Hold deg oppdatert
Arkiv
Oppførsel på bloggens facebooksider – kjøreregler.

Fremfor kampreferat i kveld så blir det heller ett innlegg om oppførsel, kjøreregler fremover og hva som ikke godtas av innlegg på facebooksiden vår.

Følgene for brukerne våre som ikke følger disse få, enkle reglene blir utestengelse fra bloggens Facebookside.

Det er beklagelig og leit at vi må gå til dette skrittet, men med snart 10.000 medlemmer på vår Facebookside så er vi nødt til og foreta oss noe – det sier litt når vi nå bruker tid og energi på og lage kjøreregler for bloggen enn å skrive kampreferat for vår kjære blogg……….

Det er, i våre øyne endel som utelukkende «lager kvalm» inne på en fantastisk side med felles røde med felles interesse, dessverre skaper alltid trollene de «store overskriftene» og det brukes masse tid og energi på og «temme disse».

I kampens hete kan det fort gå en kule varmt, det er vi inneforstått med, men som sagt, det er lov og «koble på» før man skal kline til på internett – med det vi kaller for «eder og galle» innlegg.

Dette vil være såre enkelt røde venner:

– Generell oppførsel og nettetikette kreves, normal folkeskikk.

– Personangrep slås rett ned på – da er det rett ut.

– Frustrasjon er greit, vi elsker alle laget, men tenk igjennom hva du skriver i kommentarfeltene – selv i kampens hete.

– Når vi skriver «eder og galle» så mener vi IKKE at man ikke skal kunne kritisere lag, spillere, taktikk, manager eller noe som helst.
Vi har alle forskjellige meninger og det meste, slik vil det alltid være.

Med «eder og galle» så mener vi feks «BR er som ei blind hore og taktisk tilbakestående«, «Håper Borini brekker beinet på nytt«, «Vi har verdens dårligste stopper«, «Reina kan dra til helvete«, «hjernedøde fitte-eiere» osv.
Dette vil vi ha stopp på og den eneste måten vi kan se ut til og ha en sjanse for det på er og innføre disse reglene.

– Ord og vendinger som inneholder ord som kreft, fitte, hore, drepe + + slås ned på og kvalifiserer til direkte utestengelse.

– Samtlige som begår overtramp og/eller regelbrudd vil få en advarsel med henvisning til denne plakaten, neste overtramp så er det utestengelse. Vi vil allikevel se på ting med skjønn og behandle ting fra «sak til sak».

– Vi får kanskje ikke med oss absolutt alt som foregår på vår Facebookside selv om vi føler det er 99% kontroll. Opplever dere, ser eller føler på ting så kopier innlegget og post det inn i artikkelen her så ser vi på det fortløpende.

Denne vil ligge som en «sticky» øverst på Facebooksiden vår – som en påminnelse til ting bedrer seg.
Det er beklagelig ovenfor brukerne av siden vår, men jeg tror dette på sikt er til alles beste da vi vil dette til livs.

*Disse kjørereglene kan til enhver tid endres og nye regler kan tilkomme.

Vær verdige røde venner! #TheKopPledge

1) Always support the team, no matter how bad they happen to be playing.

2) If the team is doing badly, then cheer even louder because they need your support even more.

3) If a player is struggling, then sing his name even louder and even harder to support him when he needs it the most.

4) If the opposition are the better side and performs well, then appreciate it and give them the credit they deserve.

– Walk on

36 Responses to Oppførsel på bloggens facebooksider – kjøreregler.

 • Bjørn Aarbakke sier:

  Dæ va igroen på tie. MØJE idioti ude å går, blant enkelte personer. Begynner til tider å lure på om de i det heila holde mæ Liverpool. Eneste det går i til tider er hat mot eget lag. Rett og slett usportsligt.

 • Stein Tangen sier:

  De e trist att vi må til med slike regler,men når man leser noen av innlegga blir man berre lei seg(slik ordbruk er tragisk).Takk til dokk som holder siene oppe dokk gjør ein god jobb.
  Alle vet vi att innen fotball er de vinn eller forsvinn som teller.Ingenting blir heldigvis snarere historie enn ein fotballkamp.
  Att vi som suportere er sultne på sukses ja da de e nok spillerne og.Dei lever av resultat og vil dei være attraktive for andre klubber må dei vise kva dei er gode for,og ikke slik som dei 2 siste kampene.
  Men mår de nå er røster som hyler om manager skifte vil eg sei,RO DOKKE NED,B.R klarer de nok ein dag ,så får vi håpe att klubbeigarane er meir tolmodige enn ein del av suporter skaren.
  Ha ein fin kveld.Og dokke YNWA

