Hold deg oppdatert
Arkiv
Reaksjoner etter ManU-kampen

Snart-på-tide-aa-bli-ferdige-med-kampen-smiletegnDrømmen om å ta ManU-skalp for andre gang i år brast etter en målløs opptreden fra Liverpools side. Det var ingen dårlig opptreden av Liverpool, selv om reaksjonene fra fans var spredt i alle meninger.

Kampen kunne endt i alle retninger, og alle vi med hjertet i Liverpool var skuffet etter kampen, det er lett å føle man kunne fått mye mer. Men om du kunne velge, ville du valgt seier i går, eller i serien?

Brendan Rodgers om kampen og formasjonsvalg

Brendan prøver å se positivt på det, og insisterer at tapet gir dem grobunn til å fokusere på serien. Til de offisielle sidene og på pressekonferansen etter kampen uttaler Rodgers at han var fornøyd med deler av kampen, men var meget misfornøyd med mangelen på konsentrasjon på vinnermålet til Hernandez.

Om Luis Suarez sier han at det var gledelig at uruguyaneren var tilbake og at han gjorde en god figur ut av seg i første kamp etter karantenen. Rodgers skryter av kvalitetene hans og gir ham honnør for å være farlig fra start til slutt.

The Travelling Kop får også skryt av Rodgers, som de fleste av oss hørte så overdøvde de til tider et ganske så stille Old Trafford-publikum. Avslutningsvis forklarer han årsaken bak valget av 3-5-2 formasjon. Han ønsker å ha så mange i angrepsposisjon som mulig, og med to flyvende backer vil han få en ekstra dimensjon, hvor det er to faste helt på topp. Han forsvarer valget av fire midtstoppere mot Southampton som at han ikke hadde valg, og at han disponerer laguttak etter hva som er tilgjengelig, naturlig nok for de fleste. Han avslutter med: » If we need to play it again, I think we can play it well»

Suarez om kampen

Suarez var selvsagt glad for å bidra på laget igjen. Til de offisielle sidene sier han at han ikke var glad for resultatet, men syntes laget utførte en god prestasjon og at det kun var målet som manglet. Han lover å alltid gi sitt beste, og gjøre det han kan for å utrette noe positivt for for laget.

Fansen om kampen

Kamper som dette viser i hvor stor grad fotballbriller er tilstedeværende hos fotballfans. Totalt ulike standpunkter trer frem, spesielt i timene underveis og rett etter kamp. Da koker det over for enkelte, og man burde nok lære å vente en natt før man lirer av seg sine verste gloser.

Svenn Hauge ga en spillerbørs, og utnevnte Henderson som banens beste for Liverpool.

(…)Igjen syns jeg Henderson var vår bestemann, og kun det manglende målet skiller ham fra en blank 10er fra meg!
Enrique misset markeringen på målet, ellers nær perfekt kamp.
Angrepet generelt var morsomme å se på i dag, men får trekk for manglende mål…
Sakho kanongod i bakre firer – gleder meg til å se ham i tospann med Agger!(…)

BR gjorde et par bytter i kampen, og vil vel av noen få massiv kritikk for ikke å ha brukt siste byttet, eller for å ha byttet inn eller ut feil spiller…. Det tar jeg løpefart og driter i!! Jeg har stor tro på vår managers prosjekt – og det vi ser nå er konturene av et storlag.

Krister holder seg positiv;

Synes ikke det er så mye å klage på i denne kampen. Spiller forholdsvis bra og har mye ball på OT. En blackout fra Enrique (i mine øyne BB, om man ser bort i fra blunderen) gjør at vi taper en jevn kamp. Gledelig at vi ikke slokner helt i andre omgang igjen.

Ellers anbefales dagens Fem på Face – en fin oversikt over hvor spredt meningene kan bli etter en kamp

Hva mener du?

Enkelte mener at laget er iferd med å rakne, kan du si deg enig i det? Etter den fantastiske starten er det fortsatt enkelte som presterer å kreve Rodgers avgang, er det bare få tilfeller av disse meningene, eller er utålmodigheten iferd med å bre seg over Liverpool-familien? Det skal nok godt gjøres å være misfornøyd med starten til Liverpool i år, greit nok har det vært et par dårlige resultater i de siste kampene, men vi kan glede oss over at vi er i toppen av Premier League og at det fortsatt er mye å se frem til.

3 Responses to Reaksjoner etter ManU-kampen

 • Brynje sier:

  Ja, det er til tider helt utrolig å lese de forskjellige meningene som florerer etter et tap – nesten ufattelig og tro man har sett den samme kampen hehe

  🙂

 • Geir Hammer sier:

  Synes vi spilte en bra kamp på OT kanskje den beste kampen hittil i sesongen spillemessig.
  Som nevnt i artikkelen «velger jeg å» synes at tapet igår gjorde noe vil heller ha tap i denne cupen en i PL og FA-cupen. Nå har vi kun to ting å tenke på denne sesongen og det tror jeg er bra.

 • Carl Christian sier:

  Når det gjelder denne kampen, så synes jeg vi var til tider veldig gode. Manglet bare mål.

  Når det gjelder serien, så er jo det viktige at vi kan vinne raskt etter et tap. Slå tilbake med en gang. Det gjenstår å se, men mulighetene burde absolutt være tilstede for å vinne noen kamper på rad igjen nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

banner
Poll
Sorry, there are no polls available at the moment.
Siste kommentarer
 • Kjære, Jürgen Klopp (1)
  • Leiv: Man må ikke glemme den stallen Klopp har ikke passer til hans måte å spille på, det er Rodgers sitt lag. Og...
 • Liverpool berger ett poeng mot Arsenal (3)
  • Leiv: Kanskje Ward kan bli en åpenbaring på keeperplass? Tviler på ny keeper i januar så er spent på han etter gode...
  • Leiv: Pleier å bli endel mål når det spilles mot Arsenal. Håper virkelig ikke Mignolet får ny kontrakt, han er bare...
  • Tevje Tenold: Perfekt kamp. Men vi kan ikke forsette med den luringen vår i.mål. Når du scorer 3 mot Arsenal skal det...
 • Marko Grujic bekreftet klar for Liverpool (1)
  • Leiv: Spennende signering. Så får vi håpe Klopp klarer å kapre noen av sine tidligere elever fra Tyskland til...