns han er litt uferdig som manager enda, men han har potensiale.

  Syns mange skylder mye på Gillett og Hicks, de gjorde mye bra også, de henta inn mange gode spillere og ga Rafa ganske mye penger før finans krisa kom, det er jo den som knakk H&G og nesten Liverpool. Rafa er jo kjent for å gå i krig mot nesten alle klubbeiere han har jobbet for og mange tok hans side mot eierne, og der tror jeg mye av hatet kommer fra. Jeg var heller ikke spesielt glad i de(og særlig ikke eier strukturen), men de gjorde mye for å modernisere klubben. Tror historien vil dømme David Moores mye hardere enn H&G, bare nevner at han tok over som styreformann i sept 1991… Under hans ledelse sto klubben ganske stille mens en del av konkurentene våre gjore masse riktig, med f.eks nye stadioer, reklame avtaler osv. Også valgte han amerikanske låne oppkjøpere i stede for DIC som nye eiere.

 • Ronny Hansen sier:

  Blir rørt av sånn skriving jeg!! Vi har fulgt laget like lenge så kjenner igjen alt du beskriver:-)) men det må sies at ventinga tar på! Håper BR er rett mann, av hele Liverpool hjertet mitt!!! Ellers må vi begynne på nytt igjen…. Veit rett å slett ikke om jeg takler det….

  • Morten sier:

   Jeg håper også at BR er rett mann. Det er selvfølgelig mange som kunne være rett mann. Men jeg mener at BR er èn av dem. Jeg støttet Dalglish selvfølgelig, men jeg var innerst inne mindre sikker på ham enn jeg er på BR, av mange grunner. BR har ikke de følsesmessige bånd til klubben som Kenny hadde, og han ville aldri i sine villeste fantasier betalt 35 mill for Andy. Jeg mener det er en styrke. En blanding av Kenny og Brendan ville nok vært det optimale. Kenny Rogders 🙂

 • Kenneth Jørgensen sier:

  Her var det mye svada og synsing!! Skal det være ett kvalitetsstempel på synsingen din at du er født i 69 og er en «perfekt» supporter som svelger alt du hører rått? Når du skriver om visjonen til eierne, er dette noe du har snakket med dem om, eller noe du har lest i aviser? Jeg er totalt uenig i at de er ute etter det samme som supporterene, jeg har sagt fra tidlige tider med FSG at de ikke har penger og er ute etter å tappe Liverpool for å forsyne det synkende skipet Boston Red Sox, og i den anledning fikk jeg god hjelp av Christian Purslow i intervju med KopTalk, hvor han kommer med noen skremmende fakta og antakelser, som jeg har hevdet deler av i over 2 år nå til utskjelling fra de «ekte» supporterene.
  Sammenligningen med Shankly blir jo også helt absurd, da du må se tiden det er snakk om. Hvor mange sjeiker og rike russere var det i engelsk fotball da og hvor stort var spillermarkedet utenfor UK da. Glem gamle dager å se hvordan fotballen er blitt nå. Ja, Ferguson og Shankly fikk tid, men da fantes ikke Champions League og deres kjempe pott, samtidig spillere kom til klubben for andre ting enn penger og CL spill. Under Fergie sine første år var jo engelske klubber også utestengt fra Europa, så forutsetningene var helt annerledes, og de tidene vil ALDRI komme tilbake. Du skriver også at etter 5 år hadde Liverpool det best trente laget, men det hjelper ikke i dagens fotball at laget kan løpe lengst, hoppe høyest og ha mest muskler(eks.Messi, Ronaldo, Suarez osv…). For femti år siden var fotballen basert på innsats, så da var det til stor hjelp.

  Du skryter av Brendan Rodgers og at han har kjøpt spillere som passer inn. Jeg blir da forvirret, Borini, Assaidi, Sahin(lån, men lønnskostnader som nå er terminert), Allen har vel enda ikke bevist at de holder topp 4 klasse. Coutinho og Sturridge har vært for kort tid til å bedømmes etter min mening. Sterling, Suso og Shelvey kan vel ikke Rodgers få æren for, og de har enda ikke vist at de kommer til å bli toppspillere(Sterling var god i begynnelsen, men har vært svak siden han skrev ny kontrakt, Suso har vel vist små glimt, og jeg er redd han blir en ny Pacheco, Shelvey er etter min mening en lat og arrogant liten guttunge, som jeg tipper er vekke fra klubben innen 2 år, men til syvende og sist ville disse spillerene vært hvor de er også med King Kenny som manager.
  Det er jo også utrolig at du kan gi Brendan æren for at Gerrard har vært god, du kan ikke tenke deg at det er første sesongen siden 2008-09 han har vært helt skadefri og en frisk spiller er vitterlig bedre enn en skadet.
  Det største problemet jeg har med Rodgers, det er behovet hans til å fortelle alle at det ikke er hans feil eller taktikken hans sin feil at Liverpool taper kamper, med at det er en læringsfase og uheldige omstendigheter.Det nye nå er at han har arvet problemet og det er mentalt og mangel på karakterstyrke, forrige uke var det uhelldige omstendigheter, etter Oldham kampen var det innstillingen til spillerene, etter begge United kampene var det uhell og tilfeldigheter, etter den første kampen mot W.B.A. hadde Liverpool full kontroll før Gera hadde ett lykketreff samtidig som laget ikke var samspillt enda og etter Villa kampen mente han at Liverpool hadde spillt en god kamp. Hva med å kalle en spade for en spade å heller se at hvis det er mentaliteten til spillerene som gjør at de tapte mot Zenit sannsynligvis er samme grunn som alle andre tap han kaller uhell. Etter WBA kampen sa han at forsvaret hadde vært sterkt tidligere i sesongen, og han forsto ikke hva som skjedde, men forsvaret har vel vært ELENDIG siden Clarke forlot klubben, og bare den uttalelsen viser begrensningen hans taktisk og når han i en del kamper denne sesongen har måttet gjøre bytter og/eller store formasjonsendringer i første omgang viser at han har helt feil inngang til kamper.
  Til slutt må jeg bare få si at Rodgers synes Liverpool hadde full kontroll i 70 minutter gjør at jeg lurer på hvilken kamp han så, og at Liverpool hadde fortjent bedre utfra målsjanser er det mulig å si en gang i blant, men hos Brendan er det heller regelen enn unntaket og en spillers dyktighet måles både i fysikk og mentalt samt å score mål krever dyktighet, noe Liverpool mangler!!

  Neste gang du skriver ett gjeste innlegg hadde det vært fint hvis du sluttet å synse å tro, for det kan du gjøre andre plasser og ikke fortell meg hva jeg forstår eller ikke, for hvis du ikke kan sende meg en link over reglene for å være ekte Liverpool supporter kan du holde k…t. Jeg tvinger ingen til å være enig med meg, så nå kan gjerne du også slutte med de forbanna hersketeknikkene om hva en ekte supporter kan eller ikke.

  Her er link til intervjuet med Purslow. http://www.koptalk.co.uk/20130215264/christian-purslow-less-convinced-that-fsg-will-stay-at-anfield.html og en til her http://www.koptalk.co.uk/20130215262/christian-purslow-hugely-disappointed-with-anfield-decision.html

  • Morten sier:

   Kenneth, det ser ut som om du har svært mye på hjertet, så kanskje du også burde skrive et gjesteinnlegg? Selvfølgelig er det et kvalitetsstempel å være født i 69, det trodde jeg alle visste… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...