 • Ole Martin Kjønstad sier:

  Synes det er ett meget bra tiltak, og nødvendig, håper nå at brukere kan respektere både klubben vi er så glad i og bloggen som vi er blitt kjempeglad =) Stå på videre med det fine arbeidet dere gjør. =)
  YNWA =)

 • Svenn sier:

  Tusen takk!
  Dette løfter siden på mange nivåer.
  Håper inderlig at resultatet blir at våre medsupportere besinner seg.
  Ingen Liverpoolsupportere skulle vært nødvendig å kvitte seg med, men vi må kunne kreve litt oppførsel!

 • Brynje sier:

  Kjære «Håkon Gerrard Carragher Nydal», som nå forsøkte både forsure og forsøple her inne (Unitedsupporter) – det ER filtre her så din Hillsborough-sang sammen med din flotte «mail-adresse» vil nok aldri se lyset her inne 😉

  Håper du ser dette for da kan jeg ønske deg god bedring i samme slengen.

 • Kenneth Jørgensen sier:

  Blir første gang jeg skriver på en kommunistisk Liverpool Blogg.
  Jeg er enig i at vi ikke har verdens dårligste stopper, men det er liten tvil om at Skrtl er verdens mest oppskrytte tough guy! Hvordan kan Liverpool ha en stopper på banen som konsekvent snur rævva(er dette ordet lov?) til.
  Brendan Rodgers bør heller ikke hånes, men det er jo fakta at han ikke er blant de taktisk sterkeste, noe som bl.a. ett par Times journalister og Liverpool supportere har skrevet veldig godt om. Manageren vår er heller ikke fantastisk når han skal plukke ut transfermål(hvis det da er han som velger dem). Hva gjør spillerer som Borini, Assaidi og Allen i rødt? Hva med Sahin? Coutinho har jeg desverre ikke tro på at blir en frelser(men håper selvfølgelig det motsatte, og han skal få bevise at han kan bli en bøtteløfter). Sturridge er vel den eneste garantert gode signeringen. Jeg sier nå som jeg sa ved ansettelsen, hva har Rodgers gjort for å fortjene å bli manager for LFC? Han fikk en 11 plass med Swansea i PL 11 poeng fra nedrykk. En 13 plass med Watford, sparken i Reading etter 1/2 år, opprykk med Swansea via play off. Ellers ungdomstrener i Chelsea.
  På 192 kamper som manager totalt har Rodger 79 seire, 44 uavgjort, 69 tap. Seiersprosent på 41 og en 11 plass i PL uten seier i noen cuper er fasiten til manageren vår til nå i karrieren.

  Da spør jeg hvordan kan han bli ansatt og hvordan kan en del supportere mene at han er den nye Shankly? Det er jo ingen likheter i det heletatt. Jeg ser og hører at Rodgers vet hvordan han skal ordlegge seg med media, og det voldsomme heftet han har skrevet om sin fotball filosofi er sikkert bra det, men trenger vi strengt tatt en forfatter og taler som manager for klubben vår?
  Jeg er heller ikke for å sparke ham NÅ, men det bør vurderes til sommeren, hvis det er gode alternativer på markedet.
  Jeg tror også at han er ansatt av FSG som en puppy eller nikkedukke, hadde de valgt en av klassen til Mourinho, Klopp og Guardiola kunne de aldri gitt manageren så dårlige arbeidsforhold og så store krav uten at de hadde gjort opprør. FSG har jo gitt Rodgers en så liten tropp at Solskjær og Molde ville hatt problemer i Tippeligaen.
  Til slutt vil jeg bare nevne at det er ikke en quick fix på Liverpool(utenom å ta en City, PSG eller Chelski), og det vil ta mange, mange år for å komme til topps i PL hvis vi noen gang klarer det, men som supportere kan vi kreve at spillerene blør for drakta(selvfølgelig er det en del som blør), mangeren er det beste vi kan få, og en eier som ikke bare er ute etter egen profit, men setter suksess først. Jeg mener ingen av disse kriteriene er oppfylt pr. dags dato og da har jeg rett til å klage, med tanke på alle penger og all tid jeg legger ned på klubben og jeg vil ha meg frabedt av alle «perfekte supporter nikkedukker» at jeg kan finne meg ett nytt lag osv., så får dere kose dere i kommunistiske bloggeland.

