Hold deg oppdatert
Arkiv
Reaksjoner etter Stoke-kampen

Første kamp for året er ferdigspilt og etter 90 minutter med massive mentale påkjenninger, ble tre poeng sikret og gutta kunne glede seg over en godt gjennomført kamp.

Mignolet og Sturridge ble de to største heltene, men flere av gutta viste at formen er godt på vei og at vi får mye glede denne sesongen. Vi har fått merke på kroppen de siste årene at tre poeng mot Stoke ikke er noen selvfølge, noe som gjør seieren mer gledelig.

Brendan Rodgers om kampen

Rodgers er selvsagt en glad mann etter kampen og i intervjuene i dag. Til de offisielle sidene forteller han at stemningen i garderoben er langt mer lystig i dag, enn det var på samme tid i fjor. Han fremhever et kameratskap gutta imellom, noe også andre medlemmer av staben har poengtert.

I samme intervju bruker også Rodgers mye tid på Sturridge, han forklarer at Sturridge har jobbet knallhardt for å komme tilbake i tid. Rodgers har ståltrua på at Sturridge kan score i hver kamp og gleder seg til å se hva engelskmannen kan utrette fremover.

I et annet intervju hyller han naturlig nok Simon Mignolet, og mener han fikk et deja vu- øyeblikk av strafferedningen. Mignolet på sin side var en lykkelig mann, og kalte kampen for en drømmedebut.

Litt om kampen

Det er spilt én kamp i sesongen, så det er ikke noe vits å ta helt av. Men det var betryggende å se at spillet satt, at de dominerte kampen og fikk tre poeng til slutt. Selv om dobbeltredningen til Mignolet på slutten ga i overkant sterke fysiske reaksjoner, så sitter man igjen med en god følelse etter at gutta leverte en solid prestasjon.

Personlig syntes jeg Lucas var banens beste, med Henderson, Coutinho og Mignolet som gode nummer to. I tillegg imponerte Toure og Enrique meg med godt spill. Aspas skal ikke glemmes, men det er noe uferdig med prestasjonen hans, så det blir spennende å se hvilken utvikling han har de neste matchene.

Hvem var egentlig Liverpools beste? Har sett mange varianter av svar på BB, også pollen her på bloggen er jevn. Det er naturlig at vi ser kampen med forskjellige fotballbriller, uavhengig av hvem som var best er det gledelig at laget var såpass samspilte som de var.

Forresten, har du abonnement på LFC Tv, må du få med deg ManU U-21 mot Liverpool U-21. Den starter 20.00 norsk tid.

10 Responses to Reaksjoner etter Stoke-kampen

 • Bea sier:

  «90 minutter med massive mentale påkjenninger» – det var AKKURAT sånn det var!

  Veldig veldig spent på Aspas! Ja, jeg er litt forelska i spilleren allerede, og det er ikke bare fordi han tidvis er klin lik Sheldon Cooper, men helt enig i at han ikke er helt der enda. Men herre min skaper altså, når han en dag ER helt der, da skal det bli moro!

  • Brynje sier:

   Aspas blir helt klart spennende, får håpe han kan gi oss et løft samt slå til litt mer enn Borini har klart i sin karriere hos de røde hittil.

   Håper Aspas raskt får sin første PL scoring, hva med matchvinnerscoring mot United?! 😉

   Lucas soleklar BB i mine øyne, sammen med Toure faktisk, måten han manhandled Crouch til tider var moro å se på 😀

   • Bea sier:

    Tja, en av våre må jo nødvendigvis bli matchvinner mot United, så hvorfor ikke Sheldon? 🙂

    Lenge siden jeg har hatt SÅ trua på en spiller, så dette kan vel strengt tatt bare gå nedover..

    • Morten sier:

     Jeg synes Bea bør kåres til den beste, det er stort sett alltid gullkorn fra den kanten. Så også denne gangen…Sheldon aspas…men de ER jo like, at jeg ikke så det, som er ihuga Big Bang fan…¨
     Men hvor jeg har hatt øynene mine når det gjelder Hendo…synes han var ræva mot Stoke, det synes ingen andre, så jeg har vel tatt feil der da? Hva gjorde han egentlig for noe positivt? Tente på alle pluggene da han ikke skjøt på direkten…mens den andre var bare bad luck, for skuddet var en suser, det eneste positive som jeg så.

     • Bea sier:

      På høy tid at Bea får en pris – der er vi helt enige, Morten! Men jeg tviler på om det blir banens beste, altså. Vi får satse på at vi ligger så godt an før siste serierunde at jeg kan få fem minutter da. Sammen med Sheldon, selvsagt. 😉

     • Tony Holm sier:

      Jeg syntes ikke du gjør noe annet enn å vinne her på bloggen, Bea 😉

      Morten; For meg var Hendo nest best sett under ett, syntes han ble bedre og bedre utover i kampen. Han gjør en massiv jobb i press, og tryggheten selv med ballen i beina. Føler meg sikker på at han kommer til å gi oss mange gleder utover. Jeg fikk bekreftelsen nok til at han ble byttet rett inn på fantasy-laget mitt 😉

      • Morten sier:

       Håper jeg har bedre øyne til helga, jeg så ikke Hendo gjorde noe annet to ting: Misset sykt på første sjanse, og maks uheldig på den andre – hadde han ballen flere ganger uten å rote den bort??

  • Bea sier:

   Jeg synes virkelig man kunne se litt av den Lucas vi mista da han ble skadd. Fantastisk om han kommer tilbake i samme formen han var den gangen, både for laget, og ikke minst fordi han fortjener det selv. 🙂

 • Morten sier:

  Jeg tror at Coutinho og Sturrigde kan bli et mareritt for andre lag, når de åpner opp forsvaret med sine pasninger, mens resten av laget løper rundt og skaper total forvirring. Om Suarez blir med, regner jeg med at han også kan bite godt ifra seg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...