Hold deg oppdatert
Arkiv
I samtaler med Anzhi om Willian, og Cissokho klar?

Det går mye rykter som seg hør og bør når sesongstart bare er en dag unna, og det er ca to uker igjen av overgangsvinduet.

De heteste ryktene nå går på at Liverpool er godt i gang med samtaler med Anzhi om Willian, og han har også uttalt selv at et tilbud fra Liverpool kunne vært interessant. En kantspiller som er på det brasilianske landslaget og er kjent for teknikk, skape sjanser og bra fart i beina, det høres ut som noe som passer godt inn i hva jeg i går mente vi mangla i sommerens overgangsvindu. Prisen det snakkes om er rundt £30M.

Videre virket det som Granadas venstreback Siqueira var veldig nære en overgang, men det meldes i dag fra bra kilder at overgangen ikke blir noe av da man ikke blir enige om pris, men at Valencias franske venstreback Aly Cissokho skal være nære en låneavtale på en sesong med Liverpool, også med en opsjon på £4M. Dette høres fornuftig ut, og 25-åringen er en spennende spiller jeg tror kan gi Enrique den kampen om venstrebackplassen han trenger. En låneavtale med en så overkommelig klausul for kjøp neste sommer er også god businness sånn jeg ser det.

Da er det bare å smøre seg med tålmodighet og se om Willian velger å itre seg den vakre, røde Liverpooltrøya neste sesong, men vi skal også være obs på at det er andre klubber som snuser rundt nå, så vi får se hva som skjer, jeg håper han kommer!

One Response to I samtaler med Anzhi om Willian, og Cissokho klar?

 • Morten sier:

  Dette er en fantastisk signering i mine øyne, hvis den går igjennom vel og merke!
  Men liker overhodet ikke at Spurs og Scums lurer i bakgrunnen, men satser på at Willian går for oss!
  Hvis dette går i orden så håper jeg og tror vi kan klare å karre oss til en 4 plass! Uansett, spennende blir det i morgen!!!
  YNWA!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...