Hold deg oppdatert
Arkiv
Hvilket lag vil du se mot Southampton?

lfc_southDa er det ny kamp, den andre denne uka etter den mildt sagt innholdsrike og underholdende kampen på mandag, der vi fikk med oss 1 poeng hjem fra Liberty i Wales mot Swansea, og dermed tok tilbake ligaledelsen. Dessverre måtte Coutinho ut med skade i den kampen, og han er ute til slutten av oktober etter det ble klart at den skulderen må opereres for å stabiliseres, triste nyheter.

Liverpool tar i mot Southampton på lørdag hjemme på Anfield kl 16:00, og kampen går direkte på TV2 Premium 1. Det er også verdt å nevne at dette er siste kampen Luis Suarez må stå over i suspensjonen sin, han er spilleklar igjen mot man utd i Ligacupen på onsdag neste uke, av alle tilfeldigheter måtte vi jo møte dem i den kampen, og det kommer til å bli totalt KOKOS stemning på bortefeltet på o.t. om han avgjør den kampen.

Men først er det Southampton på menyen og forsvar av serieledelsen (vi nyter det så lenge det varer!), hvem bør få sjansen på høyrebacken nå Johnson er borte, bør midtbanetrioen få fornyet tillit? Hvem bør få sjansen på topp nå når Coutinho er ute?
Sett opp ditt lag under her, og del gjerne noen tanker rundt laget du har satt opp også.

19 Responses to Hvilket lag vil du se mot Southampton?

 • Joakim sier:

  Mignolet
  Kolo Skrtel Sakho Enrique
  Gerrard Lucas Allen
  Sterling Sturridge Moses

  Syns Agger skal få starte på benken, selv om han er 100%. Nyttig for han å føle på konkurensen. Kolo som HB er en selvfølge for meg når Wisdom ikke klarer det og Kelly ikke er i matchform.

  Nå som Coutinho er skada er det vel en mulighet å spille 3 sentralt med Allen som litt mer offensiv. Han gjorde det bra i pre-tour og burde få sjansen.

  Sterling isteden for Henderson siden vi har 3 man på mitten.

 • Dino sier:

  Jeg tror

  Mignolet
  Toure – Skrtel – Agger – Enrique
  Lucas- Gerrard
  Henderson-Aspas-Moses
  Sturridge

  Etter min mening har Henderson bevist at fortjener en plass på 11ern. Han stresser motspillere, skape ubalanse i motstanderlaget,og han jobber knallhardt. Det ser BR tydelig. Derimot tror jeg at Aspas for en ny mulighet og denne BØR han ta vare på fordi han har rett og slett vært SVAK i de 4 første.
  Tror vi vinner 3 – 0 mål av Sturridge, Moses og Aspas.

  Banens beste: Henderson

  YNWA

 • Johan Mikkel Tornensis sier:

  Simon Mignolet; Kolo Touré, Martin Skrtel, Mamadou Sakho, José Enrique; Steven Gerrard, Lucas; Raheem Sterling, Jordan Henderson, Victor Moses; Daniel Sturridge

 • Per Johan Waage sier:

  Mignolet-Toure-Skrtl-Sakho-Enerique-Lucas-Gerrard-Henderson-Aspas-Moses-Sturridge

  Dette basert på tidligere oppstillinger og hvordan Toure fikset høyreback kontra Wisdom. Sakho ut og Agger inn om han blir spilleklar. Aspas ut og Sterling inn kanskje. Hadde kanskje også kunne sett Alberto inn for Aspas, med 3 mål sist kamp han spillte, om lørdagens kamp ikke kommer for tidlig for Alberto sin del.

 • Morten sier:

  Mignolet
  Kolo, Skrtl, Agger, Enrique
  Lucas
  Hendo Allen, Moses
  Gerrard
  Sturrigde

  Med Alberto, Sterling og Ibe som jokere.Sakho inn om Agger ikke er klar. Aspas er ikke klar nok for PL ennå, han har skuffet, men han trenger bare tid, jeg tror han blir stor.

 • Ola Frantzen sier:

  Mignolet
  Kelly-Agger-Skrtl-Enrique
  Gerrard-Lucas
  Henderson-Alberto-Moses
  Sturridge

  Synes kelly skal få sjansen så fremst han er spilleklar. Har vært jævlig god tidligere, og spesielt før han ble skada. Kolo inn på HB visst BR mener kelly ikke er klar for 90min enda. Wisdom va søppel forgje kamp. Sahko va heller ikke no særlig. Virka litt for overtent å rusa for mye (2-2 gållen blant anna, skal slippe mann til midtbana). Alberto burde få muligheten fra start! Viste under B-kampen at han har kvaliteta, nokka aspas ikke har vist tegn til at han har…..enda!

 • Frank Rober sier:

  Laget på søndag:
  Mignolet – wisdom, skrtel, toure, enrique – moses, gerrard, leiva, sterling – aspas, sturridge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...