  God Helg og 3 poeng mot Swansea er planene nå!!

  • Magnus F. Angeltveit sier:

   Perfekt eksempel på hvordan man kan være kritisk, uten å spre rundt seg med upassende ord. Godt skrevet, selv om jeg ikke er enig med deg.

  • Hans Eiler sier:

   Takk Kenneth. Akkurat det samme jeg har prøvd å si siden ansettelsen av BR. Men her inne og generelt i liverpool leirer taler man for døve ører og blir kalt idiot!! Ja på tide å sette søkelyset på hans resultater og ikke hans fantastiske karisma når det gjelder ord.
   Det vi ser i dag er et Liverpool i total opløsning. Han kommer med den ene forklaringen etter den andre. Han legger ALL skyld på spillerne!!! Håper flere og flere merker seg dette!! DEt er etter mitt skjønn på tide med et grassrot opprør for å få mannen bort fra manager stolen!

   YNWA!!!!

  • roy-arne knutsen sier:

   Det er ikke snakk om at det skal være en kommunistisk Liverpool Blogg,men
   det er snakk om normal oppførsel og folkeskikk.
   Det som skjer til slutt med useriøse blogger der folk lire om seg om horer og fitte er at seriøse
   voksne folk driter i hele bloggen.

  • Soulsqueeze sier:

   Kommunistisk Liverpoolblogg fordi de ønsker regler for normal folkeskikk? Hehe.

   Jeg er enig i at folk må få lov å ha ulike meninger, har ikke folk det så sitter man igjen med en evig circlejerk som blir totalt uinteressant.

   Ang Rodgers og hva han har gjort for å fortjene å bli manager, så er jo det litt meningsløst å diskutere etter at mannen er ansatt. Fyren er her, da må han få sjansen til å gjøre ferdig prosjektet sitt, og det tar lenger tid enn til sommeren. Forstår dere ikke det, så forstår dere ikke verdien av kontinuitet i managerrollen. Realiteten er vel også at eierne kanskje ikke hadde mange andre valg enn typer av Rodgers’ kaliber, når skal folk begynne å skjønne at de ikke kunne ‘velge’ typer som Mourinho, Klopp, Guardiola etc?

   Tilslutt motsier du jo deg selv når du sier at det ikke er en quick fix samtidig som du ønsker ny manager til sommeren. JA, det vil antakeligvis ta mange år før vi er i toppen, likeledes som det vil ta noen år før Rodgers spillestil/filosofi/spillermateriell er på plass. Folk kan være så forbanna de bare vil, men gi mannen en sjanse da.

 • Henning sier:

  Vi kan vel ihvertfall konstatere at det er mindre oppgulp her inne på bloggen, enn på Facebook-sidene, og godt er det. De verste drittungene som kommenterer på Dagbladet, har en lei tendens til å søke andre forumer også, for å lire av seg mere dritt og svada. Men de som blir blokkert oppretter bare nye alias (de er de færreste som står frem med fullt navn uansett). Men det som jeg kaller «vedvarende teit oppførsel» bør belønnes med et prikksystem. Og får man en prikk, så skal man selvfølgelig havne på bloggens «topp-ti-idiot-liste», som resten av verden kan se hvilke av sine såkalte kamerater som bør få litt voksenopplæring i høflighet. En god gammeldags gapestokk, med andre ord. Og hvorfor? Fordi vi KAN! 😛

  Off topic: Alle med litt normalt fokevett skjønner liksom hvorfor Dagbladet stenger kommentarfeltet hver gang det er f.eks. en artikkel om Mullah Krekar (første jeg tenkte på, no pun intended). Man bare VET at folk klarer å lire av seg det utroligste. Berettiget, eller ikke, for enkelte går teppet ned, og det blir bare helt mørkt…

 • Hans Eiler sier:

  DEtte står det respekt av, for jeg må si at det er ganske frustrerende når en ikke kan ha en mening om kampen med velvalgte ord og kritikk av f.eks. BR uten at en skal bli kalt for idiot og for å ha en fotballforståelse på barnehagenivå…..det gjør at eg mister lysten til å¨delta i debatten. Så tusen takk dere som står bak dette. Ja burde ikke vært nødvendig, men er glad det blir gjort når det er noen som ikke kan oppføre seg!!

 • Jørgen Burhol sier:

  Lese igjennom noen av disse gammle komentrene er jo helt fantastisk. Trenger både pute og poppcorn.
  Dette var latterligflaut gutter og Nostradamus breakdancer i grava. 😀 YNWA!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...