Hold deg oppdatert
Arkiv
Liverpool 0-2 West Brom – Deja vu på deja vu på deja vu

Hvor mange ganger skal det skje egentlig? Liverpool dominerer totalt, har mer enn nok sjanser til å punktere kampen, bommer på en straffe. Motstander har ikke en dritt, ikke en fjert av en målsjanse engang før det plutselig ender 0-2. God mandag!

Liverpool feilet med følgende 11: Pepe Reina, Glen Johnson, Jamie Carragher, Daniel Agger, Jose Enrique, Lucas Leiva, Steven Gerrard, Jonjo Shelvey, Jordan Henderson, Stewart Downing, Luis Suarez.

En første omgang som var preget av altfor mye personlige feil ble en frustrerende omgang for oss som holder med Liverpool. Et aggressivt West Brom klarte å stresse Liverpool nok til at de røde ikke kunne spille seg komfortabelt ut fra forsvar til tider. Likevel var det stor Liverpooldominans i den første omgangen, uten det helt store kruttet foran mål.

En ball i nettet fikk vi, da Shelvey satte inn en retur fra et flott Johnson-skudd, men det var kjempeoffside. Bortsett fra dette var Liverpool veldig tamme foran mål i starten av kampen – det manglet liksom det siste lille.

Utover i omgangen ble sjansene litt større. Blant annet hadde Daniel Agger et par kjempesjanser med hodet, først på corner etter 24 minutter og så treffer han ikke ballen på et hardt innlegg fra Downing etter 33 minutter.

Like før pausen var det nesten så West Brom serverte en gavepakke til et litt tamt Liverpoolangrep. Reid med skikkelig sleivtreff rett foran mål klarte å sette ballen i en fin bue over via standfoten. Nesten et komisk selvmål.

0-0 til pause og stort forbedringspotensiale i angrep.

Annen omgang er noe dritt av en fotballomgang – en reprise av søpla vi har sett så altfor mange ganger før. West Brom har ikke et fattig skudd på mål engang før det plutselig er både 0-1 og 0-2. Heldigvis rakk Gerrard å bomme på en straffe først, bare for å sørge for at det ikke ble noe særlig mer bittert.

9 Responses to Liverpool 0-2 West Brom – Deja vu på deja vu på deja vu

 • effi82 sier:

  Vet ikke helt hva man skal si om denne kampen!

  I tillegg til elendig backspill (spesielt på venstre kant), så er det Shelvey som er dårligst i dag. Selv om denne gutten har enormt potensiale og er en spiller jeg liker, så er han LANGT unna å være god nok for laget nå. Skjønner ikke hvorfor han var i startoppstillingen istedenfor Sterling. Hadde heller valgt Borini eller Coutinho fremfor han også nå.

  Får satse på EL torsdag!

  YNWA

 • Torbjørn sier:

  Dette lager vinner ikke på dårlige dager (som f.eks. united). Her er noe av deg som jeg tror gikk feil i går:
  * Johnson hadde overhodet ikke dagen og rotet seg bort og mistet all selvtillit
  * Foster får masse selvtillit
  * Shelvey er utilpass og mister selvtillit når han ikke får til noen ting
  * Enrique roter seg bort og mister trua
  * Suarez blir frustrert etter å ha fått mye bank av Olsson og ingen utellig på frispark
  * Gerrard bommer på straffe og hele laget mister trua og hele WBA får trua
  * Henderson blir av en eller annen grunn tatt av banen??? wtf?

  Sånt som skjer.

  • Stein Tangen sier:

   Ikke sånt som skjer,dette er blitt en trend denne sesong .Laget produserer meget fremover men klarer ikke omsette dette i mål(er ikke dyktige nok)Mot topp 10 klarer vi 0.De e desverre den bitre sanhet og derfor ligg vi 29poeng bak serie leder.Vi har sett de lenge når Gerrard og Suarez blir sur går de galt.
   Vår tolmodighet skal nok få mage slag i tryne i åra som kjem,dette manskapet har ein lang vei og gå før dei e stabile nok.Mot Arsenal dritt -mot City bra-i går kveld nei takk ikke bra.
   Har ein følelse av att seine kveldskamper ikke går vår vei samma søren.
   Vi har trua ikke på grunn av men på tros av-YNWA

 • Ivan sier:

  Man må vel bare innse at vi må kjøpe kvalitet og profiler,ikke spillere som kanskje slår til om 3-6år. Fotball er i nuet og fornying av kvalitet er et must for å henge med i toppen i dag. Tabellen og resultatene lyver aldri. Vi taper kamper som topplagen vinner…men husk at det kommer en golden sky til slutt.

  • Morten sier:

   Feil. Et lag som Liverpool, som er middelmådig, må gjøre som de store. Se på Spurs hvor det var for 6-7 år siden. Et lag må bygges fra grunnen, om økonomien skal være sunn. Èn filosofi må gjennomsyre hele klubben, fra eierne i USA til vaskedama på gulvet. Alex Ferguson brukte vel 6 år på å bygge, og det er der vi er nå. Vi kan igjen bli det laget vi var da Keegan og Hansen og Clemmence var der – men vi må bygge først før vi kan ha det morro.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...