Hold deg oppdatert
Arkiv
Reading 0-0 Liverpool – U-TRO-LIG

I tilfelle noen Liverpoolsupportere der ute begynte å savne å se motstanderens keeper spille sitt livs kamp, fortvil ikke. McCarthy i Readingmålet har aldri, og kommer aldri, til å ha en slik kamp igjen. Samtidig er det mange i rød drakt som må tenke godt gjennom sine prestasjoner foran mål. Strykkarakter til alle angripere i dag.

Følgende 11 startet for Liverpool: Pepe Reina, Glen Johnson, Jamie Carragher, Daniel Agger, Jose Enrique, Lucas Leiva, Steven Gerrard, Jordan Henderson, Philippe Coutinho, Daniel Sturridge, Luis Suarez.

På en regntung ettermiddag på Madejski stadium var det Liverpool som tok initiativet fra start. Det var en omgang med ganske lite action foran målene, men styrte kampen og skapte de fleste sjansene.

Den første store sjansen falt til Suarez etter omtrent et kvarter. Etter nydelig samspill ble Suarez spilt fri og chippet nydelig over keeper, men dessverre kom en Readingforsvarer akkurat tidsnok til å redde ballen på streken.

Noen minutter senere fikk Sturridge sjansen da han ble spilt gjennom av Suarez etter et herlig brudd av Gerrard. En dårlig førstetouch fra Sturridge ødela litt for målsjansen, og keeper reddet fra både Sturridge og returen fra Coutinho.

Reading klarte å spille seg litt inn i kampen halvveis i omgangen, men de skapte aldri noen skikkelige målsjanser. Og helt på tampen av omgangen var det igjen Liverpool som hadde en gyllen sjanse til å ta ledelsen. Agger headet ned ballen til Sturridge på en corner, men skuddet gikk rett på keeper fra 5 meter.

Total dominans fra Liverpool i første omgang mot et svakt Reading, men det står på avslutningene.

Mer av det samme etter pause. Reading noe mer med i kampen i annen omgang, men likevel Liverpool som styrte begivenhetene.

De aller største sjansene lot litt vente på seg. Det var først da Reading nesten satte inn 1-0 etter 66 minutter at Liverpool våknet til liv igjen.

Resten av omgangen kan oppsummeres slik: Skudd, utenfor, skudd, redning McCarthy, skudd, stang ut, skudd, redning McCarthy, redning McCarthy, redning McCarthy.

27 avslutninger, 11 skudd på mål. Det var meningen at Liverpool ikke skulle vinne denne kampen.

Sett det før, med andre ord.

10 Responses to Reading 0-0 Liverpool – U-TRO-LIG

 • Craig Johnston sier:

  Vi tok iallefall ett poeng i dag. Det er da noe. Regner faktisk med at vi slår chelski i neste kamp nå. Vi spillere elendig og avgir poeng mot svake lag mens vi tar full pott mot topplag. Forstå det den som kan. 🙂

 • Craig Johnston sier:

  50 poeng med 5 kamper igjen. Vi får iallefall håpe vi overgår fjorårets poengsum som var 52. Det burde gå.

 • Stein Tangen sier:

  De e jo dette me har sett kamp etter kamp.Når skal stjernene våre levere Suarez ligg i rute men resten er langt bak i kvalitet på avslutningene.
  Noen få kamper igjen så er de sommer,kven blir? kven går?Kva må vi ha?
  Kvert ledd må styrkes for og bli topp 4,de vil sei minst ein topp spiller på alle plasser.
  Kven må inn som spiss,som midtbane anker,som forsvars lederJamie Carragher har vore ein klippe bak i mange år nå må andre overta.
  Dei ungdommene som gjær de bra må få noen ved sin side som har pondus og styrke.
  Lykke til videre ME E SNILLE MED ALLE GIR VEKK POENG I HYTT OG VÆR-YNWA

 • Knut O. sier:

  Hørte tidligere i sesongen at LFC hadde ansatt psykolog. Hva har han gjort ?
  Maken til scoringsparanoia har jeg aldri opplevd. Skal ikke være mulig å bomme på så mange opplagte sjanser av så mange spillere. Det er et mareritt uten like. Skulle tro hele LFC er besatt av onde ånder. Fjerde sesong med mareritt nå. Tror ikke jeg klarer stort mer.

 • Robin sier:

  Jeg håper vi får en god sesong avslutning, ellers er jeg litt redd for hva som skjer i sommer. Får eierne en tvil om at Rogders er riktig mann vil det påvirke direkte hvor mye penger han evt får å handle for i sommer. Ingen eier gir en trener de ikke har tro på masse penger, og det samme vil jo også skje hvis vi ikke får europa league som gir oss en del penger. De kampene som gjenstår er det vanskelig å spå noe som helst om, vi møter lag vi er kapable til å slå, men samtidig betyr det lite når vi er så ustabile(nesten så jeg har lyst å si at den eneste kampen jeg vet vi ikke vinner er den mot Q.P.R).
  Går det riktig ille kan vi også få et trenerskifte i sommer, vet at «alle» snakker om å gi BR tid, men de eierne vi har nå er på trener nr 3 på kort tid og alle vet at vinden snur fort i fotball. Liker heller ikke at BR prøver å bygge ned forventingene og sier at livet uten EL kan gjøre det lettere å nå CL etter neste år. Det er ikke continental hangover som har vært klubbens største problem i år, så mener han at mindre penger inn er en positiv ting så spørs det om eierne er helt enig i det.
  Men nå er det et par kamper igjen av sesongen, og jeg håper vi får tatt med oss en god avslutning til neste år så vi slipper en tulle sommer til.

  • Morten sier:

   Det er da ikke vanskelig dette her….Eierne ansatte BR på et LAAAAANGSIKTIG grunnlag. Slå opp langsiktig og lær hva det betyr. Det har jo blitt poengtert gang på gang. Først må du kjøpe spillere. Så må spilleren lære seg en helt ny måte å spille på. Det er første mål. Bare det tar som regel 1 år. Langsiktig betyr at laget må ha prestert/vunnet noe i løpet av 5 år, og at de da må kunne kjempe om gullet. Fem år. Fem år!!!!

 • Geir sier:

  E d noen som har, eller vet om noen som har, 2 billetter til kampen mot chelsea? Er i london og skal opp å se kampen i morgen, men er i beite for billett. Ring eller sms: +47 91 75 05 76

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...